Legfontosabb Csaláskódok Rayman Raving Rabbids Review

Rayman Raving Rabbids Review

Rayman Raving Rabbids doboz art
Rendszer: DS Review Rating Legend
Fejlesztő: Ubisoft Casablanca 1,0 - 1,9 = Kerülje 4,0 - 4,4 = Nagyszerű
Kocsma: Ubisoft 2,0 - 2,4 = Gyenge 4,5 - 4,9 = Meg kell vásárolni
Megjelenés: 2007. március 6 2,5 - 2,9 = Átlagos 5.0 = A legjobb
Játékosok: 1 3,0 - 3,4 = korrekt
ESRB minősítés: Mindenki 3,5 - 3,9 = Jó
Semmi kivetnivaló

írta: Adam Brown

Ha kétdimenziós (2-D) platformerekre gondol, általában három karakter neve jut az eszébe. Ezek a nevek Mario, Sonic és Rayman. Mario és Sonic hosszú évek óta rendszeres értékesítési nevek, míg Rayman a rendszer másik fickójaként kultikus követést élvezett. Ez nem azt jelenti, hogy Rayman nem olyan szerethető egy karakterhez. Furcsa megjelenésével, jellegzetes játékmenetével és furcsa stílusával Rayman továbbra is megnyugtatja a régi rajongókat, miközben sok újoncot szerez.

Rayman Raving Rabbids képernyőkép

Rayman Raving Rabbids a DS -hez azzal kezdi, hogy elmagyarázza, miért játssza végig a játékot. Sajnos ez a történet meglehetősen lényegtelen és értelmetlen. A nyulak megtámadják a Földet, és valamiféle haragot éreznek Rayman ellen, amit soha nem magyaráznak meg igazán. Ahhoz, hogy visszanyerje szabadságát, Raymannek küldetést kell tennie, hogy rengeteg trófeát gyűjtsön. Miután összegyűjtött belőlük eleget, Rayman szembeszállhat az ominózus Rabble Droiddal, aki nyilvánvalóan a nyulak vezetője. Mint mondtam, a történetnek nincs sok értelme, de szerencsére a játék nem igazán teszi a középpontba.

Mivel a sztori gyakorlatilag nem létezik, a játékos bevonásának felelőssége egyenesen a cím játékmenetére esik. Ellentétben a Ravin Rabbids Wii-vel, amely csak abszurd módon furcsa minijátékok gyűjteménye volt, a DS verzió valójában egy 2-D platformer. Sajnos a játék szintje meglehetősen lineáris, ismétlődő, és szinte teljesen nélkülözi a Wii verzióhoz kapcsolódó karaktert és szórakozást. Ennek a játéknak az élvezetét tovább gátolja a pontatlan és meglehetősen lebegő ugrás, amely sok frusztráló halálhoz vezet. A játék tartalmaz néhány minijátékot és pályán lévő pályát is, amelyek segítenek megtörni a platform unalmát. Csak egy maroknyi könnyen nyerhető mini-játékkal azonban hamar bosszúsággá válnak, nem pedig megtorlássá. A „pályán” lévő szintek ugyanolyan ismétlődőek, és nem könnyűek kitölteni őket. Ez azonban nem a tényleges nehézségek miatt van, hanem valójában a rettenetesen nem reagáló érintőképernyő -vezérlés felismerésének köszönhető.

Rayman Raving Rabbids képernyőkép

A platformozási szinteken négy jelmezt talál, amelyek különböző erőket adnak Raymannek. Ezeket az erőket különböző útvonalak feloldására használják, amelyek különböző szintekhez vezetnek. Ezen képességek használatának elsajátítása szintén elengedhetetlen a „pályán” lévő szintek teljesítéséhez. Ezekben Rayman balról jobbra fut az alsó képernyőn. Annak érdekében, hogy biztonságosan a végére érjen, ki kell használnia ezeknek a jelmezeknek az erejét, hogy segítsen tisztázni az útját. A játék nem ad előre figyelmeztetést a jelmezre vonatkozóan, amire szüksége lesz, így ezek a szintek gyorsan a találgatások próba és hiba játékává válnak, és a számok memorizálásával keverednek. Sajnos, még akkor is, ha megjegyezte a számot, nincs garancia arra, hogy sikerül. A jelmezek erejének használata megköveteli, hogy megérintsen vagy dörzsöljön tárgyakat és ellenségeket a képernyőn, hogy azok működjenek vagy eltűnjenek. Mivel az érintőképernyő csak véletlenszerűen regisztrálja ezeket a műveleteket, még akkor is, ha helyesen hajtják végre őket, ezek a szintek nemkívánatos leckékké válnak a gyötrelemben.

Ennek a játéknak talán a legbosszantóbb része az, hogy milyen hihetetlenül kemény a végső főnök. Még a gyenge érintőképernyős kezelőszervek és a lebegő ugrások ellenére is minden nehézség nélkül átvészeltem a játék nagy részét. Mindez megváltozott, amikor végre szembe kellett néznem a rettegett Rabble Droiddal. Ha nem ad túl sokat, néhány technikát kell használnia, hogy legyőzze őt. Éppen amikor le akartam győzni, áttért az utolsó technikájára. Először nem gondoltam, hogy ez gondot okoz, de aztán gyorsan rájöttem, hogy a játék érintőképernyős felismerése annyira eltört, hogy szinte lehetetlenné tette ezt a végső feladatot. Figyelmeztetni kell, ez nem olyan csata, amelyet sokan akarnak, vagy vállalniuk kell.

Rayman Raving Rabbids képernyőkép

A Rayman Raving Rabbids nem csak rosszul irányít, de a grafika is elég gyenge. Ez egy 2-D játék, háromdimenziós karakteres modellekkel és háttérrel, nem úgy, mint a New Super Mario Bros. Ennek elkerülése érdekében a játék gyakran távolítja el a kamerát az akciótól. Ez csak ahhoz vezet, hogy hunyorítani kell, hogy bármi elképzelésünk legyen arról, hol található Rayman a képernyőn. A játék hangja is közepes. A filmzene néhány jó dalt tartalmaz, mint például a „La Bamba” és a „Girls Just Want to Have Fun”. Sajnálatos módon, bár a zene remekül szól, az énekes hangja nehezen érthető és a legjobb esetben is szemcsés.

Rayman Raving Rabbids képernyőkép

Rayman Raving Rabbids a DS -hez felidegesített. Nagyon szerettem volna, ha ez a játék szórakoztató lesz, mivel régóta rajongok Raymanért. Míg a Wii verzió furcsán élvezetes élmény, a DS verzió teljes csalódás. Más jó platformjátékokkal, mint például a korábban említett New Super Mario Bros. a DS -en, egyszerűen nem tudom ajánlani ezt a játékot senkinek. Különösen, ha már vannak dühproblémái, tegyen magának és a DS -nek egy szívességet, és ne nyúljon ehhez a játékhoz.

Által Adam Brown
CCC szabadúszó író

Jellemzők:

 • Harcolj az őrületen kívül eső Rabbids hordáival, és állítsd helyre a békét Rayman világában.
 • Küzdj a Rabbids ellen Rayman és hatalmas másvilági avatárai, az 'Őrzők' irányításával.
 • Az érintőceruzával elpusztíthatja az akadályokat, lefagyaszthatja a vizet és így tovább.
 • Gyorsítsd fel a karaktered, ha olyan erősen fújsz, amennyit csak tudsz!
 • Győzd le ellenfeleid fej -fej mellett a többjátékos őrületben.

  Értékelés 5 -ből Értékelés Leírás

  2.0

  Grafika
  Szaggatott megjelenésű karakterekkel, nyájas háttérrel és ismétlődő környezetekkel szeretném, ha ennek a játéknak jó személyisége lenne.

  1.1

  Ellenőrzés
  A lebegő ugrás a platformozás során, és a nem reagáló érintőképernyős szegmensek, a Rayman Raving Rabbids játékát súlyosbító gyakorlattá teszi a csalódottságban.

  2.4

  Zene / Hang FX / Hangszínészkedés
  A játék meglehetősen fülbemászó hangzását folyamatosan akadályozza az alacsony minőségű, szemcsés ének.

  1.2

  Játssz érték
  A lineáris és ismétlődő játékmenet miatt nem akarja először végigjátszani ezt a játékot, nem is beszélve az unalom bármely részének újbóli megtekintéséről.

  1.6

  Összesített értékelés - Elkerül
  Nem átlagos. A végső pontszám lebontását lásd a fenti Értékelési legendában.


  Pillanatképek / Képek Rayman Raving Rabbids képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Rayman Raving Rabbids képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Rayman Raving Rabbids képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Rayman Raving Rabbids képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Rayman Raving Rabbids képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Rayman Raving Rabbids képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Rayman Raving Rabbids képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Rayman Raving Rabbids képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Rayman Raving Rabbids képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Rayman Raving Rabbids képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Rayman Raving Rabbids képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Diavetítés