Legfontosabb Szerencsejáték Pokémon kard és pajzs útmutató: Hogyan találjuk meg és fejlesszük a fosszilis Pokémonokat

Pokémon kard és pajzs útmutató: Hogyan találjuk meg és fejlesszük a fosszilis Pokémonokat

Elkészítettük ezt a praktikus Pokémon kard és pajzs útmutatót a csodálatos fosszilis Pokémon megtalálásához és fejlesztéséhez. Igazi rajongóknak kötelező olvasmány.

ÁltalJustin Fernandez 2020. október 11. 2020. október 11 Pokémon kard és pajzs Útmutató a fosszilis Pokémonok megtalálásához és fejlesztéséhez

Pokémon kard és pajzs A játékosok egy teljesen új régiót fedeznek fel, amely tele van a korábbi játékokból ismert lényekkel, valamint az új, kizárólag a Galar játékaival.

Az új Pokémonok közé tartoznak a fosszilis Pokémonok, amelyek ugyanúgy harcolnak és viselkednek, mint a hagyományos Pokémonok, de megkövetelik a játékostól, hogy kövületeket találjon, mielőtt újraélesztené őket.

A fosszilis Pokémon fogalma a Pokémon játékokban már a a legeleje . Azonban, Kard és pajzs bevezet néhány változtatást az életre keltéssel kapcsolatban. A legfigyelemreméltóbb, hogy a játékosok többé nem tudnak újraéleszteni egy fosszilis Pokémont egyetlen kövülettel, hanem két kövületet kell kombinálniuk, hogy létrehozzák a négy lehetséges kombináció egyikét.

Ebben az útmutatóban kitérünk hol találhatók a kövületek, hogyan lehet újjáéleszteni a Fossil Pokémonokat, és a játékban szereplő összes lehetséges kombináció listája .

Ha általánosabb tippeket és trükköket szeretne a Sword and Shield használatának megkezdéséhez, tekintse meg a mi oldalunkat Útmutató kezdőknek mindent, amit a Galar régióról tudni kell.

TartalomjegyzékElőadás

Hogyan találjunk kövületeket

Pokémon kard és pajzs Hogyan találjunk kövületeket

Összesen négy kövületet gyűjthetnek a játékosok: Madár, Dino, Drake és Fish . A madár- és dínófosszíliák gyakrabban jelennek meg itt Pokémon kard, míg a Drake és Fish kövületeit könnyebb megtalálni Pokémon Shield . A kövületek beszerzésének két különböző módja van:

    A fosszilis professzor- Ez az NPC a Pokémon Központban jelenik meg, amely a ben található Oldalra rakható . Attól függően, hogy melyik verzióval játszol, vagy 2 Fossilized Bird-et vagy 2 Fossilized Drake-et adnak.A Digging Duo– Ezek az ikertestvérek a Pokémon óvoda melletti Vad területen találhatók Hídmező . 500 Wattért mindketten különféle tárgyakat ásnak ki Önnek, és lehetőség nyílik kövületek megtalálására. Bár a jutalmak teljesen véletlenszerűek, úgy tűnik, a Skill Brothernek nagyobb az esélye, hogy kövületeket találjon.

Hogyan lehet újraéleszteni a fosszilis Pokémonokat

Hogyan lehet újraéleszteni a fosszilis Pokémonokat

Miután megszereztél legalább két különböző kövületet, újraélesztheted a négy fosszilis Pokémon egyikét, ha ellátogatsz a professzorhoz. 6-os út . Meg fogja kérdezni, hogy melyik kövületet szeretnéd kombinálni, és ekkor kiválasztasz két kövületet a táskádból.

Ne feledje, hogy a professzor csak akkor éleszti újra a fosszilis Pokémont, ha legalább egy pár kompatibilis kövület van a készletében. Ellenkező esetben csak megoszt néhány információt a fosszilis Pokémonokról.

Fosszilis Pokémon kombinációk

Fosszilis Pokémon kombinációk

Íme egy lista az összes lehetséges fosszilis Pokémon kombinációról a Sword and Shieldben a szükséges elemekkel együtt:

Fosszília A Fosszília B Eredmény
Megkövesedett madárMegkövesedett DrakeDracozolt (elektromos/sárkány)
Megkövesedett madárMegkövesedett DinoArctozolt (elektromos/jég)
Megkövesedett halMegkövesedett DrakeDracovish (víz/sárkány)
Megkövesedett halMegkövesedett DinoArctovish (víz/jég)

Ezek is tetszhetnek neked