Legfontosabb Csaláskódok A tökéletes bűnözés

A tökéletes bűnözés

A LEGJOBB: A tökéletes bűn

Cél: Keresse meg és állítsa le a gyilkost, aki holttesteket jelenít meg Gothamben

Menjen a kijelölt helyre, és hallhatja a zenét. Az utca túloldalán egy másik háztető található, ahol a test található. Ha az operazene még mindig szól és hangosabb, akkor jó irányba halad. Ha elég közel van, néhány ikon megjelenik a képernyőn, és Batman beszél Alfreddel. Használja Mélyszövet -szkennerét a test különböző szintjeinek (bőr, izom és csontok) vizsgálatához, hogy megtalálja azokat a három egyedi tulajdonságot (mindegyik szinten egyet).

Bőr: Deformált fül
Izom: Gyűrű a belekben
Csont: Csípőprotézis

Bőr: hegszövet a karon
Izom: pacemaker maradványok a mellkasban
Csont: Csontdeformáció a térden

Bőr: Anyajegy a mellkason
Izom: golyó a karjában
Csont: Hiányzó lábujjak

Bőr: Vegyi égés a lábán
Izom: Hangdoboz a torokban
Csont: Hatodik ujj a kezén

Bőr: Tetoválás eltávolító nyomok a lábán
Izom: Hiányzó vese
Csont: Titán lemez a koponyában

Bőr: Cápaharapás nyom a mellkas oldalán
Izom: Hamis szem
Csont: Titán csapok és csont a karban

Cél: Vizsgálja meg a Pretty Dolls Szalonot

Megjegyzés: Ez a küldetés hibás lehet a játék során. Még mindig kitölthető, de olvassa el az alábbi dőlt szöveget.

Sétáljon végig az utcákon, vagy suhanjon át a sötét égbolton a megjelölt épület felé. Lesz rossz ének. Nagyon rossz. Elviselni azt. És készülj fel egy kicsit más küzdelemre. Ezek az ellenségek nem maradnak le, amíg kifejezetten ki nem veszik őket (földi összetöréssel vagy más eltávolítási módszerekkel). Tehát használjon speciális támadásokat, és vigye ki őket, amint csak lehet. A gél és a Batarangs megadhatja az eltávolítás befejezéséhez szükséges időt, remélhetőleg visszaütve a körülöttük lévő babákat.

Amikor a főnök csatlakozik a harchoz, az asztal másik oldalán marad (Bat ütni fogja az asztalt bárki?), És időnként kést dob ​​rád. Ezeket lehet ellensúlyozni (mindhárom ellen kell lépni, vagy elég messze kell mozogni a sérülések elkerülése érdekében), de Batman valószínűleg már egy másik animációban lesz, mivel a Főnök gyorsan és figyelmeztetés nélkül dobja a kést. Amikor a késekkel szembeszáll, Batman addig terelődik, amíg már csak egy nem marad, csak az utolsót dobják vissza számlálónak. Ha sikerül ellenállnia és visszadobnia egy kést, néhány másodpercig kábult lesz, és elegendő időt kap arra, hogy megszakítás nélkül vegye ki másik csatlósait.

Annak ellenére, hogy lenyűgözi őt, továbbra is képes lesz elkerülni, hogy a támadások körbejárják az asztalt a szoba közepén. Amikor minden csatlósát legyőzik, várja meg, amíg a kések elkábítják, lépjen fel az asztalhoz (széles oldalról), és használja a gyorsgombokat, hogy kivegye. Ha ezt nem teszi meg, amíg elkábul, akkor néhány mozdulattal felveszi Önt. Ha a verziója hibás, akkor előfordulhat, hogy nem jelenik meg a felszólítás (ehelyett a gyors tűzrobbanó gél parancs megjelenítése). Tehát amikor az asztalhoz közelít, kéken világít, nyomja meg az X és A billentyűkombinációt (Xbox) vagy a Square és X (Playstation) billentyűket, hogy a hiányzó felszólítás ellenére is elindítsa az eltávolítást.

Cél: Pyg professzor visszatérése a GCPD zároláshoz

Miután a csata véget ért, közelítse meg a biztosítékdobozt a falon, és lépjen kapcsolatba vele, hogy megmentse a felette lévő foglyokat. Vegye fel az eszméletlen Pyg professzort, majd hagyja el az épületet. Ugorjon vissza a Batmobilba, és vigye el a professzort a GCPD zárlatához. Egy másik harapja a port.