Legfontosabb Szerencsejáték Overwatch Winston Guide: A legjobb tippek, trükkök és stratégiák

Overwatch Winston Guide: A legjobb tippek, trükkök és stratégiák

Játsszon Winstonnal az Overwatchban ezzel a tökéletes Overwatch Winston útmutatóval, amely a legjobb tippeket, trükköket és stratégiákat tartalmazza.

ÁltalJustin Fernandez 2021. április 30 Overwatch Winston Guide

Az elsők egyike Overwatch A játék megjelenése előtt bemutatott hősök közül Winston a rajongók régi kedvence, akinek agilis játékstílusa kiemelkedik a legtöbb többi tankhoz képest.

Ebben az Overwatch Winston útmutatóban kiemeljük a legjobb tippeket, trükköket és stratégiákat amiért a zseniális tudós gorillaként játszott.

Ha további tippekre és trükkökre van szüksége, tekintse meg oldalunkat Overwatch kezdőknek szóló útmutató , ahol belemerülünk a hősszerepekbe, a csapat összeállításába és a győzelem bevált gyakorlataiba.

Összefüggő: Overwatch Tier List

TartalomjegyzékElőadás

Winston képességei és szerepe magyarázata

Winston nagy mobilitása lehetővé teszi számára, hogy elérje a térkép különböző részeit, általában egyetlen ugrással, hogy üldözze az ellenséget és megküzdjön a céllal.

Bár a nyers sebzés szempontjából nem ő a legerősebb hős, az egyik legjobb Ultimate-je van az elakadáshoz, és a megfelelő kezekben gyorsan meg tudja fordítani a csaták áradatát.

Az alábbiakban áttekintjük Winston egyes képességeit, és elmagyarázzuk azok finomabb részleteit, valamint a játék közbeni használatukra vonatkozó általános stratégiákat.

A Tesla Cannon használata

Winston – Tesla Cannon A videót nem lehet betölteni, mert a JavaScript le van tiltva: Winston – Tesla Cannon (https://www.youtube.com/watch?v=XDohoFWwlJU)

A Tesla ágyú Winston elsődleges fegyvere, és állandó elektromos sebzési kúpot hoz létre, amely automatikusan rögzíti a 8 méteres hatótávolságon belüli ellenségeket.

A 60 DPS-sel ez messze nem a legerősebb fegyver a játékban, de előnyös, ha általában jobban kitérő ellenségeket céloz meg anélkül, hogy finoman kellene hangolnia a célt.

Még a nagy mobilitású hősöknek, mint például a Tracernek is nehéz dolguk lehet megkerülni a Tesla Cannont, így ideális a szaggatott DPS- és Support hősök leküzdésére.

Azonban a tehetetlen sebzése miatt általában nem ajánlott 1v1 csatákhoz más tankokkal, mivel magasabb Heathpooljaik lehetővé teszik számukra, hogy ellenálljanak a Tesla Cannon hatásainak.

A Jump Pack használata

Winston – Jump Pack A videót nem lehet betölteni, mert a JavaScript le van tiltva: Winston – Jump Pack (https://www.youtube.com/watch?v=kU_vSEc1neE)

Winston Jump Packje azt mutatja, hogy hatalmas előreugrást hajt végre bármilyen irányba, amivel szembe néz, sebzést okoz, és leszálláskor visszaütési hatást fejt ki a közeli ellenségekre.

Bár a képességnek van egy 6 másodperces leállása a spamküldés elkerülése érdekében, a távolság, amellyel Winstont megmozdítja, elég jelentős ahhoz, hogy komoly fenyegetést jelentsen az ellenségekre, akik egyébként elérhetetlenek lennének.

Ez rendkívül hasznos lehet olyan mesterlövészek kezelésében, mint Hanzo és Widowmaker, vagy bármely hőssel, akit elkapsz a csapatuktól.

Amíg a levegőben vannak, a játékosok némileg módosíthatják Winston mozgását, lehetővé téve számukra, hogy a sarkok körül kanyarodjanak egy meglepetésszerű splashdown támadáshoz.

A Barrier Projector használata

Winston - Shield projektor A videót nem lehet betölteni, mert a JavaScript le van tiltva: Winston – Shield Projector (https://www.youtube.com/watch?v=GxbVgxM7Rek)

Winston Jump Packje párhuzamosan működik Barrier Projectorjával, amely lehetővé teszi számára, hogy buborék alakú pajzsot hozzon létre 700 életerővel és 5 méter sugarú körrel.

Ez a pajzs üreges, ami azt jelenti, hogy az ellenségek továbbra is megsérthetik Winstont és szövetségeseit, amíg ezt a buborékon belülről teszik.

A játékosok kihasználhatják ezt egyfajta tánc előadásával, amelyben Winston előre-hátra mozog a buborék szélén, hogy elkerülje a sebzést a harc közben.

A Barrier Projector az egyik legsérülékenyebb pajzs a játékban, így ideális rövid sérülések blokkolására vagy egy célterület feletti irányítás megszerzésére, de kevésbé hatékony az egész csapat védelmében.

A Primal Rage (Ultimate) használata

Winston – Primal Rage A videót nem lehet betölteni, mert a JavaScript le van tiltva: Winston – Primal Rage (https://www.youtube.com/watch?v=aH4ilzVmYLM)

Winston's Ultimate látja, ahogy elönti a düh, ahogy a maximális életereje megemelkedik, a Jump Pack lehűtése lecsökken, és elsődleges fegyvere gyors közelharci csapásokra változott, amelyek sebzik és elütik az ellenséget.

A Primal Rage 10 másodpercig tart, ezalatt Winston nem tudja használni a Barrier Projectort, így teljesen szabadon marad.

Mivel Winston egészségi állapota automatikusan újratöltődik, amikor a Primal Rage aktiválódik, egyfajta vészhelyzeti gombként is felfoghatod, amikor már közel állsz a halálhoz.

Míg a Tesla Cannon nélkül a sebzéskibocsátása jelentősen csökken, a Primal Rage támadásainak visszacsapó hatásai hatékonyan lökhetik el az ellenséget a céltól, és megzavarhatják stratégiájukat.

Winston erősségei

Tekintettel arra, hogy Winston készletét a mobilitásra tervezték, természetesen nagyobb esélye van a túlélésre állandó mozgással és áthelyezéssel.

A jó Winston-játékosok mindig olyan repedéseket keresnek az ellenség védelmében, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy kivegyék a spicces támogatásokat és a DPS-hősöket, és megakadályozzák, hogy az ellenfél csapata irányítsa a célt.

Kiemelkedik a merülés-komp csapatokban, és gyorsan lendületet tud építeni, ha nem hagyják figyelmen kívül; alább kiemeljük a legfigyelemreméltóbb hősöket, amelyek szinergizálnak Winston játékstílusával.

Összefüggő: A legjobb hőskombinációk az Overwatchban

Melyik hőskombináció a legjobb Winstonnal?

 • D.Va – Egy másik tank, amelynek játékstílusa a mobilitásra összpontosít, D.Va és Winston együtt tudnak dolgozni, hogy megzavarják az ellenséges csapatokat, és távol tartsák őket a céltól.
 • Zarya – Megadhatja Winstonnak a kivetített gátat, hogy növelje túlélőképességét, és pótolja az alacsony sebzést azáltal, hogy eléri a maximális töltést elsődleges fegyverével.
 • Nyomkövető – Ki tudja használni a Winston által teremtett káoszt, hogy könnyedén eltávolítsa a célpontokat.
 • Genji – Amikor Winston teszi a dolgát, Genji agresszívebben tud játszani és ölni tud.
 • Zenyatta – Előnyök Winston védelmében; még mindig meg tudja gyógyítani őt távolról az Orb of Harmony segítségével.
 • Widowmaker – Indíthatja az Infra-sight-ot, hogy felfedje, hol vannak az ellenségek, így Winston zsákmányolhatja a célpontokat a Jump Pack segítségével.

Winston gyengeségei

Winston azon hősök közé tartozik, akiknek a gyengeségei nyilvánvalóvá válnak a játék megkezdésekor.

Eltekintve viszonylag kis egészségkészletétől, gyenge elsődleges fegyversebzésétől és gyenge védekezésétől, általában nem sok mélysége van a játékstílusának.

Ez megkönnyíti az ellenségek számára, hogy előre látják stratégiáit, és ennek megfelelően alkalmazkodjanak; alább kiemeljük a fő hősöket, akikre Winstonként figyelni kell.

Melyik hősök ellen küzd Winston?

 • Bástya – Mivel Winstonnak nem megy jól, amíg áll, nehezen tud megbirkózni a toronybástyákkal, amelyek másodpercek alatt képesek elpusztítani a buborékát és az egészségrudat.
 • D.Va – Mint maga a bomlasztó, egy ellenség, D.Va sok problémát okozhat Winstonnak, és megakadályozhatja, hogy teljesítse kötelességeit.
 • Reaper – Egy másik közeli harcos, a Reaper képes felülmúlni Winston sebzését, és szükség esetén elmenekülhet a Lidérc alakjával.
 • Roadhog – Le tudja dobni Winston helyzetét a horogjával és az öngyógyítással, hogy visszaszerezze a Tesla Cannon által okozott minimális sebzést.
 • Torbjorn – A Bastionhoz hasonlóan Torbjorn tornya is jelentős veszélyt jelent Winstonra, és arra kényszeríti, hogy vagy maga foglalkozzon vele, vagy a buboréka segítségével mérsékelje a sebzést.
 • McCree – Mivel McCree képes elkábítani az ellenséget, és nagy távolságból is harcba száll, gyakran látja Winstont egy mérföldről jönni.
 • Mei – Winston egyik legnagyobb ellenfele.
 • Zarya – ráveheti Winstont, hogy a részecskegáton keresztül hozzájáruljon a töltéséhez; Maximális töltéssel az elsődleges fegyvere képes áttörni Winston buborékát és egészségét.

Általános tippek a Winston játékhoz

Általános tippek a Winston játékhoz

Bár Winston nem rendelkezik a legbonyolultabb képességekkel vagy éppen játékstílussal, sok gyakorlást és kísérletezést igényelhet manővereinek időzítése.

A legfontosabb dolog, amit szem előtt kell tartani, hogy annak ellenére, hogy Winston egy tank, nem igazán tudja tartani magát túl sokáig, ha minden képességét a lehűlés alatt tartja, ezért óvatosan használja őket.

Mielőtt befejeznénk a dolgokat, szánjunk néhány pillanatot néhány általánosabb tippre, amelyeket érdemes szem előtt tartani, amikor legközelebb Winstont választ.

 • Használhatja a Tesla Cannon automatikus célzási tulajdonságait a nagy mobilitású fenyegetések, például a Tracer és a Genji elleni küzdelemben, folyamatos sebzési folyam alkalmazásával.
 • Ha csapatod csapdába esik egy fulladáspontban, használd Winston Jump Pack-jét, hogy átugorj mellette, és kényszerítsd az ellenséget, hogy harcba szálljon veled, ezzel megszabadítva az utat csapatod többi tagja előtt.
 • A Winston segítségével beszivároghat az ellenséges csapat hátsó vonalába, és zavart kelthet ellenfelei között.
 • Célozza meg azokat a Támogatókat, amelyeket elválasztott csapatuk többi tagjától; így gyorsan feltölti a Primal Rage-et, és az ellenség spawnjai megtorpannak.
 • Próbálja meg visszatartani a Primal Rage használatát, amíg Winston egészségi állapota kritikusan alacsony lesz, hogy maximalizálja annak előnyeit.

Ezek is tetszhetnek neked