Legfontosabb Szerencsejáték Sims 3 bővítőcsomagok sorrendben

Sims 3 bővítőcsomagok sorrendben

Szeretnéd tudni, mik azok a Sims 3 kiegészítők? Ne félj, itt megtalálod a Sims 3 bővítőcsomagok listáját (DLC).

ÁltalJustin Fernandez 2021. április 12 Sims 3 bővítőcsomagok sorrendben

A Sims 3 a harmadik része a rendkívül népszerűnek Sims sorozat . Mint az összes többi Sims játékhoz, régebbi és újabb, ehhez is rengeteg különféle kiegészítőt adtak ki az évek során.

Ami azt illeti, a Sims 3 ebben a tekintetben tartja a rekordot, hiszen összesen kapott 11 bővítés , ami több, mint bármely más eddig megjelent Sims játéknál.

Ebben a cikkben felsoroljuk a Sims 3 összes valaha kiadott kiegészítője és cucccsomagja, valamint mindegyikről egy rövid áttekintés .

TartalomjegyzékElőadás

Bővítések

Először is vessünk egy pillantást az összes főbb kiegészítőre, vagyis az új tartalmak széles választékát tartalmazó kiegészítő csomagokra, amelyek nemcsak tárgyakat, lakberendezéseket és ruhákat tartalmaznak, hanem számos új funkciót és játékmechanikát is.

Sims 3

Világkalandok

Megjelenés dátuma: 2009. november 18

A legelső Sims 3 kiegészítő csomag, Világkalandok az utazásra és a külföldi kalandokra összpontosít. Lehetővé teszi a játékosok számára, hogy három teljesen új helyszínre vigyék el simeit nyaralni Egyiptomba, Franciaországba és Kínába.

A játékos ezután felfedezheti ezeket az új alnegyedeket, felfedezheti a titkokkal és csapdákkal teli sírokat, küldetéseket végezhet, kincseket találhat, valamint egyedi új készségeket sajátíthat el, és szintet tehet: harcművészet, fotózás és nektárkészítés. A múmiákat is hozzáadja, mint új egyedi lényeket, amelyekkel a simek kapcsolatba léphetnek.

Hogy az említett, Világkalandok egy érdekes bővítmény, de nem is túl magas prioritású, ha nem tervezi, hogy piramisok felfedezésével vagy harcművészetek tanulásával tölti az időt .

A Sims 3

Ambíciók

Megjelenés dátuma: 2010. június 1

A második bővítmény a címet kapta Ambíciók , és elsődleges fókuszában az új karrierutak és az új készségek álltak.

Ambíciók öt vadonatúj karriert mutat be: tűzoltó, nyomozó, szellemvadász, stylist és építészeti tervező. Ezek az új karrierek lehetővé teszik a játékos számára, hogy jobban irányítsa, mit csinál a simeje a munkahelyén, és szórakoztatóbbak, mint az alapjátékban jelen lévő eredetiek, amelyek nem teszik lehetővé a közvetlen irányítást.

Ezenkívül a játék három új képességgel bővült: szobrászat, tetoválás és feltalálás, amelyek mindegyike magától értetődő. További figyelemre méltó kiegészítések közé tartozik a Twinbrook nevű új város és a játék Real Estate rendszerének frissítése.

Átfogó, Ambíciók jó kiegészítő, mivel egy csomó érdekes új karriert és néhány különféle fejlesztést vezet be .

Sims 3 bővítőcsomagok

Késő este

Megjelenés dátuma: 2010. október 26

Elveszi a hangsúlyt a külvárosi negyedekről, Késő este bemutatja a Bridgeport nevű szerteágazó metropoliszt – nos, amennyit a játék motorja képes támogatni, vagyis nem túl. Mindazonáltal ez egy meglehetősen kiterjedt környék, és sikerül elérnie a méretarányt, amely a legtöbb Sims 3 városban hiányzik.

Tekintettel arra, hogy a városi környezetre helyezik a hangsúlyt, a terjeszkedés azokról a karrierekről és tevékenységekről szól, amelyekhez általában társul: film, zene, éjszakai élet és így tovább. A film új karriert jelent ebben a bővítésben, míg a zenei és sportkarrier frissül és bővül.

Ezen felül négy új készség kerül bemutatásra: zongora, basszusgitár, dob és mixológia. Az első három csupán új hangszer, amelyen a zenei hajlamú simek megtanulhatnak játszani, míg a mixológia lehetővé teszi, hogy bártenderként dolgozzanak, és különféle egzotikus italokat keverjenek össze.

A bővítés azt is lehetővé teszi, hogy a simek celebekké váljanak, bizonyos előnyökhöz jutva celeb státuszuk növelésével, azaz híresebbé válásával. Sőt, a simek is válhatnak vámpírok és hozzáférhet az élőhalott számos olyan előnyéhez, amelyek általában a mainstream vámpírokhoz kapcsolódnak.

Összességében, ha szeretsz agglegény simekkel játszani, Késő este minden bizonnyal kiemelt fontosságú bővítésnek kell lennie az Ön számára!

Sims 3 Wiki

Nemzedékek

Megjelenés dátuma: 2011. május 31

A negyedik bővítés, Nemzedékek , elsősorban a fiatalabb simekre összpontosít, és egy csomó új tevékenységet ad hozzájuk, amelyeket társítana hozzájuk.

A bővítés egyetlen új szakmát vezet be, a Napközi szakmát, és csak egy új szakmát, a kémiát. Ahogy fentebb említettük, a bővítés elsősorban a gyerekekkel és tinédzser simekkel kapcsolatos új tevékenységekre és tárgyakra összpontosít. Ez magában foglalja a kirándulásokat, a bálokat, a különféle iskolai tevékenységeket és egyebeket. Van egy vadonatúj memóriarendszer is, amely lehetővé teszi a játékos számára, hogy konkrét eseményeket rögzítsen egy virtuális albumba.

Végül, Nemzedékek egy izgalmas kiegészítő, amely minden bizonnyal azoknak tetszeni fog, akik szeretnek nagycsaládos simekkel játszani , mivel elvonja a figyelmet a fiatal felnőtt és a felnőtt simekről, és egy csomó dolgot felszabadít a fiatalokkal.

The Sims 3 bővítőcsomagok

Háziállatok

Megjelenés dátuma: 2011. október 18

Ahogy a név is nyilvánvalóan sugallja, a ötödik bővítés nem foglalkozik annyira a simekkel, mint a megbízható szőrös társaikkal.

Háziállatok számos kutya-, macska- és még lófajtát is bemutat, amelyeket a játékos simjei birtokolhatnak, valamint a hozzájuk tartozó tevékenységek sorát, köztük egy új lovaskészséget. A három fő háziállattípuson kívül a bővítés számos más úgynevezett kis kedvencet is bemutat, mint például madarak, gyíkok, rágcsálók, kígyók és teknősök.

Magától értetődően, Ha állati ember vagy, és fel szeretnéd melegíteni simjeid otthonát egy új kisállat bemutatásával, akkor ez egy olyan kiegészítő, amelyet érdemes beszerezni .

The Sims

Showtime

Megjelenés dátuma: 2012. március 6

Tovább haladva eljutunk a hatodik kiegészítőhöz, melynek címe Showtime . A bevezetett híresség témára épül Késő este .

A bővítés egy Starlight Shores nevű új szomszéddal bővül, és három új karrierrel bővül, amelyek a simeket helyezik a figyelem középpontjába: Magician, Acrobat és Singer. Az egésznek a tetejébe, Showtime hozzáteszi a DJ-készséget is, ami eléggé magától értetődő. Ez azt jelenti, hogy az elsődleges hangsúly a Showtime reflektorfénybe helyezi a simeket, és segít nekik híres előadókká válni.

Akárcsak Ambíciók , Showtime egy olyan bővítés, amelyet csak akkor érdemes megvenni, ha ezek az új karrierek vonzónak tűnnek, mivel mást nem nagyon kínál .

Sims 3 kiegészítők

Természetfölötti

Megjelenés dátuma: 2012. szeptember 4

Világkalandok bemutatták a múmiákat, Késő este bevezette a vámpírokat és a hetedik bővítés számos más természetfeletti lényt ad a keverékhez!

Ide tartoznak a vérfarkasok, tündérek, boszorkányok, zombik és vámpírok. Természetfölötti bemutat egy új várost Moonlight Falls néven, és két új szakmát is űzhetnek a simek, a Jósnőt és az Alkimistát (amely párosul egy új Alkímia nevű képességgel).

Az új lények/fajok egy csomó egyedi funkciót és jutalmat tartalmaznak, amelyek nem érhetők el a normál simeknél, és új pörgetést adhatnak a régi játékon, így Ha az efféle lények és a ködös hegyi városok a te dolgod, biztosan tetszeni fog Természetfölötti !

Megjelent a Sims 3

Évszakok

Megjelenés dátuma: 2012. november 13

Évekig úgy tűnt, hogy a The Sims 3 számos környéke beragadt egyfajta örök tavaszba vagy nyárba, de a nyolcadik bővítés, Évszakok , megváltoztatja ezt.

Ezzel a bővítéssel az évszakok hét játéknaponként változnak (alapértelmezés szerint), és a nyilvánvaló kozmetikai időjárás-változások mellett minden évszakhoz járnak bizonyos tevékenységek, amelyekben a simek csak az adott szezonban vehetnek részt, beleértve az ünnepeket és a fesztiválokat. Két új képességet ad a játékhoz: a snowboardozást és a focit. És ráadásul furcsa módon Évszakok is hozzáteszi idegenek a keverékhez.

Összességében, ez egy érdekes bővítmény, amelyet sok játékos örülne, mivel több életet lehel a városrészekbe, mind az új, mind a régi városrészekbe, és nagyon élőnek és dinamikusnak érzi a világot. .

Second Sims 3 bővítőcsomag

Egyetemi élet

Megjelenés dátuma: 2013. március 5

Legközelebb megvan főiskolai témájú bővítés . Lehetővé teszi, hogy beiratkozz a Sims Egyetemre, egy vadonatúj alnegyedre, ahol a simeid a diplomájuk megszerzése közben élnek majd.

Hat szak közül lehet választani: Üzlet, kommunikáció, tudomány és orvostudomány, képzőművészet, testnevelés és technológia. Az egyetemi tartózkodásuk alatt a simek kollégiumban, bérelt házban/lakásban lakhatnak, vagy csatlakozhatnak egyesülethez/testvéri közösséghez. Egyetlen társadalmi csoporthoz is csatlakozhatnak, a Nerds-hez, Jocks-hoz vagy Lázadóhoz, amivel potenciálisan olyan extra jutalmakat szerezhetnek, amelyek jól jöhetnek az egyetemen és a jövőbeni karrierjük során.

Természetesen vannak új készségek is, amelyeket a simek sajátíthatnak el: Street Art, Science és Social Networking. És ha már a közösségi hálózatoknál tartunk, az Egyetemi Élet a régi Sims 3 telefonokat is okostelefonokra cseréli, amelyek természetesen néhány újdonsággal is járnak.

Mondanom sem kell, Egyetemi élet minden bizonnyal nagyszerű kiegészítője lesz a játéknak, különösen azoknak a játékosoknak, akik szeretnek egyetlen simekkel vagy kis csoportokkal játszani.

Sims 3 Dlc

Paradicsom sziget

Megjelenés dátuma: 2013. június 25

Paradicsom sziget egy nyaralás témájú bővítmény, hasonló a Világkalandok , de ezúttal nem az egzotikus külföldi helyszíneken van a hangsúly, hanem egy paradicsomi szigeten!

A bővítés bemutatja az Isla Paradiso nevű új környéket, és számos olyan funkciót és tevékenységet ad hozzá, amelyeket általában egy trópusi menedékhez köt. Ez magában foglalja a csónakokat közlekedési eszközként, a búvárkodást víz alatti kincsek és különféle gyűjthető tárgyak után, és a simek akár saját üdülőhelyeiket is működtethetik, vagy életmentőkké válhatnak.

Hogy az említett, Paradicsom sziget korlátozottabb változatának tűnik Világkalandok kevesebb funkcióval és tevékenységgel, de ha trópusi helyekre vágyik, akkor érdemes lehet beszerezni.

The Sims 3 platformok

A jövőbe

Megjelenés dátuma: 2013. október 22

A Sims 3 utolsó kiegészítőjének címe A jövőbe , és amint azt sejteni lehetett, egy csomó csúcstechnológiás időutazási trükköt tartalmaz.

Nyilvánvalóan ennek a bővítésnek a fő jellemzője az a képesség, hogy a simeiddel ellátogass a jövőbe, és nézd meg, hogyan néz ki a világ a vonal végén. Ez azt jelenti, hogy a simek valóban találkozhatnak saját leszármazottaikkal az Oasis Landing új alszomszédságában, ami végül egy disztópikus vagy utópisztikus jövő példája lehet.

Természetesen a bővítés bővelkedik mutatós futurisztikus technológiában, és a simek több új készségre is szert tehetnek: Advanced Technology, Bot Building és Laser Rhythm-a-con. Az első a jövő technológiájának különféle formáival foglalkozik, botépítéssel Plumbots , amelyek egy új típusú sim, és a Laser Rhythm-a-con egy új hangszer.

Átfogó, A jövőbe megfelelő módja annak, hogy véget vessünk a The Sims 3 11-es bővítésének, és egyben meglehetősen érdekes is. Mondanom sem kell, Vissza a jövőbe a rajongóknak egy terepnapjuk lesz ezzel!

Csomagok

Nos, míg a kiegészítők tartalmazzák az extra Sims 3 tartalmak nagy részét, amelyeket kézbe vehetsz, ott vannak az úgynevezett cucccsomagok is. Ezek olcsóbb mini-kiegészítések, amelyek számos elemet adnak a játékhoz, amelyeket egy közös téma egyesít, de minden új főbb funkció nélkül.

Összesen van 9 cuccos csomag elérhető a The Sims 3-hoz, és ezek a következők:

    Csúcskategóriás tetőtéri cuccok– Elegáns és futurisztikus megjelenésű bútorokat, ruhákat és technikát ad hozzá.Fast Lane dolgok– Jármű-témájú cucccsomag, amely számos új autót, valamint kapcsolódó tartozékokat és garázsberendezéseket tartalmaz.Outdoor Living Stuff– Hozzáadja a pázsit bútorokat, pezsgőfürdőket és grilleket.Városi élet cuccok– A nyilvános helyszínekre, például edzőtermekre, játszóterekre és könyvtárakra összpontosít.Master Suite Stuff– Luxus, barokk bútorokat és ruhákat ad hozzá.Katy Perry édes finomságai– Különféle Katy Perry és cukorka témájú bútorokat és ruhákat ad hozzá.Diesel cuccok– Diesel ruhákat és berendezési tárgyakat ad hozzá.70-es, 80-as és 90-es évek cuccai– A 70-es, 80-as és 90-es évek kultúrájának ikonikus elemei által ihletett különféle ruhákat és bútorokat ad hozzá.Filmes cuccok– Különféle filmes témájú berendezési tárgyakat, ruhákat és kellékeket ad hozzá.

Következtetés

Sims 3 bővítőcsomagok sorrendben

És ezek lennének a The Sims 3-hoz valaha kiadott kiegészítők és cuccok! Természetesen van még egy csomó DLC cuccok amelyet a játék bármely kiegészítőjétől és cuccos csomagjától külön vásárolnak meg, beleértve a ruhákat, bútorokat és jó néhány környéket.

Végül, ha úgy érzed, hogy valami fontosat kihagytunk, nyugodtan írd meg nekünk kommentben, és mihamarabb meglátjuk a hiba elhárítását.

Ezek is tetszhetnek neked