Pac-man Party Review

Pac-man Party Box Art
Rendszer: Wii
Fejlesztő: Namco Bandai Games
Pub: Namco Bandai Games
Megjelenés: 2010. november 16
Játékosok: 1-4
Képernyőfelbontás: 480p Enyhe rajzfilm -erőszak
Nem félek a szellemektől!
írta: Tony Capri

Hosszú időközönként egy -egy játék olyan teljesen váratlan, annyira döbbenetesen meglepő és élvezetes - villámcsapás és ihlet születik. A Pac-man Party azonban nem ilyen játék. Ez egy játék a játék kedvéért, és még azok is, akik magukkal viszik a pelletfogyasztó boldogság emlékeit az elmúlt évtizedekben, jól teszik, ha elkerülik ezt az ünnepi utálatosságot.

A Mario Party sorozat nyomdokain haladva a Pac-man Party mini játék összeállítást kínál akár négy játékos számára. A játékot egyedül veheti fel a Story -ban, vagy barátok és/vagy CPU -ellenfelek ellen Party módban. A Mini Game mód lehetővé teszi bizonyos mini-játékok kiválasztását, a Jutalmak részben pedig megcsodálhatja az elért eredményeket. Végül megkapja a Klasszikus játékok területet, ahová pillanatok alatt eljutunk.

Pac-man Party Pillanatkép

A történet mód egyszerű, és őszintén szólva, egy maroknyi tisztességes ötlet van a keverékbe dobva. Tudtommal és valószínűleg a szerencsejáték-lakosság többi részéről sem tudom, hogy azok a kis fehér pelletek, amelyeket Pac-man ennyi éven át elharapott, sütik, és csak rajta múlik, hogy lekér egy különleges receptet, és visszaküldi a jogos tulajdonosának. Nevetséges cselekmény játszódik itt, és a párbeszéd Pac-man és a hírhedt Pac-man szellemek között unalmas és felesleges. Annak érdekében, hogy véletlenül ne csússzon kómás állapotba, a fejlesztők azonban kegyesen hozzátették azt a lehetőséget, hogy átugorják a játék színhelyeit.

A Mario Party játékokhoz hasonlóan virtuális terekben mozoghat a játéktáblán, és minden egyes területre, ahol leszáll, felállít, vagy csatát rendez, hogy biztosítsa a kastélyt az ikonjával. A kastélyok extra sütiket kapnak minden alkalommal, amikor teljesen körberajzolod a térképet, és a sikeresen megnyert mini-játékok az ellenfél várát sajátjává változtatják. Ez egy érdekes koncepció, amely elég jól működik, de ha már egyetlen táblát végigjátszott, akkor nagyjából mindent látott, amit a Pac-man Party Story mód kínál. Öt tábla típus közül lehet választani, de a változtatások kozmetikai jellegűek.

Pac-man Party Pillanatkép

Meglepő módon a tényleges társasjáték egyik szórakoztatóbb eleme annak meghatározása, hogy hány helyet mozgat egy adott kör során. Ahelyett, hogy egyszerűen virtuális kockákat dobna egy egyszerű gombnyomással, a Pac-man Party dartsot lő, ballonokat pattog és gyors pachinko játékot játszik. Van néhány más ügyes szolgáltatás is, és úgy tűnik, hogy a Pac-man Party Story módban a játék inkább a tényleges társasjátékra összpontosít, mint a mini-játékra.

Valószínűleg ez is a legjobb. Bár több mint ötven mini-játékot kell feltörni, egyik sem kiemelkedő drágakő, és néhány közülük egyenesen összetört. Vegyük például a Spaghetti Rollup -ot, amely körkörös mozdulatokat hajt végre a Wii Remote segítségével, hogy feltekerje a spagettit egy óriási villára; az a játékos nyer, akinek a minilabda végén a legnagyobb labda spagetti van a villáján. A mini-játék vezérlése jól érzi magát, és a Wii Remote pontosan leolvassa a mozdulatait. Maga a mini-játék azonban egyszerűen nem kielégítő.

Pac-man Party Pillanatkép

A leszámolás Arachne -val viszont egyszerűen megtört - a történet vége. Ebben a mini-játékban a pillangók megmentése a cél, hogy átfuss rajtuk a karaktereddel. A karakter irányításához a Wii Remote -t ​​oldalra kell fognia, és úgy kell kormányoznia, mint egy autónak. A karakterem továbbra is bezárult a platform sarkaiba, és függetlenül attól, hogy milyen módon mozgattam a vezérlőt, a karakterem az ellenkező irányba mozdulna el.

Pillanatképek / Képek Pac -man Party Pillanatkép - kattintson a nagyításhoz Pac -man Party Pillanatkép - kattintson a nagyításhoz Pac -man Party Pillanatkép - kattintson a nagyításhoz Pac -man Party Pillanatkép - kattintson a nagyításhoz Pac -man Party Pillanatkép - kattintson a nagyításhoz Pac -man Party Pillanatkép - kattintson a nagyításhoz Pac -man Party Pillanatkép - kattintson a nagyításhoz Pac -man Party Pillanatkép - kattintson a nagyításhoz Pac -man Party Pillanatkép - kattintson a nagyításhoz Diavetítés