I. rész - Furcsa látogatás és a szörnyű Wale

I. rész - Furcsa látogatás és a szörnyű Wale

Sidenote - Ha kíváncsi rá, a „Wale” jelenthet egy weltet (amelyből Meagannak nyilvánvalóan rengeteg volt), a csapást (azaz a „wale on” -ot) és egy fahajó megerősített részét (talán e tekintetben hallotta a „fegyververés” kifejezést).

Ébredjen fel a kabinjában a Wale fedélzetén, csak nem igazán. Próbálja ki a zárt ajtót, majd forduljon hátra, hogy rájöjjön, hogy ez nem az Ön kabinja, és technikailag nem lehet ébren. Vagy élve.

Az első Dishonored veteránjai emlékezni fognak az Ürességre, és mint korábban, gyorsan elutaznak ezen az árnyékvilágon, hogy beszélgethessenek a titokzatos Outsiderrel, aki úgy tűnik, még mindig szeret valamit a Corvo iránt.

Most választhat- fogadja el a kívülálló jelét és a vele járó minden természetfölötti erőt, vagy utasítsa el ajánlatát, és a játék többi részét hatáskör nélkül játssza. Kommandósnak lenni (pszichotraumatológiai értelemben) érdekes lehet, és van egy teljesítmény a játék erőtlen befejezéséhez. Mindazonáltal sokkal több olyan eredmény érhető el, amelyet csak hatalommal szerezhet meg, és sok olyan hely és titok, amelyet a laposok nem érhetnek el. Tehát annak érdekében, hogy a játékot a lehető legteljesebben játsszuk, fel fogjuk venni a baljós istenséget az okkult erő felajánlására. Mi lehet a baj?

Az első Dishonored -től visszakapod a Blink képességet (bár természetesen nem teljes erővel, Samus Attano). Használja azt, hogy kövesse az objektív jelzőt, hogy visszaszerezze a Szívet- korábban utalt rá, és most megerősítette, hogy Jessamine Kaldwin lelkének legalább egy töredékét tartalmazza. Ami teljesen normális. Használja erejét, hogy levadássza a rejtett rúnákat, mielőtt álmai véget érnek ( Rúnák 1 és 2 a 10 -ből )

Ébredjen fel teljesebben, és keressen ajándékot csontbűbájból az asztalán ( Bonecharms 1 és 2 a 8 -ból ). Gyűjtse össze ezeket és szerelje fel őket- amely varázsa játékonként változik, de jelenleg bőven van hely. Olvassa el a zenész könyvét és saját naplóját, ha úgy tetszik, mielőtt felszerelné a szívet a közeli rúnák levadászására. (Megjegyzés- ezek a tételek technikailag az Imperial Assassin's Pack előrendelési jutalom részét képezik, de most úgy tűnik, hogy a PC-játék minden verziójában megjelennek, akár előre, akár nem.)

Távozáskor ragadja meg az ajtóból a számszeríjat és a kísérő cetlit. Forduljon jobbra, és vegye fel a Karbantartási listát, hogy újabb célokat vegyen fel a naplójába (feloldja a rakományajtót).

Lásd Meagant, de egyelőre ne állj meg- menj el mellette Sokolov szállásán, hogy felhalmozzon csavarokat, elixíreket, könyveket és audiográfot.

Menjen fel a lépcsőn a fedélzetre, és szívével keressen egy rúnát a közeli vízben ( Rúna 3/10 ). Először a gyors mentés- a rúna egy kis roncs, és a húsevő halak véletlenszerűen támadnak. Merülj el, ússz le a rúnához, és ússz egyenesen vissza. Ezek nem barátságos vizek.

Visszatérve a fedélzetre, keressen egy nyitott nyílást a hajó jobb oldali oldalán- nem a fedélzeten, hanem a fémtest felső görbéjén. Ez a nyílás a karbantartási megjegyzésben említett lezárt ajtó másik oldalához vezet, hogy további finomságokat gyűjtsön össze és teljesítse ezt a célt.

Végül, ha eredményekre törekszik, keresse meg a hajót olvasnivalóért. Később eredményt érhet el, ha összegyűjti Meagan és Sokolov naplóbejegyzéseit, de a régebbi anyagokat minden fejezet lecseréli. Feltétlenül nézze meg Sokolov szállását (Meagan mögött, vagy a hajó orrán található nyíláson keresztül, Meagan lakását a torony legtetején, a gépházat és a hajó orra melletti csomagtartón lévő magányos könyvet.) készen áll, beszéljen Meagennel, majd találkozzon vele a sziklafalnál, hogy partra szálljon.