Legfontosabb Szerencsejáték Overwatch Baptiste Guide: A legjobb tippek, trükkök és stratégiák

Overwatch Baptiste Guide: A legjobb tippek, trükkök és stratégiák

Tanuld meg, hogyan kell Baptiste-t játszani az Overwatchban, és urald az ellenfeleket. Ezt a tökéletes Overwatch Baptiste útmutatót azért hoztuk létre, hogy segítsünk gyakrabban nyerni.

ÁltalJustin Fernandez 2021. március 4 Overwatch Baptiste Guide

A Baptiste az egyik legújabb kiegészítés Overwatch 's névsora, és magasan képzett gyógyítóként működik, aki DPS-t is tud nyújtani csapata számára.

Bár egy kicsit hiányzik a mozgékonysága, Baptiste gyakran meg tudja menteni szövetségeseit a haláltól az Immortality Field használatával, ami óriási előnyt jelent bármely csapat számára.

Ebben az Overwatch Baptiste útmutatóban kiemeljük a legjobb tippeket, trükköket és stratégiákat amiért az elit harci orvosként játszott.

Ha további tippekre és trükkökre van szüksége, tekintse meg oldalunkat Overwatch kezdőknek szóló útmutató , ahol belemerülünk a hősszerepekbe, a csapat összeállításába és a győzelem bevált gyakorlataiba.

Összefüggő: Overwatch Tier List

TartalomjegyzékElőadás

A baptisták képességei és szerepe elmagyarázva

Ana-hoz hasonlóan Baptiste is egy nagy tudású padlótámogató hős egy robusztus készlettel, amelynek teljes elsajátítása sok időt vehet igénybe.

Bár tervezésének nagy része a Soldier: 76 mintájára készült, Baptiste gyógyító képességei segíthetnek növelni saját és csapata túlélőképességét.

Közép- és hosszú hatótávolságban boldogul, ahol gyorsan összeállíthatja a lövéseket Biotic Launcherével, és beállíthatja az Amplification Matrixot, miután Ultja feltöltődött.

Bár csábító lehet Baptisteként támadóan játszani, egy jó játékos általában több értéket tud kihozni ebből a hősből, ha gyógyításokkal és buffokkal támogatja csapattársait.

A Biotic Launcher használata

Baptiste Biotic Launcher

Baptiste fegyvertárának első eszköze a fő fegyvere, a Biotic Launcher, amely kétféle tűzzel rendelkezik: az egyik a sebzésre, a másik a szövetségesek gyógyítására.

Az elsődleges tüzelés mód három körben üt be, amelyek a pontosságot és a visszarúgás irányítását jutalmazzák, mivel Baptiste szálkeresztje minél tovább lő.

A másodlagos módot arra használják, hogy lövedékeket íveljenek a csapattársak felé, hogy 60 LE-t gyógyítsanak 3 méteres AoE-n belül, és nincs hatással magára Baptiste-re.

Attól függően, hogy hány szövetségesed van kritikus egészségi állapotban, előnyös lehet a gyógyulást előnyben részesíteni a sebzés helyett, különösen azért, mert Baptiste alig okoz sebzést, hacsak nem ér fejlövést.

A Regenerative Burst használata

Baptiste Regeneratív Burst

Ha a meccs nagy részét sebzéssel töltöd, a Regenerative Burst lesz a fő célod önmagad és csapatod gyógyítására.

Aktiváláskor gyógyító hatást fejt ki Baptiste-ra és a közeli szövetségesekre 10 méteres körzetben.

Azok a szövetségesek, akik túllépnek a Regenerative Burst sugarán, miután elérik a hatását, idővel tovább gyógyulnak.

Bár ez a képesség tisztességes gyógyulást biztosít a csapatnak, 13 másodperces lehűlési idővel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy óvatosan kell használni, lehetőleg ha két vagy több szövetséges kritikus állapotú.

Hogyan használjuk a Halhatatlanság mezőt

Baptiste halhatatlansági mezője

Az Immortality Field vitathatatlanul a legjobb képesség Baptiste repertoárjában, és gyakran döntő tényező lehet abban, hogy a csapat nyer-e egy nagy lökést.

Beállít egy generátort, amely megakadályozza, hogy Baptiste és bármelyik csapattársa 20% HP alá süllyedjen 6,5 méteres körzetben akár 5,5 másodpercre is.

A 20% alatti egészségi állapotú csapattársak azonnal visszaszerzik a HP-t, amint pályára lépnek, így kiválóan alkalmas arra, hogy pontot szerezzen, és egy kis időt vásároljon csapatának.

Az ellenség azonban korán eltávolíthatja a mező hatásait a generátor sérülésével, ezért próbáljon kreatívnak lenni azzal, hogy hol helyezze el, kihasználva a fedezéket és a holtfoltokat.

Az Exo Boots használata

Baptiste némi mozgékonyságra tesz szert Exo csizmái révén, amelyek megnövelik függőleges magasságát, miközben egy rövid töltési idő után ugrik.

Baptiste csizmájának feltöltéséhez először ugrás előtt körülbelül 1 másodpercig leguggolnia kell.

Teljes feltöltéssel Baptiste több mint 9 métert ugorhat a levegőbe, így új kilátópontokhoz juthat, amelyek előnyt jelenthetnek a földön lévő ellenségekkel szemben.

Bár az Exo Boots kiváló módja a Baptiste áthelyezésének, a szükséges töltési ablak miatt nem túl megbízható vészhelyzeti menekülési intézkedésként.

Az erősítő mátrix használata (Ultimate)

Baptiste Amplification Matrix Ultimate

Az Amplification Matrix látható gátat hoz létre, amely 100%-kal növeli a lövedékek sérülését és gyógyító hatását, amelyek áthaladnak rajta.

Az aktiválás után beállíthatja a sorompó tájolását az Ultimate gomb újbóli megnyomásával az építés előtt.

Legjobb olyan helyzetekben használni, amikor az ellenséget egyetlen folyosón vezetik át, így Ön és csapattársai jelentős sebzést okoznak.

Vegye figyelembe, hogy az Amplification Matrix nem erősíti a közelharci alapú lövedékeket, mint például a Roadhog's Chain Hook vagy a Brigitte's Whip Shot, és a Sombra's EMP továbbra is megsemmisítheti őket.

Baptista erősségei

Baptiste nagyszerűen tudja megőrizni csapattársa egészségét, de csak akkor, ha legalább két tankkal támogatja.

Ezenkívül helyezkedjen el csapata hátsó vonala közelében, nehogy több sebzést okozzon, mint amennyit Baptiste 200 HP-s egészségkészlete el tud viselni. Annak ellenére, hogy a spam lényegében egy egész meccset gyógyít, Baptiste sokkal jobban támaszkodik csapatára, mint egy átlagos hős, és az alábbiakban felsoroljuk legjobb harctársait.

Összefüggő: A legjobb hőskombinációk az Overwatchban

Melyik hősök kombinálják a legjobban Baptiste-tel?

 • Ashe – Mindketten B.O.B. és a Dynamite nagymértékben profitál az Amplification Matrix hatásaiból.
 • Bastion – Torony módban a Bastion tud tüzelni az erősítőn keresztül. A mátrix hatalmas sebzést okoz.
 • McCree – Használhat erősítőt. Mátrix a Deadeye sebzésének növelésére és OHKO-ra bármely célpontra.
 • Katona: 76 – McCree-hez hasonlóan az Amplification Matrix is ​​még halálosabbá teszi a Tactical Visort.
 • Roadhog – A játékstílus természetesen kiegészíti Baptiste sajátját; Az egész Hog hasznot húz az Amp-ból. Mátrix.
 • Reinhardt – A nagy hitbox megkönnyíti Baptiste számára a gyógyulást; OHKO-val tudja kezelni a legtöbb hőst a Fire Strike használatával, miután áthaladt az erősítőn. Mátrix.
 • Zarya – Beállíthatja a Graviton Surge-ot a Baptiste's Amp közelében. Mátrix, amely másodpercek alatt megolvasztja az ellenséges csapatot.

Baptiste gyengeségei

Baptiste gyengeségei nyilvánvalóvá válnak abban a pillanatban, amikor elkezdesz játszani, és a dolgok sűrűjében találod magad.

Bár az Exo Boots lehetővé teszi számára, hogy magasabb kilátópontokat érjen el, összességében nincs meg az a megnövekedett mobilitása, amelyre egy sápadt Support hősnek szüksége van a túléléshez.

Nem boldogul a hatalmas egészségügyi medencékkel rendelkező hősök ellen, és sokkal sebezhetőbbé válik, amikor az Immortality Field lehűl.

Az alábbiakban részletes listát adunk azokról a hősökről, akik a legtöbb esetben átcsúszhatnak, sőt legyőzhetik Baptiste készletét.

Melyik hősök ellen küzd Baptiste?

 • Az Ana – Baptiste érzékeny Ana’s Sleep Dart-ra, nagy hatótávolságú szalonkákra és gyógyító gránátokra.
 • Genji – Hatékonyan üldözheti Baptistet bárhol a térképen, és megölheti.
 • Roadhog – A horog segítségével el tudja húzni Baptistet a Halhatatlanság mezőjéről.
 • Sombra – Ha Sombra képes feltörni Baptiste-t, túlélőképessége és gyógyulása nagymértékben csökken.
 • Winston – Pajzsa segítségével blokkolja Baptiste gyógyulását; gyorsan elpusztíthatja a Halhatatlanság Mezőjét.
 • Hanzo – Le tudja lökni Baptiste-t hosszú távról, és eldobja a pozíciót a Dragon Strike segítségével.
 • Widowmaker – Hanzóhoz hasonlóan a Widowmaker is lecsaphatja Baptiste-t, és rákényszerítheti az Immortality Field-et.
 • Wrecking Ball – Túl mozgékony ahhoz, hogy Baptiste lépést tudjon tartani; leütheti ellenségeit a Halhatatlanság mezőről.
 • D.Va – Szereti megzavarni a csapatok hátsó vonalait, ahol általában a Baptistet állítják fel.

Általános tippek a Baptiste játékhoz

Overwatch Baptiste

A Baptiste magas színvonalú padlója azt jelenti, hogy sokkal több gyakorlásra számíthatsz, mielőtt profiként játszol.

Noha ez megfélemlítővé teszi, egyedi készlete gyakran képes csapatharcot kiváltani vagy megtörni, különösen, ha az Immortality Fieldről van szó.

Az alábbiakban további tippeket talál, amelyek a megfelelő irányba terelhetik Önt; különféle stratégiákat és technikákat fednek le, amelyek a Baptiste játéka során nem feltétlenül egyértelműek.

 • A Baptiste egyidejűleg használhatja a Biotic Launcher elsődleges és másodlagos tüzét, ha mindkét bemenetet lenyomva tartja.
 • Az Immortality Field generátorának íve megegyezik a Biotic Launcher gyógyító lövedékével, ezért tartsd ezt szem előtt, amikor beveted.
 • A Regenerative Burst használata a csapatharc elején gyakran a győztes oldalon lesz.
 • Megakadályozhatod, hogy Sombra EMP-je megzavarja az Immortality Field-et, ha eldobod, amikor elkezdi a castingot, mivel csak akkor lesz hatással, ha már telepítették a földre.
 • Baptiste használhatja a Halhatatlanság mezőjét, hogy életben tartsa, miközben fizikailag elzárja azokat a bejáratokat, amelyeken az ellenséget átverik, így megakadályozza a versenyt vagy az idő elakadását.

Ezek is tetszhetnek neked