Legfontosabb Csaláskódok Cenzúrázatlan Nintendo! A kapcsoló fellazul

Cenzúrázatlan Nintendo! A kapcsoló fellazul

sárkány csillagvédelem 6 2519.jpg

A játékközösségben sok szó esett egy olyan témáról, amely hajlamos felhajtani a fejét olyan rendszereken, amelyek családbarát hírnevűek vagy japán játékokat rendeznek. A cenzúráról beszélek. Az emberek mindig megkérdőjelezik, hogy a vállalatok szükségtelen változtatásokat hajtanak -e végre a játékokon, vagy beszennyezik -e a fejlesztői elképzeléseket azáltal, hogy megváltoztatják vagy eltávolítják a metszeteket vagy a képeket. 2018 -ban és 2019 -ben a beszélgetés a Sony és a Nintendo felé terelődött, de nem az emberek által várt okok miatt. A Sony, a PlayStation 4 és a Vita is sok olyan játék házigazdája volt, amelyek miatt az emberek felháborodtak, hirtelen szigorúbbá vált, miközben a sztoikus Nintendo fellazult. Lehet, hogy az emberek azon tűnődnek, hogy van -e új kijelölt fanervice konzol.

Nos, ez valóban egy kicsit bonyolultabb ennél. Határozott eltolódás tapasztalható. Végül is a Sony régóta otthona volt a Compile Heart játékoknak, amelyek mindig ürügyet adtak arra, hogy karaktereket küldjenek a forró forrásokba és Senran Kagura-like-okba, ahol a harc miatt lehullanak az emberek ruhái. Hirtelen, ha látjuk, hogy a nyugatra megjelenő címek megváltozott metszetekkel jelennek meg, mint például a vizuális regények képei, vagy a fordítás, amely elgondolkodtathatja az embereket, szünetet tarthat. Különösen azért, mert a Switch még több rajongószolgáltató játékot kap, például a portokat Moero Krónika , cenzúrázatlan Omega Labyrinth Life, és annyi társkereső sims. Azonban más tényezők is szerepet játszanak.

Először is, a PlayStation 4 továbbra is kapja ezeket a játékokat. Igen, néhány képen lehet némi módosítás. A karakterek néhány évesek lehetnek, mivel tizenévesek. Az ezeket a játékokat honosító vállalatok, mint például a NIS America és az XSEED, átláthatóak a történtekről. Bizonyos esetekben azt is pontosan megadják, hogy mely képeket módosítják vagy távolítják el. Egy kép beállítása tönkreteszi az egész játékot valakinek? Úgy értem, lehetséges, de az is nagyon buta lenne, ha valaki, aki játékra számított, azt fontolgatná, hogy bojkottálja azt egyetlen képen, amely csak körülbelül 15 másodpercig lesz látható a képernyőn. Rengeteg olyan játék van, amely még mindig megússza a dolgokat. Senran Kagura Burst Re: Newal még megvolt a ruhaszakadás. Csak nem voltak azok a bökdösések és piszkálások, ahol a lányok láthatóan szoronganak. Ítélet van egy egész mellékkérdése a Twisted Trio -val, az elvetemült férfiak csoportjával, amely olyan embereket foglal magában, mint Ass Catchem és a bugyi professzor.

Tehát mi van a kapcsoló lazításával? Ebben az esetben inkább arról van szó, hogy a megfelelő helyen van a megfelelő időben. A Nintendo a Wii U óta több játékot engedélyezett az idősebb játékosoknak ZombiU rajta egy szemcsés roguelike arról, hogy túlélje a zombikkal fertőzött világot. A Nintendo is hozta Végzetes keret: Maiden of Black Water , első fél horrorjátéka. Ez az eltolódás a minden korosztály játékosainak felkarolása felé irányult, amint azt az is mutatja DOOM, The Elder Scrolls: Skyrim, és Resident Evil játékok bőven.

d0702191041.jpg

Ami a Switch fanservice játékokat illeti, lényegében ott folytatja, ahol a Vita abbahagyta Japánban. A régióban a vállalatok hajlamosak voltak kézi számítógépet választani, és romantikus elemekkel vagy karakterközpontú történetekkel játszani. A PSP és Vita otthont adtak a szimulátoroknak és olyan címeknek Moero Krónika. Az emberek szerették, ha hordozható rendszerük van az ilyen típusú játékokhoz. Azt is értékelték, hogy bizonyos & hellip; input & hellip; lehetőségek. Ez a rendszer felel meg a legjobban az igényeknek, és a Vita élete véget ért, ezért ezeket a játékokat a PlayStation 4 -hez is eljuttatja.

Minden rendszerben lesz valamilyen rajongói szolgáltatás. Különösen azért, mert a kifejezés olyan széles, és sokféle játékra alkalmazható. Lehet, hogy az emberek most megnézik a kapcsolót, látják, hogy milyen játékokat kap, és galamblyukként rajongói szolgáltatásként használják. A Sony azonban még mindig rengeteg ilyen típusú játékot kap a PlayStation 4 -en. Annak ellenére, hogy aggodalmak merültek fel azokban az emberekben, akik felháborodtak amiatt, hogy a címeket nem pontosan úgy adják ki, mint Japánban, mindkét rendszer továbbra is sok ilyen lehetőséget kínál Játéktípusok könyvtáraikban. Ez az élet ténye, és azok az emberek, akik odafigyelnek rá, megtalálják azokat a játékokat, amelyek érdeklik őket, és nem érdeklik őket a választott platformon.