Legfontosabb Szerencsejáték Overwatch Brigitte útmutató: A legjobb tippek, trükkök és stratégiák

Overwatch Brigitte útmutató: A legjobb tippek, trükkök és stratégiák

Ha el akarod sajátítani Brigitte-et az Overwatchban, akkor követned kell az ebben a végső Overwatch Brigitte útmutatóban található tippeket, trükköket és stratégiákat.

ÁltalJustin Fernandez 2021. március 11 Overwatch Brigitte útmutató

Sok Overwatch A játékosok Brigitte-et tartják az egyik legbosszantóbb hősnek, akivel meg kell küzdeni, mivel képes megzavarni és elkábítani az ellenséget csapattársai segítségével.

A gyenge mobilitás ellenére Brigitte számára előnyös, ha van egy pajzsa, amely blokkolja a bejövő sebzést, és a szövetségeseket a győzelemre viszi, miután megengedték, hogy megfelelően felálljon.

Ebben az Overwatch Brigitte útmutatóban kiemeljük a legjobb tippeket, trükköket és stratégiákat amiért a gépészmérnökből squire-ként játszott.

Ha további tippekre és trükkökre van szüksége, tekintse meg oldalunkat Overwatch kezdőknek szóló útmutató , ahol belemerülünk a hősszerepekbe, a csapat összeállításába és a győzelem bevált gyakorlataiba.

Összefüggő: Overwatch Tier List

TartalomjegyzékElőadás

Brigitte képességei és szerepe elmagyarázva

Brigitte egyedülálló támasztó/tankrésszel rendelkezik, amely lehetővé teszi számára, hogy minimális sebzést szívjon fel, és a passzív és az aktív gyógyítás során is megőrizze csapatát.

Reinhardthoz hasonlóan a pajzshoz való hozzáférése extra védelmet biztosít számára a mozgáskorlátozottság árán.

Ennek eredményeként Brigitte akkor a leghatékonyabb, ha közel ragaszkodik csapattársaihoz, lehetőleg a frontvonalak közelében, ahol megzavarhatja a széleket, és odafigyelhet csapattársaira.

Brigitte készletének elsajátítása gyakorlást és türelmet igényel, különösen, ha az egyes képességeihez tartozó lehűléseket kell kezelni.

A Rocket Flail használata

Brigitte Rocket Flail

Brigitte egyetlen eszköze a sebzés kezelésére a Rocket Flail, egy gyorsan mozgó lánc, megfelelő hatótávolsággal és minimális sérüléssel.

Alacsony sebzési teljesítménye ellenére a Rocket Flail hasznos Brigitte passzív képességének, az Inspire-nak a kiváltására, amely gyógyító aurát hoz létre Brigitte körül, amikor a csapás egy ellenséget ér.

Reinhardt kalapácsával ellentétben Brigitte ütőjének alapértelmezés szerint nincs visszaütési effektusa, így ideális kombó felállításához, mielőtt másik képességére váltana.

Ahhoz, hogy a legtöbbet hozhassa ki a Rocket Flailből, azt javasoljuk, maradjon közel csapattársaihoz, és vegyen részt a közeli negyedek közötti összecsapásokban, hogy gyorsan felépítse Ultimate-jét.

A javítócsomag használata

Brigitte javítócsomag

Az Inspire segítségével végzett passzív gyógyulása mellett Brigitte akár három javítócsomag töltést is tud adni a szövetségeseinek a tartózkodási helyétől 30 méteren belül, amelyek két másodperc alatt 110 HP-t gyógyítanak.

Ha marad valami extra gyógyulás, amikor a hős elérte a maximális életerőt, akkor páncéllá alakul át, amely öt másodpercig tart, vagy amíg a hős sebzést nem szenved.

Minden töltéshez hat másodperces lehűlés jár, ami azt jelenti, hogy miután Brigitte elhasználta három töltését, a gyógyulási képessége drámaian csökken.

Ezért azt javasoljuk, hogy vészhelyzet esetén mindig tartson kéznél egy töltést, és helyezze előnyben a többi gyógyítót és az alacsony egészségi állapotú DPS-t a tankokkal szemben.

A Whip Shot használata

Brigitte Whip Shot

Az aktiváláskor Whip Shot látja, amint Brigitte előrelendíti a lökést abba az irányba, amerre a visszaütő ellenségek felé néz.

Ez a képesség hűvös 70-es sebzést okoz érintkezéskor, és -50% mozgásbüntetést rendel Brigitte-hez dobás közben.

Bár a Whip Shot hasznos lehet az ellenségek leütésére a párkányokról és Brigitte gyógyító aurájának beindításáról, ugyanakkor leleplezi őt.

Arra biztatjuk, hogy figyeljen arra, hogy az ellenség hova kerül, miután lecsapták őket, és fontolja meg a Whip Shot használatát a támadókombó utolsó lépéseként.

A Barrier Shield használata

Brigitte Barrier Shield

Brigitte Barrier Shieldje sokkal kisebb, és kevésbé egészséges, mint Reinhardté (250 LE), mérete pedig éppen elég ahhoz, hogy megvédje magát vagy egy közvetlenül mögötte lévő csapattársát.

Amikor a pajzsa fel van emelve, Brigitte -30%-os mozgásbüntetést kap, bár ezt enyhítheti, ha oda-vissza vált a pajzs és a pajzs nélküli között, miközben előrenyom.

Bár nem biztos, hogy a legjobb védelmet nyújtja, a Barrier Shield egy remek trükköt rejt magában a Shield Bash formájában, amely azt mutatja, hogy Brigitte áthatol az ellenségeken, és körülbelül egy másodpercre elkábítja őket.

A Shield Bash-t arra is használhatod, hogy megszakítsd az ellenséges Ults-okat úgy, hogy rögtön elkábítod az ellenséget, amikor elkezdenek dobni, így ez a legerősebb képesség Brigitte készletében.

A Rally (Ultimate) használata

Brigitte Rally Ultimate

A rally az egyik legjobb támogató Ultimate a játékban, és helyesen végrehajtva gyorsan a csapat javára fordíthatja a csatát.

Aktiváláskor Brigitte olyan aurát generál, amely fél másodpercenként 15 páncélt biztosít neki és szövetségeseinek, vagy amíg el nem érik a 100 páncélt.

Ezalatt az idő alatt Brigitte +30%-os gyorsulást ér el, ami megkönnyíti számára, hogy agresszíven játsszon, és meggyógyítsa csapattársait az Inspire segítségével.

Javasoljuk, hogy a nagy verekedés előtt néhány másodperccel indítsa el a Rallyt, hogy a csapatnak legyen ideje felhalmozni a páncélt és olyan lendületet építeni, amely átvészeli a küzdelem hátralévő részét.

Brigitte erősségei

Brigitte remekül teljesít, amikor olyan csapattársai közelében van, akik profitálnak passzív gyógyulásaiból, miközben pótolják az optimálisnál alacsonyabb sebzést.

A Barrier Shieldhez való hozzáférése és egy támogató karakter viszonylag magas egészségügyi készlete (200 HP, 50 Armor) lehetővé teszi számára, hogy az élvonalban lógjon mindaddig, amíg van egy tankja, amely támogatja őt.

Ennek ellenére vannak olyan hősök, akiknek játékstílusa természetesen kiegészíti Brigitte-ét, és alább megtalálja a legfigyelemreméltóbbak listáját.

Összefüggő: A legjobb hőskombinációk az Overwatchban

Melyik hősök kombinációja a legjobb Brigitte-tel?

 • Reinhardt – Megkérheti Brigitte-et, hogy takarja le a pajzsával, és meggyógyítsa, amíg feltöltődik.
 • Roadhog – A nagy egészségügyi medence és az öngyógyítás leveszi a nyomást Brigitte-ről; némi további védelmet nyújthat neki az oldalfalak ellen.
 • Zarya – A Projected Barrier használatával biztonságban tudja tartani Brigitte-et; Brigitte használhatja a Shield Bash-t, hogy elriassza a gyorsabb ellenségeket, akik Zaryát fenyegetik.
 • Reaper – Mindkét karakter kiváló a közelharcban; Reaper agresszívebben tud játszani Brigitte healeivel.
 • Sombra – Feltörheti a nagy mobilitású hősöket, amelyek fenyegetik Brigitte-et, így könnyedén kiszedheti őket.
 • Junkrat – Ki tudja használni Brigitte azon képességét, hogy megzavarja a csapatokat, és észrevétlenül sebzést gyűjtsön.
 • Doomfist – Összefoghat Brigitte-tel, hogy nyomást gyakoroljon az ellenséges csapatra, miközben hasznot húz az Inspire/Repair Pack gyógyulásokból.

Brigitte gyengeségek

Noha Brigitte egyik képességét sem nehéz használni, ezek megkövetelik, hogy jó érzékkel rendelkezzen a térfelismeréshez és a lehűlés kezeléséhez.

A pajzsa nélkül rendkívül sebezhetővé válik, és nem lehet reálisan számítani rá, hogy a gyógyulás nagy részét biztosítsa egy meccs alatt, így automatikus másodlagos gyógyító lesz.

Ezzel együtt sok hős könnyedén kihozhatja Brigitte legjobbjait egy 1v1 meccsen, és az alábbiakban felsoroljuk azokat, akiket tudnod kell.

Melyik hősök ellen küzd Brigitte?

 • Orisa – Áthasítja Brigitte pajzsát, és a Fortify segítségével gátolja a Shield Bash hatásait.
 • Bastion – Az Orisához hasonlóan a Bastion is pillanatok alatt elpusztítja Brigitte pajzsát, különösen nagy hatótávolságon.
 • Doomfist – A jól időzített Uppercut/Seismic Slam kombóval ki tudja venni Brigitte-et.
 • Genji – Túl gyors ahhoz, hogy Brigitte megbirkózzon vele; a legbiztosabb az, ha felfelé tartja a pajzsát, és átmegy a fedezékbe.
 • Hanzo – Néhány fejlövéssel ki tudja választani Brigitte-et a nagy távolságból.
 • Widowmaker – Egyszeri lövésre képes Brigitte teljesen feltöltött fejlövéssel
 • Junkrat – Megkerülheti Brigitte pajzsát úgy, hogy gránátjait a falakról lepattantja; Brigitte túl lassú ahhoz, hogy megszökje a RIP-gumiját

Általános tippek a Brigitte játékhoz

Általános tippek a Brigitte játékhoz

A megfelelő kezekben Brigitte uralhatja a meccseket, és győzelemre viheti csapatát, ha közel tapad a tankokhoz és sebzi a hősöket.

Bár korlátozott mozgásképessége és kisebb sebzései gyakran bajba keverik, nem lehet túlbecsülni annak előnyeit, hogy képes elkábítani az ellenséget, és akár meg is szakítja az Ults-ot a Shield Bash használatával.

Az alábbiakban néhány általánosabb tippet adunk, amelyeket érdemes szem előtt tartani, amikor Brigitteként játszol.

 • Kerülje el, hogy a Shield betörjön az ellenséges területre a csapata nélkül, mert így Brigitte szabadon marad.
 • Brigitte pajzsát használhatod Mercy fedezésére, miközben feltámasztja egy csapattársát.
 • Brigitte-et soha nem szabad elsődleges gyógyítónak választani, mivel nem gyógyított kitörést.
 • A rally támadásra és védekezésre is használható, hogy a csapatot átvegye a harcon, vagy egyszerűen életben tartsa őket.
 • Lehetőleg ne használj spamet a Shield Bash-hez, hanem mentsd el az Ults és a vészmenekülés megszakítására.
 • Míg Brigitte az élvonalak közelében játszik a legjobban, mindig ügyeljen arra, hogy a szélsők bekúsznak-e csapata hátsó vonalába, és gyógyítsanak szövetségeseket a hatótávolságon belül.

Ezek is tetszhetnek neked