Út a platina felé - Minden utolsó eredmény elérése a RE: 7 -ben

Út a platina felé - Minden utolsó eredmény elérése a RE: 7 -ben

Áttekintés

Annak érdekében, hogy megszerezze a RE: 7 minden felajánlását, legalább kétszer meg kell játszania a játékot. A 3 reálisabb becslés, a 4 pedig simább utat kínál összességében, bár természetesen ez azt jelenti, hogy a teljes játékot négyszer kell lejátszani, és az utolsó alkalom valószínűleg egyetlen teljesítményre lesz. Mivel ez a teljesítmény nem kínál játékbeli bónuszokat (ahogyan bizonyos más eredmények is), érdemes lehet egy pillanatra elgondolkodni azon, vajon valóban megéri -e Önnek a platina.

Ha igen, olvass tovább!

A kemények

Kaphat a legtöbb a RE: 7 eredményeiből egyetlen játék során, és gyakorlatilag az összes többi egy másodperc alatt. Csak három van, amely annyira munkaigényes, hogy köréjük kell építeni a játékot.

Csak vigyen innen - Fejezze be a játékot legfeljebb 4 óra alatt. Ezt nem olyan nehéz megtenni, különösen, ha már egyszer játszott a játékkal. Ez azonban figyelmet igényel a céljaidra. Ideális esetben befejezte a gyűjtési feladatokat egy előzetes áttekintés során, és minden figyelmét a nyüzsgésre összpontosíthatja. Természetesen ezt a legegyszerűbb egyszerű módban megírni, ami lehetővé teszi az ilyen átjátszást az alábbi másik két eredménnyel. (Megjegyzés: bár mindent elmenthet, amit szeretne ennek a teljesítménynek a szolgálatában, a halál utáni újraindítás továbbra is perceket ad az előző játékhoz, ezért mindig a főmenüből töltse be).

Sétáld ki - Fejezze be a játékot 3 vagy kevesebb elsősegélynyújtó gyógyszer használatával. Nagyon kivitelezhető, bár ismét előzetes tapasztalat és az egyszerű mód segítség. Ne feledje, hogy a játék elsősegélynyújtó gyógyszereket ír elő- továbbra is használhat szteroidokat (négyet a játék során) a teljes gyógyuláshoz, és nyers gyógynövényeket csipegethet enyhe felborulás érdekében. Ha már szerzett védelmi tekercseket egy korábbi áttekintésből, akkor lehetősége van blokkolni anélkül, hogy kárt okozna, ami nyilvánvaló okokból hasznos. Még ilyen természetfeletti segítség nélkül is kihasználhatja a játék sok mentési pontját, hogy minimálisra csökkentse a kockázatot.

Erőforrás menedzser - A szükséges szórakoztató eredmény. A teljes játékot csak háromszor használja a leltár segítségével. A történet során háromszor kell használnia a dobozt, így ez azt jelenti, hogy nem is kaphatja meg a bónusz tételeit a korábbi játékokból, amíg gyakorlatilag nem a Boathouse Fight -on van. Hihetetlen fájdalom, amely nem ad bónuszokat vagy új tartalmat. A teljes útmutató ehhez az egyetlen eredményhez itt található.

Az útiterv - hogyan lehet mindent elérni

1. játék: normál mód . Játssz a játékkal, és élvezd! Fedezze fel sötét mélységeit, nézzen szembe rémületeivel és fedezze fel titkait. Győződjön meg arról is, hogy összegyűjti az összes aktát, antik érmét és Mr. Mindenhol szobrocskát. További részletekért tekintse meg teljes útmutatónkat, és ellenőrizze statisztikáit a játék során, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem hagyott ki véletlenül egyet (kevés a vissza nem térítendő pont, így rengeteg lehetősége lesz a gyűjtésre). Érdemes megnézni az összes videokazettát is, és amikor megkapja a választást, válassza a Mia lehetőséget.

Játék 2: Egyszerű mód . Sebesség futási idő. Hagyja ki a videókat (még mindig mindent megvásárolhat a vendégház érme nélkül is) és a nem érmés gyűjteményeket. Most, hogy ismeri a játékot, négy óra több mint elegendő idő, ha nem dumál. Feltétlenül menjen el a 'Walk it Off' eredményre itt, és ha keménynek érzi magát, akkor az 'Erőforráskezelő' -re. Ez utóbbi azt jelenti, hogy a játék nagy részében nincs hozzáférés a védelmi tekercsekhez, de ha tudod kezelni, akkor később egy egész játékot takarít meg. Most van itt az ideje, hogy felvegye az első alkalommal kimaradt harci eredményeket. Amikor a Choice -hoz ér, válassza Zoe -t.

3. játék: Madhouse . Már csak a Madhouse vívmányai maradhatnak. A Madhouse eléggé összekeveri a dolgokat, ezért legyen kész meglepetésekre (és fájdalmakra). Használja útmutatónkat, hogy beszerezze mind a 33 új érmét, a körfűrészt, hogy megöljön mindent, ami mozog, és a tekercseket a sérülések elkerülése érdekében. A választásnál válaszd Miát (ez egy küzdelemmel kevesebb lesz, hogy elviselje).

4. játék: Easy Revisited . Ha nem sikerült a Playthrough 2 -ben, akkor játsszon végig egy utolsó játékot, és szerezze meg a „Resource Manager” -t. Igaz, alig használhatja az új végtelen lőszertárgyat, de meglesz, ha számít (Boathouse harc és az utolsó kesztyű). Válassza Miát, csak mert ezzel további négy percet takaríthat meg.

És ez Minden.