Legfontosabb Szerencsejáték Pokémon kard és pajzs útmutató: Hogyan fejlesszük Sinisteát

Pokémon kard és pajzs útmutató: Hogyan fejlesszük Sinisteát

Íme a legjobb Pokémon Sword and Shield útmutató a Sinistea Pokémon fejlesztéséhez. Ez nem egy könnyű Pokémon, ezért mindenképpen nézd meg ezt.

ÁltalJustin Fernandez 2020. október 11. 2020. október 11 Pokémon kard és pajzs útmutató, hogyan fejlesszük Sinisteát

81 új Pokémon várja, hogy felfedezzék, harcoljanak és elkapják őket a Galar régióban Pokémon kard és pajzs . És csakúgy, mint az előző játékokban, a 8thgenerációja a népszerű RPG látja, hogy a játékosok fejlesztik a Pokémonokat új és ötletes utakat az egyszerű szintlépésen túl.

Ezek közé tartozik a Sinistea, egy imádnivaló Szellem típusú Pokémon, amelyről azt mondják, hogy akkor jött létre, amikor egy magányos lélek úgy döntött, hogy birtokba vesz egy csésze teát.

Alacsony találkozási aránya és egyedi evolúciós követelményei mellett a Sinistea kiemelkedik az egyetlen Pokémon közül, amelynek hamis és hiteles formája is van.

Ebben az útmutatóban megosztjuk részletes utasítások Sinistea elkapásához, Poltaegeistté való fejlesztéséhez és annak meghatározásához, hogy valódi vagy hamis változata van-e .

Ha általánosabb tippeket és trükköket szeretne a Sword and Shield használatának megkezdéséhez, tekintse meg a mi oldalunkat Útmutató kezdőknek mindent, amit a Galar régióról tudni kell.

TartalomjegyzékElőadás

Hogyan kell elkapni Sinisteát

Hogyan kell elkapni Sinisteát

Elhelyezkedés

A legtöbb érdekes Pokémonhoz hasonlóan a Sinisteát sem olyan könnyű megtalálni. A legjobb esélye, hogy megtalálja, ha elindul a Glimwood Tangle felé, amely történetesen Stow-on-Side és Ballonlea között található. Ha gyorsan utazik valamelyik városba, akkor balra vagy jobbra haladva könnyedén elérheti a területet.

Miután elérte a Glimwood Tangle-t, figyelnie kell a fűben megjelenő felkiáltójel-ikonokra. Milceryhez hasonlóan Sinistea sem látható a túlvilágon bolyongva, és csak véletlenszerű találkozásként tud felbukkanni. A hamisított Sinistea 10%-os arányban jelenik meg, míg az eredeti Sinistea 1%-os eséllyel költ.

Tekintettel a terület szűkös kialakítására és a Pokémonok sokaságára, mint például az Impidimp, akik megpróbálnak csatát indítani, amint észrevesznek téged, javasoljuk, hogy séta közben óvatosan mozgasd a joystickot, hogy elkerüld az észlelést.

Fogás

Hogyan lehet elkapni Sinistea helyszínét

Miután sikerült megtalálnia Sinisteát a fűben, több különböző lehetőség áll a rendelkezésére. Ha az első körben eldob egy Gyors labdát, az a legjobb esélye annak, hogy elkapja Sinisteát az elájulás kockázata nélkül. A további lehetőségek közé tartozik a Level Ball használata, ha Pokémonod jelentős mértékben felülmúlja a Sinisteát, vagy a Dusk Ball, mivel a Glimwood Tangle sötét területnek számít.

Hogyan lehet Sinisteát polteageistává fejleszteni

Hogyan lehet Sinisteát polteageistává fejleszteni

Keresse meg a repedt edényt és a csorba edényt

A Sinistea fejlesztéséhez vagy egy Cracked Pot-ot (hamisított), vagy egy Chipped Pot-ot (autentikus) kell adnia neki. A Cracked Pot egy tetőn található Stow-on-Side városában. Mássz fel a létrán a Pokémon Gym-hez vezető lépcsők mellett, és menj át a tetőn, hogy megtaláld a tárgyat.

Keresse meg a repedt edényt és a csorba edényt

A Chipped Pot megvásárolható a Stow-on-Side-i helyi utcai árustól. Mivel naponta csak egy terméket ad el, minden nap vissza kell néznie, amíg a Chipped Pot elérhetővé válik.

Pokémon Sword and Shield Guide The Chipped Pot

Különböző verziók

A Sinistea hiteles vagy hamis polteageistává alakítása nincs hatással a harci teljesítményére, és szigorúan preferencia kérdése. Annak ellenőrzéséhez, hogy melyik verzióval rendelkezik, keressen egy hitelességi címkét a Pokémon alatt. Leginkább a Dynamax átalakítások során látható, de a Pokémon összefoglaló oldalán látható, ha figyelmesen megnézi.

Pokémon Sword and Shield Guide különböző verziók

Ezek is tetszhetnek neked