Legfontosabb Szerencsejáték Olvassa el a Dead Redemption 2 rendszerkövetelményeket

Olvassa el a Dead Redemption 2 rendszerkövetelményeket

Megjelent a Red Dead Redemption 2 PC-re. Íme a nagyon igényes játék, a Red Dead Redemption 2 hivatalos rendszerkövetelményei.

ÁltalRózsa Mattise 2020. október 21 Olvassa el a Dead Redemption 2 rendszerkövetelményeket

Red Dead Redemption 2 ez a régóta várt folytatása annak – kitaláltad – Red Dead Redemption . Míg a játék eleinte csak Xbox One-ra és PlayStation 4-re jelent meg 2018 végén, egy évvel később végül PC-re is megjelent.

Mint sok Rockstar játék, RDR2 egy nyitott világú RPG játék egészséges adag autonómiával, személyes ügynökséggel és játékos testreszabással. Bár a játék grafikailag nem olyan intenzív, mint gondolnád, mégis az hatalmas ! Mindezt és még sok mást áttekintünk az alábbi szakaszokban.

Red Dead Redemption 2

TartalomjegyzékElőadás

Ról ről

Ban ben Red Dead Redemption 2 , te egy Arthur Morgan nevű szimpatikus, zord betyárként játszol. RDR2 év eseményei előtt játszódik Red Dead Redemption , tehát ha az előző játékkal játszottál, egy kis extra betekintést nyerhetsz ebből a történetből.

Ennek ellenére azonban RDR2 ’s sztorija többnyire önálló, így nem kell előtte lejátszanod az előző játékot, ha nem akarod. A játékban egy törvényen kívüli banda tagja vagy, akik szabadságot keresnek a zaklatott múltból, és eközben átköltöznek az Egyesült Államokba.

A játéknak mindenféle tevékenysége és attribútuma van, a lovaglástól (és a szelídítéstől) a vadászaton, betörésen, fejvadászaton át, és általában azt csinálhat, amit csak szeretne a játékvilág keretein belül. Azt is választhatja, hogy jó vagy gonosz, ez a választás a játékon belüli Honor sávon is megjelenik.

  Kiadási dátum:október 26th, 2018Platformok:PC, PlayStation 4, Xbox OneMűfaj:RPGFejlesztő:Rockstar StudiosKiadó:Rockstar játékok

Rendszer-benchmarkok

Minimális rendszerkövetelmények

 • OS: Windows 7(SP1)/8/10
 • CPU: Intel Core i5-2500K / AMD FX-6300
 • RAM: 8 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 770 2GB / AMD Radeon R9 280 3GB
 • HDD: 150 GB

ajánlott rendszerkövetelmények

 • OS: Windows 10
 • CPU: Intel Core i7-4770K / AMD Ryzen 5 1500X
 • RAM: 12 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 1060 6GB / AMD Radeon RX 480 4GB
 • HDD: 150 GB
Red Dead Redemption 2 rendszer-benchmarkok

Optimális PC-építés

Míg a játékvilág azt RDR2 be van állítva, kiterjedt és gyönyörű, a játék nem olyan ütős, ha hardverhasználatról van szó. Bármi középkategóriás PC képesnek kell lennie játszani a játékkal, bár előfordulhat, hogy módosítania kell néhány grafikus beállítást, ha a tartomány alsó határa felé süllyed.

Ha igazán el akarsz merülni mindenben, ami világában van RDR2 amit kínál, akkor lehet, hogy drágábbra kell spórolnia csúcskategóriás PC . Ennek eredménye azonban néhány fantasztikus 4K képesség, és a jövőben akár a virtuális valóság is. A kiterjedt, élethű játékvilág kétségtelenül megéri a többletköltséget.

Egy dolog, amit meg kell jegyezni ezzel a játékkal kapcsolatban, az az, hogy az hatalmas . A játék alapmennyiségű, 150 gigabájtnyi adatot igényel a lemezmeghajtón, és ez nem tartalmazza a telepítés utáni későbbi frissítéseket sem. A játék kedvéért érdemes beruházni egy további HDD-re!

Red Dead Redemption 2 – Vásárlás előtt A videót nem lehet betölteni, mert a JavaScript le van tiltva: Red Dead Redemption 2 – Vásárlás előtt (https://www.youtube.com/watch?v=tCzNEzP0DNk)

Ezek is tetszhetnek neked