Legfontosabb Csaláskódok 21. küldetés - Szembe menni a madárijesztővel

21. küldetés - Szembe menni a madárijesztővel

21. KÜLDETÉS - Szemben a Madárijesztő

Amint a küldetés elkezdődik, egymás mellett fogsz sétálni Gordonnal, miután elengeded. Sétáljon és beszéljen a biztos úrral, amíg el nem éri a liftet, és a gengszterek nem kezdenek kifújni belőle. Négy rendes milícia és egy villamos zúzó fog itt szembenézni veled. Ne felejtse el a REC pisztoly gyors tüzét (LT + B/ Circle) a zúzódás áramának kikapcsolásához, lehetővé téve, hogy ütést végezzen rajta. A rendszeres morgások nem okozhatnak problémát a zúzódás kezelése után.

Miután a holttestek a padlóra csaptak, térjenek vissza a lifthez és Gordonhoz. Nyomja meg a kapcsolót a falon, és kezdje meg az utat a központ legfelső emeletére. A gazemberek mindig a legfelső emeletet használják, soha nem véletlenszerűen középen, ahol nem találják meg őket. Megoszthat néhány szót Gordonnal, amikor a lift felemelkedik az épületen. Amint az ajtók kinyílnak a legfelső emeleten, kisétál a liftből, és meglátja, hogy a Madárijesztő a városra néz.

Nézze meg a hosszú jelenetet Batman, Gordon és Madárijesztő játékával, amíg vissza nem nyeri az irányítást a földön.

Cél: Protect ###### (spoilerek)

Miután néhány másodpercig tűz alatt volt, egy gyors jelenet megmutatja, hogy Batman új Batmobilt szállít. Az autó távvezérlését azonnal kézbe veszi, amikor megérkezik, és bekapcsolhatja a helyzetét körülvevő huszonnégy drónt. A Batmobile a rakétatöltés teljes feltöltésével érkezik, így akár tíz ellenséget is kihozhat egyetlen támadással, nem túl kopottan. Próbálja ki azonnal, mivel a drónok halmaza csak könyörög, hogy elüssék.

További gyémánthátúak, ikercsörgők és zörgők lépnek be a harcba, valamint rakétaindítók. A megszokott módon a régi jó stratégia, hogy tovább kell mozogni, lerakni a rakétákat a Vulcan Gun -al, és a lövegeket a lövegekkel célba venni.

Csak ne feledje, hogy használja ki a rakétavédelmet, hogy megkönnyítse az életét. Ne feledje, hogy Batman pozíciójától csak bizonyos távolságra mozdulhat el, mielőtt a hatótávolságon kívülre lép (nehezen látva). Miután befejeződött a harckocsi mészárlás, menjen át a Batmobile -hoz, és lépjen kapcsolatba vele, mielőtt beugrik a vezetőülésbe.

Cél: Vigye ###### a GCPD -be

Széllel az utcán, miközben beszél az utas. Vegye le a meglehetősen rövid távolságot a bezárásig, és körözzen le az alatta lévő parkolóba, hogy leadhassa utasát. Itt egy meglehetősen hosszú jelenet játszódik le, aminek eredményeként kiderül, hogy a Madárijesztő emberei behatoltak az Óratorony szerverhelyiségébe, és elpusztítják azt. Úgy tűnik, vissza a Batmobilhoz, majd az Óratoronyhoz, hogy megállítsák őket.

Cél: Állítsa le a Madárijesztő milíciáját az Oracle szervereinek megsemmisítésétől

Menjen vissza a parkolóba, és égessen gumit a szigeten, amíg el nem éri a megjelölt helyet. Parkolja le útját, ugorjon ki, és detektív látásmódjával vizsgálja meg az Óratornyot. Látni fogja, hogy nagyszámú (tizenkét) milícia ellenség terül el a környéken. A legnagyobb azonnali aggodalomra ad okot a két mesterlövész az épület melletti tornyok tetején. Ezek legyenek az első célpontjai, szoruljanak mögéjük, és lopakodjanak rájuk a csendes eltávolításokért.

Ezt követően az ötlet az, hogy alapvetően csak lefelé dolgozzunk a magasabb szintekről, csendben leszedve a milíciákat menet közben. Használja ki a környezetet az előnyére (csatornák, sarkok és törékeny falak segítségével), hogy levágja a rajokat az épület körül. Csak óvatosan bánjon az ellenségekkel a bejárat előtti őrfegyver körül, mert csúnya károkat okozhat, ha elfelejti.

Amint az Óratoronyon kívüli terület kitisztult, lépjen be az épületbe utcai szintről (tudom, Batman egyszer sem használja a tetőbejáratot. Megdöbbentő), hogy belépjen a kiszolgálószobákba. Mássz felfelé a lépcsőn, hogy elérj egy irodát, amelyre a jelző a sarokban mutat. Használja a sarokban található konzolt az adatok biztosításához és a küldetés teljesítéséhez.