Legfontosabb Szerencsejáték A No More Heroes 3 megjelenési dátuma, hírek, előzetes és pletykák

A No More Heroes 3 megjelenési dátuma, hírek, előzetes és pletykák

Itt van az összes információ, amit jelenleg tudunk a No More Heroes 3-ról, beleértve a megjelenési dátumot, a legfrissebb híreket, pletykákat és előzeteseket.

ÁltalJustin Fernandez 2020. október 21 A No More Heroes 3 megjelenési dátuma, hírek, előzetes és pletykák

Goichi Suda51 Suda lépett a színpadra a Nintendo E3 2019 Direct alatt, hogy bejelentse Nincs több hős III , a következő fő bejegyzés a hack n' slash franchise-ban a 2019-es megjelenés előtti tíz év szünet után Travis Strikes Again: Nincs több hős.

A közelgő játék Jelenleg a Grasshopper Manufacture fejlesztés alatt áll a Nintendo Switch a Suda vezetésével, mint rendező, író és tervező.

Az eredeti Nincs több hős 2007-ben debütált a Nintendo Wii-n, és a főszerepben Travis Touchdown, egy túlkapott bérgyilkos volt, aki körbeutazta a világot, és rosszfiúkat ölt halálos sugárkatanájával.

A sorozat hamar ismertté vált nevetséges akcióiról és fénykard-ihlette harcáról, amely teljes mértékben kihasználta a Wii mozgásalapú vezérlőit.

A pletykák azt sugallják NMH3 visszatér a formába a sorozathoz, Sudával és csapatával aktívan kommunikál a rajongókkal, hogy meghatározzák, mely funkciókat szeretnének javítani.

Itt a legfrissebb hírekről és pletykákról fogunk beszélni NMH3 és megjelenési dátumát. Ne felejtsen el visszanézni, mert frissíteni fogjuk ezt a történetet az új bejelentések után Szöcske gyártás vagy Nintendo .

TartalomjegyzékElőadás

No More Heroes 3 megjelenési dátuma és platformjai

A játékosok arra számíthatnak, hogy rákapnak a kezükre NMH3 valamikor idén. Egy 2019 novemberi adat szerint riport a Nintendolife-tól , a játék körülbelül 35-40 százalékban készült el, ami arra utal NMH3 már 2021 tavaszán megjelenhet.

A játékot a Grasshopper Manufacture saját maga adja ki, kizárólag a Nintendo Switch számára.

No More Heroes 3 története és beállításai

No More Heroes 3 megjelenési dátuma

NMH3 kilenc évvel később játszódik NMH2 és két évvel az események után Travis újra támad . A játék során a sorozat főszereplője, Travis Touchdown visszatér szülővárosába, Santa Destroybe, hogy megvédje a világot az idegen megszállóktól, akiket egy bolygóközi terrorista vezet.

Travist több visszatérő karakter is kíséri a korábbi játékokból, köztük felesége, Sylvia Christel, aki azóta felhagyott bérgyilkosként, hogy internetes híresség legyen.

A játék nyitott világra készül, és a játékosok szabadon felfedezhetik. Arra azonban ne számítson, hogy az élmény ugyanolyan léptékű lesz, mint az AAA által közzétett címek, mint például GTA 5 vagy AC: Odüsszea adott Grasshopper egy közepes méretű stúdió korlátozott személyzettel és erőforrásokkal.

Ennek ellenére a rajongók jól megtervezett környezetre és kihívást jelentő ellenségekre számíthatnak, amelyeket Suda úgy ír le, mint egy Bosszúállók -léptékű fenyegetés, még ha az ellenséges frakciót a Marvel Thanosával és a Fekete Rend cimboráival hasonlítjuk össze.

No More Heroes 3 játékmenet – min lehetne változtatni?

No More Heroes 3 hírek

A sorozat ismert hack n' slash stílusú harca visszatér NMH3 , figyelmen kívül hagyva a TSA felülről lefelé néző perspektíváját, és visszatérve a váll mögötti POV-hoz a korábbi bejegyzésekből.

Ezenkívül a játékot úgy tervezték, hogy teljes mértékben kihasználja a Switch Joy-Con vezérlőit, mind a harcban, mind azon kívül, amint azt a Suda tolmácsa elmagyarázza. interjú a Polygonnal :

Nemcsak mozgásvezérlők lesznek a játékban, de úgy érzi, hogy a mozgásvezérlők használatával – a két kontrollert leválasztva a Switch-ről –, és olyanok használatával, mint a régi iskola Wii kontrollerei, úgy érzi, ez lesz a legtisztább. vagy a játék valódi módja.

A Suda azonban azt is állítja, hogy az elkészítésre összpontosít NMH3 a lehető legszívesebben az új játékosok számára, akik esetleg nem ismerik a sorozatot, vagy egyszerűen inkább szabványos játékvezérlőt használnak.

Ezenkívül a játék az ellenfelekkel való harcra helyezi a hangsúlyt, ahelyett, hogy csak emelné a bérgyilkos rangját, mint az előző bejegyzéseknél. Erre a pontra számíts NMH3 hogy jelentősebb, erősen filmszerű csatákat vívjon, egyenrangú valamivel, amit egy Marvel-filmben látni lehet.

No More Heroes 3 előzetes

További visszatérő funkciók közé tartozik a Travis's Death Glove from TSA , aki feltűnik a leleplező előzetesben. Travis a Halálkesztyűt használja, hogy megidézzen egy réteg erős páncélt, lehetővé téve számára, hogy repüljön és rakétacsapatokat lőjön ki.

A pletykák szerint Travis további készségekre tesz szert a történet során, amelyeket izgalmas módon lehet kombinálni és felhasználni.

A fő történet mellett a játékosok olyan melléktevékenységeket is felfedezhetnek majd, mint például, hogy Travis részmunkaidős munkát vállal. Ez kiváló hír, tekintve, hogy a szeretett és szerves mellékküldetések és minijátékok a lényegük NMH tapasztalat.

Az utolsó szó a Nincs több hősről 3

No More Heroes 3 pletykák

Ritkán látunk olyan szenvedélyes tervezőket, mint a Suda, hogy a rajongókhoz forduljanak visszajelzésért a következő nagy projektjük kapcsán.

A NMH A franchise rengeteg emléket tartogat azoknak a játékosoknak, akik megtapasztalhatták az eredeti játékokat, és itt az ideje, hogy ennyi év után megkapják a megfelelő folytatást.

Hogy NMH3 képes lesz kielégíteni a hardcore rajongókat, miközben az újoncok kiszolgálása még várat magára, de megnyugodhat, ez lesz a mai napig a leginkább hozzáférhető bejegyzés.

Egyelőre csak türelmesnek kell lennünk, amíg a Suda csapata vagy a Nintendo nem tud többet megosztani. Addig is fontolja meg a listánk megtekintését, kiemelve a A legjobb közelgő Switch játékok 2022-ben .

Ezek is tetszhetnek neked