Secretlab Titan Review

Áttekintettük a Secret TItan játékszéket, amely ennek a népszerű játékszék márkának a zászlóshajója. De megéri a pénzt? Találjuk ki.

ÁltalSamuel Stewart 2021. január 10 Secretlab Titan Review

Bottom Line

A Secretlab Titan 2020 Series egy kedvező árú játékszék, amely kivételes figyelmet fordít azokra az apróságokra, amelyeket mások figyelmen kívül hagynak.

Kényelmes, jól néz ki, és tökéletesen az asztalához igazíthatja. Nagyon ajánlott.

4.8 Lásd Ár

Ha sok pénzt fog költeni egy játékszékre, biztos szeretne lenni abban, hogy a lehető legjobb terméket kapja. Ma közelebbről megvizsgáljuk a Titán a Secretlab-től hogy hol esik a minőségi skálán.

Végül is, 500 dollár körüli MSRP-ért ez nem a legolcsóbb játékszék a piacon, de mégis úgy döntöttünk, hogy teszteljük, mivel egyre népszerűbb a játékosok körében.

Kezdjük egyszerűen: ennek a széknek nagyon visszafogott megjelenése van. Ellentétben sok más székkel a piacon, ez lemond a túl nagy márkajelzésről és az élénk színekről, és ehelyett a professzionális, mégis lezser megjelenésre összpontosít, amely tökéletesen illeszkedik az olyan informális környezetekhez, mint az otthoni irodák vagy a közös munkaterületek.

Secretlab játékszék

Rengeteg szigeteléssel és védelemmel rendelkezik, így nem törik el szállítás közben. Maga a szék összeszerelése egyszerű volt, és tizenöt percet vett igénybe egy személyre, ami nem túl hosszú. Szerencsére az utasítások nagyon világosak voltak, és van még egy összeszerelési videó közvetlenül a Secretlab csapatától elérhető.

A szék összeszerelése során egy dolgot szem előtt kell tartania, hogy ne érintse meg a háttámla dönthető karját, mielőtt a szék teljesen be van állítva. Rengeteg figyelmeztetés van, így nem lehet probléma, de csak azt szeretnénk, hogy tartsa szem előtt. Különösen akkor, amikor az ülést kiemeli a csomagból, ahol óvatosnak kell lennie.

Általában azt tapasztalja, hogy a legjobban kinéző székek nem túl kényelmesek, és a kényelmes székek általában nem vonzóak. Mindazonáltal a Secretlab Titan ezen a részlegen nem sántít: számos funkcióval rendelkezik, amelyek a leginkább testreszabhatóak közé teszik.

Secretlab áttekintése

Kezdjük azzal, hogy megvizsgáljuk az innovatív deréktámasz rendszerét. Általában van egy kivehető párna, de ezek váratlanul elmozdulhatnak, és gyakran kevésbé kényelmesek, mint elsőre tűnnek. Ehelyett ez a szék lehetővé teszi egy gomb elforgatását az oldalán, hogy növelje vagy csökkentse a támaszték mértékét. A támasz ezután kinyomódik a szék belsejéből. Menő, igaz?

Ez a szék minden szokásos funkcióval rendelkezik, amire számítani lehet: van benne billenő mechanizmus és dönthető funkció. Mindazonáltal a 4D-s kartámaszok beépítésével túlmutat. Ezek mozgathatók fel, le, balra, jobbra, be és ki, hogy pontosan úgy üljenek, ahogyan szeretnéd. De várj, van még!

A Titan lengéscsillapító, hidegen keményedő habbal van töltve. Ez kissé technikailag hangzik, de lényegében jobban ellenáll a tömörítésnek, mint a hagyományos hab. Ezenkívül kényelmesebb és tartósabb is, így sokkal hosszabb ideig használhatja a széket, mint a legtöbb.

Secretlab Titan Review 2021

Ne felejtsük el megemlíteni a Titan ergonomikus kialakítását. Valószínűleg már tisztában vagy, de a hosszú ideig tartó ülés igen valódi kárt okozni a hátadra és a csuklódra. Mivel ez a szék kiemeli a helyes testtartást, sokkal kisebb az esélye annak, hogy megsérüljön, még akkor is, ha egész nap ül.

Ez is PU bőrrel van bevonva. Tudjuk, mire gondol: 400 dollár, és nincs valódi bőrkárpit?. Hát nyugi. A valódi bőr etikai problémákkal jár, de ezen túlmenően nagyon fájdalmas gondoskodni róla. Ehelyett egyszerűen letörölheti a Titánt, és pontosan ugyanúgy fog kinézni, akár évekkel később is.

titkoslabor titán

Szia, kemény padlód van? Valószínűleg találkozott már azzal a problémával, hogy a szék görgői nagy zajt adnak, igaz? Talán egyszer-kétszer meg is karcolták? A Titan gumibevonatú kerekekkel rendelkezik, így nemcsak szinte hangtalanok, de kevésbé valószínű, hogy károsítják a padlót. Egy szék, ami segít megtartani a bérleti kauciót? Regisztráljon minket.

Az alumínium váz biztosítja, hogy ez a szék könnyebb, mint riválisai anélkül, hogy a szerkezeti szilárdság csökkenne. Ez elengedhetetlen – a Titan akár 286 fontot is elbír, és kényelmes marad a 6' 3 magas emberek számára. Ez elég kivételes, nem? A célközönség mindenképpen nagyobb emberek, de mindenki gond nélkül használhatja. Tehát ha nagydarab ember vagy, akkor ez a szék lehet, hogy neked való.

Secretlab Titan áttekintése

A Secretlab nem csak a pénzét akarja elvenni és futni. Erre a székre két év ingyenes garancia vonatkozik, és az ügyfélszolgálati kérdéseket mindössze 24 órán belül megválaszolják. Ha ez nem ébreszt önbizalmat, akkor nem sok lesz.

Ritkán látni olyan játékszéket, amelyik mindenre tökéletesen képes rászegezni, amire szüksége van. Még ritkább, hogy mindezeket a tulajdonságokat a prémium árkategória alsó határába tartozó székben találjuk meg. Ha tanácsot szeretne kérni, próbáljon meg egyet ezek közül a székek közül, mielőtt elfogy – nagyon gyorsan mennek, és van egy új 2020-as sorozat most, amely a legtöbb múltbeli problémát kezeli, és még kényelmesebb.

Három év folyamatos használat után a Secretlab Titan még mindig szinte teljesen újszerű teljesítményt nyújt, és az anyag nagyon jól bírja. Semmi sem tört el, és egyértelmű, hogy a felhasznált anyagok nagyon jó minőségűek.

Ezek is tetszhetnek neked