Legfontosabb Szerencsejáték Overwatch Reinhardt útmutató: A legjobb tippek, trükkök és stratégiák

Overwatch Reinhardt útmutató: A legjobb tippek, trükkök és stratégiák

Nehézségei vannak Reinhardt játékával? Hadd könnyítsük meg a dolgunkat. Íme a tökéletes Overwatch Reinhardt útmutató, amely segít több mérkőzés megnyerésében.

ÁltalJustin Fernandez 2021. február 28. 2021. február 8 Overwatch Reinhardt útmutató

Ha tankként szeretné fejleszteni készségeit Overwatch , Reinhardt az egyik legjobb hős, akivel kezdeni kell.

Sokoldalú képességkészlettel rendelkezik, amely lehetővé teszi számára, hogy védekezésben és támadásban is játsszon, a helyzettől függően.

Reinhardt készletének elsajátítása azonban sok gyakorlást és jó érzéket igényel, hogy hogyan olvassa el a csatateret és vigye előre a csapatot.

Ebben az Overwatch Reinhardt útmutatóban kiemeljük a legjobb tippeket, trükköket és stratégiákat hogy mindenki kedvenc apjaként játszhat.

Ha további tippekre és trükkökre van szüksége, tekintse meg oldalunkat Overwatch kezdőknek szóló útmutató , ahol belemerülünk a hősszerepekbe, a csapat összeállításába és a győzelem bevált gyakorlataiba.

Összefüggő: Overwatch Tier List

TartalomjegyzékElőadás

Reinhardt képességei és szerepe megmagyarázva

Ami a tankokat illeti, Reinhardt az egyik legkönnyebben felvehető hős, és meglehetősen egyszerű játékstílusa, amely még mindig enged némi kreativitást.

A legtöbb Reinhardt játékos védekező gondolkodásmódot alkalmaz, ami logikus egy lassan mozgó tank esetében, de vannak olyan agresszív Reinhardt-játékosok is, akik szeretnek kalapácsban lobogni.

A megközelítésnek figyelembe kell vennie a csapat pozícióját és a még élő ellenséges játékosok számát, és meg kell adnia a csata lefolyásának alaphangját; végül is te vagy a csapatod vezetője.

Reinhardt képességei meglepően rugalmasak lehetnek egy lassan mozgó, korlátozott hatótávolságú hős számára, és az alábbiakban megmutatjuk, hogyan használhatod őket a harcban.

Az akadálymező használata

Reinhardt-sorompómező

Reinhardt leginkább védekező képessége a Barrier Field, amely néhány kivételtől eltekintve (Symmetra energiagolyója, Hanzo sárkánycsapása, Winston Tesla ágyúja és Reinhardt Fire Strike-je) képes elnyelni a sebzést.

Bár a Barrier Field megvédheti csapatát a bejövő tűztől, és lehetővé teszi, hogy előrehaladjon a fő cél felé, van határa annak, hogy mennyi sebzést képes elnyelni (1600 LE).

Ezért a leghatékonyabb módja Reinhardt pajzsának használatának az, ha csak akkor emeli fel, amikor a csapata nyomul, vagy megpróbálja megvédeni a squishiher szövetségeseit egy pusztító támadástól (azaz D.Va's Self-Destruct, Soldier: 76's Tactical Visor, stb.)

A pajzs ledobása időt ad a feltöltődésre, és biztosítja, hogy készen állsz szövetségeseid védelmére a következő nagy csapatharc során.

A Fire Strike használata

A Fire Strike Reinhardt egyetlen nagy hatótávolságú képessége, és képes áthaladni a pajzsokon (kivéve D.Va Defense Matrix) és több ellenségen, 100 sebzést okozva mindenre, amihez hozzáér, és égési hatást hagy maga után.

Hasznos lehet a gyengébb hősök kiküszöbölésére, az alacsony életerővel rendelkező ellenségek kivégzésére, vagy az Ultimate gyors feltöltésére, mivel sok sebzést okozhat attól függően, hogy hány célponton halad át.

Mivel a Fire Strike hat másodperces leálláson van, a lehető legtöbbet kell használnod, miközben teljesíted a tankként betöltött feladataidat, és megvéded a szövetségeseidet a pajzsoddal.

Ne feledje, hogy a Fire Strike-nak van egy kis felhúzó animációja a lövedék tényleges kilövése előtt, ami alatt Rein sebezhető a támadásokkal szemben, ezért próbáljon meg fedezék mögé bújni, vagy maradjon gyógyítók közelében.

A töltés használata

Overwatch Reinhardt Charge

A töltés a legjobb megoldás Reinhardtnak az Ön és az ellenséges csapat közötti szakadék megszüntetésére, de visszaüthet, ha nincsenek csapattársai, akik támogatnak.

Látja, amint Rein egy enyhén állítható egyenes vonalban rohan előre, és ráakad az első ellenségre, akivel kapcsolatba kerül, miközben visszaüt minden más játékost az ellenséges csapatból.

Ha sikerül egy ellenséget a falhoz szorítani, a Charge 300 sebzést okoz, ami életképessé teszi a játék számos hősének OHKO-val történő megtámadását.

Azonban, mivel ez tovább csökkenti Reinhardt mobilitását, csak olyan esetekben használja a Charge-ot, amikor az ellenségnek nincs elég ideje reagálni, és a csapata a közelben van, hogy támogassa.

Az Earthshatter (Ultimate) használata

Overwatch Reinhardt Earthshatter

A Reinhardt's Earthshatter jótékony hatással lehet a játékra, ha helyesen használják, mivel az AoE leütési effektust a látótávolságodtól számított 20 méteren belül terjeszti (beleértve a repülő ellenségeket is, amelyek akár 2 méterrel a talajtól).

Azonban a Rein's Fire Strike-kal ellentétben az Earthshatter nem tud áthaladni a pajzsokon, ami azt jelenti, hogy a legjobb eredmény eléréséhez el kell kapnia az ellenséget őrségből.

Ez lehet olyan egyszerű, mint besurranni az ellenséges vonal mögé, és meglepni őket hátulról, vagy megvárni, amíg az ellenséges hősök kimerítik az összes pajzsos képességüket.

Egyes játékosok szeretik az Earthshattert a Charge-el kombinálva egyetlen ellenség kiűzésére; egy másik lehetőség, hogy leguggolsz és tűzcsapást lősz át annyi ellenségen, amennyit csak tudsz.

Reinhardt erősségei

A készlet természetéből adódóan Reinhardt remekül teljesít a közeli találkozókon, néhány kivétellel attól függően, hogy kivel áll szemben.

Az a tény, hogy van egy óriási, szó szerint elég széles pajzsa ahhoz, hogy lefedje őt és szövetségeseit, megbízható harckocsivá teszi a játék gyakorlatilag minden térképéhez vagy módozatához.

Ezzel együtt a játékstílusa természetesen jobban illeszkedik bizonyos hősökhöz, mint másokhoz; alább talál egy listát a hősökről, akik remekül kombinálódnak Reinhardttal.

Melyik hősök kombinációja a legjobb Reinhardttal?

 • Zarya – Pajzsot biztosít Reinhardtnak, amíg a Barrier Field töltődik.
 • Ana – Tudja Nano Boost Reinhardtot, növelve a sebzést és az ellenállást.
 • Sombra – Használhatja az EMP-t, hogy megakadályozza, hogy ellenségei kiszabaduljanak az Earthshatter elől
 • Mercy – Meg tudja gyógyítani Reinhardtot, miközben a pajzsa feltöltődik, és növeli a sebzést.
 • Brigitte – Másodlagos pajzsként képes elnyelni a sérüléseket és a további gyógyulást/páncélt.

Reinhardt gyengeségei

Overwatch Reinhardt Counter

Amilyen nagyszerű Reinhardt, minden hősnek megvannak a maga hibái; Rein számára ez olyan hosszú távú találkozó lenne, ahol elvált a csapatától, vagy nem fér hozzá a Barrier Fieldhez.

Ráadásul nem boldogul azokkal a hősökkel szemben, akik gyorsan lemerítik a pajzsát, mint például a Bastion, vagy a nagy mozgásképességűekkel, mint például a Tracer.

Az alábbiakban részletesebb listát talál azokról a hősökről, akik a legtöbb helyzetben előnyt élveznek Reinhardttal szemben.

Mely hősök ellen küzd Reinhardt?

 • Nyomkövető – Gyorsan mozoghat, és használhatja Pulse Bombját Reinhardton.
 • Bástya – Könnyedén áthasítja Reinhardt pajzsát torony üzemmódban.
 • McCree – Könnyen elkábíthatja és megölheti Reinhardtot, ha elválik a csapatától.
 • Pharah – immunis Reinhardt készletének többségére; könnyen kikerülheti a Fire Strike-okat.
 • Junkrat – Megúszhatja Reinhardt pajzsát, ha bombákat lövel le a közeli felületekről.
 • Reaper – Közelről pusztító sebzést tud okozni Reinhardtban.

Általános tippek Reinhardt játékához

Az előző részekben sokat foglalkoztunk vele, de ahogy az a helyzet versenyjátékok mint az Overwatch, mindig van hely egy új stratégia vagy technika megtanulására.

Ennek az az oka, hogy minden hősnek egyedi sajátosságai vannak, amelyeket nem közvetlenül közölnek a játékossal, hanem órákon át tartó gyakorlás vagy útmutatók során fedezik fel őket, mint például ez.

Az alábbiakban néhány általánosabb tippet emeltünk ki a Reinhardt eljátszásához, amelyekről lehet, hogy már tisztában vagy; tartsd őket szem előtt, és rövid időn belül profiként fogsz játszani.

 • Ne feledje, hogy a Rocket Hammer ütésenként 75 sebzést okoz, és kiüti az ellenséget, így tökéletes a közeli harchoz.
 • A Rocket Hammer teljes 360 fokban elforgatható a kamera támadás közbeni elforgatásával; használja ezt a tudást, hogy egyetlen találkozás során több célpontot vegyen ki.
 • A Fire Strike segítségével kikapcsolhatod Reinhardt Rocket Hammer swing animációját, így gyorsabban végezhetsz az ellenségeiddel.
 • Bár Rein mobilitása lecsökken a Barrier Field használata közben, mozgás közben ugrálással pótolhatja ezt.
 • Kerülje a kéretlen leveleket. Noha nagyszerűen utolérheti csapatát, miután újraszületett, és egyetlen ellenséget is kiszűr, könnyen beláthat az ellenséges terület mélyére.

Ezek is tetszhetnek neked