Legfontosabb Szerencsejáték MSI Gaming App – Hogyan töltsük le és használjuk

MSI Gaming App – Hogyan töltsük le és használjuk

Íme egy egyszerű és egyértelmű útmutató az MSI játékalkalmazás letöltéséhez és használatához!

ÁltalSamuel Stewart 2021. április 16 Msi Gaming App Oc mód

Az MSI Gaming App egy önálló program, amelyet kizárólag az MSI GPU-kkal való együttműködésre terveztek a teljesítményük fokozása érdekében , különösen a játék kontextusában.

Az MSI Gaming App különféle beállításaival és opcióival a játékosok teljesítményi és vizuális szempontból is finomhangolhatják GPU-jukat és rendszerüket.

Íme egy egyszerű és egyértelmű útmutató az MSI játékalkalmazás letöltéséhez és használatához.

Olvasson tovább, és optimalizálja GPU-ja teljesítményét még ma ezzel a hihetetlen szoftverrel.

TartalomjegyzékElőadás

MSI Gaming App funkció

Msi Gaming App
 • Teljesítményprofilok : egy kattintással válthat három előre meghatározott profil vagy mód között, amelyek az OC mód, a játékmód és a néma mód. Mindegyik viszonylag magától értetődő, de az áttekinthetőség kedvéért az OC a gyári beállításokon túlra tolja a GPU-t a jobb teljesítmény érdekében, a Gaming Mode valamivel kisebb löketet biztosít a jobb játékélmény érdekében, a Silent pedig lekapcsolja a rendszert a könnyebbség érdekében. feladatokat, és csökkenti a ventilátor sebességét.
 • Állítható képernyő kontraszt: egy eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználó számára a képernyő kontrasztjának beállítását a követelményeknek megfelelően. Három beállítás áll rendelkezésre: Eye Rest (világosabb tónusok fáradt szemekhez és éjszakai használathoz), Gaming (magasabb kontrasztszint és felbukkanó színek) és Film (élesebb kép a dinamikus gamma- és kontrasztbeállítás révén, ideális filmes munkamenetekhez). Mindegyik beállítás testreszabható a kontraszt, a fényerő, a szint és a gamma beállításokkal a globális finomhangoláshoz vagy a színspecifikus trükközéshez.
 • VEZETTE : LED világítás vezérlése effektusokkal (légzés, dupla villogás, villogó, véletlenszerű), stílusok, 16,8 millió szín, szinkronizálás, paletták és még a zenével való szinkronizálás is. Az összes lámpán vagy LED-szalagonként egyedileg módosítható. Csak RGB világítással felszerelt MSI GPU-kkal működik.
 • VR kapcsoló: egy érintéses opció, amely nagy teljesítményű beállításokra kapcsolja a számítógépet a VR élmény maximalizálása érdekében.
Msi Gaming App letöltése
  Sárkányszem: nézzen videót vagy élő közvetítést játék közben egy testreszabható fedvényen keresztül, amely a játékon belüli ablak tetején helyezkedik el. A méret, a hangerő, a helyzet és az átlátszóság mind állítható, és lehetőség van gyorsbillentyűk hozzárendelésére a lejátszás elindításához és a hangerő igény szerinti módosításához. Különösen hasznos oktatóanyagokhoz és bemutatókhoz, valamint néhány könnyű szórakozáshoz (e-sport, hagyományos sportok, TV-műsorok stb.) a játékon belüli gazdálkodás vagy darálás során.Cooler Boost: olyan funkció, amely a GPU ventilátorsebességét gyorsan csökkenti a hőmérsékletre. A Cooler Boost kikapcsolása visszaállítja a ventilátor normál működési sebességét.A képernyőn: valós idejű FPS-t, használati, hőmérsékleti, ventilátorsebesség-, feszültség- és órajel-adatokat biztosít a CPU, GPU és VRAM számára. Teljesen testreszabható a megjelenített tartalmak és a betűméret tekintetében (így nem akadályozza a játékmenet teljes áttekintését).Okostelefon alkalmazás: összhangban működik az asztali programmal, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy távolról váltsanak profilt anélkül, hogy például az alt-tab billentyűt ki kellene lépniük a játékból.Egérmester: makrók hozzárendelése és DPI-beállítások meghatározása a kompatibilis egerekhez.

Az MSI Gaming App letöltése és telepítése

Msi Game App

Az MSI Gaming App az MSI GPU-kkal együtt szállított illesztőprogram- és segédprogram-lemezen található. Ellenkező esetben letöltheti közvetlenül az MSI webhelyéről .

 1. Látogassa meg az MSI webhelyét itt és kattintson a pirossal kiemelt linkre, töltse le a legújabb verziót a második bekezdésben, egy sárkány logója mellett a nagy G betű mögött. Az egyszerűség kedvéért lásd a fenti képet.
 2. Miután letöltötte a gaming_app_6.zip fájlt, csomagolja ki, és kattintson duplán a futtatható fájlra.
 3. A folyamat befejezéséhez kövesse a telepítővarázsló utasításait.

Hogyan váltsunk üzemmódot

Msi játékszoftver
 1. Nyissa meg az MSI Gaming App-ot úgy, hogy duplán kattint az ikonra az asztalon, vagy keresse meg a Start menüben.
 2. Megnyitás után kattintson az alkalmazásablak aljának közelében vízszintesen futó nagy mód gombok bármelyikére.

A módok testreszabása

Sajnos az MSI Gaming App rendelkezik nincs beépített mód testreszabási eszköz és nem kínálja fel az egyéni profil létrehozásának lehetőségét. Erősen ajánljuk a kutatást MSI Afterburner , amely eszközök és beállítások széles tárházát kínálja, beleértve az egyéni profilok meghatározását bizonyos játékokhoz.

Hogyan változtassuk meg a LED-beállításokat

Msi Gamming App
 1. Nyissa meg az MSI Gaming App alkalmazást, és kattintson a vízszintesen futó LED ikonra az alkalmazás ablakának tetején.
 2. A megjelenő ablakban válassza az Összes LED lehetőséget az összes LED-szalag beállításainak módosításához. Alternatív megoldásként válassza ki az Mindegyik LED lehetőséget az egyedi hozzárendeléshez. Az egyes LED-ek alatt láthatja a GPU-t az összes testreszabható LED-szalag mellett (oldalsó, elülső stb.).
 3. A jobb oldalon figyelje meg a LED-effektusok, stílusok és zenék legördülő menüjét, valamint az alatta lévő LED-színválasztó eszközt.
 4. Miután bütykölgette magát, és kiválasztotta az Önnek megfelelő fényjátékot, ne felejtse el megnyomni az Alkalmaz gombot az új beállítások mentéséhez.
Msi Gaming App Osd
 1. Először töltse le a mobil verziót innen A Google Play és csatlakoztassa a számítógépet és a telefont ugyanahhoz a Wi-Fi hálózathoz.
 2. Nyissa meg az MSI Gaming App alkalmazást az asztalon, és kattintson a Remote Control ikonra az alkalmazásablak jobb felső sarkában található ikonok között. Ez a bal szélső ikon, amelyet egy kör képvisel, amelyen vízszintes/függőleges vonalak futnak át.
 3. A megjelenő új ablakban adja meg a nevet és a jelszót, majd kattintson az Alkalmaz gombra, és zárja be az ablakot.
 4. Nyissa meg az alkalmazást a telefonon.
 5. Válassza ki a párosított eszközt az azonos nevű listából (megegyezik az asztali alkalmazásban létrehozott névvel), és írja be a jelszót.
 6. A folyamat befejezéséhez kattintson a Csatlakozás gombra.

Innen mobiltelefonja segítségével távolról válthat profilt. A válaszkészség azonnali, bár ez a használt Wi-FI hálózat erősségétől függ.

Videók hozzáadása a Dragon Eye lejátszási listához

Msi Gaming App frissítés

Ahogy áll, Sárkányszem csak a YouTube-ról és a Twitch-ről származó videókat vagy élő közvetítéseket támogatja.

 1. Másold ki a linket a hozzáadni kívánt YouTube-videóhoz vagy Twitch élő közvetítéshez.
 2. Kattintson a Sárkányszem ikonra, amelyet egy vízszintesen futó sárkányfej jelképez a képernyő tetején.
 3. Illessze be a linket a bal oldali menü YouTube vagy Twitch link beillesztése ide szakaszába.
 4. Kattintson a jobb oldalon lévő + jelre.
 5. A videó vagy az élő közvetítés mostantól megjelenik a videók listájában.

A videókat úgy távolíthatja el, hogy az egérmutatót a tetejére viszi, és átrendezheti őket úgy, hogy fel-le húzza őket lejátszási lista létrehozásához.

Milyen játékokat támogat a Dragon Eye?

Msi Gaming App Pc

A Dragon Eye funkció jelenleg támogatott DOTA 2 , legendák Ligája , Counter Strike: Global Offensive , Battlefield 4 , Mordor árnyéka , Fél élet 2 , Call of Duty: Advanced Warfare , The Witcher 3: Wild Hunt , A vihar hősei , Resident Evil 6 , Ördög III és több.

Látni a teljes lista , kattintson a Sárkányszem ikonra, amely vízszintesen fut az alkalmazásablak tetején, majd kattintson a Súgó ikonra, amelyet a jobb felső sarokban körbe zárt i betű képvisel.

Az MSI rendszeresen ad hozzá új játékokat, de a kínálat továbbra is éles. Íme, az MSI gyorsan további játékokat ad hozzá.

Az MSI Gaming App elindítása a Windows indításakor

 1. Kattintson a Beállítások ikonra az alkalmazásablak jobb felső sarkában. Az ikon a modern szoftver legtöbb beállítási menüjéhez kapcsolódó tipikus fogaskerék.
 2. Jelölje be az MSI Gaming App aktiválása a Windows indulásakor opciót.
 3. Kattintson az Alkalmaz gombra.

Az MSI Gaming App mostantól az indítási programok részét képezi, és mostantól megjelenik a tálcán.

Ezek is tetszhetnek neked