Pokemon Masters Tier List: A legjobb szinkronpárok

Íme a végső Pokémon Masters EX szintlista, amely tartalmazza az elérhető legjobb szinkronpárokat. Szintlistánkat folyamatosan frissítjük, és szakértők állítják össze.

ÁltalSamuel Stewart 20222. február 12. héttel ezelőtt Pokemon Masters Tier List

A Pokemon Masters bemutatja a csaták vívásának egyedülálló elemét: a szinkron pár . A szinkronpárok edző-pokémon párosok, amelyek segítenek átvészelni a csatát. Ha messze akarsz jutni a Pokemon Masters játékban, létfontosságú a szinkronpárok felépítése.

A kérdés tehát a következő: mely szinkronpárokba érdemes befektetni? Melyikre fordít erőforrásokat és időt, hogy kiaknázza a benne rejlő lehetőségeket?

Itt jön be a szintlistánk. Ezzel útmutatást kapsz, hogy melyek a legjobb párok a játékban, így köréjük építheted csapatodat .

Olvasson tovább, hogy elkezdhesse optimalizálni csapatát a játék által kínált legjobb párokkal.

Megjegyzés: A magyarázatok csak az S-szinttől B-szintig terjedő párokra vonatkoznak, mivel az alatta lévő párok többnyire hasonlóak egymáshoz, és a szerepek az egyetlen megkülönböztető tényező.

TartalomjegyzékElőadás

S-Tier

Pokemon Masters Tier List S Tier
Szinkron pár Szerep Magyarázat
Cynthia – Mega GarchompFizikai sztrájkEz a páros az A-szintbe kerülhet, mert az Acerola – Palossad párosra is szükség van ahhoz, hogy kibontakoztassa valódi potenciálját. Ennek ellenére jelenleg az S-szintben van a potenciál miatt. Homokos terepen a földrengés több mint kétszeres kárt okozhat. Ha ebbe beleszámítod Garchomp hihetetlen támadási statisztikáit, látni fogod, hogy van egy AoE gyilkológéped, amely egyszerre több ellenféllel is megbirkózik.
Hilbert – MightyenaFizikai sztrájkEz a pár kiváló sebzési lehetőség. A Mightyena egyre jobb és jobb, ahogy a meta egyre inkább a sebzésre összpontosít, ami messze felülmúlja a többi lehetőséget.
Karen - Mega HoundoomSpecial Attack StrikeEz a pár az egyik legnagyobb sebzési potenciállal rendelkezik a játékban. Ez azonban csak az egyik aspektusa a ragyogásának. A magas kritikus találati arány és az ellenség összerezzenésének lehetősége rendkívül hasznos képességek, amelyek félelmetes erővé teszik a duót.
N – ZekromFizikai sztrájkA Zekrom hasonló a Garchomphoz, de egyre több sebzésben jeleskedik. Az egyetlen sebzése az, ami igazán relevánssá teszi őt, mivel meta dicséri az ilyen típusú játékstílust. Nagyszerű elektromos tereptípusokkal párosítva a még több sebzés érdekében.
Steven – Mega MetagrossFizikai sztrájkMiért ne tennéd a legmagasabb támadási statisztikával rendelkező párost a csúcsra? Ha pusztító sebzést szeretnél ellenfeleiddel megküzdeni, ez a pár fedezetet nyújt. Ezen felül jó gyógyulást és tisztességes MP frissítést tartalmaz, ami jó bónusz.
Acerola – PalossandTechAmellett, hogy Garchomp legnagyobb szárnysegéje, Palossand nagyszerűen használható minden csapat számára, amelybe belevág. Meg tudja csiszolni a csapat támadási és kritikus találati arányát, és életben tudja tartani a csapatot megfelelő gyógyító és időjárási hatásokkal.
Bianca – MusharnaTechNagyszerű szinkronhálójuk van, ami nagyon sokoldalúvá teszi őket. Ez a pár kiváló a védekezés maximalizálására, és sok sebzést tud okozni a tárolt erő használatával.
május – SwampertTechEz a pár nagyszerű Water AoE kimenettel rendelkezik, és az időjárástól függően halálos is lehet. Swampert a May’s Sync Grid előnyeit élvezi, mert számos előnyhöz jut. Zavarosak és sok sebzést okozhatnak, ha megfelelően játszanak.
Tiszta - DelphoxTechEnnek a párnak a névjegykártyája a hihetetlen sebzési lehetőség, valamint a legjobb módja annak, hogy státuszeffektusokat terjeszthessenek az ellenfélre. A Go Viral egy kiváló segédprogram, amely minden parti kompozíció ellen hatékony.
Sygna Suit Leaf - Mega VenusaurTechEz a pár elképesztő támogatási potenciállal rendelkezik a tankok hatalmas gyógyulása miatt. Kiváló segédprogramokkal és debuffokkal rendelkezik, amelyek könnyedén az Ön javára torzítanak minden csatát. Klasszikus univerzális játék, ennek a duónak állandó helyet kell foglalnia a névsorodban a játék során.
Hilbert – SamurottTámogatásKiváló olyan csapatok számára, amelyek fizikai sérüléstől függenek. Felcsiszolhatják a statisztikákat, és nagyon sokoldalúak, mivel bármilyen helyzethez alkalmazkodnak a rács használatával.
Játékos – TorchicTámogatásKezdjük a te és a Torchic alapértelmezett kombinációjával. Ez egy erős duó, amely a támadások, a speciális támadások és a kritikus arány statisztikáinak növelésével számos csapatbeállítást támogat.
Sycamore professzor – XerneasTámogatásEz a pár nagyszerű új és tapasztalt játékosok számára, mivel képesek sok sebzést elviselni, és még mindig nagyon sokoldalúak a szinkronhálójukkal. Egy nagyszerű pár, amely nagyon életképes, ha tartályos támogatást keres.
Sabrina – Mega AlakazamTámogatásRemekül használható páros, amely kivételesen jól teljesít a támadócsapatok összeállításában, mivel képesek sok buffot kiosztani és sok gyógyulást biztosítani.
Skyla – SwannaTámogatásEgy másik erős támogatás, de ez a védekező és tankoló buffokra összpontosít. A Master Healer elengedhetetlen kelléke a csapatnak, ha sokáig ki akar maradni a keményebb csatákban.
Suit Blue jel - Mega BlastoiseTámogatásEz a játékban elérhető legterjedelmesebb, legakárosabb duó. Noha a Blastoise nem fog lecsapni támadólag, a szinte áthatolhatatlan védelme szinte minden játékbeli helyzetben ragyog. Ez a pár nem elég sokoldalú ahhoz, hogy előrébb kerüljön a listán, de a kitűzött szerepéhez szilárd.

A-szint

Pokemon Masters Tier List A Tier
Szinkron pár Szerep Magyarázat
Leon – CharizardSpecial Attack StrikeLeon és Charizard nagyszerű lehetőséget jelentenek a hatalmas sebzések kibocsátására, de a hátrányok az, hogy Leon függ a többi csapattárstól a mérőtámasz és a buffok miatt.
Éger–VolcaronaSpecial Attack StrikeSzilárd sérülésekkel rendelkező pár, amely nincs hatással a terepre vagy az időjárásra megbízható csapatokra. Nagyon sokoldalúak, és bizonyos helyzetekben ez a pár nagyon jó választás lehet.
Brendan – SzkeptikusFizikai sztrájkEz a pár önellátó természete előkelő helyet szerzett ezen a listán. A Sceptile néhány fordulattal hatalmas sebzést tud okozni. Bár ez a kitörési sebzés rövidebb csatákban hatásos, nem tesz jót, ha a meccs elhúzódik. Ez az egyetlen dolog, ami megakadályozza, hogy a duó S-szintben legyen.
Kék – Mega PidgeotSpecial Attack StrikeA Pidgeot-nak nagyon magas Special Attack mennyezete van (közel a Charizard-éhoz), és elegendő önerővel rendelkezik a sokoldalúság növeléséhez. A Pidgeot gyors sebességgel is rendelkezik, ami pótolja a korai sebzés hiányát.
Írisz – HaxorusFizikai sztrájkHa a Haxorusnak csak tisztességes statisztikái lennének, akkor ott lenne az S-szinten. Mozgásszettje az önfenntartás körül forog, különféle önbuffokon keresztül.
Lance – DragoniteFizikai sztrájkA Dragonite kiváló statisztikáival rendelkezik. A Dragonite Hyper Beam-et tartalmaz. A sárkány túlzott károkat okozhat. A fogás? A sárkány nem tudja felcsiszolni magát, ellentétben más önfenntartó párokkal. Ha komoly sebzést szeretne ezzel a duóval, jobb, ha készen áll egy támogató csapat felépítésére.
Lysandre – YveltalSpecial Attack StrikeEz a pár nagyon sokoldalú, mivel Yveltal képes kettéosztani a típusokat. Ez bizonyos helyzetekben nagyszerű lehet, de a pár hátránya is lehet. Nem okoznak annyi sebzést, mint a kategória többi párja, de a rugalmasság az, ami stabil A-tier választássá teszi őket.
május – Mega LopunnyFizikai sztrájkEgy nagyszerű pár, amely egyesíti a Strike-ot és a támogatást. Sok löketet adhatnak ki, miközben hatalmas sebzést okoznak. Olyan fenyegetést jelentenek, amellyel nem kell számolni.
Selene – DecidueyeFizikai sztrájkEgy nagyszerű pár, amely nagyon rugalmas és önellátó, de kissé leesik az ilyen típusú párokhoz képest. Annak ellenére, hogy leesnek, ez a pár képes sok sebzést okozni, és sok kompozícióhoz jó választás lehet.
Sygna Suit Cynthia - Kommo-oSpecial Attack StrikeGarchomphoz hasonlóan a Kommo-O-nak is van egy kései játékbeli támadóarzenálja, amely megéri a kezdeti beállítást. Ez egy olyan duó, amelynek jó támogatásra van szüksége ahhoz, hogy ragyogjon, de nagyszerű sebzést fogsz élvezni, ha ezt lefedi.
Grimsley Signal öltöny – Mega SharpedoFizikai sztrájkEgy újabb gyorsaságra épített csatár, Sharpedo jól teljesíti a szerepét. Csak néhány hátránya van, amelyek megakadályozzák, hogy magasabb szintre lépjen. Jó a sebessége, de a valódi sebzési potenciálját csak néhány fordulóban mutatja meg a meccsen. A Heavy Recoil is fájdalom, mert folyamatosan gyógyítanod kell Sharpedót a küzdelem során.
Agatha – Mega GengarTechGengar olyan Houndoomnak, mint Palossand Garchompnak. A Gengar-Houndoom csapata rengeteg különleges támadási lehetőséget biztosítana Önnek minden meccsen, amivel találkozik. Önmagában ez a pár kiváló támadóstatisztikával és hasznos debuffing lehetőséggel büszkélkedhet.
Hajnal – AlcremieTechKicsit drága, de jó választás a debuffoláshoz és a gyógyításhoz. Hiányzik belőlük a Potion, de sok vegyes buffot és mozgásmérő támogatást kínálnak, ami mindig nagyszerű.
Flannery – TorkoalTechEz a pár jó tömeggel rendelkezik, így ideális tankoláshoz. Jó buffokkal is büszkélkedhet, akik számos bónuszt adnak a partinak.
Ghetsis - KyuremTechLassú felépítésük miatt ennek a párnak olyan szövetségesekre van szüksége, akik nagyon gyorsan képesek regenerálni a mozgásmérőt. Növelhetik a kritikus találati arányukat, és csökkenthetik az ellenfél támadását és sebességét. Emiatt kiválóan alkalmasak sok bejövő sebzés kezelésére és kiküszöbölésére.
Írisz – HydreigonTechNagyszerű választás, ha támadó és védekező párost keres. Rengeteg sebzésük van és remek debuffjuk van. Ez kiváló választási lehetőséget kínál minden helyzetben.
Mikor - CrobatTechEzt a duót úgy tervezték, hogy támadó rémálom legyen az ellenfél számára. Mérget tud okozni, ami idővel skálázódik, még MP költése nélkül is. A Crobat tökéletes a hosszú, elhúzódó harcokhoz.
Oak professzor – MewTechA Mew hihetetlen hasznossággal rendelkezik a teljes debuffkészlete révén. Ezen túlmenően képes az evasion buff-jára, ami egy teljesen alulértékelt statisztika a mérsékléshez.
Serena – WhimsicottTechKötelező, ha a Kommo-O kombinációt választja. Sokat segítenek abban, hogy a paralízist több ellenségre is elterjesszék, és csökkentsék a bejövő sebzést. Ha egy harmadik slotot keresel, ez a pár nagyszerű lehetőség.
Volkner - LuxrayTechEz a pár nagyszerű választás, ha nagy sebzést szeretne elérni. A befektetés jól megtérül, mivel az Electric Type Striker minden új kiegészítése életképesebbé és rugalmasabbá teszi azt.
Will – XatuTechXatu passzív képessége, ami immunissá teszi a debuffokkal szemben, elég ahhoz, hogy ilyen előkelő helyen szerepeljen ezen a listán. Nem lehet elégszer elmondani, mennyire értékes, ha csak a csata elején kell ezt a párost buffolni, majd élvezni ezeket a buffokat, függetlenül attól, mennyi ideig tart a meccs.
Hajnal – TorterraTámogatásEz a pár kiválóan alkalmas tankolásra és az ellenség támadási teljesítményének idővel történő csökkentésére. A statisztikáik nagyon jók, és a sync nuke sebzése néha kiszabadíthat a ragadós helyzetekből.
Erika - ComfeyTámogatásEgy harcias pár, amely képes védekező buffokat használni és szövetségeseket gyógyítani, ha szükséges. Nagyszerűek, ha olyan párost keresel, amely nagyon jól meg tudja védeni a Strikert, és megállja a helyét a pánik miatt.
Jázmin - Mega SteelixTámogatásEgy nagyszerű általános, tartályos lehetőség statisztikai adatokkal, amelyek ezt alátámasztják. Képesek csökkenteni az ellenséges védelmet, ami mindig hasznos, és sokkal erősebbé válnak a védelem mértékétől függően.
Lillie – ClefairyTámogatásEz a pár nagyszerű az AoE offense simításában, és nagyon sokoldalú. Ezeket sok kompozícióban fel lehet használni, amelyek a statisztikák javítására összpontosítanak, ahelyett, hogy sok sebzést okoznának.
Levél – EeveeTámogatásEz egy nagyszerű pár a tankolás szinkronmozgásához. A fizikai sérüléseken alapuló kompozíciókat részesítik előnyben, és nagyon szórakoztató lehet játszani. Ennek a párnak az egyetlen hátránya a mega evolúció letiltása.
Lyra – MeganiumTámogatásEgy másik tökéletes pár az időjárás hasznosításához, a Lyra – Meganium teljes mértékben kihozza a csapatban rejlő lehetőségeket a statisztikai növekedéssel. Ez a párosítás kiváló tankképességekkel is büszkélkedhet tisztességes gyógyító és védekező statisztikákkal.
Misty – StarmieTámogatásA Starmie sokoldalú támogatás, mert jó gyógyulást tesz lehetővé megfelelő buffokkal. A pár a legjobban használható off-tankként vagy más terjedelmesebb tartályok tartalékaként.
Piers – ObstagoonTámogatásEgy jó választás, amely kiválóan támogat, miközben életben marad. A játékosok tapasztalatára és a szerencsére támaszkodnak, így ez az egyetlen oka annak, hogy ez a pár ebben a szintben van.
Pink – DelibirdTámogatásEz a pár akkor ragyog, ha fizikai csatárok is vannak a pártodban. Egyszerre képes buffolni a támadást és a sebességet, valamint más hasznos statisztikákat. A Delibird meglehetősen terjedelmes, hogy növelje túlélőképességét a hosszabb harcokban.
Signa Suit Elesa - RotomTámogatásEz a pár a legjobb megoldás, ha olyan különleges támadókat szeretne támogatni, mint Charizard. Ami azonban ezt a Rotom duót a legkiválóbb kategóriájúvá teszi, az a túlélés bónusza az elkerülési bónuszok révén, valamint az a képesség, hogy csökkentsék a szinkronizálási lépések lehűlését.

B-szint

Pokemon Masters Tier List B Tier
Szinkron pár Szerep Magyarázat
Burgh – LeavannySpecial Attack StrikerEnnek a párnak jó statisztikái vannak, jó buffokkal és debuffokkal együtt. A Leavanny egy nagyszerű választás, ha még nem a partira koncentrál.
Caitlin – ReuniclusSpecial Attack StrikerEzt a párost az teszi különlegessé, hogy megfelelő tanktámaszként funkcionálhat egy hó/homok csapatban. Sérüléscsillapítónak és kárszivacsnak egyaránt kiváló.
Cyrus – PalkiaSpecial Attack StrikerEgy másik pár kevésbé kívánatos statisztikával, de pótolja ezt egy fantasztikus lépéskészlettel. Palkiának támogatásra van szüksége ahhoz, hogy elinduljon, de nagyon erős versenyző a csapat számára.
Korrina - Mega LucarioFizikai csatárEz a pár jó sebzési kimenettel rendelkezik, és tovább növelheti a kritikus találati arányt. Ha erre a beállításra építkezel, egy erős csapatot tudhat a kezedben.
Lance - GyaradosFizikai csatárJó sérülési lehetőség és szilárd sokoldalúság. Erre a szintre esnek a magasabb szinteken található jobb lehetőségek miatt, amelyek nagyjából ugyanazt, de jobban teljesítik.
Noland - Mega PinsirFizikai csatárFizikai támadóként Pinsirnek előnye származik abból, hogy a játék egyik legjobb sebzési kimenete van. Megfelelő sebességgel rendelkezik, amely növelhető, ha Noland használja az edzői képességeit. A Fury Cutter egy gyors mozdulat is, amely úgy halmoz fel sebzést, hogy nem fogyaszt túl sokat a mozgásmérőből.
Játékos-SolgaleoFizikai csatárEnnek a párnak nagyon magas a sebzési plafonja, ha hajlandó vagy csapatodban más slotokat is elkötelezni, hogy támogasd. Egydimenziós jellege miatt a B-szintre szorult vissza.
Wally - Mega GalladeFizikai csatárA Gallade az S-tier fizikai csatárokat előzi meg. Ezt kompenzálja az ellenfelek debuffolásának képességével, ami ritka a fizikai támadóknál. Összességében ez a párosítás minden csapat számára hatékony támadóválasztás.
Brock – OnixTechEnnek a párnak a Sync Gridje életképes védelem-orientált támogató párossá tette, annak ellenére, hogy gyenge a statisztikája. A MP-költés nélkül végzett védekezés rendkívül hasznos készség, a Potion Master pedig egy rendkívül hatékony eszköztár a terjedelmes párok számára.
Kukui - LycanrocTechA Lycanroc egy jól kiegyensúlyozott pokémon. Erős támadásai gyenge pontosságúak, de a meccs közben azonnal dörzsölhetőek. A Lycanroc legjobban a kritikus találati arány növelésével hasznosítható. Minden kritikus találat sebességnövekedést vált ki
Lisia – Mega AltariaTechEz a pár eléggé elavult a készletével együtt, és nem olyan nagy kár. Bizonyos helyzetekben hasznosak, de vannak olyan lehetőségek, amelyek sokkal jobban teljesítenek ugyanabban a kategóriában.
Mályva – TsareenaTechNagyon hatékony pár, ha helyesen kombinálják. Rengeteg sebzés és hasznos debuff van bennük, de néha nehéz lehet kezelni, mivel folyamatosan támaszkodnak a támadóerőre.
Skyla – TogekissTechA Skyla és a Togekiss sok befektetést igényel, amiért nem is olyan sok cserébe. Ez egy jó lehetőség szinkronizáló nukerként, de nem olyan jó a metában lenni.
Drake – SalamenceTámogatásEz a pár nagy tömegű és hatékony védekező löketekkel büszkélkedhet a partiban. Bár hiányzik a támadóképessége, Drake és Salamence nagyon hasznosak a hosszú harcokban.
Elio – PrimarinaTámogatásJó a csapat növelésére és az ellenséges védelmi statisztikák csökkentésére, miközben továbbra is képes kitartani a harcokban. Nagyon sokoldalúak, de ez néha hátrányt jelenthet, mivel egyetlen buff önmagában sem erős.
Phoebe – DusknoirTámogatásEz a duó uralta korábban a szurkolópárok ranglistáját, de azóta visszaesett erről a helyről. Ennek ellenére a Dusknoir jó tömeggel büszkélkedhet, a Critical Chance bónuszával és a mozgásmérő mindig hasznos frissítésével tetszés szerint. Ez egy tisztességes tankpár, sok hasznossággal is.
Játékos – PikachuSpecial Attack StrikerA többi támasztól eltérően a Pikachu teljes tömegének hiánya azt jelenti, hogy nem használhatod tankként. Ezt a hátrányt kompenzálja a kiváló sebesség és az egyedülálló mozgáskészlet, amely hozzáférést biztosít a játékos számára a Potion Master Healerhez és az MP Refresh-hez.

C-Tier

Pokemon Masters Tier List C Tier
Szinkron pár Szerep
Lyra – Jigglypuff Special Attack Striker
Barry – EmpoleonSpecial Attack Striker
Bruno – MachampFizikai csatár
Ezüst – Ho-ohSpecial Attack Striker
Bugsy – Mega BeedrillFizikai csatár
Ethan – TyphlosionSpecial Attack Striker
Gardenia – RoseradeSpecial Attack Striker
Kris – FeraligatrFizikai csatár
Elesa - ZebstrikaFizikai csatár
Molayne-DugtrioFizikai csatár
Roxie – ScolipedeFizikai csatár
Pryce – DewgongSpecial Attack Striker
Clemont – HelioliszkTech
Ramos – VictreebelTech
Acerola – MimikyuTech
Calem – MeowsticTech
Blaine – RapidashTech
Brawly – HariyamaTech
Wallace – MiloticTech
Crasher Wake – FloatzelTech
Erika – VileplumeTech
Gladion – SilvalyTech
Marnie - MorpekoTech
Siebold – OktilériaTech
Viola – MasquerainTech
Szophoklész – TogedemaruTech
Winona – PelipperTech
Lana – AraquanidaTámogatás
Pink – SerperiorTámogatás
Glacia - Mega GlalieTámogatás
Cheryl – BlisseyTámogatás
Liza - LunatoneTámogatás
Maylene – MedichamTámogatás
Roxanne – ProbopassTámogatás

D-Tier

Pokemon Masters Tier List D Tier
Szinkron pár Szerep
Marsall – ConkeldurFizikai csatár
Norman – SlakingFizikai csatár
Játékos-SolgaleoSpecial Attack Striker
Roark – RampardosFizikai csatár
Shauntal – ChandelureSpecial Attack Striker
Tate – SolrockFizikai csatár
Zinnia – RayquazaSpecial Attack Striker
Brycen – CryogonalTech
Candice – AbomasnowTech
James – WeezingTech
Lucy – SeviperTech
Lt. Surge – ElektródaTech
Thorton – BronzongTech
Cheren – StoutlandTámogatás

F-Tier

Pokemon Masters Tier List F szint
Szinkron pár Szerep
Hapu – MudsdaleFizikai csatár
Valerie – SylveonSpecial Attack Striker
Siebold – ClawitzerSpecial Attack Striker
Whitney – MiltankTech
Grant – AurorusTech
Lorelei – LaprasTech
Mina – GranbullTech
Marlon-CarracostaTámogatás
Marley – ArcanineTámogatás

Ezek is tetszhetnek neked