Legfontosabb Szerencsejáték Soulcalibur VI szintlista

Soulcalibur VI szintlista

Nyerj moe harcokat a Soulcalibur VI-ban a játék legjobb harcosainak felhasználásával! Íme a végső Soulcalibur VI szintlista, amely a legjobb áttekintést nyújtja.

ÁltalSamuel Stewart 20222. február 12. héttel ezelőtt Soulcalibur VI szintlista

A Soulcalibur VI az ikonikus Soulcalibur franchise legújabb bejegyzése. A fejlesztők nagy gondossággal és a részletekre való odafigyeléssel a rajongók mindenhol szeretik.

Igazi verekedős játékmód szerint lesznek olyan harcosok, akik jobban teljesítenek, mint mások a listán. Ebben a cikkben lebontjuk a Soulcalibur VI-t, és rangsoroljuk a karaktereket a legjobbtól a legrosszabbig.

Meg kell jegyezni, hogy a Soulcalibur VI az egyik legkiegyensúlyozottabb harci játék, és a szintek közötti különbség nem óriási. Minden harcosnak megfelelő esélye van a tartós sikerre, feltéve, hogy időt fordít a tanulásra.

Ez a lista az egyes karakterek részletes előnyeinek osztályozására és szintekre bontására szolgál. Menjünk bele.

Megjegyzés: A harcosok elhelyezése az egyes szinteken belül véletlenszerű. Ezenkívül Inferno nem szerepel ezen a listán, mert jelenleg el van tiltva az online játéktól és a versenyversenyektől.

TartalomjegyzékElőadás

S-Tier

Soulcalibur VI Tier List Tier S

Ezek a legjobb harcosok a versenymérkőzéseken. Kiváló meccseik vannak a többi szereplővel szemben, csak apró hibáik vannak, amelyek szinte nem jelentenek problémát.

HarcosFegyverekLeírás
RaphaelFlambertRaphael egy rendkívül erős harcos, amely magas képzettségi plafonnal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy életképessége exponenciálisan növekszik, ahogy a játékos egyre képzettebbé válik.

Sokoldalú kombók széles választékával rendelkezik, különböző tartományokban, ami lehetővé teszi számára, hogy bármilyen helyzethez alkalmazkodjon. Raphael nagyszerűségét a versenyeken és rangsorolt ​​játékokon nyújtott nagyszerű teljesítménye igazolja. Egyáltalán nincs rossz párosítás számára.
AmyAlbionKevés ijesztőbb dolog van a Soulcaliburban, mint egy Amy egy teljes halom Purple Roses-szal. Kell neki egy kis idő, mire felépül a meccsen, de ha ezt megteszi, az ellenfél garantáltan rosszul fogja magát.

Ha lyuk van Amy játékában, az valószínűleg a hatótávolság hiánya. Közelről egy vadállat, de hiányzik belőle a Raphaelhez hasonló teljes padlóvezérlés.
BorostyánIvy BladeIvy a legjobb a játékban a harctér irányításában. Hosszú hatótávolságú, elsöprő támadásai vannak, és hosszú hatótávolságú megfogása van, ami tönkreteheti a közeli negyedekre koncentráló ellenfeleket.

A sebzés szempontjából azonban nem olyan erős, és egy kicsit meg tud küzdeni azokkal a harcosokkal, akik maguk is rendelkeznek nagy hatótávolságú eszközökkel.
YoshimitsuManji Sword & Fu-Ma BladeYoshimitsu következetlen teljesítménye két dolog eredménye: a színpad és a játékos képességei. Ez azt jelenti, hogy amikor a játékos kellően képzett, Yoshimitsu ellenfelének nehéz időszak vár rá. Ő egy mix-up király, villámgyors támadásokkal, erős sebzéssel és nagyon büntető kontrákkal. Az animációi is gyorsak, lehetővé téve, hogy minimális beállítással végrehajtsa őket.

A-szint

Ezek a harcosok kiválóak a legtöbb meccs ellen – néha még maguk az S-szintek is meghaladják. Lehet, hogy nem annyira túlterheltek, mint az S-szintben, de közel állnak hozzájuk.

HarcosFegyverLeírás
SiegfriedÓraszerkezetSiegfried kontratámadásként működik a legjobban, képes lendületet lendíteni a maga javára. Ezt a megfelelő védekező eszközöknek és a jó hatótávnak köszönhetően tudja megtenni, amely térvezérlési képességeket biztosít számára.

Ha Siegfried ellenfelének kísérletező játékstílusa van, akkor ő is képes leszorítani őket. A megközelítése és a beavatási technikái elég jók ehhez.
SophiaKard és Elk ShieldSophitia még a kezdők számára is vonzó választás egyszerű, de masszív mozgáskészletének köszönhetően.

Jó kombói, gyors mozgása és alacsony kockázatú beavatásai vannak, amelyek végrehajtásához minimális készség kell. Lehet, hogy hiányzik egy kicsit a károsztályból, de a többi erőssége bőven pótolja.
CassandraBagolypajzs és Omega kardCassandra alapjai szinte egyenrangúak Sopithiáéval. A fő különbség az, hogy Cassandrának jobb támadó, közeli eszközei vannak.

Legjobban lerohanó karakterként használható – úgy dönt, hogy megnyeri a semleges játékot, majd sarokba szorítja az ellenfelet. Innentől a nagyon gyors és káros kombói gondoskodnak a többiről.
Zasalamelkávé célA Zasalamel kezelése, különösen online, óriási feladat. Egy kis eltolódás a látenciában, és nagy valószínűséggel elkapnak a mozdulatai. Ezen kívül a Zas egy jó semleges játékkal, megfelelő zónázási lehetőségekkel és egy erőteljes lélektöltéssel rendelkezik. Az Abyss csalódás, de ez nem tántorít el attól, hogy ez a vadászgép jó választás.
CervantesAcheron és NirvanaEzzel a szinttel összhangban Cervantesnek nagyszerű alapjai vannak. Magas képzettségi plafonnal rendelkezik, ami miatt megéri vele a gyakorlatba fektetni a plusz időt.

Mozgásszettje a közép- és hosszútávú focistákra összpontosít, így ideális biztonságos harcossá válik, aki büntetést is ki tud adni.

B-szint

Soulcalibur VI Tier List Tier B

Nagyszerű harcosok, akik képesek átfutni az ellenfeleken, még rangsorolt ​​játékokban is. Összességében jó választás.

HarcosFegyverLeírás
MitsurugiShishi-OhEgészen a közelmúltig Mitsurugira csak átlagos harcosként tekintettek. A versenyeken elért sikerei azonban megmutatták a játékosoknak, mekkora a plafonja az életképesség szempontjából.

Most egy további Shura Blade-vel felszerelt Mitsurugi olyan halálos, mint valaha.
2BErényes szerződés és erényes szerződésA 2B teljesen tönkreteheti azokat az ellenfeleket, akik nincsenek tisztában az Agresszív váltással. Ez a kiváló támadás jól párosul az elemzési pontok szerelőjével, hogy megerősítse a védekezését is.
MaxiFatibalMaxi egy harcos, akivel sokat kell gyakorolni, hogy ragyogjon. Különböző álláspontok vannak – mindegyiknek megvan a maga furcsasága. Ez azt jelenti, hogy az ellenfelednek extra munkát kell végeznie, hogy alkalmazkodjon és ellensúlyozza az egyes állásokat.
HwangSötét mennydörgésHwang nem kap sok szeretetet a közösségtől, és úgy gondoljuk, hogy ez nem fair. Egyedülálló harcos – az egyetlen, aki sok őrsebzést tud okozni a Life Force-nak köszönhetően. A dobásai is használhatók a legtöbb helyzetben, és szükség esetén használhatók vissza semlegesre. Hwanggal az a probléma, hogy sok alkalmazkodást igényel a játékos részéről, hogy elsajátítsa a játékstílusát. Ez különösen nagy probléma azok számára, akik előnyben részesítik a kombinált keveréseket a játéktervükben.
AstarothKöltségekHa Astaroth gyorsabb lenne, akkor a legfelső szinten lenne. Támadásai és parancsai hatalmas sebzést okoznak. Animációi pontosak, így szilárd választás a precíz játékosok számára.

Nagyon lassú sebessége a bukása. A meta jelenleg a gyors támadások és az aréna terét használó védekezési minták körül forog. Ennek ellenére azok a játékosok, akik boldogulnak az Astaroth technikai játékstílusában, mély jutalomban részesülnek.
VoldoManas és AyusVoldo egy mozgalmas harcos, aki kiszámíthatatlan a rengeteg keverési lehetősége miatt. Megfelelő sebzéskibocsátással rendelkezik, és az állásátmenetei egy másik dimenziót tesznek lehetővé megközelítéseiben.
XianghuaSaparaA következetesség a Xianghua játékának a neve. Alapvetően egészséges, viszonylag alacsony kockázatú mozdulatokhoz jó sérülésekkel rendelkezik. Nem okoz sok kitörési sebzést, de a harc során elszenvedett szilárd sebzése pótolja ezt.

C-Tier

Soulcalibur VI Tier List Tier C

Jó harcosok, akik a versenymérkőzéseken az átlagos készlet közelében vannak. Nem nyújtanak feltűnő előnyt, de nincsenek kirívó hibáik sem.

HarcosFegyverLeírás
TalimVadTalim egy eltalált vagy kihagyott harcos. Az egyik végén olyan káros kombói vannak, amelyek a támadás-központú játékstílust részesítik előnyben. Ha egy tapasztalt játékosnak sikerül ezt ellensúlyoznia, Talim küszködni kezd.
Seong Mi NaScarlet ThunderSeong az ellenfelek leütésének királynője erős ütős támadásaival. Remek zónás karakter, aki megtántorodik az ellenfelekkel szemben, akik közel állnak hozzá.
HaohmaruFugudokuHaohmaru több pozíciót is alkalmaz, hogy kidobja az ellenfelet. Erőteljes támadásai vannak, amelyek keményen ütnek, de a többi harcoshoz képest kissé egydimenziósak. Használhatja a lövedékeit ennek ellensúlyozására.
SetsukaUgetsu KageuchiA Setsukát a legjobb lassan és módszeresen játszani. Nagyon sokféle ellenlépése van, amelyek megbüntetik az ellenfelet. A lélektöltete nagyon jó, ráadásul nehéz mozdulatai is megtérülnek azok számára, akik megfelelően tudják végrehajtani és ki tudják használni őket. Setsuka azonban nagyon hiányzik a károsztályból. Szinte minden meccsen a számlálók és helyezések pontos időzítésében kell támaszkodnia. A métergyarapodása is a lassú oldalon van sajnos.
AzwelPalindromAzwelnek tisztességes eszközei vannak, de sebzése sok kívánnivalót hagy maga után. Megváltó tulajdonsága a biztonságos, alacsony ütésű lövések mennyisége, amelyet végrehajthat, hogy segítsen neki felvenni a versenyt más harcosokkal.

D-Tier

Soulcalibur VI Tier List Tier D

Ezek a harcosok szerezhetnek néhány győzelmet a rangsorolt ​​játékmenetben, de innentől kezdve felfelé kell emelkedni. Eszközkészletük nem annyira optimalizált, mint a listán szereplő jobb harcosoké.

HarcosFegyverLeírás
KattintsonKali-YugaKilik a játék szinte minden aspektusában rendelkezik elfogadható tulajdonságokkal, de egyikben sem ragyog. Ez oda vezet, hogy átlagos harcosként jelölik meg.
RémálomSoul EdgeA Nightmare legjobban ellenharcosként használható. A Revenge Armour segít megszilárdítani ezt a játékstílust. Ennek ellenére olyan játékosok ellen küzd, akik már ismerik, hogyan bánjanak ezzel a szerelővel.
SzalagShriekerTira valószínűleg a legkevésbé használt harcos jelenleg a játékban. Bonyolult mechanikája van neki állapotváltás . Meglehetősen kifizetődő azok számára, akik több időt fordítanak a játékstílusának elsajátítására.
GeraltAcél kard és ezüst kardGeralt alapvetően erős harcos. A probléma az, hogy nincsenek olyan kiemelkedő tulajdonságai, amelyek kiszámíthatatlanná tennék. A kezdőknek könnyű lesz elsajátítani, de alacsony tudású plafonja jelentősen lecsökkenti az értékét a kiélezettebb meccseken.

Ezenkívül úgy tűnik, hogy ez a witcher az indulása óta ugyanaz. Nincs hatással a metára, de nem is mozog vele. Elég furcsa, hogy a fejlesztők figyelmen kívül hagyják az ilyen harcosokat, ha minket kérdezel.

F-Tier

Soulcalibur VI Tier List Tier F

Bár még mindig jó harcosok, ezek a legrosszabbok a játékban az erősen kiélezett meccseken. Győzelmi arányuk nem konzisztens a listán szereplő többihez képest.

HarcosFegyverLeírás
GrohAerondight replikaGroh elég jól érzi magát ahhoz, hogy játsszon. A probléma az, hogy az eszköztárában nincs sok kemény támadás, amely segítené a mérkőzések biztonságát.
HildeGae Dearg és MoralltachA játék egyik újabb karaktereként Hilde-nak még sokat kell bizonyítania a küzdelmes meccseken.

Remek töltőgomb-szerelője van, de a padlóvezérlése hiányzik. Ez sebezhetővé teszi a közepes és hosszú távú támadásokkal szemben.
IlyenRekki-MaruTakival úgy nyerhetsz, ha nagyon precízen mozogsz és támadásaidat tedd, és gondoskodj róla, hogy meglepd ellenfeledet a mutatós és hosszú kombóival. Ez utóbbi nem gyakran fordul elő, így Taki az alsó szintre kerül.

Ezek is tetszhetnek neked