Legfontosabb Szerencsejáték Pokémon kard és pajzs útmutató: Hogyan fejlesszük az Applint

Pokémon kard és pajzs útmutató: Hogyan fejlesszük az Applint

Íme egy praktikus és hasznos útmutató az Applin Pokémon fejlesztéséhez a Pokémon Sword and Shieldben. Kapd el őket!

ÁltalJustin Fernandez 2021. szeptember 4. 2020. október 11 Pokémon kard és pajzs útmutató, hogyan fejlesszük az Applint

Pokémon kard és pajzs 81 új Pokémont mutat be a játékosoknak, akik harcba szállhatnak, elkaphatják és edzenek, miközben áthaladnak a Galar régióban. És csakúgy, mint az előző játékokban, a 8thgenerációja a népszerű RPG bemutatja a játékosokat, akikben Pokémonokat fejlesztenek új és ötletes utakat az egyszerű szintlépésen túl.

Az egyik ilyen Pokémon az Applin, egy kis féregszerű lény, amely az almák belsejében él, és okosan használja a gyümölcsöt menedékként, táplálékforrásként és védelemként a potenciális ragadozók ellen.

Bár a megjelenése azt hiheti, hogy ez csak egy újabb alulmaradt Grass-típus, az Applin kettős gépelése miatt rendkívül ritka, mivel egyike a két természetben előforduló Grass/Dragon Pokémonnak – Alolan Exeggutor a másik.

Ebben az útmutatóban részletesen megosztjuk utasításokat az Applin elkapásához, valamint azt, hogyan fejleszthetjük Flapple-vé vagy Appletun-né .

Ha általánosabb tippeket és trükköket szeretne a kezdéshez Kard és pajzs , nézze meg nálunk Útmutató kezdőknek mindent, amit a Galar régióról tudni kell.

TartalomjegyzékElőadás

Hogyan lehet elkapni Applint

Hogyan lehet elkapni Applint

Elhelyezkedés

A Sword and Shield Pokémonjainak többségéhez hasonlóan Applin is véletlenszerű találkozásként a fűfoltokban lapul.

Azonban nem fogja látni a túlvilágon barangolni, és sokkal nagyobb eséllyel találkozhat vele bizonyos időjárási körülmények között, beleértve a következőket:

Elhelyezkedés Időjárási körülmény
5. útBármilyen (csak ritka/meglepetés)
Vadterület: Köves vadonZivatar
Vad terület: Giant's MirrorZivatar
Vad terület: Dusty BowlNapos

Jegyzet: Applin egy Max Raid Battle-ben is találkozhat gyakori spawnként a 38-as odúban, a Vad terület Axew’s Eye régiójában.

Hogyan lehet elkapni az Applin helyszínét

Fogás

Miután sikerült megtalálnia Applint a fűben, néhány különböző lehetőség áll a rendelkezésére. Ha az első körben eldob egy Gyors labdát, az a legjobb esélye, hogy elkapja Applint az elájulás kockázata nélkül.

A további lehetőségek közé tartozik a Level Ball használata, ha a Pokémonod jelentős mértékben felülmúlja az Applin szintet, vagy a Repeat Ball, ha már elkaptál egyet.

Hogyan fejlesszük az Applint

Hogyan fejlesszük az Applint

A fejlődő Applin megköveteli, hogy legyen egy Sweet Apple ( Pokémon Shield ) vagy Tartós alma ( Pokémon kard ). Ha az elemet az Applin-en használod, akkor azt Flapple-vé ( Pokémon kard ) vagy Appletun ( Pokémon Shield ), a játék verziójától függően.

Jegyzet: Az almák cseréje a játék egyik verziójáról a másikra nem teszi lehetővé mindkét evolúció elérését, mivel az Appletun kizárólagos Pajzs, és a Fapple kizárólagos Kard . Mindkét Pokémon megszerzéséhez javasoljuk, hogy kereskedjen egy másik játékossal, akinek a verziója eltér a sajátjától.

Applin Evolution

Fapple (Pokémon kard)

Tétel Tartós alma
típus Fű/Sárkány
Képesség Érett vagy falánkság (rejtett képesség: nyüzsgés)
Statisztika
  • LE - 70
  • ATK – 110
  • DEF – 80SP. ATK – 95SP. DEF – 60SPD – 70
Fapple Pokémon kard

Appletun (Pokémon Shield)

Tétel Édes Alma
típus Fű/Sárkány
Képesség Érett vagy falánkság (rejtett képesség: vastag zsír)
Statisztika
  • LE - 110
  • ATK – 85
  • DEF – 80
  • SP. ATK – 100 SP. DEF – 80
  • SPD – 30

Ezek is tetszhetnek neked