NZXT H440 áttekintés

Megéri az NZXT H440? Olvassa el az esetről szóló teljes áttekintésünket itt, és fedezze fel, hogy ajánlani tudjuk-e ezt a gyönyörű tokot.

ÁltalEric Hamilton 2021. szeptember 4. 2020. augusztus 23 NZXT H440 áttekintés

Bottom Line

Az NZXT H440 középső toronyház népszerű választás a játékosok körében, és okkal. Ez a számítógépház sok olyan trendet hozott létre, amelyet a PC-házakban ma tapasztalunk.

Összességében még mindig nagyon jó választás, mivel az ára jóval alacsonyabb, mint a kiadáskor.

4 Lásd Ár

Mikor NZXT kiadta a H440-et, valami vízválasztó pillanat volt. A H440 új irányt jelentett a ház tervezésében a cég számára, amely jelenleg az áramlattal csúcsosodik ki H-sorozat .

TartalomjegyzékElőadás

Design-Kültéri

Az NZXT H440 bátor mozdulatokat tesz azáltal, hogy minimalista, letisztult dizájnt hoz, amely azonnal észrevehető az optikai rekesz hiánya miatt; egy merész lépés, amelyet egyszerre dicsértek és panaszkodtak. A keret nagy része acélból készült, és műanyag díszítéseket használ, ami észrevehető súlyt ad a háznak.

h440

Az oldalsó panel akril ablakot használ – amely lehet és akarat karcos lesz – de egyébként sikeresen eltakarja a HDD-rekeszeket és a ventilátorokat, miközben szép kilátást nyújt a hiábavaló PC-részekre.

nzxt h440 áttekintés

Hátulra haladva az egyetlen észrevehető jellemzők a vízhűtő csövek gyűrűi és a levehető tápegység keret.

h440 áttekintés

Design-Belső

A ház belsejébe lépve valószínűleg az első dolog, amire az ember felfigyel, az az NZXT merészen díszített és kéttónusú színvilággal jelölt PSU burkolat. Az SSD-k is itt helyezkednek el, mivel két rögzítési hely van a 2,5-ös SSD-szánokhoz.

Az elején 5 db 3,5-ös HDD-meghajtórekesz látható. Alternatív megoldásként ezeket ki lehet cserélni három 120 mm-es ventilátorra vagy egy 360 mm-es radiátorra. Ha ezt az utat választja, a ház padlóján további két hely áll rendelkezésre a HDD-k felszerelésére.

nzxt h440 középső toronyház

Felfelé két 140 mm-es vagy három 120 mm-es ventilátor található, amelyek felváltva lehetővé teszik egy 280 mm-es vagy 360 mm-es radiátor beszerelését. A hátsó részen egy 140 mm-es ventilátor található. A belső teret egy ventilátoragy teszi teljessé, amely nyolc ventilátort és hangtompító anyagot tud csatlakoztatni az oldalsó paneleken. A H440 összesen négy ventilátort tartalmaz: egy 140 mm-es ventilátort a hátsó kipufogóhoz és három 120 mm-es ventilátort az első szívóhoz.

Épület a H440 belsejében

A H440 belsejében dolgozni összességében kellemes élmény, csak néhány negatívum rontja meg. Az alaplap beszerelése elég egyszerű, hiszen a ház belsejében bőven van hely a kezek közé, a kiállások pedig elegendő helyet biztosítanak az alaplap és a ház hátulja között.

nzxt h440 áttekintés, 2019

Az NZXT komoly erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy segítsen kiegyenlíteni a kábelrendetlenséget azáltal, hogy megfelelő mennyiségű cipzár- és rögzítési pontot tartalmaz. A H440 kialakítása számos csatornát is felhasznál a kábelek gondos elvezetéséhez. Az oldalpanel és az alaplap tálca között azonban korlátozott a hely, a hangtompító anyag pedig rengeteg helyet felemészt itt.

nzxt h440

Azt is érdemes megjegyezni, hogy a nagy hűtőbordával vagy páncélzattal rendelkező alaplapok beszerelése felemésztheti a ház tetején lévő helyet, ami korlátozza a radiátorok beszerelésének lehetőségét, vagy legalább nagyobb kihívást jelent. A ház tetején lévő hézag eleve szűk, így gyorsan zsugorodik, ha nagy alaplapok lépnek rá.

Ezektől a problémáktól eltekintve a H440 rendezett felépítése nem túl bonyolult.

nzxt h440 méretei

Érték és következtetés

Amikor a H440 megjelent, ez volt az NZXT zászlóshajója, 120 dolláros áron. Ma a H440 80 dollárért megvásárolható, és továbbra is népszerű választás. A H440 segített a házszerszámok terén számos manapság tapasztalható trend kialakításában, beleértve a PSU-burkolatokat és a tisztább előlapot az optikai meghajtók támogatásának kizárásával.

Az NZXT amolyan spirális utódját bocsátott ki a H-700-ban, és bár ez a bizonyosság megvan a maga érdemében, ez is 150 dollárba kerül. A H440 továbbra is kiemelkedő értéket kínál előremutató funkcióival, számtalan különféle hűtési lehetőségével és többnyire fém konstrukciójával.

Egyesek számára a külső meghajtó támogatásának hiánya megszakító lehet. A H440 kialakítása több helyet is tartalmazhatott volna a kábelkezelés számára. Végül, mint minden akril ablak, a H440-et díszítő ablak sem különbözik egymástól; nagyon hajlamos a karcolásra, még a gyengéd tisztítástól is.

Ennek ellenére azok számára, akik hajlandóak elviselni ezeket a sérelmeket, a H440 kiváló választás.

Ezek is tetszhetnek neked