Legfontosabb Szerencsejáték Pokémon kard és pajzs útmutató: Hogyan fejlesszük a Galarian Farfetch’d-et

Pokémon kard és pajzs útmutató: Hogyan fejlesszük a Galarian Farfetch’d-et

Ha szeretné tudni, hogyan fejlesztheti a Galarian Farfetch'd-et a Pokémon Sword And Shieldben, akkor íme a tökéletes útmutató ehhez.

ÁltalJustin Fernandez 2021. szeptember 4. 2020. október 11 Pokémon kard és pajzs útmutató a Galarian Farfetch’d fejlesztéséhez

A Galar régió rengeteg új és izgalmas Pokémonnak ad otthont, amelyeket azon kívül még soha nem láttak Pokémon kard és pajzs .

Sokuk feltűnő dizájnnal rendelkezik, új gépelési kombinációkat vezet be, és bizonyos feltételek teljesítése szükséges ahhoz, hogy fejlődhessenek.

A Pokémonok közé tartozik a Farfetch’d, az 1. generációban bemutatott Normal/Flying típusú, amely elég szerencsés volt ahhoz, hogy ebből a generációból kapott egy új galariai regionális változatot, valamint egy új Fighting típusú evolúciót.

További Gen 8 Pokémonok speciális evolúciós módszerekkel Applin , Milcery, Hinni , Toxel , és Galarian Yamask.

Ebben az útmutatóban megosztjuk részletes utasításokat a Galarian Farfetch’d beszerzéséhez és Sirfetch’ddé való fejlesztéséhez .

Ha többet szeretne Pokémon kard és pajzs tippeket és trükköket, elemezze a következő ajánlásokat:

Összefüggő: A Pokémon Sword and Shield Expansion Pass magyarázata Pokémon kard és pajzs útmutató: Hogyan lehet elkapni és tenyészteni a fényes Pokémonokat

TartalomjegyzékElőadás

Hol lehet elkapni Farfetch’d-et

Hol lehet elkapni a Farfetch’dot

A Farfetch’d fejlesztésének legnagyobb akadálya az, hogy először találjon egyet, amit elkaphat. Ennek az az oka, hogy csak a játék egyik verziójában jelenik meg, és fájdalmasan alacsony az esélye az ívásnak. Ha azonban kereskedéssel nem tud ilyet szerezni, keresse az alábbi területek egyikét Pokémon kard és próbálj szerencsét:

Elhelyezkedés Módszer Időjárás Ritkaság
5. útTúlvilágBármi5%
Óriás tükörTúlvilágFelhős5%

Jegyzet: Farfetch’d a Max Raid Battles-ben is megjelenhet a vad területen a Dusty Bowl, a North Lake Miloch és a Stony Wilderness helyszíneken.

Hogyan változtassuk a Farfetch’d-et Sirfetch’ddé?

Hogyan változtassuk a Farfetch’d-t Sirfetch’ddé?

A Farfetch’d csak leszállás után fejlődik Sirfetch’ddé három kritikus találat egyetlen csata során. Annak érdekében, hogy maximalizálja az esélyt a szükséges összeg teljesítésére, javasoljuk, hogy végezzen el egy vagy több következő feladatot:

  • Hívj ki egy edzőt több Pokémonnal a csapatban. Ily módon a Farfetch’d-nek több sora lesz, hogy megpróbálja megszerezni a kritikát.
  • Tartsa a Farfetch-et vagy a Hatókör Lens (található a 9-es úton) ill Borotvaköröm (a Galar Mine No. 2-ben található), hogy növelje a Pokémon kritikus találati arányát.
  • Tanítsa meg a Farfetch’dnek a Leaf Blade mozgását a használatával TR 50 vagy elérve 55. szint . Ennek a lépésnek magasabb a kritikus találati aránya, mint a legtöbb más támadásnak.
  • Tanítsa meg Farfetch-jét a Focus Energy használatával TR 13 , ami növeli a Pokémon azon képességét, hogy leszálljon a kritikusokra.

Jegyzet: A Farfetch’d-csatát is lenyomva tarthatja a Úgy tűnt , egy olyan elem, amely kifejezetten a Pokémonokra vonatkozik, és növeli annak kritikus találati arányát. Ezt azonban csak úgy lehet megszerezni, ha elkap egy Farfetch’d-et, amely történetesen egyet tart.

Ezek is tetszhetnek neked