MM Quest 08 - A nukleáris opció

MINUTEMEN 08. KÉRDÉS - A nukleáris opció

A Minutemen Quest 07 - Defend The Castle teljesítése után aktiválódott

Megjegyzés: Ez egy nehéz harci küldetés, ezért feltétlenül csomagoljon be néhány páncélt, hogy megvédje az Intézet lézerfegyvereit.

Cél: Beszéljen Preston Garvey -val

Miután a por leülepedett a porról az Intézet erőivel az előző küldetésből, beszélgethet Prestonnal. Prestonnak végre jó hírei lesznek. A részletekért azonban meg kell néznie a Sturges in Sanctuary -t.

Cél: Beszélgess Sturgesszel

Sturges mesélni fog egy csőről, amely az Intézetbe vezet (természetesen nyilvánvalóan elöntötte a sugárzás). Mivel van néhány erőpáncélja és/ vagy veszélyes öltönye, amely nem jelenthet nagy problémát. A befelé vezető út több ember számára veszélyes, ezért kezdetben egyedül kell elvállalnia a beszivárgást (nyilvánvalóan a társa nem számít embernek, így ők is eljöhetnek).

Cél: Hozzáférés az Intézethez

Gyorsan el kell tudnia utazni a C.I.T romjaihoz vagy legalább a közelébe, hogy megkezdhesse az utat a hűtőcsőhöz. A cső a folyó oldaláról érkezik, így a vízbe való belépéshez be kell ugrania, miután megtalálta. Lehet, hogy útközben néhány portyázóval kell megküzdenie, de a hatalmi páncélzatban ezek nem lehetnek kellemetlenek. Még nagyobb nehézségek esetén is.

Amikor belép a csőbe, akkor egy karbantartó létesítmény belsejébe kerül, ahol bal oldali iroda és billentyűzet aktiválható az előtte lévő falon. Az iroda piros zsákmánydobozt tart, ha feltörheti a terminált, hogy bejusson. A billentyűzet aktiválása után megnyílik az iroda alatti bal falhoz rácsos cső, amely átengedi Önt.

Kövesse a csöveket és a vizet lefelé, amíg ki nem jön a folyadékból, és talál egy alagutat két lézertoronnyal a mennyezet előtt. Takarodj az egyik közeli fal mögött, és hozd le mindkét tornyot. Egy másik cső túl lesz a bal oldali vezetésen. Ennek követése látszólag zsákutcába vezet, amíg észre nem veszi a cső bal falán lévő nyílást, amellyel kölcsönhatásba lehet lépni. Menjen a lépcsőn a szomszéd szobába, és körözjön a kifutó körül, amíg ismét egy vizes alagúton sétál.

A sarkon van egy (kissé helytelen) moratás fiasás anya, aki azonnal támadni fog, amint észrevesz. Ezután forduljon jobbra a felülről lehulló vízáramnál, és kövesse a folyosót, figyelve a kísérteteket. Megfelelő számban vannak az előttünk lévő alagutakban (beleértve az izzót is), ezért ügyeljen arra, hogy tartsa a szemét. Valószínűleg nyüzsögni fogsz, bármit is teszel, de előfordulhat, hogy először egy kicsit csökkentheted a számukat.

A csavaróutak mentén a kísértetek után egy újabb lézertorony, mielőtt munkaterületre ér. Látni fog pár szintetizátort a falon lévő lyukon keresztül, és dolgozik valamin. Van egy szakértői terminál a falon az ajtó mellett, amelyet feltörve bejuthat kellő szakértelemmel. Ha nincs meg a szükséges juttatás, folytathatja az alagút mentét, és más utat találhat. Több üres helyiségben tekered át, hogy elérj egy másik csövet, amelyet le kell vezetned, hogy végre elérhesd a megfelelő Intézetet.

Cél: Aktiválja az Intézet reléjét

Nyissa ki a fedelet, és a relé vezérlőtermében lesz. Menjen át a megjelölt terminálhoz, és töltse fel az 'intézet relé célzási sorrendje' holot, hogy lekapcsolja a relét, és hívja Minutemen szövetségeseit.

Cél: Beszéljen Preston Garvey -val

A Preston átad egy fúziós impulzus töltést, amelyet a nukleáris generátoron használhat. Meg kell találnia az utat az Intézet főterületén a Fejlett rendszerek területre, belépve a reaktor szakaszba.

Cél: Érje el a reaktort

A reaktorhoz vezető út megkezdéséhez be kell lépnie a közeli ajtón, amely a régi robotika területére vezet. Miután áthaladt az első ajtón, bekanyarodik a sarkon, és lát egy pár lézertornyot és egy szintetizátor, valamint két járőrt, akik lőnek az erőkre. Újabb ellenséges szintetizátorok lövöldöznek rád a távoli fal ablakaiból, miközben leereszkedsz a lépcsőn és a rámpán, ahol az első ellenséges csoport volt.

Használja a távolságot előnyére, puskákkal és más nagy hatótávolságú fegyverekkel, hogy fejlövéssel gyorsan lehozza őket. Legyen óvatos a szintetizáló fegyverek megsemmisítésével, mivel ezek versenyeznek önnel és közelharcba kezdenek. Bár nem túl veszélyes, az arc váratlan szintetizálója véresen nagy figyelemelterelést jelenthet, ha tűzharc kellős közepén jár.

Miután az ablakok tiszták, menjen le a lépcsőn az alábbi szintre, éberen figyelve a közelharci szintetizátorra és a félúton lévő távolsági szintetizátorra. A lépcső alján található egy terminál, amely a prototípusokat vezérli a túlsó szobában (beleértve az őrszemet is). A szintézisek a terem túlsó végéből nyüzsögnek be, amikor belépsz, így készen állsz arra, hogy hátat nyújtson.

Ez ismét egy távolsági összecsapás, ezért húzzon elő puskát vagy más távolsági fegyvert, hogy elővegye a szintetizátorokat, mielőtt túl közel kerülnének. Szövetségesei segítenek gyengíteni őket a harc előrehaladtával. A szoba túlsó oldalán egy oldalsó folyosón talál egy lefelé vezető nyílást. Csepegjen át rajta, és ragadjon meg egy fúziós magot a géptől balra. Egy rövid lineáris folyosó egy ajtóhoz vezet, amely az intézet Bioscience területére vezet.

Lépjen le a lépcsőn, és menjen át egy ajtón, és találja magát a konzolnál, amellyel korábban találkozott (az Institute sidequest - A House Divided során), amikor a lázadókkal foglalkozott. Amint belép a Bioscience fő területére, a tudósok csak menekülnek, hogy a helyiség túlsó oldaláról érkező szintetizátorok helyettesítsék őket. Használja a középső falat fedőlapként, miközben lassan egyenként tisztítja az ellenséges szintetizátorokat. Vigyázzon a szemközti ajtó fölötti falon lévő lézertornyokkal is.

Ezután átmegy az Intézet nagy központi területére, ahol több szintetizátor csoport találkozik, köztük néhány tanár. Meg kell harcolnia az utat a területen a Minutemen csoportjával, hogy elérje a fejlett rendszerek terület ajtaját. Ami sajnos nekünk szorosan zárva volt.

Cél: Használja a terminált az Intézet lezárásának felülbírálására

(Nem kötelező) Cél: Kiürítési parancs kiadása

A terminál apa lakóhelyiségében található. Kövesse a jelzőket a folyosókon, és lépjen fel egy lifttel, hogy elérje őket. Amikor megérkezik, ott várja őt. Meggyőzheti őt, hogy adja meg a jelszót, vagy feltörheti a terminált. Szánjon időt arra, hogy bármilyen módon beszéljen vele. Amikor hozzáfér a terminálhoz, választhatja a „BD-2 evakuálási protokoll bekapcsolása” opciót is, amely biztosítja, hogy több ember meneküljön a közelgő robbanás elől, és Prestont később boldoggá teszi, amikor elmondja neki. Ha készen áll a Speciális rendszerek ajtók kinyitására, válassza a 'fő biztonsági zárolás felülbírálása' lehetőséget.

Cél: A reaktor elérése (folytatás)

Nem fog tudni visszatérni a korábbi útjára, ehelyett vegye be az oldalsó ajtót, és ereszkedjen le a spirális sétányon vissza az Intézet központi területére, és több szintetizátort vesz fel, amint közeledik a fejlett rendszerekhez most nyitott ajtóhoz. Csak rohanhat a szintetizátorok ezen hulláma mellett, és beléphet az ajtón, ha úgy tetszik, ahelyett, hogy átverekedné magát. Amikor bent vagy, számos tudós és szintetizátor fog bekapcsolódni a laborba. Mostanra már gyakorlottnak kell lennie az ellenségek leverésében, ezért vigye el őket a takarítókhoz.

Átmegy a reaktorba vezető folyosók régi betonján és rozsdás fémén. Legyen rendkívül óvatos, amikor magához a szobához vezető ajtókhoz közeledik, mivel nagy számban vannak szintetizátorok és tudósok (köztük néhány plazmával és rendes gránáttal). A reaktorteremben több kifutó is található, ami azt jelenti, hogy a szintetizátorok gyakran felülről lőnek rád, így a fedél kevésbé lesz hatékony. Szánjon rá időt, kerülje a gránátokat, és ha akar, használjon néhány stimuluscsomagot, mert ez a küldetés utolsó harca. A reaktor terminál jelszavának megszerzéséhez ki kell rabolnia az egyik szintetizátor testét (A-2018). Amikor csak teheti, menjen fel a reaktorhoz, és lépjen kapcsolatba az ajtó melletti terminállal.

Cél: Fúziós impulzus töltése a reaktorban

Először le kell állítania a reaktort, hogy eltávolítsa a hatalmas sugárzást belülről. Ha ez megtörtént, kinyithatja a reaktor ajtaját, és az impulzus töltést a belső oszlopra (házra) helyezheti. Néhány másodperc múlva Sturges visszateleportálja Önt a relé vezérlőtermébe.

Cél: Beszéljen Preston Garvey -val

Ezt érkezéskor automatikusan be kell fejezni.

Cél: Beszélj Shaun -nal

Cél: Beszélj Sturges -szel

Beszéljen a fiatal Shaun -nal, és dönthet úgy, hogy megmenti, vagy maga mögött hagyja. Gyorsan tájékoztassa Sturges -t a választásáról, és ő kitölti a menekülési tervvel.

Cél: Lépjen be a relébe

Lépjen vissza a váltóba, ahol az Intézet útja utoljára hagyta el. Megjelensz a Mass Fusion épület tetején, és a detonátor egy hordón van melletted.

Cél: Használja a detonátort

És itt jön a BOOM! Ha kétszer lép kapcsolatba a mellette lévő detonátorral, fújja magasra az Intézet égboltját. Ez egy pokoli képernyőkép. A befejező jelenetek lejátszása után több Minutemen és néhány intézet személyzete áll majd mögötted a háztetőn.

Cél: Beszéljen Preston Garvey -val

Végezzen egy utolsó csevegést Prestonnal, hogy befejezze a dolgokat és befejezze a Minutemen küldetést. Gratulálunk, befejezted a Fallout 4 Minutemen útját. Ebben a küldetéssorban még van egy választható küldetés, ha teljesíteni szeretnéd, de ez rajtad múlik.