Legfontosabb Csaláskódok RR Quest 07 - A nukleáris opció

RR Quest 07 - A nukleáris opció

A VASÚTI KÉRDÉS 07 - A nukleáris opció

A The Railroad Quest 06 - Rockets 'Red Glare kitöltésével váltható ki

Megjegyzés: Ez a küldetés meglehetősen nehéz a tűzharcban, ezért érdemes nehézségekkel járó páncélt hozni magával, vagy viseljen erősen energiaálló felszerelést az Intézetben használt túl sok lézer/ energiafegyver miatt.

Megjegyzés: A küldetés elindítása sikertelen lesz az Intézet folyamatban lévő küldetéseiben. Ezért győződjön meg arról, hogy nincs befejezetlen dolga velük. Ügyeljen azonban arra, hogy ne kezdje el az Intézet küldetését 07 - A sor vége, mivel ez ellenségessé teszi Önt a Vasúti Frakcióval szemben.

Cél: Beszéljen Desdemonával

Amint a Prydwen -roncsok lángjai gomolygnak a látóhatár szélében, a vertibird leszállni kezd. Miután kiugrott a járműből, gyorsan menjen vissza a vasút központjába, és beszéljen Desdemonával, hogy kitöltse a The Railroad végső műveletét. A Vasút végre az Intézethez viszi a harcot a tömeges betörés és a szintetikus forradalom terveivel. Ezt megelőzően azonban fel kell vennie a kapcsolatot a Z1-14-gyel, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden elő van készítve.

Cél: Beszéljen a Z1-14-gyel

Amikor megérkezik az Intézetbe, a Z1-14 hiányzik a szokásos helyzetéből. Ehelyett menjen vissza a központi lifttel a közvetítőterembe, ahol először érkezett az Intézetbe. Egy szoba sarkában, ahol néhány tudós és őr van, a Z1-14 távol fog dolgozni. Beszélgessen vele, és tegye meg az utolsó hívást. Miután azt mondta neki, hogy „itt az ideje”, a pokol mindjárt elszabadul.

Cél: Ölj meg mindenkit a relé vezérlőtermében

A Z1-14-en kívül mindenkit le kell vinnie a szobában (igen, beleértve a fegyvertelen tudósokat is), hogy biztosítsa a relé vezérlőtermet. Először az őrökre koncentráljon, mivel csak ők tudnak visszavágni. Csak ketten vannak, így nem jelentenek nagy veszélyt. Röviddel ezután vasúti szövetségesei materializálódnak a közvetítőteremben.

Cél: Beszéljen Desdemonával

A Desdemona átad egy fúziós impulzus töltést, amelyet felhasználhat a nukleáris generátoron. A Vasútnak nagyon tetszik, hogy fellendülnek a dolgok, nem? Útközben meg kell próbálnia segíteni a szintetizáló lázadást is. Esetleg készíts fel egy hét fogásos ételt, és építs egy rakétát is a szabadidődben. Micsoda szlávmester. Ironikus nem?

Cél: Érje el a reaktort

A reaktorhoz vezető út megkezdéséhez be kell lépnie a közeli ajtón, amely a régi robotika területére vezet. Miután áthaladt az első ajtón, bekanyarodik a sarkon, és lát egy pár lézertornyot és egy szintetizátor, valamint két járőrt, akik lőnek az erőkre. Újabb ellenséges szintetizátorok lövöldöznek rád a távoli fal ablakain, miközben leereszkedsz a lépcsőn és a rámpán, ahol az első ellenséges csoport volt.

Használja a távolságot előnyére, puskákkal és más nagy hatótávolságú fegyverekkel, hogy fejlövéssel gyorsan lehozza őket. Legyen óvatos a szintetizáló fegyverek megsemmisítésével, mivel ezek majd hozzád száguldoznak és közelharcba fognak. Bár nem túl veszélyes, az arc váratlan szintetizálója véresen nagy figyelemelterelést jelenthet, ha tűzharc kellős közepén jár.

Miután az ablakok kitisztultak, menjen le a lépcsőn az alábbi szintre, figyelve a közelharci szintetizátorra és a félúton lévő távolsági szintetizátorra. A lépcső alján található egy terminál, amely a prototípusokat vezérli a túlsó szobában (beleértve az őrszemet is). A szintézisek a terem túlsó végéből nyüzsögnek be, amint belépsz, így készen állsz arra, hogy hátat nyújtson.

Ez ismét egy távolsági összecsapás, ezért húzzon elő egy puskát vagy más távolsági fegyvert, hogy felvegye a szintetizátorokat, mielőtt túl közel kerülnének. Szövetségesei segítenek gyengíteni őket a harc előrehaladtával. A szoba túlsó oldalán egy oldalsó folyosón talál egy lefelé vezető nyílást. Csepegjen át rajta, és ragadjon meg egy fúziós magot a géptől balra. Egy rövid lineáris folyosó egy ajtóhoz vezet, amely az intézet Bioscience területére vezet.

Lépjen le a lépcsőn, és menjen át egy ajtón, és találja magát a konzolnál, amellyel korábban találkozott (az Institute sidequest - A House Divided során), amikor a lázadókkal foglalkozott. Amint belép a Bioscience fő területére, a tudósok csak menekülnek, hogy a helyiség túlsó oldaláról érkező szintetizátorok helyettesítsék őket. Használja a középső falat fedőlapként, miközben lassan egyenként tisztítja az ellenséges szintetizátorokat. Vigyázzon a szemközti ajtó fölötti falon lévő lézertornyokkal is.

Ezután átmegy az Intézet nagy központi területére, ahol több szintetizátor csoport találkozik, köztük néhány tanár. Meg kell harcolnia az utat a környéken a vasúti sereggel és a szélhámos szintetizátorokkal, hogy elérje a fejlett rendszerek terület ajtaját. Ami sajnos nekünk szorosan zárva volt.

Cél: Használja a terminált az Intézet lezárásának felülbírálására

A terminál apa lakóhelyiségében található. Kövesse a jelzőket a folyosókon, és lépjen fel egy lifttel, hogy elérje őket. Amikor megérkezik, ott várja őt. Meggyőzheti őt, hogy adja meg a jelszót, vagy feltörheti a terminált. Szánjon időt arra, hogy bármilyen módon beszéljen vele. Amikor hozzáfér a terminálhoz, választhatja a „BD-2 evakuálási protokoll bekapcsolása” opciót is, amely biztosítja, hogy többen elkerüljék a közelgő robbanást. Ha készen áll a Speciális rendszerek ajtók kinyitására, válassza a 'fő biztonsági zárolás felülbírálása' lehetőséget.

Cél: A reaktor elérése (folytatás)

Nem fog tudni visszatérni a korábbi útjára, ehelyett vegye be az oldalsó ajtót, és ereszkedjen le a spirális sétányon lefelé az Intézet központi területére, és több szintetizátort vesz fel, ahogy közeledik a fejlett rendszerekhez most nyitott ajtóhoz. Csak rohanhat a szintetizátorok ezen hulláma mellett, és beléphet az ajtón, ha úgy tetszik, ahelyett, hogy átverekedné magát. Amikor bent vagy, számos tudós és szintetizátor fog bekapcsolódni, amikor belépsz a labor területére. Mostanra már gyakorlottnak kell lennie az ellenségek leverésében, ezért vigye el őket a takarítókhoz.

Átmegy a reaktorba vezető folyosók régi betonján és rozsdás fémén. Legyen rendkívül óvatos, amikor magához a szobához vezető ajtókhoz közeledik, mivel nagy számban vannak szintetizátorok és tudósok (köztük néhány plazmával és rendes gránáttal). A reaktorteremben több kifutó is található, ami azt jelenti, hogy a szintetizátorok gyakran felülről lőnek rád, így a fedél kevésbé lesz hatékony. Szánjon rá időt, kerülje a gránátokat, és ha akar, használjon néhány stimuluscsomagot, mert ez a küldetéssor utolsó harca. A reaktor terminál jelszavának megszerzéséhez ki kell rabolnia az egyik szintetizátor testét (A-2018). Amikor csak teheti, menjen fel a reaktorhoz, és lépjen kapcsolatba az ajtó melletti terminállal.

Cél: Fúziós impulzus töltése a reaktorban

Először le kell állítania a reaktort, hogy eltávolítsa a hatalmas sugárzást belülről. Ha ez megtörtént, kinyithatja a reaktor ajtaját, és az impulzus töltést a belső oszlopra (házra) helyezheti. Néhány másodperc múlva Tinker Tom visszateleportálja Önt a relé vezérlőtermébe.

Cél: Beszéljen Desdemonával

Ezt érkezéskor automatikusan be kell fejezni.

Cél: Beszélj Shaun -nal

Cél: Beszéljen Tinker Tom -szal

Beszéljen a fiatal Shaun -nal, és dönthet úgy, hogy megmenti, vagy maga mögött hagyja. Quicky értesítse Tinker Tomot a választásáról, és ő kitölti a menekülési tervvel.

Cél: Lépjen be a relébe

Lépjen vissza a váltóba, ahol az Intézet útja utoljára hagyta el. Megjelenik a Mass Fusion épület tetején, amelybe korábban beszivárogtatott az Intézetbe.

Cél: Használja a detonátort

És itt jön a BOOM! Ha kétszer lép kapcsolatba a mellette lévő detonátorral, fújja magasra az Intézet égboltját. Ez egy pokoli képernyőkép. A befejező jelenetek lejátszása után a The Railroad többi része és néhány intézet személyzete mögötted fog állni a háztetőn.

Cél: Beszéljen Desdemonával

Végezzen egy utolsó csevegést Desdemonával, hogy befejezze a dolgokat és befejezze a The Railroad küldetést. Gratulálunk, befejezte a Fallout 4 vasúti útját.