Fantomfájdalmak

-------------------------------------------------- ------------
- Fantom szivar.
-------------------------------------------------- ------------

A szeretett szivar visszatér. Ebben a játékban is különleges funkciója van, mint a cigarettáknak a korábbi Metal Gear Solid játékok/részletekben.

A Fantom szivar a „Sins Of The Father” kórusát játssza, amikor használták. Felgyorsíthatja Snake időérzékelését. Nagyon gyors ütemben telik el. Ez nagyszerű szűk helyeken, ahol
lehet, hogy vársz. Napról éjszakára vagy éjszakáról nappalra váltás, kikapcsolódás és szellemi felfrissülés.

A pentazemin ideg stabilizátor. Ebben a játékban csak akkor működik, ha első személyű felvételi módban van. Az automatikus célzáskorrekciónak nincs változó hatása, ha pentazeminnel kombinálják. Ebből egyszerre 10 -et tarthat, talán többet magasabb osztályban. Elég olcsó az elkészítésük, és közel sem olyan ritka, mint a parazita páncélos kellékek, ezért nyugodtan használja őket gyakran.

Amikor első személyű fényképezési módban irányítja a látnivalókat, jelentősen megnő a pontosság és a fegyver stabilitása. A játék azt állítja, hogy kevesebb kézremegést vagy remegést okoz. Tényleg fantasztikus és hasznos.

A noctocyanin használata kötelező, különösen akkor, ha nem rendelkezik D-Dog-mal. A legfontosabb, hogy nem befolyásolja az S-RANK állapotát, így bármikor használhatja, amennyire csak szeretné. Még mindig nagyon olcsó az elkészítése. Azonban kevesebb Noctocyanint tarthat be, mint a Pentazemint. Úgy vélem, hogy a maximális érték 6 a legmagasabb fokozaton, és a hossz körülbelül 25 másodpercre nő.

Amit a Noctocyanin tesz, az NEM jelzi az ellenséget. A kék alakokat azonban messziről látni lehet. Ez csodálatos, miközben lopakodik és beszivárog a forró zónákba. Vs koponyák a kódbeszélőnek nevezett küldetésben, különösen extrém esetekben, ez nagyon fontos. A koponyák mozgása furcsa, és mindig egy lépéssel előrébb akar járni.

A noctocyanin gyorsulással és pentazeminnel együtt szedhető mellékhatások nélkül. Szintén nincsenek ismert mellékhatásai, amelyek ártalmasak az egészségre, ha legalább a méregkígyónak szánt gyógyszert szedik. Óvatosan használja másokat.

Látni fogja az alábbi videón, hogy ezek a dolgok fantasztikusak. Így szedtem le a bosszantó koponyát, amely szélsőséges kódbeszélő küldetésben áll. Ez a koponya lelőhet, és ő GYORS. A gyorsraminnak köszönhetően és a gyors parancsgombbal használva megmentette a napot. Figyelje meg, hogy ezt a kombinációt pentazeminnel és noctocyaninnal is kombináltam az FTW küldetésen!

Ettől függetlenül ez egy csodálatos eszköz/gyógyszer. Ugyanazt a hatást érzékeli, mint a reflex mód. Az S-RANK megzavarása nélkül használható. Használható küldetés közben is, ahol a reflex mód nem érhető el. Tehát mesterségesen vagy úgymond ösztönös reflex módot alkalmazhat az EXTREME küldetéseken félelem nélkül.

Ismét sokkal könnyebb fejlövéseket szerezni a lopakodó és S-RANK futások követése érdekében, ha egyszer rájön ezek használatára. Hátránya, hogy maximum 4 -et tud tartani maximum fokozaton. Tehát bölcsen használja őket küldetésenként. Ezek közül többet is szállíthat. Ez azonban időt vesz igénybe, és több pontot veszít. Vegye figyelembe, hogy ez minden gyógyszerre vonatkozik.

Az éjjellátó felszerelés fantasztikus. Bővíthető, és érzékeli a tárgyak és állatok hőmérsékleteit, még a személyzetét is. A játék néha meglehetősen sötét lehet, ezért ez mindig jó lehetőség az elemek fül alatt.

Az élősködők csak akkor szerezhetők be, ha elpusztítják a koponya ellenségeit. Paraziták is csak akkor szerezhetők be, ha koponyákat vonnak ki. Emiatt kissé ritkák. Továbbá nem árulnak sokért, és a kínálat nagyon korlátozottnak tűnik. 3 formában kaphatók.

Köd - Ez lehetővé teszi, hogy Snake vagy a játékos ködöt hozzon létre, akár egy homokvihar. Elhomályosítja az ellenségek látását. Mindazonáltal úgy láthatja az állatokat és a személyzetet, mintha a Noctocyanin -t használná.

Álcázás - Ez ugyanúgy működik, mint a Stealth P.P. kivéve, hogy az aktiválás még néhány pillanatot vesz igénybe. Többet is hordhat egyszerre, majd a Stealth P.P. Ez azért is hasznos, mert köd álcázást és lopakodó P.P.

Páncél - Ez növeli az ellenállást az ellenséges támadásokkal szemben. Hozhatsz néhányat, bár az álcázást tartom a leghasznosabbnak. Ne feledje, hogy parazita öltönyt kell viselnie a parazita tárgyak használatához. Bármilyen felhasználás vagy akár parazita öltöny használata korlátozza a játékost az A-RANK-ra. Az S-RANKS így nem lehetséges.

Úgy tűnhet, hogy Ludacris, de ez a doboz nagyon hasznos, és a fémfelszerelés szilárd V játékának komoly részét képezi. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy elrejtőzzünk és besurranjunk a játékban. Különböző mintákban/színekben kapható, amelyek tartósabbak a magasabb minőséggel. Az oldalsó opciók 51-60 során is használatba kerül. Használhatja ezt, és sétálhat a katonákhoz, és elkezdenek Kígyó felé jönni. Ezután megragadhatja őket a könnyebb kivonás érdekében, gond nélkül.

Erdő, nedves, vörös talaj, sivatag és városi álcázás színben kaphatók. Gyorsan utazhat Afrikában és Afganisztánban is a SZÁLLÍTÁSI PONTOKON keresztül a kartondobozzal. MINDIG legyen egy a tárgyleltárban.

Véleményem szerint a játék egyik leghasznosabb eleme. Ez különösen igaz a 100% -os célok elérésére. Néha szórakoztató a lopakodás. Máskor csak egy kicsit gyorsabban szeretne futni. Itt jön létre a lopakodó álcázás prototípusa. Elég sokáig tart a maximális fokozaton, és láthatatlan jelentést rejt magában, így futhat és használhat taktikai vagy csendes eltávolításokat az ellenségeken. Figyelmeztetni kell, ha megütik, akkor kilép az álcából.