Legfontosabb Csaláskódok Naruto: Ultimate Ninja 2 áttekintés

Naruto: Ultimate Ninja 2 áttekintés

Naruto: Ultimate Ninja 2 box art
Rendszer: PS2 Review Rating Legend
Fejlesztő: Cyber ​​Connect 2 1,0 - 1,9 = Kerülje 4,0 - 4,4 = Nagyszerű
Kocsma: Namco Bandai 2,0 - 2,4 = Gyenge 4,5 - 4,9 = Meg kell vásárolni
Megjelenés: 2007. június 12 2,5 - 2,9 = Átlagos 5.0 = A legjobb
Játékosok: 1-2 3,0 - 3,4 = korrekt
ESRB minősítés: Tini 3,5 - 3,9 = Jó
Naruto visszatér a PS2 -re!

írta: Amanda L. Kondolojy

2007. június 19 - A Naruto: Az Ultimate Ninja 2, ahogy a neve is sugallja, a tavalyi Naruto Ultimate Ninja folytatása. A lényege egy arcade stílusú harci játék, amely kiváló eszköz a Tekken stílusú 2 játékos harci royales barátaival és családjával. De nézzen mélyebben, és van egy nagyon kihívást jelentő egyjátékos mód, magával ragadó történettel, nem is beszélve a különféle játékmódokról és hozzáadott tartalmakról. Ez a játék elengedhetetlen a Naruto sorozat rajongóinak, és még mindig jó vétel azok számára, akik nem ismerik.

Naruto: Ultimate Ninja 2 képernyőkép

A játék történetmódja elindítja a Naruto: Ultimate Ninja által lefedett területek egy részének újrafutózását. Naruto néven kezd el játszani, és még mindig a Senin Jiraiya -val edz a chunin vizsgára. Ez kissé ismerősnek tűnhet azok számára, akik játszották az első Naruto: Ultimate Ninja -t, de az új anyag meglehetősen hamar elkezdődik, ezért ne izguljon túl sokat. Most némi óvatossággal szolgálok, mert egy dolog, amit a játék nem tesz, az, hogy a történet mód elején látszatot ad egy oktató módnak. Tehát ha dolgoznia kell ninja készségein, a történet mód megkezdése előtt át kell mennie Iruka edzési módjába

A kezelőszervek segítségével a PS2 arcgombjaival ugorhat, tárgyakat használhat, támadhat és csakrát használhat. Most, hogy csak egy gomb van a támadásra, azt gondolhatja, hogy ez korlátozza a rendelkezésre álló lépéseket, de ez nem így van. Ahogy a nindzsák mondják, el kell sajátítania a koppintást. A támadógomb ütésének sebessége és gyakorisága határozza meg, hogy milyen mozdulatokat hajt végre. Ezenkívül az irányított pad használata érdekes alacsony szintű csakra mozdulatokat válthat ki. De a Magas csakra mozdulatokhoz a csakra gombját kell használni, majd a támadógombbal meg kell ütni az ellenfelet. Ahhoz, hogy ezeket a magas csakrájú különleges mozdulatokat használhassa, pontos gombnyomást vagy joystick forgatást kell végrehajtania, hogy megbizonyosodjon arról, hogy lépése szuperhatékony. Ha elrontod, akkor a támadásod továbbra is leszáll, de csak a HP töredékét veszi el.

Naruto: Ultimate Ninja 2 képernyőkép

Miután csiszolta a készségeit, és átjutott a Naruto újratörlésének egy részén, megtalál egy részletes történetet, amely követi főszereplőnket az anime Tsunade ívéig. Egy dolog, ami teljesen új a játék történetmódjában, egy félig nyitott világrendszer. Az egykori Ultimate Ninja -ban csak a jelenetről a csatára mennél, és semmi sem lenne közöttük. Az idei nyomon követés során azonban szaladgálhat, kisebb mellékfeladatokat végezhet, karaktereket kereshet, és még hasznos cikkeket is vásárolhat. Természetesen a mellékfeladatok egyike sem létfontosságú a játék befejezéséhez, de hasznos elmozdulást jelentenek a szokásos vágóasztal-csata formátumtól.

De természetesen ennek a játéknak a ragyogó dicsősége, és az ok, amiért a legtöbb ember megveszi, a 2 játékos vs. És a játék itt valóban teljesít. Több mint 30 karakter közül választhat, mindezt animált speciális támadásokkal és állapotbeállításokkal. Az egyik dolog, ami lendületet adhat azoknak, akik rendelkeznek a játékkal, és már alaposan végigjátszották a sztori módot, az a képesség, hogy a karaktereket „szintre emeljük” a kontra módban. Ez a funkció úgy működik, hogy lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy karakterpontokat gyűjtsön a történet módban, majd lehetőséget ad arra, hogy ezeket a pontokat a szünet képernyőn a Vs karaktereire költhesse. mód. Ezeket a pontokat karaktered több területén is elköltheted, például sebességre, csakrára és támadóerőre. Mivel azonban csak a frissített karaktereket használhatja a Vs. módban, ez kissé igazságtalan lehet azokkal szemben, akik merik átlépni a szuperfrissített karaktereid útját. De soha ne féljen, nem kell használnia a továbbfejlesztett karaktereket, ha egyenletesebb játékteret szeretne a Vs -nek. csaták. Most, amikor először játssza végig a történetmódot, előfordulhat, hogy csak néhány pontot kap a kedvenc karaktereiért, de ha úgy dönt, hogy újra játszik, sokkal többet kap, és végül kedvenc karakterévé teheti az Ultimate Ninját!

Naruto: Ultimate Ninja 2 képernyőkép

Egy dolog, aminek nagyon örültem ennek a játéknak, az a hangminőség. Minden színpad egyedi zenét tartalmaz, ami valójában nagyon jó, és a legtöbb esetben egyenesen az animéből származik. Tehát nagyon jó dolog, hogy végül feloldhatja a játék teljes hanganyagát, és szabadidejében lejátszhatja a játék zenelejátszóján keresztül. Egy másik nagyszerű dolog az, hogy itt szinte 100% -os hangátvitel van. Minden görgető párbeszédet az eredeti hangszínészek olvasnak az anime amerikai szinkronjából. És eltekintve néhány igazán szörnyű száj-időzítéstől (amit igazából nem bánok annyira, de néha vicces nézni), a szinkronhang minősége nagyjából tökéletes.

Vizuálisan a játék megegyezik az utolsó generáció termésének krémjével. Teljesen 3D manga-stílusú grafikával rendelkezik, anime vágásokkal. A környezet úgy néz ki, mintha a legtöbb vizuális frissítést hajtotta volna végre az utolsó rész óta, és ez valószínűleg a félig nyílt környezeti rendszernek köszönhető. Mindazonáltal minden jól néz ki, és a játék látványa még egy nagyszerű dolog ebben a játékban.

Naruto: Ultimate Ninja 2 képernyőkép

Naruto egy mindenütt jelenlévő nindzsa. A nindzsa tanácsok, a ninják összecsapása és a franchise összes többi spin-offja között, amelyek a Naruto jelvényeket viselik, határozottan megértem, hogy a játékmennyiség meglehetősen zavaró lehet. Úgy értem, ha Naruto játékot akarsz, melyiket vegyed? Azt tanácsolom, hogy ha idén csak egy Naruto címet veszel fel, akkor a Naruto: Ultimate Ninja 2 lesz a legjobb tét.

Által Amanda L. Részvét
CCC szabadúszó író

Jellemzők:

 • Harcolj a kedvenced nindzsájaként: Játssz a több mint 30 játszható karakter közül a tévéműsorban, köztük Naruto, Sasuke, Kakashi, Rock Lee, Gaara, Kiba és még sokan mások.
 • Frissítsd a karaktered: Testreszabhatod kedvenc karakteredet, hogy élvezhesd a csatát. Szerezz pontokat a fejlesztés és a karakter ereje, védekezés, csakra, mozgékonyság és még különleges képességek felé.
 • Éljen a TV -kaland: Játsszon az anime kulcsfontosságú cselekményein a Chunin -vizsgától a Tsunade történetívén keresztül, beleértve az összes nagyobb csatát, miközben erőteljes ninjutsu mozdulatokat hajt végre, amint azt a televíziós sorozatok látják.
 • Erőteljes szuper támadások: Engedje szabadjára csakráját, hogy többszintű szuper támadásokat hajtson végre, amelyek képesek legyőzni még a leghalálosabb ellenségeket is.
 • Rengeteg harci változatosság: Harcoljon 16 egyedi szakaszban, közelharc vagy különféle fegyverek használatával. Ha segítségre van szüksége, hívjon támogató karaktereket, hogy segítsenek a szuper támadásokban, vagy hagyják abba a bekapcsolást.
 • Sok játékmód: Játssz az Ultimate Road játékkal, hogy kövesse az anime történetét, és feloldja az eredeti cselekményt, vállaljon több mint 60 kihívást jelentő küldetést, vagy játsszon hat egyedi mini-játékon keresztül; Gyakorlat mód a technikák tökéletesítéséhez; vagy VS mód, hogy vegye a számítógépet, vagy fej-fej mellett harcoljon barátaival!
 • ...És még sok más! - Rengeteg visszajátszási érték nyitható funkciókkal, például lejátszható karakterekkel, filmekkel, zenével, kártyákkal, tanúsítványokkal stb.


  Értékelés 5 -ből Értékelés Leírás

  4.5

  Grafika
  A rendkívül jó megjelenésű manga ihletésű grafika a PS2 grafikus képességeit maximálisan kihasználja.

  4.5

  Ellenőrzés
  Idézze fel az előző játék vezérlőit. Nagyon egyszerű és könnyen felvehető.

  4.8

  Zene / Hang FX / Hangszínészkedés
  Kiváló háttérzene; minden párbeszédet eredeti hangszínészek hangoztatnak az anime amerikai változatából.

  4.0

  Játssz érték
  Néhány küldetés ugyanazon a talajon halad, mint az első játék, és kissé ismétlődőnek tűnik. A különböző játékmódok és a félig nyitott világ rendszer azonban szívesen kiegészülnek a játékkal. A sok feloldható karakter kötelezővé teszi az újrajátszást.

  4.6

  Összesített értékelés - Meg kell venni
  Nem átlagos. A végső pontszám lebontását lásd a fenti Értékelési legendában.

  Pillanatképek / Képek Naruto: Ultimate Ninja 2 képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Naruto: Ultimate Ninja 2 képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Naruto: Ultimate Ninja 2 képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Naruto: Ultimate Ninja 2 képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Naruto: Ultimate Ninja 2 képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Naruto: Ultimate Ninja 2 képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Naruto: Ultimate Ninja 2 képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Naruto: Ultimate Ninja 2 képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Naruto: Ultimate Ninja 2 képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Naruto: Ultimate Ninja 2 képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Naruto: Ultimate Ninja 2 képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Diavetítés