Legfontosabb Szerencsejáték Pokémon kard és pajzs útmutató: Hogyan keress gyorsan pénzt

Pokémon kard és pajzs útmutató: Hogyan keress gyorsan pénzt

A sok pénz a Pokémon Sword And Shieldben elengedhetetlen a nagyszerű játékélményhez. Íme a legjobb útmutató a gyors pénzkeresethez.

ÁltalJustin Fernandez 2020. október 11. 2020. október 11 Pokémon kard és pajzs útmutató, hogyan lehet gyorsan pénzt keresni

A Pokémonok világa két dolgon múlik: az erején barátság és PokéDollar. Bár az elsőt meglehetősen könnyű megszerezni, nem fogsz pénzt találni csak úgy a földön heverni (bár előfordulhat, hogy ritka kincseket találsz a földön, amelyeket egy gyors pénzért eladhatsz).

Ha stílusos ruhákat, gyógyító cikkeket, vitaminokat, PokéBallokat vagy bármilyen más Pokémon Trainer szükségletet szeretne vásárolni, akkor sok készpénzre lesz szüksége.

Ebben az útmutatóban megmutatjuk hogyan lehet gyorsan pénzt keresni Pokémon kard és pajzs , beleértve az ajánlásokat a sztori leütése előtt és után .

Ha általánosabb tippeket és trükköket szeretne a kezdéshez Kard és pajzs , nézze meg nálunk Útmutató kezdőknek mindent, amit a Galar régióról tudni kell.

TartalomjegyzékElőadás

Használd az Amulett érmét

Hogyan lehet gyorsan pénzt keresni

A Pokémon egyik legjobban tárolható tárgya az Amulet Coin, amely megduplázza a csatából kapott nyereményt, ha a birtokosa részt vesz a csatában. Míg a tétel közvetlenül megvásárolható egy kereskedőtől, mivel ez az útmutató kb készítése pénz és nem kiadások végigvezetjük, hogyan találhat egyet ingyenesen.

Amulett érmét kétféleképpen szerezhet be: a Motostoke külvárosában található tábla mögött, és véletlenszerűen tartott tárgyként, amikor elkap egy Galarian Meowth-ot (4. út). Ha megvan a tárgy, mindenképpen add oda a parti első Pokémonnak, hogy biztosan kétszer annyi jutalmat kapj minden csatából.

Harcolj minden NPC-vel

Pokémon Sword and Shield Guide Harcolj minden NPC-vel

Bár néhány NPC-csatát könnyű elkerülni, ha gyorsan akarsz pénzt keresni, akkor a legjobb, ha mindet előre viszed. Egy edző legyőzése változó mennyiségű PokéDollarral jutalmaz meg.

Az egyik legjobb NPC, aki gazdálkodó pénzért harcol, Chloe, egy Pokémontenyésztő, aki megjelenik a Vadon. Legyőzése bő 9000 PokéDollarral jutalmaz (18000, ha amulett érmét használsz).

A legjobb az egészben az, hogy Chloe-t többször is kihívhatod a játék során, ha megtalálod őt a Vadon. Általában a lépcsők alján, Motostoke bejárata közelében, vagy véletlenszerű ösvények, fák és sziklák mellett állva az egész Vadterületen.

Adjon el kincset a vadon élő területről

Pokémon kard és pajzs útmutató Adj el kincset a vadon élő területről

Remek módja annak, hogy pénzt keressen, ha minden nap átfésüli az egész Vadterületet, és figyeli a csillogó foltokat a földön. Ezek a helyek általában gyöngyöt, rögöt vagy más kincset tartalmaznak, amelyet tisztességes összegért eladhatsz.

Bár bármely üzletben szabadon eladhat termékeket, ne feledje, hogy a Stow-on-Side kereskedő minden nap felajánlja, hogy megvásárol egy adott kincset értékének kétszereséért. Azt is megmondja, hogy mi lesz a következő nap tárgya, tehát ha kettővel találkozik ugyanabból a tárgyból, fontolja meg, hogy megfogja az egyiket.

Teljes Poké Jobs

Pokémon Sword and Shield fejezze be a Poké munkákat

Kard és pajzs lehetőséget ad arra, hogy elküldje Pokémonjait a Poké Jobs-ra, ami segít nekik gyorsan szintet lépni. Bónuszként, amikor a Pokémonok visszatérnek egy munkahelyükről, esély van arra, hogy pénzzel vagy hozzávalókkal térjenek vissza.

Bár az összeg nem biztos, hogy jelentős, ez egy nagyszerű módja annak, hogy plusz pénzt keressen a PC-dobozokban heverő további Pokémonokkal.

Használja a Gigantamax Meowth-ot

Animal Crossing használata Gigantamax Meowth

A történet legyőzése után mindenképpen gyűjtsd össze Mystery Gift Gigantamax Meowth-odat a játékon belüli menüben. Mivel az esemény január 15-én ért végetth, 2020, valószínűleg már megvan, vagy elszalasztotta a lehetőséget. Ennek ellenére képesnek kell lennie egy cserére r/pokemontrades vagy r/PokemonSwordAndShield .

Miután megszerezted a Gigantamax Meowth-ot, érd el a 100-as szintet az EXP cukorkákkal. Ennek oka az, hogy minél magasabb Meowth szintje, annál több pénzt termel a „G-Max Gold Rush” lépéssel. A G-Max Gold Rush eléréséhez a Meowth-nak tudnia kell egy Normál típusú lépést, mielőtt megtenné. Gigantamaxing .

Miután elérte a szintet, adjon Meowthnak egy Amulett érmét, hogy megduplázza a harci jutalmakat. A következő lépés rugalmas, hiszen csak egy sor NPC-csatára van szükség, ahol Meowth pénzt tud gazdálkodni. Javasoljuk, hogy vegyen részt egy Wyndom versenyen, ahol Meowth lesz a kezdő Pokémon, vagy próbálja ki újra a Pokémon League-et.

A G-Max Gold Rush-t összesen háromszor használhatja, mielőtt a Gigantamax fázis véget ér. Ez csatánként 99 999 Pokédollárt fog hozni azon a 19 000+-on felül, amelyet az Amulett érme birtokában nyersz. Vegyen részt több csatában, és ez körülbelül 350 000 Pokédollárt eredményez kísérletenként.

Ezek is tetszhetnek neked