Legfontosabb Szerencsejáték Shenhe építési útmutató a Genshin hatáshoz

Shenhe építési útmutató a Genshin hatáshoz

A Shenhe egy Cryo Polearm támogatás, amely sok mindent kínál. Íme a Genshin Impact végső Shenhe építési útmutatója.

ÁltalSamuel Stewart 2022. január 24. 2022. január 6 Shenhe Build Guide for Genshin Impact

Shenhe a Cryo Polearm támogató karaktere, aki más párttagok Cryo és Physical DMG csiszolására összpontosít. Ez a Cryo Elements korlátozása elkötelezett támogatóvá teszi őt. Ellentétben az univerzális támaszokkal (mint például a Zhongli, Bennett , Xingqiu és Kazuha), akik a legtöbb csapatkompozíciót támogatni tudják, a dedikált támogatások csak a tervezett réseken belül működnek. Láttuk már ezt Gorou és DEF-skálázó Geo karaktereknél, de a Shenhe az első 5* dedikált támogatás, amelyet a Genshin Impacthoz adtak hozzá.

Ez megkérdőjelezi életképességét. Karakterszint-listánk összeállításánál és frissítésénél az egyik fő kritérium az, hogy mennyire univerzálisan életképesek. Mind a karakterek megszerzése a Genshin Impactban, mind a szintlépésük hatalmas erőforrás-befektetés. Az általunk említett univerzális támaszok magas rangot kapnak, mert így lesz soha elveszett befektetésnek érzi magát. Sajnos nem mondhatjuk el ugyanezt Shenhe-ről.

Ez nem azt jelenti, hogy rossz. Egyszerűen tisztában kell lenned vele, mikor jó, és csak akkor húzz érte, ha ez a szűk játékstílus egyetért veled. Tehát ezt szem előtt tartva nézzük át Shenhe összes tehetségét, csillagképét, fegyverválasztását, tárgyi lehetőségeit és csapatkompozícióit.

Ha ez megtörtént, sokkal tisztább képet fog kapni arról, hogy megéri-e a fiókja miatt.

TartalomjegyzékElőadás

Shenhe tehetség prioritása

Genshin Impact Shenhe tehetség prioritás
TehetségLeírásKiemelten fontos
Normál támadás
(Dawnstar Piercer)
Normál támadás
Legfeljebb öt egymást követő lándzsaütést hajt végre.

Charged Attack
Egy bizonyos mennyiségű állóképességet fogyaszt, hogy előretörjön, és közben sebzést okoz az ellenfeleknek.

Merülő támadás
Lezuhan a levegőből, hogy lecsapjon a földre, megsebesítve az ellenfelet az ösvény mentén, és becsapódáskor AoE DMG-t okoz.
Shenhe készletének egyértelmű szándéka az, hogy más Cryo karakterek DMG-jét dörzsölje.

Tehát hacsak nem teszteli a fő DPS-képességeit, ez könnyen ő lesz a legkevésbé fontos tehetség .
Elemental Skill
(Tavaszszellem megidézése)
A fagyos harmat, ezüstös és sűrű, minden démont kiűz.
Minden közeli párttagnak megadja az Icy Quill effektust, és különböző módokon osztja el a Cryo DMG-t attól függően, hogy lenyomva vagy lenyomva van-e.

nyomja meg
Egy Talisman Spirittel együtt rohan előre, Cryo DMG-t osztva az ösvényen lévő ellenfeleknek.

Tart
Parancsolja a Talisman Spirit-nek, hogy keressen AoE Cryo DMG-t.

Jeges Quill
Amikor a Normál, Charged és Plunging Attacks, Elemental Skills és Elemental Bursts Cryo DMG-t osztanak az ellenfeleknek, a kiosztott DMG-k Shenhe jelenlegi ATK-ja alapján nőnek. Az Icy Quill effektusai az időtartam lejártakor vagy bizonyos számú aktiválás után törlődnek. Ha lenyomva tartja, az Icy Quill hatása tovább tart, és többször is kiváltható.
Amikor egy Cryo DMG-példány több ellenfelet is megüt, a hatás többször is aktiválódik az ellenfelek eltalált száma alapján. A hatás kiváltásának számát a rendszer az Icy Quill segítségével minden egyes párttag esetében függetlenül számítja ki.
Íme a tl;dr ehhez a képességhez – Shenhe csinálja a Cryo DMG-t, és debuffot helyez az ellenségekre. A debuff által érintett ellenségek megnövelt Cryo DMG-t kapnak. A DMG növekedése lelép Shenhe ATK-járól. Ennek ellenére a csapat minden szereplője csak meghatározott számú DMG-példány esetén részesülhet ebből a Cryo DMG buffból.

Ha a képesség Hold változatát használod, Shenhe több DMG-t csinál, és a buffja hosszabb ideig tart, és karakterenként többször tud produkálni.

Összességében ez Shenhe-é legfontosabb tehetség .
Elemental Burst
(Isteni leány szabadulása)
Felszabadítja a Talisman Spirit erejét, lehetővé téve, hogy szabadon vándoroljon ezen a síkon, AoE Cryo DMG-vel.

A Talisman Spirit ezután létrehoz egy mezőt, amely csökkenti a benne lévő ellenfelek Cryo RES-ét és fizikai RES-ét. Rendszeres Cryo DMG-t is oszt a területen belüli ellenfeleknek.
Shenhe Burstje hasonló Kazuha és Rosaria Burstjéhez. Létrehoz egy mezőt, és azon belül az ellenségek elfoglalják a DMG-t, és csökkentik a krió- és fizikai ellenállásukat.

Ideális lenne Shenhe Skill-jét és Burstjét egyformán szintre emelni, de ha kedvenceket kellene választanunk, azt mondanánk, hogy ő az második kiemelt tehetség .

Shenhe passzív tehetségei

Genshin Impact Shenhe passzív tehetségek
Tehetség neveLeírásÉrtékelés
Pontos jövés-menés25%-kal több jutalmat kap, ha egy Liyue Expedícióra küldik 20 órára.Láthatja, hogyan fogynak ki a miHoYo munkatársai a passzív tehetségek ötletéből. Ez teljesen lényegtelen.
Deific EmbraceA Divine Maiden’s Deliverance által létrehozott mezőnyben egy aktív karakter 15% Cryo DMG bónuszt kap.Ez egyenértékű azzal, mintha az aktív karakter egy 2 darabból álló Blizzard Strayer készlet bónuszt adna. Nem csodálatos, de soha nem rossz.
Szellemi közösség pecsétjeMiután Shenhe a Spiring Spirit Summoning alkalmazást használja, minden közeli párttagot biztosít a következő hatásokhoz: nyomja meg : Az Elemental Skill és az Elemental Burst DMG 15%-kal nőtt 10 másodpercig. Tart : Normal, Charged és Plunging Attack DMG 15%-kal nőtt 15 másodpercig.Ez a tehetség lehetővé teszi Shenhe számára, hogy támogassa a különféle Cryo-támogatásokat, és olyan jövőbiztossá teszi őt, hogy nehéz elképzelni olyan új Cryo karaktereket, akiknek ez ne hasznot húzna.
Ez az a fajta tehetség, akit többet szeretnénk látni a játékban.

A játék legerősebb DPS-karakterei közül néhány Cryo karakter. Ide tartozik Ganyu, Eula és Ayaka. Köszönhetően annak a ténynek, hogy a kitörése a fizikai ellenállást is csökkenti, valamint azt, hogy a Spirit Communion Seal hogyan tud csiszolni minden A készségek, a kitörések és a támadások (nem csak a Cryo-k) még Eula is sokat profitálhat Shenhe támogatásából, bár nem olyan mértékben, mint Ganyu és Ayaka.

Mint már említettük, lehetetlen elképzelni egy jövőbeli Cryo DPS karaktert, akinek Shenhe ne lenne elképesztő támasza. Ebben az értelemben nagyszerűen teljesíti a kitűzött szerepét, és rengeteg jövőbemutatóval jár. És ez csillagképek nélkül. Nézzük tehát, hogy van-e érték a Shenhe dupes megszerzésében.

Shenhe csillagképei

Genshin Impact Shenhe csillagképek
Csillagkép neveLeírásÉrtékelés
A szív tisztaságaA Spring Spirit Summoning még 1 alkalommal használható.Ha szereti a csiszolt Cryo DMG számok felbukkanását, ez a konstelláció következetesebben fogja őket felpörgetni.
Középpontos SzellemA Divine Maiden’s Deliverance 6 másodperccel tovább tart. Az aktív karakterek a készség területén 15%-kal növelik a Cryo CRIT DMG-t.Shenhe C2-je egy másik durranás. Bár az extra CRIT DMG nem masszív, összeadódik, különösen a Burst által okozott csökkent krioellenállás mellett. Bár nem olyan nagy javulás az életminőségben, mint a C1, nincs itt semmi kivetnivaló.
Elkülönítés3-mal növeli a tavaszi szellemidézés szintjét.
A maximális frissítési szint 15.
Tehetségelemzésünkben előnyt adtunk Shenhe Elemental Skill-jének, így nagyszerű, ha elsőként látjuk, hogy megcsiszolják.
BetekintésAmikor a Shenhe által alkalmazott Icy Quill hatása alatt álló karakterek kiváltják a DMG bónusz effektusait, Shenhe Skyfrost Mantra halmot kap:
• Amikor Shenhe a Spring Spirit Summoning-ot használja, el fogja fogyasztani a Skyfrost Mantra összes halomát, és minden elfogyasztott verem után 5%-kal növeli a Spring Spirit Summoning DMG-jét.
• Max. 50 köteg. A kötegek 60 másodpercig tartanak.
Az, hogy vissza tud-e élni ezzel a konstellációval, a csapat összetételétől függ. Minél több Cryo karaktered van, annál jobb lesz. Jelenleg ez nem fogja ellensúlyozni a sok Cryo karakter futtatásának hátrányait.
Ez egy szórakoztató konstelláció, az biztos, de nem annyira hatásos.
Isteni Elérés3-mal növeli az isteni leány szabadulásának szintjét.
A maximális frissítési szint 15.
Az e képesség által biztosított Ellenállás-csökkenés nem lépi túl a 10. tehetségszintet. Más szóval, bizonyos előnyökhöz jut ebből a konstellációból, de Shenhe törésének nem minden aspektusa nő.
Misztikus elhagyásAmikor a karakterek Normal és Charged Attack DMG használatával váltják ki az Icy Quill effektusait, az nem számít bele a trigger kvótába.A Shenhe C6 egy transzformációs konstelláció. Jelenleg Ayaka tűnik annak a karakternek, aki a legtöbbet profitál belőle, de könnyen elképzelhető, hogy ez milyen előnyökkel jár majd a jövőbeli Cryo karakterek számára. És ha kedvet kapsz hozzá, adhatsz Bármi közelharci karakter egy Cryo infúziót Chongyun ügyességével, és kérd meg őket.

Úgy tűnik, hogy miHoYo nagyon jó a karakterkonstellációk tervezésében. Míg a korai karakterek, mint például Venti és Xiao, többnyire értéktelen csillagképekkel rendelkeznek néhány figyelemre méltó kiugró értékkel, és a szabványos transzparenskarakterek nagyrészt elsöprő konstellációkkal rendelkeznek, Shenhe tévedéseinek értéke nem csökken. Ugyanakkor a karakter készlete továbbra is tökéletesen működik C0-on.

Mint mindig, most sem tudjuk elképzelni, hogy egy csillagkép többet ér egy vadonatúj 5*-os karakternél (nemhogy több vadonatúj 5*-os karakternél), de a csillagképre vadászók tökéletesen elégedettek lesznek Shenhe csillagképeivel.

A legjobb fegyverek Shenhe számára

Genshin ütőfegyver
FegyverritkaságMagyarázat
Calamity Queller
5*
Nem meglepő, hogy Shenhe jellegzetes fegyvere egyben a BiS is. A dolga elvégzéséhez Shenhe-nek rengeteg ATK-ra van szüksége, és nincs olyan fegyver a játékban, amely több ATK-t adna, mint ez. A passzív a pályán kívül is csodákat tesz vele.
Skyward Spine
5*
Amellett, hogy a játékban szereplő összes Polearm közül a második legmagasabb alap ATK-értéket tartalmazza, a Skyward Spine extra energiafeltöltést is biztosít. Tekintettel arra, hogy a Shenhe's Burst drága 80 Energy költséggel rendelkezik, ezt biztosan értékelni fogja, mint egy statisztikai botot.
Litikus lándzsa
4*
A megfelelő csapatösszetétellel a Lithic Spear abszurd mennyiségű ATK%-ot tud hálózni Shenhe-nek a tekintélyesen magas alap ATK mellett.
Királyi Lándzsa
4*
A Royal Series of Fegyverek passzívjai nyilvánvalóan rosszak, ezért vannak olyan alacsonyak a mieink között. Fegyverszint lista . Ennek ellenére, még ha figyelmen kívül hagyod is a passzívat, ez a fegyver tisztességes stat-stickként szolgál Shenhe számára, ezért meg kellett említenünk, mint a Lithic Spear F2P alternatívájaként.
Favonius Lance
4*
Bármilyen Energy Recharge fegyver jól működik Shenhe-n, bár mi jobban szeretjük a Favonius Lance-t, mint a The Catch-et és a Prototype Starglittert a magasabb alap ATK és a relevánsabb passzív miatt.

Shenhe legjobb műtárgyai – 2 részes Gladiátor dühe + 2 részes Shimenawa visszaemlékezése

A legjobb műtermékek a Genshin Impact minden egyes karakteréhez

Ez furcsán hangzik, és valószínűleg sok más forrás azt tanácsolja, hogy válasszon 4 részes Blizzard Strayert vagy 2 részes Strayert és 2 részes Gladiátort, de bízzon bennünk, amikor azt mondjuk, hogy 2 részes Gladiátor finálé és 2 részes Shimenawa's Reminiscence a legjobb műtárgy-kombináció Shenhe számára.

Ez nem sejtés. Ennek egyszerű az oka. Azok a buffok, amelyeket Shenhe a többi karakternek biztosít, lecsökkenti az ATK-ját (nem az alap ATK-ját, mint Bennettnél és Kujou Sara-nál, hanem a teljes ATK-ját). És csakúgy, mint a magas alapszintű ATK megszerzése az Elemental Burst jó üzemidejének fenntartása mellett, a legjobb módja annak, hogy Bennett-et játszhassunk, a Shenhe játékának legjobb módja egy olyan magas ATK elérése, miközben jó Elemental Burst üzemidőt tartunk fenn. Ha léteznének olyan tárgyi bónuszok, amelyek növelték az alap ATK-t, akkor tudod, hogy Bennett az egészből állna.

Ezt az érzést tükrözi Shenhe ideális választása is a műtermékek főbb elemei között, nevezetesen Energiafeltöltés a Homok , ATK% a Serleg , és ATK% a Logók . Ha van Energy Recharge fegyvered, akkor még az összes vonatkozó sloton is megadhatod neki az ATK%-os fő statikus műtermékeket.

Ugyanez vonatkozik a részstatisztikáira is – ATK% és Energiafeltöltés a legfontosabbak, a többi nem kötelező. Ez vonatkozik a CRIT statisztikákra is. Mivel Shenhe szorzói viszonylag alacsonyak, a legjobb, ha feladunk minden olyan látszatot, hogy növeljük DMG-ügyleti képességeit, és all-in megyünk támogatás-orientált készletére.

Ennek ellenére van egy 4 darabos műtárgykészlet bónusz ez félig tisztességes neki, és ez A nemesség kötelez . Ez a bónusz az egész csapat ATK%-át fogja csiszolni, beleértve Shenhe-t is, aki aztán további előnyökhöz juthat ebből. Ha a csapatod nem halmoz fel több másik Cryo karaktert, akkor a Noblesse még a jobb megoldás is lehet, mivel lehetővé teszi a nem Cryo egységek csiszolását.

Elemi szinergiák

Genshin Impact Shenhe Elemental Synergies

Ez a szegmens feleslegesnek tűnik a Shenhe készlet jellege miatt, mint dedikált Cryo támogatás. Ő egy karakter, akit más Cryo DMG-kereskedők kiegészítésére készítettek. Míg a készlet részei, mint például a Szellemi közösség pecsétje passzív tehetség, előnyös lehet a nem Cryo-felhasználók számára, erre nem kell összpontosítania.

Shenhe minden bizonnyal sok csapatba kerül majd Pyro és/vagy Anemo karakterekkel, de ez csak azért van így, mert ezek a karakterek lehetővé teszik a fő Cryo DPS számára, hogy több DMG-t tudjon kezelni az olvadási reakciókon és a Viridescent Venerer ellenálláson keresztül, és nem azért, mert jól zselésítenek Shenhe-vel. .

A legjobb csapatösszetétel

Genshin Impact Shenhe legjobb csapatösszetétele

Ingyenesen játszható

  • Shenhe
  • Chongyun
  • Diona
  • Szacharóz

Chongyun fő helyszíni DPS-ként szolgál. Amellett, hogy a Cryo infúziónak köszönhetően a Shenhe összes Cryo DMG erősítési forrásából a legtöbb hasznot tudja húzni, Chungyun jelentősen csökkentheti a többi párttag képességeinek lehűlését is a C2-nél. Ennek ellenére Chongyun semmiképpen sem pótolhatatlan a csapat fő DPS-jeként. Mindkét Kaeya és Rosaria csodálatos munkát tud végezni ebben a szerepben. Továbbá, ha van Chongyunod, nyugodtan állítsd össze őt közelharci karakterekkel Bármi elemet, mivel a Chongyun Cryo infúziós mezőjének köszönhetően részesülhetnek majd Shenhe Icy Quill DMG-jéből.

Diona oda van a sokoldalúságáért. Az utóbbi időben a csapatoknak árnyékolásra és gyógyításra is szükségük van, és Diona mindkettőt biztosítja. Ráadásul egy Sacrificial Bow-jával nagyszerűen tudja a Cryo Energy-t Shenhe-be juttatni. Sőt, annak köszönhetően, hogy Elemental Skill-je azonnal képes 5 Cryo DMG-példányt végrehajtani, ő a rekorder Shenhe Icy Quill stackjeiből egyetlen célpont ellen. Ezek a stackek ugyanazt a DMG-bónuszt nyújtják, függetlenül attól, hogy az őket kiváltó DMG-példányok mennyire erősek vagy gyengék, így Diona a legjobb csapattárs Shenhe számára, amikor egyszerre kell felszabadítania a hatalmas DMG-t. Egyetlen másik Cryo 4* sem tud távolról hasonlót csinálni, mint a Diona, de Kaeya és Rosaria ismét életképes opciókká váltak Cryo Elementjüknek köszönhetően. Alternatív megoldásként beszerezhet egy Pyro karaktert Xiangling , Xinyan vagy Thomas hogy megkönnyítsünk néhány pályán kívüli Melt akciót, és ez utóbbi esetekben lecseréljük Diona pajzsát.

Szacharóz itt van, hogy feldolgozza a 4 darabból álló Viridescent Venerert az ellenségek ellen, ezáltal még tovább növelve az összes Cryo DMG-t. Ezen kívül az Elemental Mastery dörzsölése és tömegkontrollja is szívesen látott. Ha nincs szacharózod, helyettesítheted a Anemo Traveler vagy Sayu , akik mindketten profitálhatnak a Chongyun’s Cryo infúzióból. Sayu esetében tisztességes gyógyítót is kapna, ha hiányzik Diona. Alternatív megoldásként a Diona szegmensében említett Pyro karaktereket is be lehet helyezni ide.

Bálnáknak

  • Shenhe
  • Ayaka
  • Kazuha
  • Kokomi

Ayaka a helyszíni DPS és az egyetlen karakter, aki élvezheti Shenhe buffjait. Charged Attack-jével Ayaka a Shenhe által biztosított Icy Quill stackek terhét is képes elől betölteni, majdnem olyan gyorsan, mint Diona.

Kazuha Annyira kiválóan dörzsöli az Elemental DMG-t, hogy szívesebben vennéd őt, mint egy másik Cryo karaktert, aki használhatja az Icy Quills-t. Ha azonban all-in akarsz menni Cryo-n, lecserélheted bármelyik Cryo karakterrel. Ganyu csodákat művel ebben a fajta permafreeze csapatban, Diona pedig remekül képes feltölteni más Cryo karaktereket, köztük Shenhe-t is.

Kokomi a terepen kívüli Hydro applikátort választottuk ennek a csapatnak, pusztán azért, mert fontosnak tartják a gyógyítókat a legutóbbi javításokban, de Mona ugyanolyan jól végzi a munkáját, és még jobban csiszolja az Ayaka DMG-jét.

Shenhe megéri?

Karakteres kedvcsináló – „Shenhe: Magányos álom” | Genshin Impact A videót nem lehet betölteni, mert a JavaScript le van tiltva: Karakteres kedvcsináló – „Shenhe: Magányos álom” | Genshin Impact (https://www.youtube.com/watch?v=jvGnekdMOhI)

Shenhe egyedülálló helyen van, ő az első 5* elkötelezett támogató karakter. Továbbá, ellentétben Gorouval, a dedikált Geo DEF-skálázási támogatással, amelyre olyan egységeknek, mint Noelle, Albedo és Itto nagy szüksége van, a Cryo DPS karakterek már nagyon jó helyen vannak. Nem kell Shenhe ahhoz, hogy Ayaka vagy Ganyu életképes legyen; máris szétzúznak minden tartalmat nélküle.

A konszenzus a következő: jól van.

A Genshin egy viszonylag egyszerű játék. Még akkor is, ha a végjáték legnehezebb tartalommal kell szembenéznie, rengeteg különböző módon megközelítheti azt. Ha tetszik Shenhe készlete, vagy ha a dizájnja beszél hozzád, szerezd be.

Azonban semmilyen körülmények között sem szabad nyomást éreznie, hogy rávegye őt, pusztán attól félve, hogy kimarad egy metacsapatból. Továbbá, ha Ön egy viszonylag új játékos, azaz nem rendelkezik jelentős, 5* karakteres névsorral, akkor javasoljuk, hogy tekintse meg Karakterszintek listája és más S-Tier vagy A-Tier karakterekre célozva.

Ezek is tetszhetnek neked