Legfontosabb Szerencsejáték Projekt M/P+ Tier List

Projekt M/P+ Tier List

Nem minden harcos egyformán erős az M (P+) projektben. Ez a Project M/P+ szintlista a legjobb áttekintést nyújtja a játék legjobb harcosairól.

ÁltalSamuel Stewart 20222. február 12. héttel ezelőtt Project M P+ Tier List

A Project M-et gyakran úgy emlegetik, mint a valaha készült legjobb kiegyensúlyozott, versenyképes Smash modot. P+, vagy Project Plus , egy további kiegyensúlyozott és újra bőrtápoló tapasz a Project M számára, hogy újra felfrissítse a hűséges közösség támogatását.

Hogyan állnak tehát egymás ellen ezek az ikonikus Smash-harcosok? Ebben a listában erre próbálunk választ adni. Az ötlet az, hogy egy végleges rangsort hozzunk létre a játék legéletképesebb harcosairól – kezdőknek és tapasztalt veteránoknak egyaránt hasznos.

Vedd figyelembe, hogy minden harcos potenciális S-szint, HA az őt használó játékos őrült sok órát tölt a képességeinek tökéletesítésével.

Ez a lista megvizsgálja, hogy az egyes harcosok milyen eszközöket kapnak, és ezek alapján ítélik meg erejüket.

Ha ez nincs az útból, merüljünk bele.

TartalomjegyzékElőadás

S-Tier

Project M P Tier List S Tier

Jelenleg ezeket tartják a játék legjobb harcosainak. Változatos eszközeikkel és kiváló hasznosságukkal alakítják a játék kompetitív metáját.

HarcosLeírás
FarkasNem titok, hogy Wolfnak van a legjobb lövedékes támadása a játékban. Lehetővé teszi számára, hogy hatékonyan zónázzon, és a semleges pozícióból állítsa be az ellenfeleit, hogy előnyére váljon.

A lézerének az a trükkje, hogy elég lassan mozog ahhoz, hogy Wolf integethessen vele. Ez a manőver mindig bajt jelent az ellenfélnek, mert olyan nehéz védekezni ellene, nemhogy büntetni.
ŐszibarackA Princess Peach egyenesen a legfelső szintre úszik, köszönhetően fantasztikus légvezérlésének és kombinációs lehetőségeinek. Az ellenfelek mindig oda akarnak figyelni a leütésére.

Peach meglepően sok sebzést is el tud szenvedni, mielőtt bajba kerülne, ami növeli a túlélést.
Falcon kapitányTisztességes felépülésével és erőteljes kombinációs potenciáljával Falcon kapitány gyorsan el tudja küldeni az ellenfeleket. Lenyűgöző, hogy Falcon kapitány egy akadálymentesített vadász, hatalmas potenciállal. Lehetsz kezdő, vedd fel először, és még mindig jól érezd magad.

Ennek ellenére sokkal többet kínál azoknak a játékosoknak, akik időt töltenek vele.
WarioSúlya ellenére Wario meglepően ruganyos és mozgékony. Remek kombói vannak, amelyeket egy down B-vel zár le, ami a legtöbb esetben befejezi az ellenfelet. A Warionak is van néhány eszköze a túléléshez. Jól sodródik a levegőben – ez a tulajdonság hozzájárul csodálatos felépüléséhez.

Összességében a Wario egy komplett harcos, nagyon kevés hibával.
Meta KnightHarkening vissza a SSB verekedés nap, a Meta Knight egy erős légi vadászgép, kiváló helyreállítási lehetőségekkel. Ellentétben a be Bunyó , már nincs túlságosan túlterhelt. A P+-ban kapott egyenleg pont megfelelő összeg. Könnyű súlya miatt előfordulhat, hogy a Meta Knight nem túléli.

Ezt gyors mozgásával, kiváló mozgékonyságával és elsöprő támadóképességével pótolja. Ha üvegágyús karaktert keresel, ez az Ön számára való.
MewtwoA profi játékosok számára a Mewtwo a te srácod. Rendkívül technikás harcos, ami néhány játékost kizökkenthet, de a stílusa elsajátítása felé vezető út megéri. Légsodródása egyedülálló, mégis olyan hatékony a színpadon kívüli/párkányközeli találkozásokban.

A támadások hatótávolsága is jobb, mint a legtöbb harcosé, így kiküszöböli a kombók elköteleződésével járó kockázatok egy részét.

A-szint

Project M P Tier List A Tier

Ezek kiváló harcosok, akik teljes eszközöket kapnak ahhoz, hogy megállják helyüket bármilyen meccsel szemben.

Van néhány hibájuk, amelyek megakadályozzák őket a felső szinttől, de ennek ellenére továbbra is ők alkotják a játék kompetitív metáinak nagy részét.

HarcosLeírás
SejkSheik előnyének nagy része abból fakad, hogy még a kezdők számára is könnyű felvenni. Agilis harcos, hosszú kombókkal és nagyszerű helyreállítási lehetőségekkel.

A terv szerint Sheiknek hiányzik a sebzési osztálya, de a képzett játékosok kihasználják bomlasztó kombinációs láncait.
SzonikusGyors természetéhez hűen Sonic mindenre képes egy lerohanó támadó vadászgépben. Kombói gördülékenyen haladnak a gyors animációk miatt. Támadásokat indíthat semleges helyről, a párkány közelében, vagy akár a levegőben is.

Ezenkívül hasznos felépülése is van, hogy enyhítse a büntetés egy részét, amelyet akkor kap, ha támadásait szippantja.
MarthMarth egy rémálom olyan lebegő karakterek számára, mint Peach, Jigglypuff és Ness. Gyors harcos, a kardjának köszönhetően nagyobb lőtávolságú normál támadásaiban, mint mások. Marth hívókártyája a légi rohanásai, majd befejezik azt a pusztító összecsapást.

Ha Marthot szeretnéd főzni, akkor jól tennéd, ha gyakorolnád ezt a kombinációt.
Zero Suit SamusZero Suit Samus szinte vetekszik a Sheik-kel nyers mozgékonyság tekintetében. Erőteljesebb támadásai vannak, de több mesteri képességre van szüksége ahhoz, hogy teljesen leküzdje magát. Közelről tud átrobbantani a védelmet, és középtávolról zónázza be a többi harcost.
MarioMario egy mix-up király P+-ban. Mindenben jó, beleértve a felépülést, a túlélést, a széttagolt támadásokat és a légi dominanciát (rád nézve, f-air).

Annak ellenére, hogy Mario a legtöbb szempontból jó, nem rendelkezik azzal az egyedi szerelővel, aki fel tudná vinni a legfelső szintre.
RókaA Fox azért nem tartozik az S-szintbe, mert az emberek vitatkoznának a Wolf helyett, és ebben nem tévednek. A Foxnak ugyanaz a lövedéke van, mint a Wolfnak (még mindig hatásos). Remek felépülése van, jó kombói vannak, és nincsenek kirívó hibái.

Ha a Foxot módosítják, és több változatot kínál Wolftól, akkor könnyen a legfelső szintre kerülne.
Donkey KongA Donkey Kong nagyon erős támadásokkal, megfelelő sebességgel és használható helyreállítással rendelkezik. Az egyetlen hátránya a hatalmas ütési doboza, de ez nem nagy probléma, mivel a megnövekedett súlya megakadályozza, hogy korai készleteket veszítsen.
BowserA Bowser nem mindenkinek való. Lassú és széttagolt kombói néhány embert kidobhatnak, de mindezek alatt egy vadállat áll, rengeteg páncéllal és támadószerszámmal.

Könnyen felépül, lövedékként okádja ki a lángokat, és őrült sebzési teljesítménye miatt alacsonyabb százalékban tud mérni. A Bowser főszereplők inkább védekezően játszanak, amíg meg nem határozták a megfelelő időpontot a mérleg megtételére.
Diddy KongDiddy még akkor is jó harcos, amikor a P+-ban kibelezték. A lövedékei jók az ellenfelek felállításában a lerohanáshoz. A banánjai alkalmasak a zónák felosztására vagy a rossz találkozások semlegesre való visszaállítására.

Nem olyan jó, mint egykor volt, de Diddy még mindig dominál, amikor képzett játékosok használják.

B-szint

Projekt M P Tier List B Tier

Ezek nagyszerű harcosok, amelyek szilárd, mindenre kiterjedő mechanikával rendelkeznek, vagy kiválóan tudnak kitűnni résszerepeikben.

HarcosLeírás
LucasLucas csodálatos kombinált eszközei agresszív játékstílust kényszerítenek az őt használókra. Kiemelkedik abban, hogy becsapja az ellenfeleket, hogy megbüntesse őket, majd megbüntesse őket hipertüzével. Mozgása is elsőrangú. Ahol Lucas akadozik, az a túlélése.

Könnyű és lebegő – amit sok játékos könnyen ellensúlyozhat. A felépülése is csak úgy-úgy.
JégmászókAz Ice Climbers az egyik legnehezebben elsajátítható harcos, mert alapvetően két harcost irányítasz egyszerre. Ha túljutsz ezen a kezdeti akadályon, találsz egy nagyon kifizetődő harcost, aki a színpadon kívüli tüskékre tud lépni.
PikachuPikachu egy gyors technikai harcos, aki meglepően nehezebb, mint azt várnánk. Emiatt a nagyszerű helyreállítási és párkánybefogási lehetőségekkel együttműködve ez az elektromos egér nyomasztó erőt jelent, ha elindul.
OlimarOlimar nagyot üt. Gyorsan sebzést tud felhalmozni, és viszonylag alacsonyabb százalékos arányban tud mérni.

Ami hátráltatja őt, az az iszonyatos felépülése és a véletlen nagy befolyása a támadásaira.
SamusSamus egy védekező vadászgép, aki jól teljesít a légivadászok ellen. Lövedékei segítenek megfelelő távolságot tartani közte és az ellenfél között – egészen addig, amíg meg nem látja a nyílást, hogy kombókat indítson el a csodálatos fogásból.

Szilárd harcos, de egy kicsit lassú oldalon.
ErőMarthhoz hasonlóan, de nehezebb, Ike is technikásabb harcos, aki a precíz játékot jutalmazza. Remek kombói és erőteljes Smash támadásai vannak, amelyek feltöltött állapotban alacsonyabb százalékban mérik a helyzetet. A fő érv Ike ellen az, hogy az emberek szívesebben használják a gyorsabb, elérhetőbb Marth-ot.

Amint lesz ideje, hogy a versenyeken tündököljön, Ike magasabb szintekre kerülhet.
FalcoFarkas, Róka és közte, úgy tűnik, a Falco húzta a legrövidebb szalmaszálat. A három közül neki áll a legrosszabbul, és a lövedéke egyáltalán nem lenyűgöző.

Minden más szempontból hasonló, de ha ez a helyzet, akkor bölcs dolog lenne Farkast vagy Rókát választani.
KígyóA Snake fényessé tétele sok órányi gyakorlást és szinte tökéletes végrehajtást igényel a harcokban. Szereti a százalékot felhalmozni ragacsos gránátjaival, majd kemény ütős támadásokkal beszáll a készletbe. A túlélés szempontjából a Snake csodálatos.

A botjaival vissza tudja indítani a színpadra. Összességében erős harcos, amit akadályoz a magas képzettségi sapkája.
Toon LinkA Toon Link egy igazi zónás. Nyilaival és bombáival hatékonyan elzárhat egy területet, miközben chipsebzést okoz az ellenfeleknek.

Könnyű és kicsi karakter, így hátrányban van azokkal az ellenfelekkel szemben, akik csak az aréna közepén akarnak verekedni.

C-Tier

Projekt M P Tier List C Tier

Papíron ezek a harcosok átlagos eszközökkel rendelkeznek a harcok megnyeréséhez. A játékosoknak több időbe és erőfeszítésbe kerülne, hogy ezekkel a harcosokkal konzisztens győzelmeket hozzanak létre.

HarcosLeírás
IvysaurAz Ivysaur a kombókra és a közepes zónákra támaszkodik, hogy nyomást gyakoroljon az ellenfelekre. Ezzel az a probléma, hogy nem csinálja jól, ha őt hátráltatják a sarokba.
LucarioEgy másik kombinációra támaszkodó harcos, Lucario egy agilis csatár, aki nagyon kifizetődő, ha időt szán rá, hogy elsajátítsa. Nagyon magas képzettségi sapkával rendelkezik a mozdulataiba beillesztett harci játék hódolat miatt.

Nem fogsz sok Lucario főjátékot látni a versenyben, ami előny, mert akkor az emberek nem tudják, hogyan ellensúlyozzák, ha egyszer kihúzod a zsebedből.
GödörA Pit az átlagos harcosod, tisztességes eszközökkel. Tökéletes második vagy zsebválasztó, de nem fő. Válassza őt, ha szereti a hosszú kombinált láncú légi vadászgépeket.
CharizardCharizard egy nehéz, lebegő harcos, aki keveredésekre támaszkodik, hogy bizonyos százalékos sebzést szerezzen.

Méretéhez képest meglepően mozgékony, és tisztességes lövedékei vannak.
NessNess papíron kiváló harcos. Minden eszköze megvan ahhoz, hogy sebezzen és kioltson egy ellenfelet. Jó felépülést és megfelelő mozgást. A probléma az, hogy annyira megbüntetik olyan harcosok ellen, mint Marth, Ike vagy Link.

Annyira rosszak a meccsei bizonyos karakterekkel szemben, hogy könnyű kiejteni egy versenyen.
ZeldaZelda nagyszerű zónás, aki gyors és nehéz támadásaival képes leküzdeni ellenfeleit. Ebből a szempontból teljesen támadó harcosként kell játszani. Nem sok választási lehetősége van azonban, amikor ő védekezik.

Könnyű ÉS lassú is, ami azt jelenti, hogy könnyebben értékelhető.
LinkHa Link könnyebb és gyorsabb, ő lenne Marth, nagyszerű zónázási lehetőségekkel. Ez azonban nem így van, így Link erősen szenved a gyorsabb ellenfelektől.

Még mindig vannak szervizelhető eszközei, de nem fogja tudni használni őket, ha egy ellenséges kombináció csapdájába esik (ami legtöbbször előfordul).
R.O.B.R.O.B. a térszabályozásról és a párkányvédelemről szól. A felsője és a lézerei nagyon jól teljesítenek a legtöbb harcos ellen.

Kiváló helyreállító eszköze van, amellyel büntetéseket is beállíthat. R.O.B. ugyanazokat a hátrányokat szenvedi, mint a Link. Nehéz, lassú és nagy célpont, aki a képzett játékosok kombinált étele lesz.
Mr. Game & WatchA G&W a rendkívül hosszú kombinált láncai miatt korábban az S-szintben volt. P+ jelentősen feledésbe merült. Még mindig jó választás, különösen, ha a G&W fő tagja volt a P+ előtt.

Nem olyan domináns, mint egykor volt, de még mindig lehet vele nyerni, ha elég ügyes vagy.

D-Tier

Projekt M P Tier List D Tier

Ezeknek a harcosoknak nagyon szűk körű felhasználásuk van, és még akkor is kockázatos választások minden alkalommal. Használd őket, ha biztos vagy a Smash képességeidben.

HarcosLeírás
GanondorfGanon nyers támadó erejével jeleskedik. Ha már elég közel ér, sok sebzést tud okozni a kombókkal. Smash támadásai és oldalsó különlegességei hatékonyak az ellenség leküzdésében. Ganon gyengesége a zónák vagy bármely más, megfelelő hatótávolságú vadászgép.

Könnyű tábort ütni, ami miatt sok meccs lesz ellene.
LuigiLuiginak nagyon jó eszközei vannak a légi csatákhoz. Hullámcsapja gyors és sok helyet fed le – ez növeli a mobilitást. Minden más szempontból Luigi szenved a lassú animációktól. Emellett a dolgok lebegő oldalán áll, kevés védekezési lehetőséggel.
BokszerA Knuckles jól érzi magát a közelharcban. Olyan, mint a Lucario lassabb változata. Mivel ő a különös a Smash-univerzumban, még sok lehetőség van a fejlődésre.

Ismételt használattal és a legjobb versenyeken való megjelenéssel a Knuckles feljebb kerülhet ezen a listán.
Dedede királyDedede jól mozog a hullámos és kacsázó vonalak miatt, amelyeket nehéz megbirkózni vele. A kiválóság azonban itt véget is ér, mivel erőteljes, de lassú támadásai vannak. A kombói túlságosan szétszórtak ahhoz, hogy lerohanják az ellenfeleket. Ő is egy nagy lebegő célpont, ami gyakran a vesztes végére helyezi egy meccsen.
SpriccelőA Squirtle egy agilis kombinált harcos tisztességes helyreállítási lehetőségekkel. Gyorsan tud sebzést okozni, különösen, ha leszáll a kombóidra (ez nagy IF, mert a Squirtle-nek gyenge a hatótávolsága).

A probléma az, hogy nincs sok olyan ütős mozdulata, amivel befejezhetné az ellenfelet.
RoyUgyanúgy, mint Ike, Roy is sok buktatót szenved el. Erős, jó a hatótávolsága, de lassú mozgása sebezhetővé teszi a kombók ellen. Az nem segít, hogy alulmaradt a gyógyulása.

F-Tier

Project M P Tier List F Tier

Ezeket a harcosokat tartják a legrosszabbnak a versenyszerű játék szempontjából. Használhatóak, de eredendően rossz a párosításuk a névsor többi tagjával szemben.

HarcosLeírás
YoshiA versenyjáték legfelső szakaszában nincs sok Yoshi főjáték. Kettős ugrása rossz felépülési lehetőség, mert minden alkalommal sebezhetővé teszi a párkányvédőkkel szemben.
KirbyKirby könnyű és lebegő harcos, akinek mindig gondot okoz a mérlegelés. Nincs sok zónázási lehetősége, így közelről egydimenziós harcos.

Az ellenfelek képességeinek másolására való képessége egy kis trükk, és sok készségre van szükség (a szerencsével együtt) a hatékony használathoz.
JigglypuffA Puff csak egy kicsit erősebb verziója a Kirby-nek. Ugyanazoktól a védekező csapdáktól szenved, de legalább jobb támadóeszközei vannak.

A Jigglypuff mutatós kombókat tud készíteni, és egy jól időzített pihenővel fejezze be, de ennek végrehajtásához szükséges képességek túl magasak egy átlagos játékos számára.

Ezek is tetszhetnek neked