Legfontosabb Szerencsejáték A Sims 4 rendszerkövetelményei

A Sims 4 rendszerkövetelményei

Futtatható a számítógépén a The Sims 4? Tekintse meg a Sims 4 hivatalos rendszerkövetelményeit itt, és kaphat néhány jó PC-építési ajánlást is (Sims 4-hez).

ÁltalRózsa Mattise 2020. október 22. 2020. október 22 A Sims 4 rendszerkövetelményei

The Sims 4 ez – kitaláltad – az EA slágerének negyedik része The Sims sorozat PC-re. Míg a játékóriás a játékból számos további mellékterméket is kiadott más platformokra, például Nintendo DS-re, Androidra és iOS-re, a fő játékok méretük miatt mindig is elsősorban PC-re készültek.

A fő játék módosított verziói Xboxra és PlayStationre is elérhetők, de a funkciók néha módosulnak vagy ki vannak zárva a konzolplatformokon. A bővítőcsomagok elérhetősége a múltban is változott.

The Sims 4

TartalomjegyzékElőadás

Ról ről

Mivel The Sims 4 megjelent, vegyes reakciókat kapott a játékosoktól és a kritikusoktól. Míg a játékmenet pozitívan bővült az elmúlt években a kiadott bővítőcsomagok száma miatt, a játékmenet kezdetben szűk és kissé korlátozott volt.

A játékosok csalódottak amiatt is, hogy az EA hajlamos minden új funkciót beépíteni kiegészítő csomag , amellett, hogy az egykor együtt értékesített funkciókat külön csomagokba bontja.

Például míg a korábbi részletek a The Sims természetfeletti témájú kiterjesztésekkel, új életformákkal, például boszorkányokkal, szellemekkel, vérfarkasokkal és még sok mással, The Sims 4 csak vámpírokat engedtek el a kiegészítő csomagjukban.

  Kiadási dátum:szeptember 2nd, 2014Platformok:PC (Windows, macOS) PlayStation 4, Xbox OneMűfaj:SzimulációFejlesztő:MaxisKiadó:Electronic Arts

Rendszer-benchmarkok

Minimális rendszerkövetelmények

 • Operációs rendszer: Windows 7/8/8.1/10 (64 bites)
 • CPU: 1,8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ vagy azzal egyenértékű Beépített grafikus lapkakészlettel rendelkező számítógépekhez: 2,0 GHz Intel Core 2 Duo, 2,0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 vagy ezzel egyenértékű)
 • RAM: 4 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce 6600 vagy jobb, ATI Radeon X1300 vagy jobb, Intel GMA X4500 vagy jobb
 • HDD: 16 GB

ajánlott rendszerkövetelmények

 • Operációs rendszer: Windows 7/8/8.1/10 (64 bites)
 • CPU: Intel core i5 vagy gyorsabb, AMD Athlon X4
 • RAM: 4 GB
 • GPU: NVIDIA GTX 650 vagy jobb
 • HDD: 18 GB
A Sims 4 rendszer referenciaértékei

Optimális PC-építés

Sok szempontból, The Sims 4 még barátságosabb számítógépen, mint A Sims 3 (és még The Sims 2 ) az EA és a Maxis által végrehajtott alapvető teljesítménybeli változtatások miatt. Mivel a simek egy betöltőképernyőn mennek keresztül telkek és házak között, a játék sokkal inkább egy család életére koncentrál, mint egy egész környék életére.

Ezenkívül a Create-A-Style eszköz, amely lehetővé tette szinte bármilyen objektum textúrájának, anyagának és színének testreszabását. A Sims 3 , nem vitték vissza The Sims 4 . Annak ellenére, hogy a rajongók mennyire élvezték ezt az eszközt, sok teljesítményproblémát és lassulást okozott.

Természetesen azzal Sims játékok, attól függ, hogy a számítógép mennyit képes kezelni a sok mennyi egyéni tartalommal rendelkezik, hány bővítőcsomagot szeretne egyszerre futtatni, és milyen magasra állítja be a felbontást (és egyéb grafikus beállításokat). Vegyük ezt egy veterán játékostól – a minimális beállítások a következők sokkal túl alacsony, ha arra számít, hogy képes lesz futtatni az alapjátékot és több kiegészítő csomagot.

Ennek megfelelően, ha az alapjátékot 1080p felbontáson szeretné játszani, akkor képesnek kell lennie egy nagyon kedvező árú PC – akár laptopot is. Azonban minél több csomagot szeretne telepíteni, annál jobban szeretné növelni a teljesítményt, különösen, ha az átlagosnál nagyobb felbontással fog játszani.

A legtöbb embernek képesnek kell lennie arra, hogy megússza a középszintű PC ha az alapjátékkal és több kiegészítővel szeretnének játszani.

LGR – The Sims 4 Review A videót nem lehet betölteni, mert a JavaScript le van tiltva: LGR – The Sims 4 Review (https://www.youtube.com/watch?v=ohwbklm3w_E)

Ezek is tetszhetnek neked