A Rainbow Six Siege Starter Edition 15 dollár

Tom Clancy

Néha elgondolkodik azon, hogy megéri -e megvásárolni egy többjátékos lövöldözőst, különösen akkor, ha ilyen sok van a piacon. A Ubisoft tett valamit Rainbow Six ostrom kiáll. Most van egy 15 dolláros Starter Edition, amely lehetőséget ad a játékra, bár csak július 19 -ig vásárolhatja meg.

Az Rainbow Six ostrom A Starter Edition nagyon hasonlít a Rainbow Six ostrom. Megkapja mind a 11 eredeti térképet és ingyenes térképet, mindhárom játékmódot, minden fegyvert és azok tartozékait, hozzáférést ugyanazokhoz a szerverekhez, szintkorlátok nélkül és minden operátort. A kezdő kiadással akár a szezonbérletet is használhatja.

A különbség az, hogy csak két operátor indul, és több játékon belüli Renown kell hozzájuk. Véletlenszerűen választják ki őket Ash, Fuze, Mute, Rook, Sledge és Smoke közül. Emellett 600 R6 jóváírást kap két másik 300 R6 operátor kiválasztásához. Ahhoz, hogy további üzemeltetőket szerezzen a Renown segítségével, 12.500 -ra van szüksége. A fő játékhoz csak 500-2.200 szükséges.

Ez a legjobb módja a bejutásnak Rainbow Six ostrom . Igen, kevesebb operátor indul. De ha elvégzi a kutatást, előfordulhat, hogy csak kettő -négyre van szüksége. Mivel kettőt választhat, és azonnal megkaphatja az R6 segítségével, azonnal készen áll!

Forrás: Ubisoft