Legfontosabb Szerencsejáték Pokémon kard és pajzs útmutató: Hogyan szerezz be minden Eevee Evolutiont

Pokémon kard és pajzs útmutató: Hogyan szerezz be minden Eevee Evolutiont

Íme egy útmutató az Eevee elkapásához és fejlesztéséhez a Pokémon Sword and Shieldben. Fejlessze Eevee-jét Vaporeon, Jolteon, Flareon, Leafeon, Glaceon, Espeon, Umbreon vagy Sylveonná!

ÁltalJustin Fernandez 2020. október 11. 2020. október 11 Pokémon kard és pajzs útmutató, hogyan szerezhet be minden Eevee Evolutiont

Bár Pikachu lehet a legismertebb Pokémon, Eevee birtokolja a sorozat legnépszerűbb és legkeresettebb Pokémonja címét, köszönhetően a rengeteg evolúciónak, az Eeveelutions néven ismert.

Az Eevee nyolc különböző típusú Pokémonná fejlődhet, és mindegyik beszerzésének módja játékonként változik.

Ebben az útmutatóban megmutatjuk hogyan szerezhet be minden Eevee evolúciót, valamint tippeket adjon az Eevee elfogásához és tenyésztéséhez a versenyszerű küzdelemhez .

Ha általánosabb tippeket és trükköket szeretne a kezdéshez Kard és pajzs , nézze meg nálunk Útmutató kezdőknek mindent, amit a Galar régióról tudni kell.

TartalomjegyzékElőadás

Hol lehet elkapni Eevee-t

Hol lehet elkapni Eevee-t

Ha vad Eevee-t szeretne találni, utazzon a 4-es útra nappal vagy éjszaka. A 14-16. szintű Eevee a területet körülvevő magas sárga fűben 1%-os arányban található meg ( Kard ) és 5% ( Pajzs ). Eevee alacsony spawn-aránya miatt eltarthat néhány próbálkozásra, mielőtt csatában találkozol vele.

Hogyan fejlesszük Eevee-t

Hogyan fejlesszük Eevee-t

Az Eevee fejlesztése a számos evolúció egyikévé viszonylag egyszerű. A megteendő lépések azonban mindegyiknél eltérőek, és általában magukban foglalják evolúciós kő segítségével . Itt lebontjuk az összes Eeveelution megszerzésének módszereit:

Vaporeon

Vaporeon

Az Eevee fejleszti a Vaporeont, amikor vízkővel érintkezik a 15. szinttől kezdve. A Vaporeon egy víz típusú Pokémon, magas HP-vel és Sp. Az Atk és vízelnyelő vagy hidratáló (rejtett) képessége lehet.

Jolteon

Jolteon

Eevee Jolteonná fejlődik, amikor egy Thunder Stone hatásának van kitéve a 15. szinttől kezdve. A Jolteon egy elektromos típusú Pokémon magas Sp. Atk és Speed, valamint Volt Absorb vagy Quick Feet (Rejtett) képessége lehet.

Flareon

Flareon

Eevee Flareonná fejlődik, amikor a 15. szinttől kezdődően ki van téve egy Tűzkőnek. A Flareon egy tűz típusú Pokémon magas támadásokkal és Sp. Def és Flash Fire vagy Guts (Hidden) lehet a képessége.

Leafeon

Leafeon

Eevee Leafeonná fejlődik, ha a 15. szinttől kezdődően ki van téve egy Levélkőnek. A Leafeon egy fű típusú Pokémon, magas támadásokkal és védekezéssel, és Leaf Guard vagy Chlorophyll (Rejtett) képességgel rendelkezik.

Glaceon

Glaceon

Eevee Glaceonná fejlődik, amikor a 15. szinttől kezdődően jégkőnek van kitéve. A Glaceon egy jég típusú Pokémon magas védelmi képességgel és Sp. Az Atk és a Snow Cloak vagy az Ice Body (Rejtett) képessége lehet.

Espeon

Espeon

Eevee Espeonná fejlődik, amikor szintre lép maximális barátság napközben. Espeon egy Psychic típusú Pokémon magas Sp. Atk és Speed, és a szinkronizálás vagy a Magic Bounce (Rejtett) képessége is lehet.

Umbreon

Umbreon

Eevee Umbreonná fejlődik, amikor szintre lép maximális barátság az éjszaka folyamán. Az Umbreon egy sötét típusú Pokémon, magas védelemmel és Sp. Def és lehet szinkronizálás vagy belső fókusz (rejtett) is.

Sylveon

Sylveon

Eevee Sylveonná fejlődik, amikor szintre lép maximális barátság miközben ismer egy Tündér típusú lépést. Sylveon egy tündér típusú Pokémon magas Sp. Atk és Sp. Def és lehet Cute Charm vagy Pixilate (Rejtett) képessége.

Hogyan tenyésztsük Eevee-t

Hogyan tenyésztsük Eevee-t

Ha a szíved egy fényes Eevee vagy szeretnének egy bizonyos képességgel, mozgással, ill természet , a legjobb választásod a saját tenyésztésre az 5-ös úton és a Wild Area területén található Pokémon Daycares segítségével.

Ehhez tedd le az Eevee-t egy másik nemhez tartozóval vagy egy hasonlóval, és sétálj körbe, amíg tojást nem készítenek. Ha bármelyik Pokémonnak megvan a kívánt természete, amelyet tovább szeretne adni, tartson Everstone-t, mielőtt a Napközibe helyezi.

Attól függően, hogy melyik képességgel szeretnéd rendelkezni az Eeveelution-nel, vagy olyan Eevee-t használsz, amely rendelkezik a Futás/Alkalmazkodóképesség vagy az Előrejelzés (Rejtett) képességgel. Ha olyan Pokémonnal szaporodsz, akinek rejtett képességei vannak, akkor megnő az esélyed, hogy átadd ezt a képességet.

Ezek is tetszhetnek neked