76. küldetés - Szüntesse meg Santini fegyver ajánlatait

76. küldetés - Szüntesse meg Santini fegyver ajánlatait

Mindkét célkitűzés messze van, ezért lehet, hogy ezt az időt választja, hogy felvegyen néhány mellékküldetést, vagy ellátogat James atyához beszélgetni. Ha készen állsz, kezdjük a Southdowns küldetésekkel- a robbanóanyagokkal.

Ez meglehetősen kicsi művelet, és bár sok a mozgás, nem koordinálják a betolakodók elfogását. Válassza ki a kis sütést, amíg le nem lövi a többit, majd kanalazza fel az árut.

A második üzlet esetében a közeli kapcsolóházban van egy csatlakozó doboz, ha jobb áttekintést szeretne a webhelyről. A térkép azt mondja, hogy vigyen be egy tacvest-et ehhez a művelethez, de ez nagyjából ugyanaz, mint az utolsó- tartson a vonatkocsik túlsó oldala felé (a bent lévő őrt csendes fegyverrel lehet lőni), és vegyen le bárkit csábítási tartomány. Néhány őr tartósan szembesül a hatótávolsággal- egy golyó a fej hátsó részében megteszi, ha nincs kedve várni. Tisztítsa meg a készpénzt, de ne vegye figyelembe magát a lőtért- nincs ott semmi. Ideje visszamenni a Barclay Mills -hez, és befejezni ezt (Megjegyzés: néha az objektív jelző nem tisztul, még a küldetés befejezése után sem. Amíg megcsinálta az ütő pénzbeli kárt, ne aggódjon emiatt) .