Legfontosabb Csaláskódok Többjátékos tippek és trükkök

Többjátékos tippek és trükkök

TÖBBJÁTSZÓ: Általános tippek és trükkök

  • Tanuld meg szeretni a harci puskát: A legtöbb tapasztalt játékos egyetért abban, hogy a harci puska alapvető készlet az online Halo világban. A közelről a közepes hosszúságú hatótávolságtól kezdve hatékony fegyvernek a kezében kell lennie. Míg más fegyverek erősebbek vagy jobbak lehetnek bizonyos hatótávolságokban, a harci puska könnyedén képes távolról levenni az ellenségeket, és azonnal felcserélhető egy közeli lövésre egy képzett játékos kezében. Feltétlenül fontolja meg, hogy időt szán ennek a sokoldalú fegyvernek a megismerésére.
  • A hatókörhöz, vagy nem a hatókörhöz: Míg a hatókör kiterjesztése általánosságban jobb felvételeket eredményezhet a hatótávolságon belül, az animáció a hatókör növeléséhez és csökkentéséhez időbe telik. A küzdelem közepén a képzett játékosok gyakran nem fogják használni a hatókört, hanem szakértelmükkel felsorakoztatják ellenségeiket, csak a képernyőn megjelenő alapvető hajszálakat használva. Ez több időt ad nekik a lövések leadásához, és ugyanolyan pontosak lehetnek a legtöbb fegyverrel (köszönhetően a legtöbb fegyver viszonylag kis golyóterjedésének). Fontolja meg a kipróbálását, ha néhány ölést kap az öv alatt a többjátékos módokban. Örülni fog, hogy megtette, ez az időpazarlás jelenthet különbséget egy -két extra lövés lenyomása között.
  • A fejlövés elengedhetetlen : A következetes fejlövések fontosabbak a glóriákban, mint szinte bármely más multiplayer játék. Azt tapasztalja, hogy a Halo univerzumban lévő ellenségek általában erősebbek, mint a legtöbb más online lövő (köszönhetően annak, hogy át kell rágni a pajzsot és az egészségügyi sávot, miközben az ellenséges játékos gyorsan mozog és visszalő rád). Ez azt jelenti, hogy szükség van a fejlövések extra sérüléseire, amikor csak rá lehet venni őket, hogy gyorsan legyőzzék az ellenfelet. A fent említett harci puska az egyik leghalálosabb és leghasznosabb eszköz erre a feladatra, ezért szánjon időt arra, hogy gyakorolja ezeket a fejlövéseket, és nézze meg, hogyan kezd növekedni az ölések száma.

  • Ismerje meg a térképeket és a fő mozgási területeket mindegyikben: Bár alapvetőnek hangzik, rájössz, hogy a térképek és azok veszélyes területeinek (ölési zónák) megismerésére fordított idő nagyban segíti a túlélést. Ezenkívül lehetővé teszi, hogy kihasználja ezeket a területeket, vakfoltok, felülfutási pozíciók és fedőhelyek használatával, hogy megölje azokat a játékosokat, akik ezen a zónán keresztül mozognak. Ezenkívül lehetővé teszi, hogy megtudja a térképek valószínű leshelyeit és az erőforrások/ fegyverek elhelyezését, így taktikai előnyt biztosít Önnek és csapatának, és további lehetőségeket kínál az értékes pozíciókra irányuló összehangolt ütésekhez. Ha már itt tartunk:
  • Dolgozzon és kommunikáljon csapatként : Bár nem minden módban fontos, nagyszámú játékos játszik a csapat lejátszási listáin. Mindenki ismeri azt a frusztrációt, ha olyan játékos van, aki figyelmen kívül hagyja a csapat többi tagját, és csak kifut, és megpróbálja lelőni a többi játékost. Egy csapatnak több szempárja van, mint egy személynek, ami létfontosságúvá teszi a hírszerzési információkat és a gyors kommunikációt, és képessé teszi a játékosokat arra, hogy sokrétű csapdákat hajtsanak végre, sikeresen védjék meg céljaikat és általános működésüket, mint egy magányos farkas.
  • Oldalkar cseréje : Egy dolog, ami sok kevésbé tapasztalt játékost megöl, az várja a fegyverek újratöltését, amikor egy tökéletesen érvényes másodlagos fegyver ül ott. 'Hmm, csak itt ülök, és újratöltöm a puskás kagylóimat, ó, nem ellenség'. „Majdnem befejeződött az újratöltés”. *Halott*. Ez történt veled valaha? A másodlagos fegyverre való átváltás általában kétszerese a legtöbb átlagos újratöltés sebességének (kivéve, ha lassabb animációkkal vált át rakétaindítóra vagy spártai lézerre), ezért használja ki ezt a gyors váltást, hogy gyorsan visszatérhessen a harcba.
  • Ürítse ki a klipet : Bár ez nem alapvető fontosságú, ez egy másik szempont, amely különbséget tud tenni egy ölés vagy egy elszalasztott lehetőség között. Néhány tapasztaltabb játékos szándékosan nem fogja újratölteni főfegyverét harc közben (az újratöltési animáció elvesztett ideje miatt), hacsak nem muszáj, hanem oldalfegyverrel üldözi az ellenfeleket, vagy másik közeli célpontra vált, ha az első menekül, lövéseiket, és csak szükség esetén töltik újra. Látni fogja, hogy sok kevésbé tapasztalt játékos vesztegeti az idejét egy tűzharc újratöltésében néhány lövés után, elveszítve a lehetséges támadási lehetőségeket, amikor lőhetnek az ellenségre. Nehéz megmagyarázni ennek a megközelítésnek a hasznosságát, de ha egy veterán játékost lát akcióban, akkor pontosan látni fogja, mire gondolok.

  • Guggolás és merénylet - A tapasztaltabb játékosok valószínűleg elkezdenek görnyedni, hogy ne jelenjenek meg a radaron. Ez segíthet abban, hogy biztonságosan visszanyerje a pajzsokat/ az egészséget, elkapja az elsuhanó ellenséges játékosokat, vagy akár megengedheti, hogy besurranjon az ellenséges játékosok mögé, hogy megalázó merényleteket hajtson végre (RB, ha nem tud ellenség mögött). Bár hasznos, elengedhetetlen a használat idejének elsajátítása, de ne feledje, mivel ez egy praktikus készség. Főleg a kezdő játékosok ellen.