Legfontosabb Csaláskódok Küldetés 09 - Táncolj a halállal

Küldetés 09 - Táncolj a halállal

MISSION 09 - Táncolj a halállal

Helyszín: Gastown

Ennyi idő után végre eljuthatunk Gastownba. Figyelmeztetni kell, a körülötte lévő terület erős ellenséges járművekkel mászkál, amelyek másodpercek alatt le tudják bontani a nem megfelelően korszerűsített Magnum Opus -t. Bár mindig megölheted az egyik ellenséges sofőrt, és elguríthatod a kerekeit Gastownba, ha problémád van velük.

Tegye meg a hosszú utat a Pink Eye fellegvárától északkeletre, hogy végül megcsörgesse az utat a városba vezető hídon. Ahogy átlépi, egy gyors jelenet fog elindulni, amely bemutatja Vegas posztapokaliptikus változatát.

Miután kiszállt az (vagy ellenség) autójából, sétáljon fel a lépcsőn közvetlenül maga előtt, hogy kiválthasson egy jelenetet, és tartson hatalmi találkozót a kimaradóval. Nyilvánvalóan szüksége van valamire, ami megvilágítja az életét. És meg is kapja, ha be akar lépni a versenyekbe.

Megjegyzés: Ha lehetséges, győződjön meg róla, hogy annyi lőszerrel rendelkezik, amennyit el tud vinni a puskához, mivel ez sokkal könnyebbé teszi a küldetés végén történő összecsapást.

Cél: Hajtson az Underdune -ba

Az Underdune a térkép északkeleti sarkában található hulladékok nagy, nyílt területe, többnyire mentes az ellenséges szerkezetektől és járművektől. Szálljon hát vissza autójába, és készüljön fel ennek a furcsa, többnyire néptelen területnek a felfedezésére.

Ahogy elérjük a Gastown és az Underdune közötti terület határát, megvilágított őroszlopra bukkan, több lángtoronnyal és egy nagy kapuval, amely elzárja az utat. A küldetés hátralévő részében nem kell nagy szükség a mennydörgésre, ezért nyugodtan használjon néhány lövést a tűztornyok gyors felrobbantásához. Alternatív megoldásként lehúzhatja őket a szigonnyal, de csak egy kicsit el kell kerülnie.

Miután leértek, fel lehet gurulni a kapuhoz, és szigonnyal vagy mesterlövéssel a fölötte álló mesterlövészet, mielőtt nekilátna az út elzáró kapu megsemmisítésének. Tűzzön szigonnyal a kapu bal és jobb oldalán lévő hordók egyik csomójába, hogy kinyíljon és továbbhajthasson.

Miután áthaladt egy rövid beton alagúton, a Buzzard területére bukkan fel, előtted az Underdune területtel. Kövesse a magányos utat a fehér dűnéken, miközben a horizonton lévő jelző felé tart. Ahogy közeledik, észreveszi, hogy egy repülőtéri irányítótorony emelkedik ki a homokból.

Kövesse az ösvényt, ahogy körbeveszi a repülőgép farokösszetételét, amíg el nem éri a bejáratot (hatalmas tüskék borítják, mint minden ölyv -cucc). Guruljon befelé, és használja a szigonyt, hogy lehozza a kaput. Itt lesz a reptéri terminálon.

Cél: Lépjen be az Underdune -ba

Csak egy figyelmeztető szó előre, ne hagyja el az autót, kivéve, ha a játék kifejezetten elmondja ezt a történet küldetés során. A szűk területek ellenére át kell vezetnie a kis réseket. Ha Max túl messze kerül az autójától, rossz dolgok fognak történni - nos, az autóhoz való visszatérés üzenet villog a képernyőn.

Nem akartam próbára tenni a szerencsémet, hogy lássam, mi történt, ha tovább távolodsz. Hajtson le a tüskékkel szegélyezett keskeny rámpán (még a híd alsó része is tüskékkel van megrakva), majd óvatosan lépjen le arra a helyre, ahol a várakozó jelző található.

Cél: Keresse meg az izzókat

Itt óvatosan kanyarog az utat a poggyászkivétellel, a homokkal borított szállítószalagok körül. Amint leereszkedik a belföldi érkezésekhez vezető lépcsőn, látni fogja, hogy a tetőn lógó ölyv -robbanócsapdák lógnak az utatokban. Óvatosan menjen el mellettük, szövve és kitérve. Ne feledje, ha lassan halad, és egy robbanóanyag lebeg, akkor csak álljon meg, és nézze, ahogy felrobban.

Az út itt nagyon lineáris, csak robbanóanyagokkal van tele. Egy idő után a területen való gurulás után felmegy egy lépcsőn, és egy emelkedett híddal találkozik, amely akadályozza a haladást. Ideje, hogy kissé ideges Maximilian kiszálljon az autóból, és tegye a dolgát.

Cél: Engedje le a hidat

Látni fog egy ajtót, amelyen át kell menni a jobb oldali falban. Tegye ezt, és menjen át a kicsi szobán a nagyobbra. Ennek a nagyobb helyiségnek a hátsó sarkában egy rakás lőszer található. Lépjen be a szemközti ajtón, majd előtte egy másik ajtón, hogy kijöjjön a híd túlsó oldalán. Forduljon a jelző felé, és keressen egy kereket, amelyet elpusztíthat, hogy leengedje a hidat, és menjen vissza a Magnum Opushoz.

Cél: Keresse meg az izzókat

Ugorjon vissza az autóba, és menjen át a keskeny hídon, hogy továbbmenjen. Kövesse a keskeny folyosót, és másszon fel a lépcsőn, amíg meg nem érkezik a terminál fő területére. Lógjon balra, amikor előbújik a nagy területre, és kövesse a poros ösvényt (figyelmen kívül hagyja a lépcsőket, amelyek mellett elmegy, mivel azok semmibe nem vezetnek).

Kövesse a sötét utakat, amíg végre nem hallja, hogy Max kiált, hogy látja az izzókat. Ismét szálljon ki az autóból, és keresse meg a rést a jobb oldali romok között. Menjen át rajta és lépjen fel a lépcsőn túl. A tetején nyomja át az automaták közötti keskeny rést. Kövesse a folyosókat, miközben kószálnak a komplexumban. Elmegy egy nyitott ajtón balra, és látni fog néhányat törmelék egy kis szoba hátsó részében, hogy felvegye, és ha szükséges, némi étel a földön.

A törmelékkel szemközti falban egy másik ajtó. Írja be ezt, és forduljon balra, hogy többet találjon törmelék megragad. Haladjon vissza, ahogy jött, és kövesse a jelölőt. A következő sarokban még többet talál törmelék egy dobozban. Közvetlenül ezután belép a repülőgép karosszériájába, és fel kell mennie rajta, ferdén az ülősarokon keresztül. Ennek túlsó végén találsz kiutat a jobbodra.

Amikor elhagyja a repülőgépet, nézzen a bal sarokban lévő sarokba törmelék . A szemközti sarokban egy lőszer rejtekhely, mellette egy ajtó vezet, és azon túl egy vízgyűjtő pont. Töltse fel egészségét (mivel hamarosan harc lesz), mielőtt továbblép.

Menjen el a vécék mellett, majd utazzon előre a nyitott folyosón. A következő sarokban talál egy kicsit törmelék tűz mellett és egy másik darab törmelék mellette a padlón. Kerekítse a következő kanyart, és nyomja tovább előre, amíg villogó fények villognak a falon.

Cél: Gyűjtse össze az izzókat

Menjen a szoba hátsó sarkához, ahol a jelző mutat, és vegyen fel egy lámpát. Cue elkerülhetetlen les. Reméljük, hogy az egészsége jó, és van néhány lövöldözős lövedéke, amelyek megkönnyítik az életet.

Cél: Vissza a Magnum Opushoz

Cél: Túlélni a lesben

Kezdetben harminc szokásos ölyv ellen harcolsz. Ugró támadásaik meglehetősen rosszul vakíthatják meg Önt, különösen, ha kamera rulettet játszik, és a kamera a saját fejébe néz. Folyamatos újabb ölyvek érkeznek, miközben legyőzi társaikat, amíg összesen tíz vagy tizenkettőt nem hoz le. Nyugodtan használhatja itt a puskáját (különösen az ugráló támadó fattyúknál, de próbáljon meg egy -két lövést tartalékolni, mivel még egy hulláma van).

Miután ez a hullám befejeződött, egy második lép be. Ez egy szabályos ölyvből áll, egy fegyverrel, egy pajzzsal és egy fegyverrel. Remélhetőleg mentett egy lövést, mivel ez a legegyszerűbb módja az árnyékolt ellenség leverésének. Egyszerűen kitérni és támadni, és hátba robbantani. A másik két ellenség rövid időn belül elesik. Erről jut eszembe, megkérdeztük az ölyveket, hogy táncoltak -e valaha az ördöggel a sápadt holdfényben?

Cél: Menekülés az aluljárók közül

Még nincs vége, a pokol elszabadul a terminálon. Gyorsan hagyja el a szobát az egyetlen nyitott ajtón keresztül, és ereszkedjen le a peronról, hogy elérje a várakozó Magnum Opus -t és Chumbucket -et. Ugorjon vissza az autóba, és nyomja le a gázpedált, miközben elszakad a kijárathoz vezető ösvény mentén.

Az ölyv -járművek és a lángcserépek mind megpróbálnak az utadba kerülni, amikor a fény felé száguldasz. Remélhetőleg elegendő páncél van a járművén ahhoz, hogy túléljen néhány ütést, miközben az ellenséges járműveket aláveti. Végül ismét az Underdune bejáratánál találja magát, és ismét levegőt szív.

Cél: Térjen vissza az Outcrierhez

Gyors utazás vissza Gastownba, és adja át a lámpákat, hogy örömet szerezzen az Outcriernek, és bebetonozza helyét a közelgő versenyen a nagy főmotorért. Nyilvánvalóan mégis szüksége van egy harcosra. Erről a következő küldetésben fogunk beszámolni, mivel ennek vége.