Legfontosabb Szerencsejáték Pokémon kard és pajzs útmutató: Hogyan lehet elkapni és tenyészteni a fényes Pokémonokat

Pokémon kard és pajzs útmutató: Hogyan lehet elkapni és tenyészteni a fényes Pokémonokat

Íme a végső útmutató a fényes Pokémonok elkapásához és tenyésztéséhez a Pokémon Sword and Shieldben. Feltétlenül nézze meg ezt a praktikus útmutatót, ha el akarja kapni.

ÁltalJustin Fernandez 2020. október 10 Pokémon kard és pajzs útmutató, hogyan lehet elkapni és tenyészteni a fényes pokémonokat

Ha valamelyest Pokémon-értőnek tartja magát, nagy eséllyel megpróbált valamikor elkapni vagy tenyészteni egy Fényes Pokémont. Csakúgy, mint az előző generációk, Pokémon kard és pajzs 1/4096 esélyt kínál, hogy találkozzon egy Shiny-vel.

Ezek a rendkívül egyedi változatok megegyeznek a hagyományos Pokémonokkal, ha statisztikáról, mozgásról, evolúciók , és a természet, de a fajtól függően más színsémákkal is rendelkezik.

A Shiniék elfogása és tenyésztése nem könnyű feladat, vagy türelmetleneknek vagy gyenge szívűeknek ajánlott.

Van azonban néhány hasznos tipp és stratégia, amelyekkel növelheti annak esélyét, hogy Fényes Pokémonra találjon. Kard és pajzs .

Ebben az útmutatóban mi leszünk elmagyarázza a legjobb gyakorlatokat egy Fényes Pokémon megtalálásának valószínűségének maximalizálására akár a vadonban szeretnél elkapni egyet, akár tojásból kelsz ki.

Meg kell jegyezni, hogy bizonyos Pokémonok zárolva vannak, és nem szerezhetnek Shiny-t, mint például a kezdők, a legendák, az erős Pokémonok a vadonban, a tehetséges Pokémonok, mint a Charmander, és a játékon belüli NPC-kereskedelem, mint például a Toxel.

A Fossil Pokémon feloldásakor azonban továbbra is lehet Shiny-t szerezni.

TartalomjegyzékElőadás

Hogyan lehet elkapni fényes Pokémonokat

Hogyan lehet elkapni fényes Pokémonokat

Jönnek a játékosok Kard és pajzs miután játszott Menjünk Pikachuval és Eevee-vel csalódott lehet, amikor megtudja, hogy a fényes pokémonok már nem láthatók a túlvilágon.

Annak megállapításához, hogy egy Pokémon fényes-e vagy sem, először csatát kell indítania, ekkor egy szikrázó hatás jelzi a Shiny találkozást.

Harc

Hogyan lehet elkapni a csillogó Pokémonokat

Egy egyszerű módja annak, hogy növelje esélyeit egy Shiny megtalálására, ha újra és újra csatát kezdeményez ugyanazzal a Pokémon típussal, hogy létrehozzon egy láncot. Ennek a módszernek a használatához először menjen egy fűfolthoz, ahol ismert, hogy a kívánt Pokémon megjelenik.

Ezután indíts csatát a kívánt Pokémonhoz sétálva. Amint a csata elkezdődik, azonnal menekülj, mert a Pokémon elájulva visszaállítja a láncodat.

Amikor visszatérsz a túlvilágba, keresd meg ugyanazt a Pokémont, és ismételd meg az előző lépéseket. Miután 25-ször találkoztál ugyanazzal a Pokémonnal, kissé megnő az esélyed, hogy találsz egy Shinyt. Ne feledje, hogy ha bármikor csatát kezdeményez egy másik fajjal, az alaphelyzetbe állítja a láncot.

Ezt a módszert a legjobban a Kard és pajzs beépített csatakövetője, amely jelzi, hogy hányszor találkoztál egy adott Pokémonnal a játék során. Ezt az információt megtalálhatja a Pokedexben, ha kiválasztja a kívánt Pokémont, és bejelöli a Number Battled feliratú területet.

Attól függően, hogy hányat küzdöttél meg/legyőztél, megnő az esélyed, hogy találj egy Shiny-t, valamint a Nintendo hivatalos táblázata által felvázolt egyéb ritka találkozásokra:

Fényes Pokémonok harca

Shiny Charm

Hogyan lehet elkapni a fényes Pokémon fényes varázsát

A legegyszerűbb módszer a Shiny odds növelésére Kard és pajzs hogy megszerezze a Fényes Varázst. Ezt az elemet csak a Pokedex teljesítése után lehet feloldani, ha elkapja/megküzdötte mind a 400 Pokémont. Kard és pajzs .

Miután befejezte a Pokedexet, menjen Circchesterbe, és lépjen be a városi tér bal oldalán található szállodába. Használja a liftet, hogy feljusson az emeletre a szállodai szobákkal együtt. Miután kiszállt a liftből, menjen le a bal folyosón, és lépjen be az utolsó szobába. A szobában talál egy orvost, aki fényes bájjal jutalmazza meg.

Semmit sem kell tenned, hogy kiváltsd a Shiny Charm hatását, mivel ha csak azt használod, akkor megnő annak esélye, hogy fényes varázst találsz, ahogy az alábbi táblázatban látható:

Csaták száma Szorzó Alap esélyek Odds Shiny Charm
<50 1/40961/1365
ötven2x1/20481/1024
1003x1/13651/819
2004x1/10241/682
3005x1/8191/585
5006x1/6821/512

Hogyan tenyésztsünk fényes Pokémonokat

Hogyan tenyésztsünk fényes Pokémonokat

Ha nem állsz készen a Pokedex kitöltésével kapcsolatos kihívásra, egy másik út, amit bejárhatsz, az, hogy megpróbálsz kikelteni egy Fényes Pokémont egy tojásból. Bár a Shiny Pokémonnal való tenyésztés nem növeli annak esélyét, hogy utódai fényesek legyenek, van egy módszer, amely igen.

Masuda módszer

Fajta fényes Pokémon Masuda módszer

A Game Freak rendezőjéről, Junichi Masudaról elnevezett technika megköveteli, hogy két kompatibilis Pokémonnal szaporítsd, általában egy Ditto-val és bármilyen Pokémonnal, amit Shiny formában szeretnél megszerezni. Ahhoz, hogy ez a módszer működjön, a két Pokémonnak különböző nyelvű játékokból kell származnia, nem csak különböző régiókban vásárolt.

Miután beszereztél két kompatibilis Pokémont különböző nyelveken, egyszerűen helyezd őket az óvodába, és kezdd el gyűjteni a tojásokat. Az esélye annak, hogy az általuk termelt tojások közül egy Fényes Pokémont kikeljen, jelentősen megnő 1/4096-ról 1/682-re. Ha rendelkezik a Shiny Charm-mal, ez tovább nő 1/512-re.

Ha nem biztos abban, hogy kikelt-e egy Shiny Pokémon, gyorsan megnézheti a Pokémon-összefoglaló oldalon. Ha a Pokémon fényes, egy csillogó ikon jelenik meg a képernyő bal alsó sarkában.

Ezek is tetszhetnek neked