Legfontosabb Csaláskódok NieR: Automatikus felülvizsgálat

NieR: Automatikus felülvizsgálat

NieR: Automatikus borító
Rendszer: PS4, PC
Fejlesztő: Platinum Games
Kocsma: Square Enix
Kezdeti megjelenés: 2017. március 7
PC megjelenés: 2017. március 17
Játékosok: 1 játékos
Képernyőfelbontás: 480p-1080p Vér, részleges meztelenség, erős nyelv, erőszak
NieR: Az automaták tökéletesek
írta: Garrett Glass

Ha elkezded NieR: Automata Mielőtt befejezi a telepítést, egy ártalmatlannak tűnő betöltőképernyővel találkozik, ahol egy feleletválasztós kérdés van: Honnan jön a mi akaratunk? Innentől kezdve további kérdéseket tesz fel a válaszától függően. Egyikük sem kielégítő, így elkerülhetetlen, hogy újra és újra kezdje, hacsak nem választja a 'Nincs időm erre' lehetőséget. Ez mély a betöltő képernyőn, de csak karcolja ennek a ragyogó és egzisztencialista játéknak a felületét.

A távoli jövőben az emberek elhagyták szülőbolygójukat egy idegen invázió miatt. Időközben az emberek olyan androidokat építettek, mint a 2B és a 9S, a játék főszereplői, hogy harcoljanak az idegen gépek ellen a Földön. NieR: Automata A filozófia az egzisztencializmusban gyökerezik, és ha humanoid, mechanikus karakterekben feltárják, abban a korban, amikor az automatizálás és a szingularitás a sarkon van, lenyűgözőbbé teszi a mesét. Például valami történt az idegenek gépein belül, ami miatt frakciókra szakadt, mindegyiküknek különböző elképzelései voltak arról, hogyan lehet a legjobban élni az életét. Eközben az androidok küzdenek azért, hogy elnyomják emberségüket, kizárólag azért, hogy harcoljanak az az emberiség dicsősége. Ön, aki ezeket az androidokat irányítja, saját dilemmáival is szembesül játék közben. Követed a parancsaidat, és válogatás nélkül elküldöd az összes gépet, vagy kezdesz megbízni néhányukban? És amikor meghal, és visszanyeri (vagy elmulasztja) a testét, még mindig ugyanaz az android, mint korábban?

Egy másik téma NieR: Automata a természet kontra technológia. A növényzet az épületek oldalán növekszik, és a vízesések megosztják a lehullott lakáskomplexumokat. Még a többnyire fémes szerkezetekben, például az elhagyatott gyárban is találsz egy kis cserjést a kifutók mentén. De láttunk már ilyen beállítást, és a textúrák hagynak némi kívánnivalót maga után. Ez a világ különbözteti meg struktúráinak és góliátjainak terjedelmétől és méretétől. Az egyik ilyen szörny az elhagyott gyár része, és fel kell másznia az egészet, mielőtt lehozhatja. NieR: Automata sima 60 képkocka / másodperc sebességgel fut, és a területek közötti utazás során hiányoznak a betöltő képernyők, bár van néhány meglehetősen hosszú betöltési idő, ha a gyors utazást választja.

A CheatCC legforróbb dolgai!

A felszínén, NieR: Automata egy szabványos akció-RPG. Ön kijelölt gombokat a nehéz és könnyű támadásokhoz, lövedékekhez és lendületeshez. Felszerelhet több közelharci fegyvert pusztító kombók létrehozásához, valamint vásárolhat, összeolvaszthat és frissíthet olyan zsetonokat, amelyek fokozzák a harci készségeket. A hüvelyek a 2B és 9S oldalai mellett úsznak, és könnyű vagy nehéz lőszereket lőnek ki - amelyek közül az utóbbit le kell hűteni, mielőtt újra tüzelhet - az egyik vállgomb megnyomásával. Hackelés és vágás közben bármikor célozhat a megfelelő analóg pálcával, és úgy lőhet el, mintha hirtelen lövöldözős játékot játszana. Vegye figyelembe, mert ezek az alapvető mechanikák segítenek megmagyarázni, hogy miért működik ez a műfaji hajlító kaland.

NieR: Automata képernyőkép

Bármely adott ponton, NieR: Automata az akció-RPG-ből egy oldalsó görgető platformerré válhat, mint például Ellen , mint egy golyó-pokol Szuper csillagpor , vagy lődd le őket Kard , hogy csak néhány műfajt említsek. Bár kezdetben aggódtam, hogy ez egy újabb eset lenne egy videojáték esetében, amely identitási válságot tapasztal, biztosítom Önöket, hogy ez nem így van. NieR: Automata zökkenőmentesen ötvözi ezeket a műfajokat, és mindez a dinamikus kamerának köszönhető. Az is segít, hogy akár a nyílt világot fedezi fel, akár madártávlatból próbálja ki a mech -öltönyt, a vezérlés végig következetes. Az is különösen lenyűgözött, amikor a golyó-pokol ellenséggel harcoltam a nyílt világban, így esélyt kaptam arra, hogy lássam, hogyan néz ki a lőszer 3D-s perspektívából. A műfaj és a perspektíva állandó változása nagyon szükséges ízt ad a szokásos, bár szilárd harci rendszerhez.

NieR: Automata képernyőkép

Nyitott világnak nevezi magát, NieR: Automata versenyez más friss kiadásokkal, mint pl Horizont: Zero Dawn és The Legend of Zelda: Breath of the Wild . Kérdéses, hogy el tudja -e inni a fogyasztókat a többiektől, de szerencsére ez a játék hozzáadja a saját ízét a felfedezéshez. Emlékezik, NieR: Automata vált a 2D platformer és a 3D akció-RPG között a kamera szeszélyes szeszélyein keresztül, és ez igaz, ha egyszerűen feltárja a tájat. Ha teljes mértékben irányítja a kamerát, szabadon felfedezheti a különböző tájakat, beleértve a sivatagot, az elhagyott gyárat és a várost. De amikor célba ér, a fényképezőgép önálló életet él, felfedve az építész szemével létrehozott platformozási szinteket a részletekért. Más játékok, mint pl hírhedt és Assassin's Creed , némi platformozással is rendelkezik, de ez magában foglalja ugyanazon épületek lassú mászását. Ban ben NieR: Automata azonban ilyen lassúság nem létezik; egyszerűen felmehet egy faágra, mint egy rámpa, vagy kettős ugrással a hullámvasutak között.

Megjegyzések Kérjük, engedélyezze a JavaScriptet a megjegyzéseket a Disqus hajtja. blog megjegyzéseket hajtjaDisqus