Legfontosabb Szerencsejáték Generation Zero Review

Generation Zero Review

Íme a teljes áttekintésünk a Generation Zeroról, az Avarance Studiostól. Nézd meg, hogy ez a játék megéri-e a pénzt itt, és hogy tetszeni fog-e.

ÁltalJustin Fernandez 2020. október 8. 2020. október 8 Generation Zero Review

Avalanche Studios ismert arról, hogy hatalmas homokozókat készít, amelyek annyi káoszra és pusztításra késztetnek, amennyit a játékosok létrehozhatnak.

Olyan kreditekkel, amelyek magukban foglalják Csak mert , Mad Max , és a közelgő Harag 2 , az Avalanche hírnevet szerzett azzal, hogy olyan akciójátékokat készít, amelyek a játékosok hatalmi fantáziájának megvalósítására összpontosítanak. A cég legújabb kiadása azonban Nulladik generáció , arra törekszik, hogy kiszélesítse annak a spektrumát, amit egy Avalanche játéktól elvárhat.

Úgy tűnik, hogy az 1980-as évek ihlette, posztapokaliptikus első személyű kooperatív lövöldözős játék minden szót eltalál az év potenciálisan jövedelmező játékaként. És tekintettel a csalódottságra Fallout 76 , egy játék, amely Nulladik generáció Megosztja DNS-ének nagy részét, arra számítottam, hogy az Avalanche stockholmi stúdiója lendületesen kijön, és kitölti azokat a hiányosságokat, amelyeket a Bethesda kihagyott.

Annak ellenére, hogy a játékot az induláskor bugok sújtották, a fejlesztők igen aktívan kommunikál a játékosokkal a javítások bevezetésének időpontjáról, és a közösségi élő közvetítéseken keresztül válaszolva a visszajelzésekre.

Ez azzal a ténnyel párosulva, hogy a fejlesztők azt tervezik, hogy hosszú távon támogatják a játékot és új tartalmat adnak hozzá, kihívást jelentett megtalálni a megfelelő pillanatot ennek az értékelésnek a megírásához.

Míg az értékelésem arra összpontosít, hogy segítsen eldönteni, hogy vásárol-e vagy sem Nulladik generáció , minden jelentősebb frissítés után felülvizsgálhatjuk a pontszámát, ezért mindenképpen nézzen vissza.

TartalomjegyzékElőadás

Bemutatás

Nulladik generáció

Ha van valami Nulladik generáció kiváló, az 1980-as évek Svédországát ábrázolja. A játék hatalmas nyitott világa sűrű erdőkből, pásztori mezőgazdasági területekből, kis falvakból, történelmi tereptárgyakból és nagyobb városokból áll, amelyek megdöbbentően valósághűek, legalábbis egy olyan külföldi számára, mint én. A játék jól kihasználja ezeket a beállításokat azáltal, hogy egy félreeső tengerparti faluban indul, és lassan beljebb jut a dinamikusabb területek felé.

Ahogy a környezet egyre összetettebbé válik, elkezdi felfedezni a külvárosi közösségeket, a katonai bunkereket és a svéd történelem maradványait, például az Iboholmen-kastélyt. Mindegyik területet kiemeli az a tény, hogy soha nem látsz élő embert, ha úgy döntesz, hogy teljesen egyedül éled át a játékot.

Az elszigeteltség használata történetként és játékmenetként is valami Nulladik generáció nagyszerű munkát végez, és a valósághű Svédország megalapozott ábrázolása kísérteties érzést ad, amely könnyen vetekszik Fallout 76 ’s Appalachia. Ez azonban egy olyan világhoz vezet, amely nagyrészt üresnek tűnik, sok unalmas részleggel, amelyeket egyszer meglátogat, és soha nem tér vissza.

Sztori

Generation Zero Review

A kooperációra összpontosító játékok általában szétesnek, amikor egy összefüggő és érdekes történetet próbálnak elmondani. És még ha játszana is Nulladik generáció egyedül, ha időt szán arra, hogy meghallgassa és elolvassa a meghalt vagy elmenekült emberek által hátrahagyott hanganyagokat és jegyzeteket, a játék elmarad az Avalanche által megígért „agyi rejtvénytől”.

A történet nagy részét az emberek szellemeinek üldözésével töltik, akik egy ponton egy helyen voltak, de valahova máshová mentek. A zsemlemorzsa ezen végtelen nyomvonalának követése nagyon gyorsan megöregszik, mivel minden talált nyom rejtélyes, és nem szolgál más funkciót, mint a bemutatást.

Eleinte alig vártam, hogy kiderítsem az emberiség rejtélyes eltűnésének okát és a robotinvázió forrását; azonban a játék folyamatosan odáig feszítette az amúgy is vékony narratívát, hogy egyszerűen már nem érdekelt.

Játékmenet

0. generáció

Nulladik generáció ’s játékmenete vitathatatlanul a legerősebb összetevője, és az a rész, amely leköttetett. Az időd nagy részét a játék hatalmas térképén való lopakodással töltöd, a járművekben, fészerekben, otthonokban és katonai bunkerekben található konténerek kifosztásával. A tárgyak a fegyverektől és a lőszertől a gyógyszerkészletekig és az olyan érdekes figyelemelterelő eszközökig terjednek, mint a fáklyák és a boom boxok, amelyek a 80-as éveknek megfelelő zenét játszanak, hogy felhívják az ellenség figyelmét.

Megtaláltam a harcot Nulladik generáció nagyon kielégítő az ellenséges mesterséges intelligencia összetett viselkedésének köszönhetően, amely többnyire kiszámíthatatlan. Ezenkívül a játék szimulált ballisztikája valósághűbbé teszi az ütközeteket, és néhány lopakodó mechanika arra ösztönöz, hogy minden csatát másként közelítsen meg. Bár szeretnék több ellenséges változatot látni, a fejlesztő ezt tervezi a jövőben bővíteni.

A játék egyik legnagyobb hátránya, hogy hogyan kezeli a fejlődést és a készletkezelést. Az alapvető készségek több szint mögé záródnak, és olyan kategóriákra vannak felosztva, amelyeknek egyszerűen nincs értelme. Ahhoz, hogy több tárhelyet szabadíts fel a táskádban, először fejlesztened kell a karaktered állóképességét, ami jelenleg teljesen haszontalannak tűnik.

A készletét a Resident Evil -stílusú formátum, ahol az elemek egy vagy két helyet foglalnak el. Folyamatosan keresel utánpótlást, és mivel a tárgyak többsége nem rakódik automatikusan egymásra, és a lőszert manuálisan kell a fegyverekhez rögzíteni, több időt tölt a készlet rendezésével, mint a tényleges játékkal.

Új helyszínek felfedezése annak reményében, hogy megtalálja az új fegyvert vagy tartozékot, néhány órán át szórakoztató érzés, amíg ezredszerre nem találkozik ugyanazzal a pisztollyal. Csakúgy, mint a történetében, a játék is túl sok területen terjeszti ki jobb zsákmányát. Vannak nagy foltokban olyan helyek, amelyeket teljesen kihagyhat egyszerűen azért, mert semmi jobbat nem tartalmaz, mint amit jelenleg felszerel.

Ez a fejlesztő részéről hiányosságnak tűnik Nulladik generáció ’s hatalmas, és őszintén szólva, a lenyűgöző világot soha nem használják ki teljesen. Valamilyen ravaszkodó rendszer hozzáadása vagy mód a felesleges készletek megmentésére a fegyverek fejlesztéséhez szükséges alkatrészekhez, és kifizetődőbb lenne minden zeg-zug átkutatása. Utazásom végére azon kaptam magam, hogy elkerültem azokat a területeket, amelyek egyik küldetésem szempontjából sem relevánsak, egyszerűen azért, mert tudtam, hogy nem fognak semmi újat vagy érdekeset bemutatni.

A végső ítélet

Generation Zero Xbox One

Ha csak egy kicsit olcsóbb 'looter shooter' stílusú játékot keresel, amit barátaiddal játszhatsz, Nulladik generáció megkarcolhatja azt a viszketést. Vannak azonban más címek is az alműfajban, amelyek sokkal jobban elkötelezik magukat.

Eltekintve néhány menő 80-as évek stílusú ruházattól és kiegészítőtől, nagyon kevés az ösztönzés, hogy megnézzen mindent, amit az Avalanche's Sweden kínál. Bízom benne, hogy az Avalanche hosszú távon javítani fogja a játékot, mert kár lenne, ha soha nem ismernék fel benne a benne rejlő lehetőségeket.

Az előnyök:

  • Kielégítő harc
  • „Rad” válogatás az 1980-as évek ruháiból
  • Valósághű látványvilág
  • Kiszámíthatatlan ellenséges mesterséges intelligencia

Hátrányok:

  • Rosszul megtervezett készletkezelő felület
  • Zavarba ejtő készségfejlesztés
  • Ismétlődő zsákmány
  • Az ellenséges változatosság hiánya
  • Üres világ
  • Gyenge történet

Ezek is tetszhetnek neked