Legfontosabb Csaláskódok Az új SOMA 'Theta' előzetes bemutatja a környezetet és a párbeszédet

Az új SOMA 'Theta' előzetes bemutatja a környezetet és a párbeszédet

Frictional Games, elsősorban horrorjátékáról ismert Amnézia: A sötét ereszkedés , új trailert adott ki a közelgő sci-fi horrorjátékhoz SOMA , 2015 -ben csökken PC -re és PlayStation 4 -re. A Frictional nagyon hallgatott a részletekről SOMA , mivel kevés információ áll rendelkezésre a játékról azon kívül, amit a fejlesztő már korábban kiadott korábbi előzetesében.

Az első trailer számára SOMA 2013. október elején adták ki. A pótkocsi egy nagyon nagy monitort tartalmazott, amelyet nagyon vastag kábelekre akasztottak (név: #2656, beceneve Vivarium), és egy nőt, aki úgy tűnt, hogy megpróbálja bekapcsolni a hatalmas gépet, vagy hogy meghatározott módon működjön.

A második trailer hasonló elbeszélési stílusban dolgozott, ahol ugyanaz a nő kérdőjelezte meg a látszólag szinte teljesen szétszedett gépet, egy olyan gépet, amely látszólag érzékeny volt (4017-es tétel, Mockingbird). A trailer végén a párbeszéd mintha egy lehetséges témára következtetne SOMA , a duplikált léleké: az emberi lélek és ugyanazon lélek másolata, amelyek egy gépben vannak, és mindkettőnek nincs ismerete vagy felismerése.

SOMA 'Első játékmenet előzetes nem sokkal később megjelent, és kiderült, hogy a játék azt a témát öltheti, hogy az emberi tudatosságot egy gépbe helyezi át anélkül, hogy tudnák; ez azonban csak a szerző személyes szubjektív spekulációja. A trailer azt is bemutatta, hogy milyen környezetekben jelenhetnek meg SOMA , olyan környezetek, amelyeket mintha H.R. Giger vagy Ridley Scott munkái inspiráltak volna Idegen .

SOMA -k A legújabb előzetes, Theta, több olyan környezetet mutatott be, amelyek megjelenhetnek az utolsó játékban, olyan környezeteket, amelyek úgy néznek ki, mint a tipikus, elhagyatottnak tűnő sci-fi kutatóintézet. Az előzetesben két ember beszélgetése szerepelt, akik közül az egyik úgy hangzott, mintha valami átfogó fontosságú dologról lenne szó. Talán ugyanaz a nő lehet, aki az előző trailerekben szerepelt. A trailer alább megtekinthető.

által