Nem Eson of Mine

1. küldetés – No Eson of Mine

Vegye figyelembe, hogy ezek a Story Mission útmutatók csak arra szolgálnak, hogy a küldetés egyik végétől a másikig jussunk az első futás során. Tekintse meg a Gyűjtemények rovatunkat, hogy megszerezze a játékban található összes gyűjthető tárgyat és vívmányt – a küldetés gyűjthető útmutatója itt található.

Indítsa el a dolgokat a Lego Marvel Superheroes 2-ben a „No Eson of Mine” oktató küldetéssel. Az oktatóanyaghoz kicsit fukar a játékmenet részletei, ezért itt vagyunk, hogy segítsünk. Amikor először átveszi a játékos irányítást, Star Lordként fog játszani.

Kezdje azzal, hogy összetöri a helyet. Minden, amit elpusztítasz, értékes LEGO csapokat ad a készletedhez – ezekkel aranykockákat oldhatsz fel és erőket vásárolhatsz. Ne feledje, hogy a dolgok eltörésével felszabaduló csapok néhány másodperc múlva eltűnnek, ezért gyorsan pattintsa fel őket.

Ne feledje továbbá, hogy ha a kamera nézete elől elrejti, a minifig egy kis kereskedési kártyás változata jelenik meg a képernyőn, megmutatva az Ön pozícióját.

Törje szét a cucc színpadát balra, majd jobbra. Itt még néhány dolgot észre fogsz venni. Egy- Amerika Kapitány kereskedési kártyája a lángok mellett. Ez azt jelenti, hogy sapkára (vagy valakire, akinek hasonló képességei vannak) szükség van ennek az akadálynak a leküzdéséhez. Mivel a csapatodból senki sem kvalifikál, később újra meg kell játszanod ezen a szinten, ha ki akarod próbálni. Ez az egész játékra igaz – nem fogsz mindent megkapni, de még a legtöbb dolgot sem az első végigjátszáskor, szóval ne stresszelj emiatt.

A másik dolog, amit észre fogsz venni, az a roncshalom, amely nem halványul el, mint a pihenés, hanem izzik és ugrál. Más LEGO játékokhoz hasonlóan ez is egy megépítésre váró eszközt jelöl. Húzzon közel, és használja a BUILD gombot egy lézereszköz létrehozásához. Ez valami más, amihez nincs beállítva az erő, de az elkészítése rengeteg csapot ad.

Menjen a kamera felé, még mindig zúzva. Hagyd figyelmen kívül a csillogó mixtape-et (egy újabb erő későbbre), és menj tovább, amíg párbeszédet nem kapsz a vészhelyzeti felülbírálásról. Törje össze a törmeléket egy oszlopnál jobbra, hogy felfedjen egy nagy piros gombot.

Aktiválja a Starlorddal, hogy egy csomó darabot kidobjon a folyosóra. Használja velük a BUILD-ot egy forgó nyomókapcsoló megszerkesztéséhez.

Menj be a zöld oldalról, 180 fokkal elfordítva. Ez elengedi a sraffozást, és felfed egy platformgombot. Álljon rá, hogy leszálljon a lifttel.

Kövesse Wasp tanácsát, és dobja Starlord gravitációs aknáinak egyikét a bal oldali sarokban lévő izzó dologra.

Összetörni mindent, ami megmaradt, kikanalazni az érméket, majd megnyomni a feltárt piros gombot a kijárati nyílás kinyitásához.

Menj le a bolygóra, aztán itt az ideje, hogy megtegyük a várost.

Menj előre, és a szokásos módon törj össze mindent, amit látsz. Ha ellenségek vagy veszélyek tönkreteszik az egészségedet (a négy szív a portréd mellett a bal felső sarokban), a legjobb módja annak, hogy többet nyerj, ha több ellenséget győzöl le, akik elkerülhetetlenül szíveket dobnak ki. A környezeti tárgyak összetörése csak csapokat eredményez.

Amint közeledik a szint közepéhez, észreveszi a civileket, akik veszélyben vannak. Három csoport van, és mindegyiket meg kell mentened a szint törléséhez. Az első csoportot egy épület felső szintjén csapdába ejti a láng.

Csillagúrként repülj fel, és nézd meg (repülj a JUMP megnyomásával, majd ismét UGRÁS, miközben a levegőben van. A nyílbillentyűkkel balra/jobbra, ide/oda, de a JUMP és CANCEL fel és le). A fennmaradó lépcsők végétől balra egy nyomólemez található. Szálljon rá a közeli létra aktiválásához.

Csapattársaid elárasztják. Törj össze mindent a szobában, és VÁLTSON Draxre. Használd őt, hogy megtámadd a 'közepesen sérült ajtó' szakaszt jobbra.

Használja az ajtó belsejében található kapcsolót a tűzoltó drón kioldásához. A lángokat eloltják, és a civilek az evakuáló hajóhoz futnak.

Visszatérve a hősökhöz, a padló felrobban, és egy forgókapcsolóval egy szintre süllyeszti őket.

Fordítsa el, hogy kinyissa az építőelemekkel teli szekrényt. ÉPÍTSD meg őket, hogy egy óriási geodéziai golyót készítsenek, amelybe belemászhatsz. Használd, hogy összetörj mindent, ami az utadba kerül.

Ez a rövid futás egy gravitációs erősítő felfedésével ér véget. Törj össze mindent a közelben kreditekért, majd a Starlord segítségével aktiváld az erősítőt, és távolítsd el a roncsokat.

Ez feltár néhány rendkívül erős fogantyút, amelyeket Drax képes használni. Egy kis minijáték jelenik meg a kísérlet során – csak nyomja meg a jelzett gombot, amilyen gyorsan csak tudja, amíg a mérő meg nem telik.

Ez kiszabadítja az itteni csapdába esett civileket, akik szintén evakuálnak. Ez kiváltja a Milano közeledését is, és a Rocket & Groot csatlakozik a csapathoz. Ami praktikus, mert csak a Rocket rendelkezik olyan hatalommal, amely képes elpusztítani az ezüsttömböket. Ezüst tömbök, mint amilyenek az utolsó polgári csoportot tartják.

Ha a rakéta gránátja kiszabadította őket, szükségük lesz egy biztonságos útra. Válts Groot-ra, és kérd meg, hogy aktiválja a rángatózó ághalmot. Ez létrehozza a szükséges hidat, bár tekintettel arra, hogy mindenki milyen magasra ugrik, aligha tűnik szükségesnek.

Az akció egy ellenséges hajóra terelődik, amely megtámadja a Milanót. Jegyezze meg az építhető téglák halomát, amelyet lánggal vesznek körül, a középső színpadon.

Használd a kupacot adó építéséhez, majd rakétaként aktiváld a mechanizmust a Milano tornyának bevetéséhez.

Repülj fel Starlordként, aktiváld a tornyot (furcsa módon a SWITCH gombbal), és szállj szembe az ellenséggel. Csak mutass és lőj, de van némi késleltetési idő a golyóidnál, szóval vezesd egy kicsit a célpontot, miközben jobbra-balra hullámzik.

A hajó megölése a szint utolsó harcához vezet, és a játék első boss-harcához – Eson, a kereső ellen.

Az első feladat az, hogy darabokra zúzzuk az égő űrhajót, de nem vagytok elég erősek ahhoz, hogy magatok megtegyétek. Maradj a hajó közelében, amíg Eson össze nem töri helyetted (bár végül egyedül is megteszi).

Használd az alkatrészeket a gravitációs aknaerősítő megépítéséhez, majd aktiváld Star Lordként.

Várja meg, amíg az idő-káosz rendeződik, majd ugorjon fel a megreformált hajóba. Hagyja figyelmen kívül Eson rendkívül sebezhető kinézetű zsigereit, és összpontosítsa a tüzet a lézerkezére.

A támadás következő lépése kétrészes. Starlordként állj fel a nyomólapra Eson sérült kezében.

Válts Drax-re, és fuss a feltárt katapultpanelhez Eson karjában. Azonnal felfelé sodor.

Ön automatikusan elkap egy kötelet fent. Ugorjon előre, és törje össze a panelt.

Aktiválja a kapcsolót belül, hallgassa meg a párbeszédpanelt, majd váltson Starlordra. Nyiss tüzet Eson kitett belső terére.

A robbanás feltár egy gravitációs aknát, amelyre gravitációs aknát kell dobnia.

Több robbanás és több gravitáció. De még ne szálljon fel a helyéről – lesz egy kis gyorsidős esemény, hogy elkerülje magát a forgatagban.

Túléld ezt a küldetés teljesítéséhez, feloldhatod az ingyenes játékot, és hozzáadhatod a Star Lordot, a Gamorát, a Draxot, a Rocketet és a Grootot a névsorodhoz.