Legfontosabb Szerencsejáték Overwatch Ana Guide: A legjobb tippek, trükkök és stratégiák

Overwatch Ana Guide: A legjobb tippek, trükkök és stratégiák

Tanuld meg elsajátítani Anát az Overwatch-ban, és könnyedén lépj fel a ranglétrán! Íme a tökéletes Overwatch Ana útmutató, amely a legjobb tippeket, trükköket és egyebeket tartalmazza.

ÁltalJustin Fernandez 2021. augusztus 2 Overwatch Ana Guide

Ana az egyik legérdekesebb támasz ebben Overwatch , olyan játékstílussal, amely jutalmazza a pontosságot és a jó időzítést, lehetővé téve számára, hogy zökkenőmentesen váltson a gyógyító szövetségesek és a károsító ellenségek között.

Ebben az Overwatch Ana útmutatóban kiemeljük a legjobb tippeket, trükköket és stratégiákat a tehetséges fejvadász és céllövő szerepéért.

Ha további tippekre és trükkökre van szüksége, tekintse meg oldalunkat Overwatch kezdőknek szóló útmutató , ahol belemerülünk a hősszerepekbe, a csapat összeállításába és a győzelem bevált gyakorlataiba.

Összefüggő: Overwatch Tier List

TartalomjegyzékElőadás

Ana képességei és szerepe megmagyarázva

A terepen eltöltött hosszú ideje alatt Ana számos trükköt bevett, amelyek az egyik legkülönlegesebb Overwatch támogató hőssé teszik őt.

Mesterlövész karakterként működik nagy hatótávolságú lövedékekkel és debuffokkal egy gyógyító/gyógyító gránát formájában, valamint jellegzetes alvási nyilakkal, amelyek megállíthatják az ellenséges támadást.

Míg Ana az egyik legképesebb támasz a sebzés terén, bizonyos feltételek teljesítése és a készlet alapos ismerete szükséges ahhoz, hogy valóban boldoguljon a csatatéren.

Biotikus puska használata

Overwatch Ana biotikus puska útmutató és statisztikák A videót nem lehet betölteni, mert a JavaScript le van tiltva: Overwatch Ana biotikus puska útmutató és statisztikák (https://www.youtube.com/watch?v=X3ZmfhGP2r8)

Ana elsődleges fegyvere a biotikus puskája, amelyet úgy módosítottak, hogy sebezze meg az ellenséget és gyógyítsa meg a szövetségeseket attól függően, hogy Ana kit céloz meg a csata során.

Ez a fegyver klipenként 12 lövést tud tartani, és minden leadott lövésnél 70 sebzést vagy 70 gyógyulást okoz.

Ana csípőből lőheti ki Biotikus puskáját, vagy nagyíthat a távcsövével, hogy jobban leolvashassa a célpontját a mozgási sebesség csökkenése árán.

Egy fontos dolog, amit meg kell jegyeznünk Anával kapcsolatban, hogy bár ő egy mesterlövész karakter, nem profitál a fejlövésekből, ezért csak a célpont eltalálására koncentrálj.

A Sleep Dart használata

►Ana Iskola #2: Hogyan használjuk MEGFELELŐEN Sleep Dart | Overwatch útmutató A videót nem lehet betölteni, mert a JavaScript le van tiltva: ►Ana Iskola #2: Hogyan használjuk MEGFELELŐEN Sleep Dart | Overwatch Guide (https://www.youtube.com/watch?v=qUkDSePNyPw)

Már láthatjuk, hogy Ana játékstílusa mennyire más, mint a hagyományos mesterlövészek, sőt az Overwatch más mesterlövészek hőseihez képest, mint például Widowmaker vagy Hanzo.

Míg a készlete főként a gyógyítás körül forog, a Sleep Dart segítségével gyorsan megfordíthatja a csaták áradatát azáltal, hogy megszakítja célpontját, és gyors macskaszünetre kényszeríti őket.

Amikor egy ellenséget eltalál a Sleep Dart, 5 sebzést szenved el, és eszméletlenül fekszik a földön legfeljebb 5,5 másodpercig, majd 12 másodperces lehűlés következik, mielőtt a képességet újra használhatná.

Ne feledje, hogy az alvó ellenségek korán felébrednek, ha Ana vagy bármelyik csapattársa megsérti őket a hatása alatt, ezért próbálja meg szokássá tenni, hogy bejelenti, ki fog aludni.

Hogyan használjuk a biotikus gránátot

1 ANA NADE MINDEN TÉRKÉPRE A videót nem lehet betölteni, mert a JavaScript le van tiltva: 1 ANA NADE MINDEN TÉRKÉPhez (https://www.youtube.com/watch?v=ifINpdZzw4s)

Ana készletét a biotikus gránátja egészíti ki, amely erőteljes AoE támadásként működik, 60 sebzést okozva az ellenségnek és 100 gyógyulást a szövetségeseknek és magának Anának.

Másodlagos hatása is van, ami 50%-os gyógyulási lökést biztosít Anának és szövetségeseinek, ami szintén megakadályozza az ellenségek gyógyulását összesen 4 másodpercig.

Míg a Biotic Grenade 4 m-es fröccsenési sugara meglehetősen nagyvonalú, érdemes óvatosnak lenni, amikor használja, mivel a 10 másodperces lehűlés Ana viszonylag védtelenné teszi.

Ezzel együtt könnyen a játék egyik legjobb eszköze az ellenséges csapatra gyakorolt ​​gyógyító hatása miatt, és gyakran katalizátorként működik a meccsek során.

A Nano Boost (Ultimate) használata

KINEK A NANO-HOZ (ÚTMUTATÓ) A videót nem lehet betölteni, mert a JavaScript le van tiltva: KI A NANO-BAN (ÚTMUTATÓ) (https://www.youtube.com/watch?v=5DyMVuWrJmk)

Végezetül a dolgoknak, Ana a játék egyik legérdekesebb Ultimate-jével is rendelkezik, a Nano Boost formájában, egy hitscan lövedékkel, amely meggyógyítja a célzott szövetségest 250 gyógyításra, valamint két buffot is biztosít nekik.

Az első 50%-kal növeli a sebzésüket, a második pedig 50%-kal csökkenti az akár 8 másodpercig tartó sebzést, bár hatásai azonnal megszűnnek, ha a Nano-Boosted hős meghal.

Ana kiválaszthat egy szövetségest, akit célba akar venni egy nagyvonalú, maximum 40 méteres hatótávolságon belül, ami lehetővé teszi a mellette álló csapattársaknak, hogy ölést szerezzenek és lendületet építsenek.

A Nano Boost legnagyobb kihívása a megfelelő hős és a használatához szükséges idő meghatározása; Általában érdemes tartalékolni a tankok és a DPS-hősök számára, akik a szélre készülnek, vagy használják az Ultimate-jüket.

Ana erősségei

Ana szívesebben ül kényelmesen a csapat hátsó vonalában, biztosítva, hogy szövetségeseit távolról meg tudja gyógyítani, és el tudja távolítani az ellenséges egészségrúdokat vagy elaludni őket távolról.

A biotikus gránátja megbízható vészmenekülő gombként szolgál, amely támadó alkalmazásokkal is rendelkezik, amelyek elriaszthatják az ellenséget a további harctól.

Akkor a leghatékonyabb, ha úgy játszanak, ahogyan eltervezték, támogató hős, és ebből a szempontból mindaddig képes befolyásolni a csaták dagályát, amíg csapattársai az ő játékaira építenek.

Összefüggő: A legjobb hőskombinációk az Overwatchban

Melyik hőskombináció a legjobb Anával?

 • Reinhardt – Megvédheti Anát, és hasznot húzhat a Nano Boostból.
 • Lucio – A Crossfade segítségével meghámozhat Ana számára, és kiteljesítheti a csapat gyógyító képességeit.
 • Mercy – Konzisztensebb gyógyulást tud nyújtani, lehetővé téve Ana számára, hogy támadóbban játsszon.
 • Reaper – Használhatja Ana hosszú távú gyógyításait a Death Blossom biztonságos végrehajtásához.
 • Genji – Egy másik nagy sebzett jelölt Ana's Nano Boost számára.
 • Winston – Az egyik könnyebb tank, amit Ana távolról meggyógyít; sok értéket kap a NanoBoosttól.

Ana gyengeségei

Tekintettel arra, hogy elsősorban mesterlövész, Ana játékstílusa eleve fejlettebb a többi támasztékhoz képest, és olyan nagy pontosságot és precizitást követel meg, amivel egyes játékosok egyszerűen nem rendelkeznek.

Ezenkívül a közeli találkozások nem ideálisak Ana számára, különösen akkor, ha a Biotic Grenade lehűlés alatt van, mivel a többi képessége nagy hatótávon a leghatékonyabb.

Végül ő és csapata gyorsan szétesik, ha nem folyamatosan gyógyul, és inkább a sebzésre összpontosít, különösen, mivel Ana könnyen felülmúlja a többi mesterlövészt és a legtöbb DPS-hőst.

Melyik hősök ellen küzd Ana?

 • Genji – A nagy mobilitás megnehezíti Ana számára, hogy egyedül bánjon Genjivel.
 • Reaper – Közelről megelőzheti Ana sebzését.
 • D.Va – Ana arcába fog kerülni, és megakadályozza, hogy a gyógyulásokra összpontosítson.
 • Winston – Könnyen csapdába ejtheti Anát, ha becsúszik a csapat hátsó vonalába.
 • Tracer – Egy másik nagy mobilitású hős, aki felülmúlhatja Ana nagyobb hatótávolságú játékstílusát.
 • Pharah – Elterelheti Ana figyelmét a fő harcról, és ráveheti a Sleep Dart használatára.
 • Widowmaker – Nagy hatótávolságú csatákban túlszárnyalhatja Anát.
 • Hanzo – Hasonlóan Widowmakerhez, Hanzo is legyőzi Anát a legtöbb hosszú távú párbajban.

Általános tippek az Ana játékhoz

Általános tippek az Overwatch Ana játékhoz

Ha még nem ismeri az Overwatchot, javasoljuk, hogy hagyja abba az Ana használatát, amíg jobban meg nem ismeri a játék mechanikáját, a hősszerepeket és a térkép elrendezését.

Ha azonban mindezt lerakta, rá fog jönni, hogy ő az egyik legkreatívabb támasz a játékban, és rugalmas készlettel rendelkezik támadó és védekező alkalmazásokkal egyaránt.

A kommunikáció különösen fontos Ana számára, mivel a legtöbb darabjához még egy szövetségesre van szükség, aki beavatkozik Ana kezdeti játékába, és kilép belőle, bár ezekkel a tippekkel is messzire juthat:

 • Tartsa szemmel az alacsony egészségi állapotú csapattársakat, és tegye a gyógyításukat az első helyen.
 • Próbálja meg menteni biotikus gránátjait olyan időszakokra, amikor közvetlen veszélyben van, és meg kell védenie magát.
 • A Sleep Dart kiválóan alkalmas a gyorsan mozgó célpontok megállítására olyan nagy ütődobozokkal, mint a töltő D.Va vagy Reinhardt.
 • A pontosság kritikus fontosságú Ana’s Nano Boost indításakor, ezért mindenképpen szánj egy kis időt a szövetségesekre való célzás gyakorlására.
 • A Nano Boost a legjobban a fő tankokhoz és a DPS-hősökhöz rendelhető, akik szembeszállhatnak a csatával, és a legtöbbet hozzák ki az effektusokból.

Ezek is tetszhetnek neked