Legfontosabb Szerencsejáték Pókember játékok sorrendben

Pókember játékok sorrendben

Ön a Pókember rajongója? Határozottan így vagyunk, ezért elkészítettük ezt a listát az összes Pókember játékról időrendi sorrendben.

ÁltalSamuel Stewart 2021. október 23 Marvel Spiderman 2

A történelem során a Pókembernek volt jó része hullámvölgyekben, ami a videojátékok megjelenését illeti.

A hálóban lengő szuperhős különböző változatokban jelent meg platformerek , verje meg őket , akció-kaland , és nyílt világú játékok az évek alatt.

Ebben a listában kiemeljük minden Spider-Man játék megjelenési dátumának sorrendjében , konkrétan olyan játékok, ahol Pókember a főszereplő.

Ne feledje, hogy frissíteni fogjuk ezt a listát a Sony vagy a Marvel közelgő Pókember-kiadásokkal kapcsolatos bejelentéseit követően, ezért mindenképpen nézzen vissza!

TartalomjegyzékElőadás

Pókember

Pókember

Megjelenés dátuma: 1982

Platformok: Atari, Magnavox

A Spider-Man debütálása a videojátékok terén egy függőleges görgetős akciójáték volt Atari és Magnavox rendszerekhez. 1982-es Pókember az egyik legkorábbi szuperhősjáték a történelemben, és először látta, hogy a játékosok közvetlenül irányították Spideyt.

A játék célja felmászni az épület oldalára, miközben hálókat lövöldöz, bombákat szór szét és kerüli az ellenséget. A csúcson szembekerült a Zöld Goblinnal, és elég sokáig kellett elkerülnie őt ahhoz, hogy egy szuperbombát szétterítsen.

Ha sikerül kihúznod, a játék szertartás nélkül jutalmazná meg ugyanazokat a szinteket, hasonló célokkal. Az ismétlődő játékmenet ellenére a Spider-Man látványvilága lenyűgözőnek számított abban az időben.

Questprobe Pókember

Questprobe: Pókember

Megjelenés dátuma: 1984

Platformok: Apple II, Atari, Commodore 64, DOS

A Hulk és a Fantasztikus Négyes mellett a Spider-Man saját szöveges kalandjátékát is megkapta az 1980-as évek közepén. Az Adventure International által kifejlesztett Questprobe: Pókember láttad, ahogy szöveges parancsok segítségével végigvezeted a hőst egy sor történet-alapú forgatókönyvön.

A Questprobe-ot eredetileg tizenkét részes sorozatnak szánták, de röviddel az eredeti trilógia megjelenése után az Adventure International azon kapta magát, hogy megszűnt az üzlet. Ennek eredményeként az összes jövőbeli projektet törölték, beleértve a törölt X-Men játékot is, amelyet már részben kódoltak.

Pókember és Amerika Kapitány a Doctor Dooms Revenge-ben

Pókember és Amerika Kapitány a Doom Doom bosszújában

Megjelenés dátuma: 1989

Platformok: Amiga, Atari, Commodore 64, DOS

A webbejáró következő címe egy oldalsó görgetős akciójáték lesz, amelyet 1989-ben adtak ki Amiga, Atari és Commodore 64 rendszerekre. Ebben a játékos váltott Pókember és Amerika Kapitány szerepe között, miközben mindkét hős szélhámosainak galériájából különböző gonosztevőket vett fel.

Míg a kritikusok a játék ismétlődő harcát vették célba, Doktor Doom bosszúja fényes és színes palettájáért dicsérték. A játék egyik gonosztevőjét, egy Rattan nevű harcművészeti mestert kifejezetten a játékhoz hozták létre. Végül pedig azon kevés szuperhősjátékok egyike volt, amelyek egy exkluzív képregényt tartalmaztak a játéktok belsejében, amely a játék történetéhez vezető eseményeket mesélte el.

A csodálatos pókember

A csodálatos pókember

Megjelenés dátuma: 1990

Platformok: Amiga, Atari, Commodore 64, DOS

1990-ben a Pókember rajongói egy másik oldalra gördülő platformot kaptak, amelyben a hős megpróbálta megmenteni feleségét, Mary Jane-t. Röviden: Mysterio elrabolta, és most Pókembernek kell a nyomára bukkannia egy sor filmes témájú pályán keresztül, amelyeket Mysterio mozi iránti szenvedélye ihletett.

Az animációk szörnyűek voltak, az irányítás még rosszabb, és a játékmenet hagyott kívánnivalót maga után. A csodálatos pókember az Amigán indult, de végül más rendszerekre is átkerült.

The Amazing Spider Man Game Boy

A csodálatos pókember

Megjelenés dátuma: 1990

Platformok: Game Boy

Nem tévesztendő össze az Amiga játékkal, A csodálatos pókember egy kézi játék, pontosan ugyanazzal a névvel, amelyet 1990-ben adtak ki a Game Boy számára. Bár a történet továbbra is Peter Parkerre összpontosított, aki megmentette elrabolt feleségét, Mary Jane-t, a játék felépítése kissé eltérő volt.

Ahelyett, hogy csak Mysterióval küzdenének, a játékosok Scorpionnal, Doctor Octopusszal, Venommal és másokkal is megküzdenek a történet során. Az Amazing Spider-Manre szívesen emlékeznek jó kezelőszerveiről és akkoriban lenyűgöző látványvilágáról. Két folytatást is jelentene a Game Boy számára.

The Amazing Spider Man vs The Kingpin

The Amazing Spider-Man vs A Kingpin

Megjelenés dátuma: 1991

Platformok: Master System, Mega Drive/Genesis, Game Gear, Sega CD

A Master System-en és a Sega Genesis-en debütált, The Amazing Spider-Man vs A Kingpin egy újabb oldalsó akciójáték volt, amelyben Spidey megpróbálta megmenteni Mary Jane-t egy szupergonosz, ezúttal Venom karmai közül. A dolgok felpörgetése érdekében azonban a hős feladata a nevének tisztázása is, miután Kingpin egy atombomba ellopása miatt vádat emelt vele.

Így a felesége megmentésén kívül meg kell találnia a különböző kulcsokat, amelyek 24 órán belül hatástalaníthatják a bombát. A Spider-Man vs. The Kingpin különböző rendszerekre lett áthelyezve, amelyek mindegyike jelentősen eltérő játékelemeket, szinteket, főnököket és még a végeket is tartalmazott. Jól fogyott, és végül meggyőzte a Marvelt, hogy újítsa meg a Sega-val kötött licencszerződést.

A csodálatos Pókember 2

A csodálatos Pókember 2

Megjelenés dátuma: 1992

Platformok: Game Boy

A csodálatos Pókember 2 az 1990-ben kiadott Game Boy játék közvetlen folytatása, és Spidey-t ismét egy bűncselekményre, ezúttal bankrablásra állítják. Ahhoz, hogy törölje a nevét, a hősnek egy sor pályán kell keresztüljutnia, és különféle főnököket kell legyőznie.

Útközben a játékos különböző tárgyakat is gyűjtött, amelyek segítenek megoldani a rejtvényeket minden szinten. Összességében a játék nem teljesített olyan jól, mint elődje, és erősen kritizálták az irányítási rendszere, a nehézségi ugrások és a játékon belüli mentések hiánya miatt.

Pókember A baljós hatos visszatérése

Pókember: Return Of The Sinister Six

Megjelenés dátuma: 1992. október

Platformok: NES, Master System, Game Gear

A webrobot 1992-ben jelent meg először a NES-en Pókember: Return Of The Sinister Six . Ismét a játék során a játékosok egy sor pályát tisztáztak, amelyek mindegyike főnöki találkozásba torkollott.

A NES élettartamának végén adták ki, így nem igazán kapott akkora figyelmet vagy feltűnést. Azok, akik játszottak a játékkal, megvolt az a luxus, hogy megküzdjenek a szörnyű grafikájával, az általános játékmenettel és az őrülten magas nehézségekkel.

Pókember és az X Men az Árkádok Bosszújában

Pókember és az X-Men az Arcade bosszújában

Megjelenés dátuma: 1992. november

Platformok: SNES, Mega Drive/Genesis, Game Gear, Game Boy

Alig egy hónappal később a Pókember belép a 16 bites korszakba Az Arcade bosszúja a SNES számára. A játék úgy kezdődik, hogy te irányítod a Pókembert, miközben körbejárja a bombákat. Azonban hamarosan rájön, hogy a szupergonosz Arcade elrabolta az X-Meneket.

Ezután mind a négy X-Men (Vihar, Rozsomák, Küklopsz és Gambit) szerepében játszhatsz, amint menekülni próbálnak. Szeretettel emlékeznek rá, mert a játékosok a korábbi Pókember-játékokhoz képest a képességek szélesebb körét használhatják.

The Amazing Spider Man 3 A Pókölők inváziója

The Amazing Spider-Man 3: A Pókölők inváziója

Megjelenés dátuma: 1993

Platformok: Game Boy

A Pókölők inváziója a Game Boy-trilógia utolsó játéka, és nagyjából egy időben jelent meg a Spider Slayer képregény történetével. Ennek eredményeként a játék történetének nagy része a képregény eseményeit tükrözte.

A játék narratívájának minősége ellenére a kritikusok végül lenyűgözték a gyenge látványvilág miatt, elsősorban az akkoriban öregedő Boy's játék hardverének korlátai miatt. Az sem segített, hogy a játékmenet ugyanolyan volt, mint a korábbi játékoké, és a játékosok továbbra sem tudtak menteni a játékban.

A csodálatos Pókember halálos ellenségei

A csodálatos Pókember: Halálos ellenségek

Megjelenés dátuma: 1994. március 17

Platformok: SNES (Super Famicom)

Kizárólag Japánban jelent meg, Halálos ellenségek az első Spider-Man játék, amely játékos által vezérelt lengésmechanikát tartalmaz. Bár közel sem volt a maihoz, határozottan lépés volt a helyes irányba.

A játék időzített ellenőrzőpontok köré épült, és több szinten versenyeztetek a főnökök sorozatának legyőzéséért. Ettől eltekintve ez az, amit egy Japánban megjelenő 90-es évek oldalra görgetős akciójátékától elvárhat.

Pókember és Venom Maximum Carnage

Pókember és méreg: Maximum Carnage

Megjelenés dátuma: 1994. szeptember 16

Platformok: SNES, Sega Genesis

Maximális vérontás szorosan követi a Carnage történetének eseményeit, amely akkoriban a képregényekben zajlott. A játék egyes jelenetei még a képregények tényleges szakaszainak digitális átvitele is.

Ami a játékmenetet illeti, a játékosok váltottak a Pókember és a Venom irányítása között, miközben megpróbálták legyőzni Carnage-et és szupergonosz bandáját. A Double Dragon beat 'em up sorozatra emlékeztetett, ahol a játékosok olyan erőket gyűjthettek, amelyek felszabadítottak más Marvel-hősöket, akik segíthettek a csatában.

Pókember Az animációs sorozat

Pókember: Az animációs sorozat

Megjelenés dátuma: 1995. február 13

Platformok: SNES, Sega Genesis

1995-ös évek Pókember a népszerű Pókember animációs sorozaton alapult, és a rajzfilm ihlette művészeti stílust tartalmazta. A játék hat különböző oldalsó görgetési szintet és meglepően sok boss-csatát tartalmazott, valójában több mint húsz.

A játékosok csak a Pókembert tudták irányítani, de a játék történetében a Fantasztikus Négyes egy cameo-val kedveskedtek nekik. A Spider-Man a SNES és a Sega Genesis konzolokon is megjelent.

Venom Spider Man elválasztási szorongás

Venom/Pókember: Elszakadási szorongás

Megjelenés dátuma: 1995. november

Platformok: SNES, Mega Drive/Genesis, PC

Az 1994-es Maximum Carnage közvetlen folytatásaként szolgál, Elválasztási szorongás lazán követte a Venom történetét a Pókember képregényekben annak idején. Csakúgy, mint az elődje, a játék egy oldalsó beat 'em up volt, amelyben egy vagy két játékos irányíthatta a Pókembert vagy a Venomot, miközben ismét Carnage legyőzésére indult.

Más Marvel-hősök is megjelentek a játékosok előrehaladását segítő erők formájában. A Separation Anxiety nem volt olyan sikeres, mint az első játék, a kritikusok a zavaros címre és a játékmeneti fejlesztések általános hiányára hivatkoztak.

Pókember tűzháló

Pókember: Tűzháló

Megjelenés dátuma: 1996. március

Platformok: Sega Genesis 32X

Tűz hálója egyedülálló abban, hogy ez az egyetlen Spider-Man játék, amely a Sega 32X rendszerére jelent meg, és az utolsó cím, amely Észak-Amerikában jelenik meg a konzolon. Ez egy másik oldalra görgető akcióplatform, amely hat különböző szintet tartalmazott, amelyek főnöki harcokkal csúcsosodtak ki.

Míg a fő antagonisták a H.Y.D.R.A és a New Enforcers voltak, a Web of Fire számos olyan ellenséget is tartalmaz, amelyek nem találhatók meg más Pókember játékokban. A gyenge eladások ellenére a játék kultikusra tett szert az évek során.

Pókember játék

Pókember

Megjelenés dátuma: 2000. augusztus 30

Platformok: PlayStation, Nintendo 64, Game Boy, Dreamcast, PC

Spidey néhány év szünetet tartott a videojátékoktól, mielőtt visszatért a PlayStationre és a Nintendo 64-re. A 2000-ben megjelent Pókember kihasználta az új 3D technológiát, hogy az eddigi legmagával ragadóbb webes feltérképezést biztosítsa.

A játékosok most először fedezhették fel a 3D-s környezeteket szabadon hintázva a Pókember hálóit használva. Azonban még mindig voltak hardveres korlátok, ami állandó ködöt eredményezett az egész világon. A játékot dicséretben részesítették a történetéért és a szereposztásáért, többek között a Pókember alkotója, Stan Lee narrátoraként.

Spider Man 2 The Sinister Six

Pókember 2: The Sinister Six

Megjelenés dátuma: 2001. május 30

Platformok: Game Boy Color

A Sinister Six a 2000-es Pókember Game Boy Color változatának közvetlen folytatása, és a web-slinger ismét legyőzi a hírhedt szupergonosz légiót. A játékosok hat különböző szintet fedeznek fel, amelyek mindegyike főnöki harcba torkollik, mielőtt szembeszáll Doktor Octopusszal és megmentik May nénit.

A játékmenet hasonló volt a korábbi kézi Pókember-játékokhoz, de bizonyos épületek oldalára fel lehetett mászni. Ezen kívül volt egy furcsa kinyitható minijáték is, amelyben Pók és Doktor Octopus együtt dolgoznak, hogy megmentsék a mackókat, amint lezuhannak egy égő épületből.

Spider Man 2 Enter Electro

Spider-Man 2: Lépj be az Electro-ba

Megjelenés dátuma: 2001. október 19

Platformok: PlayStation

Egy újabb közvetlen folytatás a 2000-es Pókemberhez, Írja be az Electro-t , csak a PlayStationon jelent meg. Ebben a Spider-Man feladata, hogy megakadályozza, hogy Electro a Bio-Nexus Device nevű áramforrást használja. A játék során különféle szupergonoszokkal is találkozik zsiványainak galériájából, köztük Hammerhead, Sandman, Shocker és Lizard.

Az X-Men tagjai is időnként felbukkannak, hogy segítsenek a Pókembernek, és fejlesztések történtek a játék web-lengő mechanikáján. Érdekes módon az eredeti verzió egy végső csatát is tartalmazott a NYC ikertornyainak tetején. A 9/11-i tragédia után a játék másolatait kivonták a terjesztésből, és ez a rész teljesen megváltozott.

Pókember rejtélyes fenyegetés

Pókember: Mysterio's Menace

Megjelenés dátuma: 2001. szeptember 19

Platformok: Game Boy Advance

Pókember először lépett fel a Game Boy Advance-en Mysterio fenyegetése , egy másik oldalsó görgetés egy extra szinttel verte fel őket a korábbi kiadásokhoz képest. A kézi Spider-Man játékokat tekintve meglehetősen szabványos, mivel a játékos 2D-s pályákon navigál, amelyek főnöki harcokban csúcsosodnak ki.

A Mysterio's Menace fegyver- és ruha-frissítéseket vezetett be, amelyek megváltoztatták a játékmenetet, például az egészséget a szimbióta öltöny segítségével. Összességében jól fogadták, a legtöbb dicséret élénk grafikájára és gördülékeny animációira irányult.

Pókember A film

Pókember: A film

Megjelenés dátuma: 2002. április 16

Platformok: GBA, GameCube, PC, PS2, Xbox

Egy élőszereplős film bemutatásával egy időben, Pókember: A film egy 3D-s akciójáték volt, amely szorosan tükrözte a kasszasiker cselekményét néhány további ellenségtípussal és történetütemekkel. A játékban beltéri és kültéri szintek is szerepeltek, valamint a város háztetői körül hintázható.

Ellentétben sok mozifilmmel, a Pókember rendkívül jól fogyott, és a kritikusok általában jól fogadták. A főbb események közé tartozik a titkos kinyitható tárgyak, alternatív jelmezek és játszható karakterek sora, valamint Bruce Campbell narrációja.

Pókember 2

Pókember 2

Megjelenés dátuma: 2004. június 28

Platformok: GBA, GameCube, PC, PS2 és Xbox

Néhány év szünet után a Pókember visszatért a videojátékok színterébe egy másik filmben, amely a filmen alapult Pókember 2 . A játék egy sokkal jobban megvalósított New York-i várost ábrázolt, amely nyitott világként szabadon felfedezhető.

A játékosok a film eseményeinek követése mellett mellékküldetéseket is vállalhattak, rejtett titkokat fedezhettek fel, vagy csak úgy hintázhattak szabadidőben. A Spider-Man 2-t akkoriban szinte minden releváns hardverre portolták; a teljesítmény azonban rendszerenként változó.

Végső Pókember

Végső Pókember

Megjelenés dátuma: 2005. szeptember 22

Platformok: GBA, GameCube, PC, PS2, Xbox

Végső Pókember egy másik nyitott világú stílusú játék, amely egy erősen stilizált művészeti stílust tartalmazott, amelyet az azonos nevű képregény ihletett. A játékosok választhattak, hogy Pókemberként vagy Venomként játsszanak, mindegyik saját képességeivel, miközben történeti küldetéseket vállaltak Manhattan-szerte.

Ezenkívül a játék mellékküldetéseket és versenykihívásokat is tartalmazott a Shocker és a Human Torch ellen. Minden platformon jól fogadták, és meglepően jól öregedett a rajzfilmszerűbb grafikája miatt.

Pókember-csata New Yorkért

Pókember: Harc New Yorkért

Megjelenés dátuma: 2006. november 14

Harc New Yorkért egy másik játék, amely az Ultimate képregények stilizált megjelenését veszi fel, miközben a Zöld Goblin körül forgó történetet mesél el.

A játékosnak egy sor oldalt görgető pályán kell navigálnia, miközben Pókemberként vagy Zöld Goblinként játszik. A DS verzióban a játékosok érintőképernyős vezérlőket használhattak különböző feladatok végrehajtásához.

Pókember 3

Pókember 3

Megjelenés dátuma: 2007. május 4

Platformok: PC, GBA, Nintendo DS, PS2, PS3, PSP, Wii, Xbox 360

A Sam Raimi-trilógia harmadik filmjének megjelenésével egy időben, Pókember 3 többnyire követte a korábbi nyílt világú Pókember játékok által biztosított keretet. Volt azonban néhány fejlesztés, mint például a felfedezésre váró nagyobb környezetek és a hatáskörök szélesebb arzenálja.

Ennek ellenére a játék nem ment túl jól a kritikusok előtt. Ez az általános franchise-fáradtságnak tudható be, miután Spidey évek óta a reflektorfényben volt a nagy képernyőn és azon kívül is.

Pókember barát vagy ellenség

Pókember: Barát vagy ellenség

Megjelenés dátuma: 2007. október 2

Platformok: PC, Nintendo DS, PS2, Wii, Xbox 360

Barát vagy ellenség érdekes irányba vitte a Pókember univerzumot. Egyrészt a játék sok gonosztevője szövetségessé válik, miután a Pókember legyőzte őket a csatában. Ezenkívül a játék az Ultimate képregények stilizált megjelenését próbálta ötvözni a régebbi Pókember játékok beat 'em up játékmenetével.

A végeredmény egy szuper 3D-s akciójáték lett, amelyet szinte minden akkoriban elérhető otthoni konzolra felvittek. A kritikusok megcélozták a játék fiatalkori sztoriját, az ütős vezérlőket és az alulmaradt grafikát.

Pókember Árnyékháló

Pókember: Árnyékháló

Megjelenés dátuma: 2008. október 21

Platformok: PC, Nintendo DS, PS2, PS3, PSP, Wii, Xbox 360

Árnyak hálója elzárkózott a Pókember-filmek elől, és inkább egy új történet elmesélésére összpontosított, amelyben Venom és az egész New Yorkot elfoglaló idegen szimbióta. Pókember feladata a város megmentése és más gazemberek legyőzése az út során.

Egy ponton a játékosok találkoznak az X-Men Wolverine-jával, aki azzal vádolja Pókembert, hogy ő maga is gazember. A vélemények vegyesek voltak, a kifogások a játék általános hiányára és a durva ellenőrzésekre irányultak.

Pókember összetört dimenziói

Pókember: Összetört dimenziók

Megjelenés dátuma: 2010. szeptember 7

Platformok: Nintendo DS, PS3, Wii, Xbox 360

A Beenox által fejlesztett Összetört dimenziók szorosan követi a Rend és a káosz táblájának történetét, amely megsemmisül, ami több dimenzióban hullámzó hatást eredményez. Ez a Pókember négy különböző változatát egyesíti az alternatív univerzumokból.

Az Amazing Spider-Man, a Noir Spider-Man, a Spider-Man 2099 és az Ultimate Spider-Man egyaránt játszható karakterek, különböző játékstílusokkal és képességekkel. A Shattered Dimensions-t széles körben dicsérték, és sok rajongó még mindig a legjobb bejegyzésnek tartja.

Pókember az idő határa

Pókember: Idő széle

Megjelenés dátuma: 2011. október 4

Platformok: Nintendo 3DS, Nintendo DS, PS3, Wii, Xbox 360

A Beenox megpróbálta újrateremteni a Shattered Dimensions-szal elért sikert, de a második alkalommal már nem jártak olyan jól. A holnap pereme egy eredeti történetet mesél el a Pókember két verziójával: Amazing Spider-Man és Spider-Man 2099, miközben a pár együtt dolgozik, hogy helyreállítsák a szakadást az időben.

Egyedülálló ok-okozati játékmechanikát tartalmazott, amely lehetővé tette, hogy az egyik Pókember befolyásolja a másik világát a környezettel való interakció révén. Míg a történetet ünnepelték, a játékosok kritikusan fogalmazták meg a játék általános minőségét és az ismétlődő dizájnt.

A csodálatos Pókember játék

A csodálatos pókember

Megjelenés dátuma: 2012. június 26

Platformok: Nintendo 3DS, Nintendo DS, PS3, Wii, Xbox 360

Az azonos című 2012-es film alapján A csodálatos pókember egy 3D nyílt világú játék, amelyet korábbi bejegyzések mintájára készítettek. A történet hónapokkal a film eseményei után játszódik, és a Pókember a gonosz orrszarvúval, gyíkkal és Skorpióval küzd.

Meglehetősen jól fogadták, a legnagyobb kritikák a játék nevetségesen alacsony nehézségi fokát célozták.

The Amazing Spider Man 2 játék

A csodálatos Pókember 2

Megjelenés dátuma: 2014. április 17

Platformok: PC, 3DS, PS3, PS4, Wii U, Xbox 360, Xbox One, Android, iOS

Hasonló a 2012-es Amazing Spider-Man-hez, AS2 az azonos című film ihlette. Úgy látja, Peter Parker immár két éve belenyugszik a webmászó karrierjébe, és folytatja Ben bácsi gyilkosának keresését egy kiterjedt 3D-s nyitott világban.

Nem teljesített túl jól, és ez lesz az utolsó Pókember játék, amelyet a Beenox fejlesztett.

A Marvel Pókembere

A Marvel Pókembere

Megjelenés dátuma: 2018. szeptember 7

Platformok: PS4, PS5

A Marvel Pókembere a Pókember-mítosz fantasztikus, modern felfogása, amely tökéletes egyensúlyt teremt a képregények, videojátékok és filmek tisztelete között, amelyekben Spidey megjelent. Megőrizve elődei nyitott világú játékmenetét, a játék sokkal tapasztaltabb Peter Parker próbál zsonglőrködni magánéletében és a web-slingelés iránti szenvedélyében.

Jól teljesített kereskedelmileg és kritikailag, és még a címet is kiérdemelte Minden idők legjobb szuperhős játéka bizonyos körök között. Noha a játékból hiányozhat némi innováció, és ugyanazokat a nyílt világú trópusokat keresi újra, mint elődei, az eddigi Pókember-játékok abszolút legjobb web-lengő mechanikáját tartalmazza.

Marvels Pókember Miles Morales

Marvel Pókember: Miles Morales

Megjelenés dátuma: 2020. november 12

Platformok: PS4, PS5

Marvel Pókember: Miles Morales az Insomniac játékának folytatása, amely Peter Parkerről fiatal tanítványára, Miles Moralesre helyezi a hangsúlyt. Mivel Peter hiányzik az akcióból, Miles kénytelen fellépni, és teljesítenie kell a hálóval kapcsolatos feladatait, hogy megőrizze New York városát.

A folytatás megőrzi az első nyitott világát, miközben egy eredeti történetet mesél el, amelyben Miles megtanulja kihasználni az erejét, és megbirkózik új feladataival. A PlayStation 5 mellett megjelent Miles Morales az első Spider-Man játék, amely új konzollal indul.

Marvel's Spider-Man 2 – Reveal előzetes | PS5 A videót nem lehet betölteni, mert a JavaScript le van tiltva: Marvel's Spider-Man 2 – Reveal előzetes | PS5 (https://www.youtube.com/watch?v=sAKe9OI3Cog)

Marvel's Spider-Man 2

Megjelenés dátuma: TBA 2023

Platform: PS5

Bár a Sony és az Insomniac's Spider-Man franchise következő bejegyzését nemrégiben mutatták be, a rajongóknak 2023-ig kell várniuk, mielőtt rávehetik a hálóba nyúló kezüket.

Jelenleg keveset tudunk a történetről vagy az új játékelemekről, de megerősíthetjük, hogy Peter Parker és Miles Morales, valamint Kraven the Hunter és Venom is feltűnik majd.

Ezek is tetszhetnek neked