Nonkonformista

Ehhez a küldetéshez a következőket kell tennie:

  • Vegyél egy gót sapkát és vedd fel
  • Vegyél egy gót kesztyűt, és vedd fel
  • Vegyél egy gót ruhát és vedd fel
  • Vegyél egy sötét pörköltet
  • Keressen egy csomag dohányt valahol a South Parkban.

Keressen egy csomag dohányt valahol a South Parkban.

Keressen egy csoport gyermeket a Jimbo boltja melletti sikátorban, és támadja meg őket. Verje fel őket, hogy megszerezzék a cigarettájukat.

Vegyen egy gót sapkát, egy pár gót kesztyűt és egy gót ruhát

Ezeket megvásárolhatja az U-Stor-It előtti hobból.

Vegyél egy sötét pörköltet

Menjen a Tweek's Coffee -hoz, és vásároljon sötét pörköltet.

Miután megszerezte azokat a szükséges tárgyakat, amelyeket a gót gyerekek akartak, több manó lesben áll, és lehetősége van arra, hogy harcoljon velük, vagy békésen menjen velük. Még ha sikerült is lekaszálni őket, akkor is elhurcolják az Elf Királyságba.

A jelenet után Jimmy és Stan haverként oldják fel. Itt található az utolsó gyors utazó zászló is. A Timmy Express elkészül, és Timmy felkerül a barátod listájára. Ne felejtse el frissíteni a felszerelését az üzletből itt sem.

Hagyja el a királyságot Kyle házán keresztül. Ne felejtsd el kifosztani, amíg ott vagy. Ha szeretné, most befejezhet néhány mellékküldetést. Ha készen áll, szerelje fel a gót felszerelést, és beszéljen újra a gót gyerekekkel. Sértő jelzést adnak, hogy ragasztani kell a PTA asztalra.

Irány a Közösségi Központ. A jelenet után próbálja meg ragasztani a táblát az asztalon. Randy azonban megállít, és megkér, hogy találkozz vele a fürdőszobában. Az aktuális küldetés addig szünetel, amíg Önnek el kell végeznie a következő feladatot (PTA problémák). Ha elkészült, most visszatérhet a gót gyerekekhez, beszélhet velük (a gót beállítással), és végrehajthat egy DDR-es ritmusú minijátékot, hogy elvégezze a feladataikat is. Mind a négyen felkerülnek a barátok listájára.

A Tündék / Emberek vezetőjének bejelentése után további jelenetek jelennek meg. Mindkét frakció továbbra is csatában találkozik az iskolában.