Az áldozatok útja

Az áldozatok útjának eléréséhez le kell szállnia a lifttel a toronynál az Óriásíjásszal az élőhalott településen. Ha felfrissítésre van szüksége, tekintse meg az élőholt települések bemutatóját, ahol először találkozott Siegwarddal. A lifttel menjen le, és egy meglehetősen nehéz ellenféllel találja magát szemben.

A szoba közepén egy kifosztható holttestet talál, amely egy Ember . De a szoba másik oldalán egy Outrider Knight vár, egy meglehetősen mozgékony és nehéz ellenfél, aki egy kicsit emlékeztethet Vordtra támadásaival, amelyek fagyást okoznak. Támadásai ütésekből és ismételt ütésekből állnak, ezért ügyeljen arra, hogy kerülje azokat, és találjon egy nyílást, miután elintézte kombóját. Kikerülhet mögötte, hogy néhány találatot érjen el, miután feléd ugrik, és létrehoz egy nyílást. Ha legyőzi őt, az jutalmazza a Irithyll egyenes kard .

Menjen tovább az ajtón, miután legyőzte őt és meggyújtotta Áldozatok útja Máglya . Amint folytatja az utat, egy Croviannal fog szembenézni, egy ellenséggel, akivel sokat fog találkozni ezen a területen. Első pillantásra gyengéknek és lehengerlőnek tűnnek, de ha közel kerülsz hozzájuk, előveszik a szárnyaikat, és gyors ütésekkel támadnak rád. Hajlamosak a levegőbe ugrani, hogy elkerüljék a támadásokat, miközben onnan felülről támadnak. Kerülheti a támadásokat, és eltávolíthatja őket, miután megtanulta a mintáikat. Ezenkívül, ha meglát egy Corviant, töltheti fel és veheti ki néhány gyors találattal, miközben az átalakulás közepén vannak. Miután megölte az első Corviant, talál egy másikat balra egy párkány alatt. Felülről leeshet, hogy kivegye és kifoszthassa Shriving Stone közel hozzá.

Mielőtt a főútra megy, válassza ki a bal oldali ösvényt, és egy másik Corviannal találkozik egy lejtő alatt. Öld meg, majd menj a főútra, ahol egy felborult lakókocsit fogsz látni. 2 Corvians vár a lakókocsi közelében, ami önmagában nem nehéz. Ha azonban kissé előre tekint balra, van egy Corvian, aki másképp néz ki, mint a többi. Ez egy Corvian -sámán, és képes átütő hangot hallani, hogy minden közeli Corviant magához vonzzon, hogy átalakítson és megtámadjon téged. A Sámán tűzvarázslatokat is használ, ha túl közel vagy, és mérgező felhőket küld, így ez a fickó nem vicc.

Zsákmányolja a holttestet a karaván mellett a Egy ismeretlen utazó lelke , majd töltse fel a 2 Korviannál, mielőtt átalakulhatnak. Miután megölted ezt a kettőt, töltsd fel a Sámánt, miközben kerüld a varázslatait, és öld meg. További 2 korvianak kell elrejtőznie a sámán mögötti barlangban, ezért ha ő hívta össze őket a harcra, próbálja meg tartani a távolságot, és egyenként vegye ki őket, ahelyett, hogy mindhármat elvállalná.

Miután megölte a Sámánt, ugorjon le a párkányról, és két elágazó utat lát. Balra és lefelé a lejtőn potenciálisan nehéz küzdelem egy óriási kalapot viselő őrült nővel. Sok kárt okozhat neked, ezért légy óvatos. Kerülje a meglehetősen lassú ütéseket, és néhány találatot érjen el. Ha túl messze van a hatótávolságon, akkor lövedékeket dob ​​rád, ezért ügyeljen arra, hogy kerülje azokat. Ne hagyja, hogy bezárja a távolságot, és üssön a kombinációjával, ez végzetes lehet. Miután leveszed és megkapod Mészáros kés , menjen végig azon az úton, ahonnan jött, hogy kifoszthassa Brigand páncél készlet, és Brigand Twindaggers .

Menjen vissza arra a helyre, ahol leugrott a párkányról. Látni fog egy kis dombot, amely balra egy barlangba megy fel. Ott kell lennie 2 korviának (kivéve, ha a sámánnak sikerült megidéznie őket). Öld meg a 2 korvánt, és rabold ki a titánit szilánkot.

Folytassa a főutat, de még ne töltse fel a Corviant a hídon. Ha észreveszi, egy Corvian Sámán áll mögötte, aki egy csomó más Corviant hív be, hogy harcoljanak ellenetek. Legyen óvatos, és húzza ki egyenként a korviaiakat, hogy szisztematikusan megöljék őket. Ha úgy tűnik, legyőznek, ne félj visszaszaladni a dombra, hogy egyedül harcolhass velük. Megpróbálhatod őket is letépni az útról.

Miután sikerült megölnie a Corvians -t az úton, menjen a Sámánhoz és öld meg. Fosztogasd ki az Ember -t és menj vissza a híd elejére. Látni fogja, hogy a hídról alacsonyabb területre ugorhat. Ugorj le, és készülj fel az ott leselkedő 2 csontkutyára. Egy barlangban találja magát, amelyben holttestek vannak Morne gyűrűje és a Braim isteni Tome of Carim (Vigye Irinához vissza a Firelink szentélybe). Miután kifosztotta az elemeket, menjen fel az ösvényen, és találja magát egy tisztáson a Félúton erőd máglya .

COVENANT BLUE SENTINELS : 2 NPC van a máglya közelében. A Hushed Horatius nem túl beszédes, de Astora Anri érdekes beszélgetést biztosít. Mindkettőjükkel beszélgetve jutalmazza a Kék őrszemek Szövetségi jelvények. Ez is okozza Sirris a Naptalan Birodalmakból hogy visszatelepedjen a Firelink szentélybe.

Menjen át a Félúton lévő erőd másik oldalára, és egy nagy mocsárban találja magát. Ez a terület tele van apró rákokkal, mérgező rovarokkal és csukákkal, amelyek falusi munkásokat és üregeket hordoznak.

Menjen le az úton, és találkozik az első falusi munkásokkal. Egyedül ezekkel az ellenségekkel nem túl nehéz szembenézni, de ahogy haladsz a Mocsárban, észre fogod venni, hogy ezek a Munkások általában csoportokban támadnak rád. Olyan rönköket hordoznak, amelyeket úgy élesítettek, hogy halálra szúrjanak. Támadásaik közé tartozik a rönk meglendítése, előre szúrása vagy fegyverének összetörése a földön. Szerencsére elég lassúak, így manőverezhet körülöttük, hogy hátsó csapokkal vegye ki őket.

Menjen a mocsár elejére, és rájön, hogy ez nem egy lineáris út. Bárhonnan el lehet menni bármely irányba. Kezdjük azonban azzal, hogy a jobbra kanyarodó ösvényre megyünk, ahol egy Csontkutyát és egy falusit találunk. Vegye ki őket és rabolja ki Titánszilánk . Mielőtt elindulna a mocsárba, térjen vissza a kanyargós ösvény elejére. Egy párkányon kell találnia magát, ahonnan néhány alacsonyabb platformra ugorhat. Az egyik ilyen alsó platformon talál egy Egy ismeretlen utazó lelke . Ugorjon le ezen a platformon, és talál egy utat a mocsár jobb oldalához.

Haladjon tovább, és mérgező rovarokat talál, amelyeket nagyon könnyű levenni. Figyeld meg a földre tűzött feszületeket. Közülük jobbra egy vörös szemű ellenséget lát, feszülettel a hátán. Ez egy keresztre feszített kísértet, és nagyon gyors. Támadásai közé tartozik, hogy a karmaival tölt fel, vagy harap. A Ghoul gyorsan kikerülheti a támadásokat és megtorolhatja őket, ezért vigyázzon azokra. Miután megölte az elsőt, talál egy másikat, aki elöl egy fa mögött rejtőzik.

Miután megölte a második keresztre feszített kísértetet, a fal előtt találja magát. Menjen be, és figyelje meg a jobbra lévő ajtót, amelyet nem tud kinyitni erről az oldalról. Nézzen a másik irányba, és látni fog egy baljóslatúnak látszó ellenséget, egy Fekete Lovagot, aki a folyosón várakozik. Nagyon keményen üt, de rengeteg nyitást talál a támadások között. Tehát jól manőverezzen, és próbálja meg leszállni a hátsó szúrókat. Vigyázzon a felső vágásra, amikor kardját a földre rántja.

Miután a Fekete Lovag fej jobbra az erkélyen, hogy kifosztja a Mercenery páncél készlet . Menjen vissza, és találja magát a csarnok végén, ahol megtalálhatja a Sellsword Twinblades és Farron Coals (Andre ezt használhatja a fegyverek feltöltésére). Miután befejezte a kifosztást, menjen vissza a mocsár elejére.

Menjen balra, miközben átöleli a sziklafalat, és sok mérgező rovarral és néhány falusi emberrel találja szemben magát. Öld meg őket és rabold ki Titánszilánk Közeli. Nézzen egy nagy fát ennek a területnek a közelében, ahol talál egy másik falusit. Öld meg és rabold ki Twin Dragon Greatshield . Balra egy boltív, előtte egy holttest, aki a Fading Soul . Legyen óvatos a mocsár ezen részén, mert a falusiak a fagyökerek körül bujkálnak, és elriaszthatnak. Van egy csontkutya, amely készen áll arra, hogy nekivágjon a boltívnek.

Menjen fel a lejtőn a boltíven túl, és forduljon jobbra, hogy találjon egy tisztást a Keresztre feszítés Woods Máglya . Innen, ha kinéz a mocsár felé, óriásrákot talál. Ha akarod, most megpróbálhatod megölni. Ez egy meglehetősen nehéz küzdelem, ezért érdemes visszatérni hozzá, miután kicsit jobban felfedezték a területet.

Menjen végig a máglyától balra vezető ösvényen, és talál egy kis lyukat a falban. Menj át rajta, és vedd ki az ottani 3 falumunkást. Itt leeshet egy párkányról, de jobb, ha nem esik le innen, mivel 2 keresztre feszített kísértet van fent. Inkább menjen vissza, és menjen a romok jobb oldala felé, hogy beléphessen az alsó területre. Látni fog egy holttestet a közelben, aki a Egy ismeretlen utazó lelke . Ahogy közeledik a Ghoulokhoz, az elsőnek a legjobban tetszeni fog, és felfelé rohan. Könnyebb magára vállalni. Miután megölte, menjen a tűz felé, és foglalkozzon itt a másik keresztre feszített kísértettel. Kell lennie egy Ember itt és egy Shard lenne (beszéljen Andreával a Firelink szentélyben további Estus lombikokért).

Miután megtisztította ezt a területet és megszerezte a zsákmányt, választhatja a Mocsár felfedezését. Valószínűleg sok izzó gömböt láthatott a zsákmánnyal, és jó okkal. De óvakodj a környéken található 2 Óriásráktól. Méretük ellenére gyorsan mozognak, és őrült mennyiségű sebzést okoznak a karmaikkal. Megpróbálhat mozogni körülöttük, és a lábakra célozhat, ez elkábítja őket egy kicsit. Vagy kereshet egy nyílást, amikor a karmaikat a földre csapják, hogy sérüléseket érhessen az arcukon. Nagyon óvatosnak kell lenned a megtorlásokkal. Ne légy mohó, és próbálj több találatot elérni, mint amennyit tudsz. Menjen vissza, és keresse meg a nyílásokat. Miután megölte mindkét rákot, kap egy Nagy mocsári gyűrű .

Egy másik dolog, amire nagyon kell vigyázni, az a Sárgaujjas Heysel sötét szellem, aki betörhet rád, miközben a rákokkal harcolsz. Ez megnehezíti a dolgokat, mint kellene. De ha feltételezzük, hogy legyőzted a rákokat, nem túl nehéz legyőzni Heyselt. Elég gyengének tűnik, ha közel kerül hozzá. Tehát kerülje el a varázslatait, és vigye ki, hogy megszerezze a Heysel Pick és Xanthous Crown .

Miután megtisztította a rákokat és Heyselt, ideje körülnézni a zsákmányon. A mocsár bal oldalán lévő boltív közelében talál egy Grass Crest Shield . Mozgassa jobbra egy kicsit a kereséshez Bloodred Moss Clump és 4 Zöld virág . A mocsár közepe közelében talál egy holttestet, aki tartja Conjurator Armor Set és a Nagy mocsári pirománia Tome (beszélj Cornyx -szal a Firelink szentélyben). Közel a középső szigethez, ha a bal oldalon keres, megtalálja a Fallen Knight páncélkészlet . Haladjon tovább a mocsár bal oldalára, és keresse meg a 2 Zöld virág .

Innen vagy tovább megy a Mocsárba a Farron Keep felé (óvakodj a 2 Őrző Lovagtól), vagy irány a mocsár bal oldala a Cathedral Deep felé. Végül a Farron Keephez kell mennie, de most menjünk a Cathedral Deep -re (a Crystal Sage főnöke őrzi).

Menjen vissza a máglya bal oldalán lévő romokhoz. Látnia kell egy lyukat a falon, amelyen átmehet. Ne csak rohanjon be, mert 8 üreg vár odabent, köztük egy őr és egy varázsló a tetején. Az Őrző lámpást tart, és figyelmeztetni fogja a közelben lévő többi üreget, amikor meglát. Tehát próbálja meg tölteni és elvinni. Ne maradjon a Varázsló körében. Ha kell, egyenként csalogassa ki az üregeket. Miután kitisztította ezt a szobát, keresse meg a holttestet a szobában a Eretnek személyzete .

Menj fel az emeletre és menj át a hídon. Útközben öld meg az üreges pajzsot. Itt három elágazó ösvényre jutsz: kerüld el egy kicsit a középutat, mert tele van ellenségekkel, és ez vezet a főnök harcához.

VISSZAJELZÉS ORBECK : Válassza ki a bal oldali utat, és menjen fel a lépcsőn egy másik szobába, amely a központi szobára néz. Pergamenekkel és könyvekkel körülvett NPC -t talál. Ez Vinheimi Orbeck , és megtanít varázslásra, de csak akkor, ha az intelligencia statisztikája 10 vagy magasabb. Beszéljen vele, és a Firelink szentélyben fog lakni.

Mielőtt visszamenne, feltétlenül nézze meg a szoba másik oldalát, és zsákmányoljon 2 kék poloska pelletet egy holttestből a törött lépcsőn.

Menjen vissza a területre a három szétválasztó útvonallal. Ezúttal menjen jobbra, és lépjen be egy csarnokba. Vigyázz a Kristálygyíkra és öld meg, mielőtt eltűnik, hogy megkapd a Kristály drágakő . Menjen tovább a folyosón, hogy egy kis szobában találja magát (ha a mocsárból lépcsőn lépett volna, ezen a szobán keresztül lépett volna be ezekbe a romokba).

Menj fel az emeletre, de készülj fel egy Varázsló és egy másik pajzsos Hollow elleni küzdelemre. Ne próbálja egyszerre felvállalni mindkettőt. Elcsábíthatja a közelharci Hollow -t a Varázsló kínálatából, hogy egyedül vegye fel, mielőtt foglalkozik a varázslóval.

A lépcső felénél észreveszi, hogy kisétálhat a sziklákra. Folytassa a szikla menti utat, amíg meg nem talál egy holttestet, aki a Arany Sólyom pajzs . Menjen vissza a romok felé a mocsáron keresztül, de még ne menjen fel a lépcsőn. Van még zsákmány, amit találni kell.

A lépcső bal oldalán egy kis nyílást talál a romok alatt. Menj be, és készülj fel a bent várakozó keresztre feszített kísértet elleni küzdelemre. Miután kivetted, zsákmányold ki a holttesteket, hogy megkapd a teljességet Varázsló páncél készlet és a Zsálya gyűrű .

Menj vissza a lépcsőn keresztül a szobába a Varázslóval. Még egy zsákmányt kell találni. Menj fel a lépcsőn, és észre fogod venni, hogy leugorhatsz egy alacsonyabb erkélyre. Ennek az alsó erkélynek a végén talál egy Az áldozat gyűrűje .

Miután kitisztította ezeket a területeket, menjen vissza a szobába a két varázslóval. Vigyázat, itt nem csak ezek az ellenségek. Üregek várnak a szobában, hogy lesben álljanak, ha csak bent tölt. Megpróbálhatod felhívni a varázslók figyelmét, és kihúzni őket a szobából, miközben járőröznek. Türelmesen tisztítsa meg a szobát a varázslóktól és üregektől a szobában, de ne lépjen át a padló lyukán, különben leesik.

Ha átmegy ezen a szobán, egy keskeny ösvényen találja magát, amely a Crystal Sage főnökével az udvarra vezet. Ha parázstartót használt, körülnézhet az oszlopokon, és találhat idézőjelet. Ha segítségre van szüksége, hívja Eygon -t, hogy segítsen Önnek (ha Irinát megmentette az élőhalott településen).

BOSS FIGHT - KRISTÁLY SAGE

A Kristálybölcs egy mágusfőnök, aki lila varázslatokat lő rád, és kristályokat használva támadásokat hoz létre. Szerencsére van elég oszlop az udvaron ahhoz, hogy mögé bújhasson, hogy elkerülje néhány támadását, és találjon egy nyílást. Ranged/spellcaster osztályként egyszerűen elbújhatott az oszlopok mögé, és várhatott, amíg egy nyílás megtámadja őt, ahányszor csak lehet. Közelharcként kicsit türelmesebbnek kell lennie, és a szokásosnál kicsit többet kell manővereznie a főnök által végzett sok kristálytámadás miatt. Közelharcként az egyik trükk az, hogy rohanni kell a főnökhöz, mielőtt befejezné a varázslást.

Miután néhányszor megsérült, eltűnik, és közben jégkristályokat dob ​​a földre. Feltétlenül mozogjon, hogy elkerülje ezeket. Majd újra megjelenik valahol az udvaron, és további varázslatokat hajt végre. Próbálja meg elrohanni, mielőtt befejezi a szereposztást, hogy kényszeríthesse, hogy ismét eltűnjön. Jó ötlet, ha elmegy az udvar közepére, és körülnéz, hogy hol fog legközelebb megjelenni, hogy mielőbb fel tudja tölteni.

Az első szakasz meglehetősen egyszerű. Az alább felsorolt ​​összes készségét felhasználja, amelyeken körbejárhat. Mindig hajlítson, hogy ne érje csapásai. Töltheti őt, mielőtt befejezi a varázslást.

A második szakasz az, amikor a dolgok nehezebbé válnak. Több klónt fog szülni az udvar körül, amelyek ugyanazokat a varázslatokat használják. A különbség az, hogy a klónok kék varázslatokat használnak a lila helyett, de ugyanolyan erősen ütnek. A jó hír az, hogy a klónok 1 ütésre halnak meg, így ha van néhány dobókés vagy nyilak, akkor bölcs dolog lehet, ha kivesszük a klónokat, mielőtt megpróbáljuk bevonni az igazi főnököt. Ne ess túlterheltségbe, légy türelmes és használd az oszlopokat a javára. Közelharc esetén próbálja meg elsietni a klónokat, vagy használjon távolsági fegyvereket/varázslatokat. Ha szerencséje van, hogy észrevegye az igazi főnököt, rohanjon helyette, és rongálja meg annyiszor, hogy kényszerítse a főnököt és a klónokat.

Jégkristályok : A főnök véletlenszerű helyekre idézi a földre a jégkristályokat. Figyeld meg, hogy a jeges köd kiugrik -e a földből, hogy megtudd, hol fognak ívni a kristályok. Mozogjon tovább, nehogy megüssék.

Kristálylánc : Lineáris támadás, amelyet elkerülhetsz, ha tárgyak mögé bújsz vagy oldalról kitérsz.

Lélek Darts : Csavarokat lő rád, gyakran záporban. Kerülje oldalra, vagy bújjon az oszlopok mögé.

Homing kristályok : A főnök hatalmas kristályokat küld ki, hogy megtámadjanak. Nem bújhat el az oszlopok mögé, hogy ezt elkerülje, miközben követnek. Lassúak azonban, így ha türelmes vagy, várhatsz, amíg közel vannak hozzád, majd szaladgálj, miközben oldalról a főnökhöz lépsz.

Crystal Hail : A főnök egy gömböt küld a fenti levegőbe, ami leüti a kristály jégesőt.

Homing Crystal Soul Mass : A főnök kristályszilánkot idéz fölé. Ha közel vagy, ezek a szilánkok megtámadnak.

Ne hagyja abba a mozgást, használja az oszlopokat a javára, és vegye le a főnököt a varázslatok között. Miután legyőzte a kristálybölcsét, egy kristálybölcs lelkével jutalmazzák. Gyújtsa meg a máglyát, és készüljön fel arra, hogy legközelebb belépjen a Mély katedrálisba.