Verseny- és autómódok

A Mafia III legújabb frissítése most esett le, és bár nincs új történettartalom, hozzáadta az autó testreszabását és néhány versenypályát.

Még mindig nem mentheti meg azokat az édes túrákat, amelyekkel a nagyvárosban találkozik (tehát nincs Capulet a garázsban), de most átfestheti és testre szabhatja bármelyik autót, amelyet Burke hadnagya hoz. Hajtsa fel a szóban forgó járművet egy Big Rick's garázsába

Igen, ez azt jelenti, hogy külön kell hívnia minden tulajdonában lévő autót, ahelyett, hogy egyetlen menüből lapozna, de ez az élet a nagyvárosban. Legalábbis a játék nem fukarkodik a választékkal- minden autó tucatnyi új színt, matricát és egyéb módosítást kínál, és még a lezárt modok is megjelenítenek egy grafikus előnézetet, és pontosan megmondják, hogyan oldhatók fel.

Ezek a javítások valójában nem változtatják meg a jármű teljesítményét (ehhez továbbra is meg kell vásárolnia a jármű módosításait a Fegyverek furgonon keresztül), de extra kényelmet nyújthatnak a túráknak, vagy annak pusztító hiányát.

A versenyzés tartalma a Bayou-ban kezdődik, mert természetesen így van (... minden rippin'-frippin 'ürügy arra, hogy ismét a ding-dang bayou-ra vezessen ...) Miközben a pályák sportversenyekre és egzotikus versenyzés (autóválasztása is automatikusan ezekre a kategóriákra oszlik), a szabályok nagyjából megegyeznek- Helyezzen el legalább 3. helyet, ha új pályát szeretne nyitni New Bordeaux-ban, és különdíjat kap az 1., 2. helyezésért , vagy 3., és külön különdíjat kap, amiért időben megdöntötte a rekordot.

Van némi trófea készpénz is, ami jó, mivel ezeket a modokat nem szabad telepíteni. Ez valószínűleg nem sokat számít azoknak, akik bejelentkeznek a befejezés utáni játékba, de bárki, aki csak most kezdi, szeretné a pénzét a legszükségesebbekre költeni, mielőtt belekezdene az egyéni autójátékba. A frissítés utolsó része néhány új jelmez, köztük egy, amely lehetővé teszi Burke öltözködését. A frissítés nem jelzi, hogy miért tenné bárki is valaha ezt akarják tenni magukkal.