Legfontosabb Csaláskódok A Pokemon Uránum támogatása megszűnt

A Pokemon Uránum támogatása megszűnt

92216 pmu.jpg

2016 szomorú év volt a rajongói játékok számára. Pozitívum, hogy mindkettő Metroid 2 újragondolás, AM2R , és Pokemon Urán elengedték. A Nintendo azonban mindkettőre DMCA -kat adott ki, ami eltávolításokat okozott. Míg Pokemon Urán eltűnt, a mögötte álló csapat továbbra is online kereskedést, csatákat, javításokat és rejtélyes ajándékokat kínált. De most még ez a támogatás is véget ért.

A bejelentés keresztül történt Twitter . Az Pokemon Urán A csapat elmondta, mennyire elkötelezettek a játék iránt, és kilenc évet töltöttek a fejlesztéssel. Elismerésüket fejezték ki a játékért kapott minden odafigyelésért. Azonban megjegyezték, hogy elérték a határértéket, amikor támogatni kellett, és azt mondták, hogy nem fognak ajánlani Pokemon Urán letöltések, online szolgáltatások, támogatás vagy frissítések.

Nagyon szomorú vagyok itt. Pokemon Urán tényleg szórakoztató játék volt. A helyzetet súlyosbította, hogy voltak bizonyos Pokémonok, amelyek csak a kereskedés vagy a Mystery ajándéktárgyak révén fejlődtek ki. Szüksége volt egy aromás gyógynövényre, hogy például a Spritzee -t Miasmedic -vé alakítsa. És el kellett cserélnie Linkite -t, hogy Chainite -vé fejlődjön. Bárcsak előzetes figyelmeztetés érkezett volna, mielőtt ez megtörténik.

Forrás: Twitter