Sennheiser GSP 670 áttekintés

A GSP 670 a Sennheiser első vezeték nélküli gamer fejhallgatója, és bár a tiszta hangzás tekintetében nincs párja, más területeken nem bírja olyan jól.

ÁltalSamuel Stewart 2022. január 3 Sennheiser GSP 670

Bottom Line

Annak ellenére, hogy a Sennheiser legelső sikere a vezeték nélküli gaming headset elkészítésében, a GSP 670 olyan szintű hangminőséget kínál, mint az árkategóriájában.

Ha 350 dollárt kell költenie egy játék headsetre, és a legjobb hangzású vezeték nélküli eszközt szeretné a piacon, akkor ez egy egyszerű választás. Csak győződjön meg arról, hogy minden rendben van a többi funkció kezelésével.

Tervezés: (4.5)Jellemzők: (4.2)Akkumulátor: (3.6)Mikrofon: (4.9)Hang: (5.0) 4.5 Lásd Ár

A GSP 670 A headset a Sennheiser első vezeték nélküli játékokhoz készült headsetje, amely megnehezítette a rajongók számára, hogy csökkentsék elvárásaikat a megjelenés előtt.

Egyrészt az Sennheiser ! Mit kívánhatna még? Ez a cég minden idők legjobb fejhallgatóját készítette a piacon, és ezek audiofil szintű hangprofilja sok más gyártó törekvése.

Másrészt még soha nem készítettek vezeték nélküli gaming headsetet, ami sokak számára aggodalomra adott okot.

Tehát megalapozott volt a szurkolók lelkesedése, vagy a nemzőknek volt valami értelme?

Találjuk ki.

TartalomjegyzékElőadás

Műszaki adatok

Név Sennheiser GSP 670
típus Fül körüli fejhallgató
Kapcsolat 2,4 GHz vezeték nélküli/ Bluetooth 5.0
Frekvenciaválasz 10 – 23000 Hz
Tervezési stílus Zárva
Súly 398 gramm
Mikrofon válasz 10 – 7300 Hz
Felszedő minta Kétirányú ECM
Elem élettartam 16-20 óra

Tervezés

Sennheiser GSP 670

A Sennheiser headsetek mindig is az agresszív vonalon haladtak játékos esztétikus bőséges szögletes dizájnban és RGB világításban és a feltűnőbb dizájnban.

Ennek ellenére úgy érezzük, hogy a GSP 670 megjelenésével még tovább fokozták játékukat.

Ezzel a fülhallgatóval a Sennheiser végül feladta a vörös és fekete színsémát játék fejhallgatók és menjen be egy kifinomultabb a fekete árnyalatai irány. A rendkívül szögletes, terjedelmes és szinte sci-fi külseje továbbra is segít megkülönböztetni, mint egy egyértelműen játékra alkalmas fejhallgatót.

A GSP 670 megkívánja a csodálatot, de nem olyan figyelemfelkeltő vagy akár egyenesen elvonó módon, ahogy ezt sok RGB-megvilágítású fejhallgató képes elérni.

Ez nem egy olyan dizájn, amely mindenki számára vonzó lesz, de dicséretet kell mondanunk a Sennheisernek, hogy ezzel a tervezési elvvel mindent elért, amire törekedett. A fülhallgató rendkívül prémium hangulatú.

Sennheiser GSP 670 áttekintés

Természetesen, ha a mutatós kiegészítők híve, akkor is életet lehelhet a GSP 670-be a levehető oldallapok cseréjével. Az oldallapok választéka nem túl változatos, de a testreszabhatóság lehetősége adott.

A nagy fülkagylók is úgy érzik, hogy a mérethez képest megfelelő mennyiségű kütyü van beépítve.

A bal oldali fülkagylóban található a mikrofon és a töltőcsatlakozó, de van egy tolókapcsoló is, amely többféle célt szolgál, míg a jobb oldali fülkagylóhoz egy nagy hangerőszabályzó, intelligens gomb és egy kisebb csevegőkeverő kerék tartozik.

A GSP 670 olyan esztétikát mutat, amelyet nehéz nem szeretni. A szögletes, futurisztikus forma a letisztult és stílusos színvilággal kombinálva egyszerűen olyan benyomást kelt, amely határozottan érezhető szerencsejáték de nem zavaró.

Kényelem

Sennheiser GSP 670 Comfort

Azt mondtuk, hogy prémium érzetet kelt a fejhallgató kézben tartásával, és ennek kétségtelenül a súlya az oka. Ez a készülék alig 400 grammot nyom, amit nem lehet könnyű kategóriába sorolni.

Ez azonban továbbra is egy fejhallgató, amelyet akár órákig is hordhatnánk gond nélkül, szóval ne hagyd, hogy a súlya aggodalmaskodjon. A Sennheiser munkatársai mindent megtettek annak érdekében, hogy a GSP 670 viselése abszolút öröm legyen.

Ennek nyilvánvalónak kell lennie, ha rápillant a nagyvonalúan vastag, puha párnára mind a fejpánton, mind a fülkagylókon. A fülpárnák különösen nagyon plüssek, de az anyag még mindig képes leküzdeni a fül izzadását, miközben lehetővé teszi az igazán lenyűgöző passzív zajszűrést.

A GSP 670 még tovább küzd a kényelmi szempontok ellen, mivel nem csak a fülkagylók kéttengelyes állíthatóságát kínálja, hogy minden fejre illeszkedjen, hanem a fejpánt csúszkáját is, amellyel a szorítóerőt lehet állítani.

Ez az utóbbi funkció az, amit nem nagyon találunk a játék headsetekben, de minden bizonnyal nagyra értékelik, és garantáltan megtalálja a tökéletes kényelmi zónát.

Nem kevesebbet vártunk egy headsettől ezen az áron, de a GSP 670 egy olyan eszköz, amelyről el fogod felejteni, hogy viselsz.

Jellemzők

Sennheiser GSP 670 fejhallgató áttekintése

Sennheiser termékként azt jelenti, hogy ne számítson arra, hogy bármilyen mutatós tartozék ráveszi Önt a vásárlásra. A dobozból már csak a headsetet, az USB-kulcsot és a töltőkábelt kapja meg – ezek a hangszórók a Sennheiser által e termék iránt tanúsított bizalom szintjét jelzik.

Ez a bizalom nem indokolatlan és nem megérdemelt, de nagyobb hangsúlyt fektet az alapvető funkciókra.

És ha az alapvető funkciókról beszélünk, a legfontosabb messze az USB dongle . Az esetek 99%-ában ezt fogja használni a headset csatlakoztatásához bármely eszközhöz.

Van Bluetooth opció is, a fülkagyló oldalsó kapcsolójának pár másodpercig tartó nyomva tartásával kényelmesen beléphetünk a Bluetooth párosítási módba. Ennek ellenére a Bluetooth-kapcsolat szigorúan utólagos megoldás a GSP 670-nél.

A vezeték nélküli kapcsolat mindig elsőbbséget élvez, és ez az egyetlen mód, amely lehetővé teszi a többi funkció használatát, amelyekről egy kicsit kitérünk.

Ami a leglenyűgözőbb ebben a hardverkulcsban, az az, hogy valóban alacsony késleltetésű vezeték nélküli élményt kínál. Ebben az árkategóriában semmi mással nem szabad megelégedni, de tekintve, hogy a Sennheisernek ez volt az első betörése a vezeték nélküli játékfejhallgatók birodalmába, először látnunk kellett, hogy elhiggyük.

A vezetékes kapcsolat mindig jobb lesz, mint a vezeték nélküli, ezt egyszerűen nem lehet megkerülni, de ami a vezeték nélküli headsetet illeti, az ő nem fogad el kompromisszumot a késleltetést illetően.

Sennheiser GSP 670 Bluetooth

Csak kár, hogy ez nem mondható el a jeltartományáról. A headset kiválóan működik, amikor a számítógép előtt ül, és távol játszik.

Ennek ellenére, ha szeret a házban mászkálni a meccsek között, miközben a fülhallgató be van kapcsolva, és a háttérben zenél, akkor a GSP 670 árához képest eléggé alulmarad.

Míg a versengő headsetek segítségével felfedezheti otthona minden zugát a vezeték nélküli jel veszélyeztetése nélkül, egyetlen fal gyakran túl jelentős akadálynak bizonyulhat a GSP 670 számára.

A számítógépen kívül a hardverkulcs segítségével is csatlakoztathatja ezt a headsetet a PS4-hez. Ilyen módon azonban nem fog hozzáférni semmilyen további funkcióhoz, beleértve a 7.1 virtuális térhangzás .

Így ha ezt hozzáadjuk a korábban említett korlátozott Bluetooth-támogatáshoz, akkor világossá válik, hogy a GSP 670 nem a sokoldalúságot szem előtt tartva készült headset.

A hardverkulcson kívül meg kell említenünk a Sennheiser Gaming Suite szoftvert. A szoftver futtatása után beprogramozhatja a fülkagyló intelligens gombját a 2.0 és 7.1 módok közötti váltáshoz, illetve az EQ opciók közötti váltáshoz.

A szoftver számos előbeállítást tartalmaz, és lehetővé teszi az EQ tetszés szerinti testreszabását is. Ez vonatkozik a lejátszásra és a mikrofonra is.

Összességében egy nagyon funkcionális szoftverről van szó, de nem kínál annyi funkciót, mint a Sennheiser néhány versenytársa, akik a játék terén tapasztaltabbak.

Nyilvánvaló, hogy minden lényeges elemet tartalmaz, de ki ne szeretné, ha további csengő és síp is van?

Akkumulátor

Sennheiser GSP 670 akkumulátor

Az akkumulátorral kapcsolatban sincs semmi különösebb figyelemre méltó. A 20 órás akkumulátor-élettartam nem rossz, de ha figyelembe vesszük, hogy ez egy 350 dolláros fejhallgató, azt gondolhatja, hogy többet kínál.

Különösen azért, mert az akkumulátor a becslések szerint csak 16 óra, ha alacsony késleltetésű módot használunk, amit természetesen mindig használni kell, ha játszik.

Néhány remek funkcióval rendelkezik. Például használhatja ezt a headsetet töltés közben, ami meglepő módon nem minden fejhallgató támogatja.

Van egy turbófeltöltési mód is, amellyel mindössze 7 percig töltheti a headsetet, hogy két teljes óra használatot biztosítson. És ha egyszer elcsúsztatja a csúszókapcsolót, hangértesítést fog kapni, amely megmondja, hány százalékos az akkumulátor élettartama.

Ezek mind remek életminőségi jellemzők, de még jobbak lettek volna, ha az akkumulátor élettartama egy kicsit jobban megfelelne a versenytársaknak.

Mikrofon

Sennheiser GSP 670 fejhallgató

Most, ahol a GSP 670 nem köt kompromisszumot, az a mikrofon. Ez a forgatható mikrofon magas szintű sugárzási minőséget kínál. Ebben az árkategóriában nem tudja felvenni a versenyt a vezetékes mikrofonokkal, de nem olyan, mintha valaha is számítottunk volna rá.

Ami fontos, hogy könnyedén legyőzi a vezeték nélküli versenytársakat tiszta és éles hangzásával, amely egyszerűen csodálatos.

A Sennheiser Gaming Suite mikrofonfelvevőjét pedig tovább testreszabhatja. A normál mód mellett vannak még Meleg és Egyértelmű módok.

Nem mondhatjuk, hogy bármi különbséget éreztünk volna, amikor ezekre a módokra váltunk, de az alapértelmezett hangzás annyira jó, hogy eleve nem érzi szükségét a váltásnak.

Ezenkívül testreszabhatja a szintjét Oldalsó hang és Zajkapu .

Zajkapu beállítja azt az egyéni hangerőt, amelynél a mikrofon felveszi a dolgokat, ami kiválóan alkalmas a környezeti háttérzajok kiküszöbölésére. Barátai soha nem tudják meg, hogy mikor kapcsolta be a váltakozó áramot, és a háttérben működik ezzel a mikrofonnal, és kiküszöböli a még zajosabb kellemetlenségeket.

Ami pedig azt illeti Oldalsó hang , ez egy örvendetes funkció, ha csendesebb környezetben tartózkodik, mivel, mint mondtuk, ezen az eszközön a passzív hangszigetelés kiváló, és ha nem hallja megfelelően magát, amikor beszél, az zavaró lehet.

Ami magát a mikrofont illeti, az egyetlen probléma lehet vele, hogy nem leszerelhető. Fantasztikus, hogy automatikusan elnémítja magát, amikor felhajtja, és aktiválódik, amikor lehajtja, de sokak számára üdvözlendő szolgáltatás lett volna, ha teljesen eltávolítható.

Ennek ellenére, tekintve, hogy ez egy olyan headset, amely a játékot helyezi előtérbe, nem panaszkodhatunk erre. Nem mintha egy ilyen drága fejhallgatót vinnénk ki a szabadba, amikor nem úgy tervezték, hogy elviselje az elemeket.

Hang

Sennheiser GSP 670 hang

És végül megvan a hangminőség. Ez az, amiért megéri minden. Még ha a funkciók hiánya, a legjobb esetben is átlagos akkumulátor-élettartam vagy a közepes hatótávolság nyomaszt, ennek a headsetnek a hangja nem hagy közömbösen.

Ahogy az várható volt, figyelembe véve az árat és a gyártót, a Sennheiser emberei ezzel a headsettel hozták az A-játékukat. Fenntartás nélkül kijelenthetjük, hogy a Sennheiser GSP 670 tanúsított audiofil minőségű hangzással rendelkezik.

És annak ellenére, hogy játékra készült, minden fantasztikusan hangzik ezen a fülhallgatón: zene, filmek, nevezzük.

A gyakorlatlan fül számára ez elsöprő lehet, mivel a játékok sok robbanást tartalmaznak, de ez azért van, mert a basszus itt nagyon szabályozott. Nem hiányzik belőle az ütés, csak nem dübörög, és nem árnyékolja be a többi frekvenciát. Ez fantasztikus, bár elsőre talán úgy hangzik, mint egy edzetlen fül számára, aki először vált át egy erős basszushangzó készülékről.

Az előbeállítások minden helyzetet lefednek, bár bármikor szívesen elkészítheti hangprofiljait, ha ezt kötelességének érzi.

A 7.1-es térhatású hangzás nem a legjobb a kategóriájában – ami ismét arra utal, hogy ez a Sennheiser első kísérlete egy vezeték nélküli játékfejhallgató létrehozására, mint bármi más –, de még mindig rendkívül funkcionális.

Még a sztereó módban is van egy nagyszerű hangszín, amely drága mélységérzetet hordoz, és lehetővé teszi a hang pontos pontos meghatározását.

Egyszerűen nem tudunk elég jót mondani róla. Ez minden, amit egy Sennheiser készüléktől remélhetsz – olyan hangminőség, amely mindent a legjobb hangzást biztosít.

Következtetés

Sennheiser GSP 670

Összefoglalva, a GSP 670 egy nagyszerű headset, de nehéz megítélni azon kívül, hogy ez a Sennheiser által készített első vezeték nélküli gaming headset.

Egyrészt, Sennheisernek sikerült keringővel belemennie ebbe a jelenetbe, és teljesen eltüntette a versenyt.

A tiszta, audiofil szintű hangzás szempontjából egyedülálló. Ezenkívül rendkívül kényelmes, és készen áll arra, hogy órákon át támogassa a játékkal kapcsolatos erőfeszítéseit.

De van egy elképesztő, ha működőképes szoftvere, az akkumulátor-élettartam, amely miatt nehéz izgulni, és gyenge a vezeték nélküli jel.

Ez a legjobb vezeték nélküli játék fejhallgató 350 dollárért? Ez az, ha csak a legjobb hangzású headsetet szeretné a piacon, és nem bánja az imént említett hátrányokat.

Mégis, ha egy kicsit sokoldalúbb fejhallgatót szeretne, vagy egy olyan headsetet, amelyet büntetlenül bevihet a szomszédos szobába, vagy akár a mellette lévőt, akkor érdemes megfontolni néhány alternatívát.

Mindenesetre örömmel látjuk, hogy a Sennheiser megbirkózik ezzel a piaccal, hiszen nagy elvárásokat támasztunk ezzel a gyártóval szemben. És már szállítanak is. A nemrégiben kiadott Sennheiser GSP 370 minden olyan problémát megold – a sokoldalúság kivételével –, amelyeket a GSP 670-nél tapasztaltunk, elképesztően éles és messzemenő vezeték nélküli jelével és példátlan 100 órás akkumulátor-élettartamával.

Ez egy 200 dolláros fejhallgató, tehát ne számítson az audiofil minőségű hangzásra, amelyet ez a fülhallgató nyújt, de ha szeretné elolvasni a termék teljes ismertetését, itt megteheti.

Ezek is tetszhetnek neked