A Square Enix kiadja a Final Fantasy 25. évfordulójának Ultimate Box készletét

bab.jpg

A Square Enix bejelentette, hogy a Final Fantasy 25 -ét ünneplithévfordulóját egy különleges Ultimate Box készlet kiadásával, amely többek között a cég zászlóshajó RPG sorozatának első 13 fő bejegyzését tartalmazza.

A leleplezésre a kiadó különleges jubileumi rendezvényén került sor, ma reggel Tokióban. A gyűjtemény tartalmazza a Final Fantasies I, II és IV – IX PSOne verzióit, a Final Fantasy III PSP verzióját, a Final Fantasy X, XI és XII PS2 verzióit és a Final Fantasy XIII PS3 verzióját.

A csomag tartalmaz egy videót is, amely részletezi a franchise évfordulóját, egy Crystal Artworks nevű művészeti füzetet, egy különleges Moogle mini-szobrot, a játékban található fülbevaló kódját a Final Fantasy XIV-ben, és két lemezes hangzást a válogatott zenékből sorozat története.

Az egészet hivatalosan csak Japánra jelentették be, és a tervek szerint december 18 -án jelenik meg. Ára 35 ezer forint. Ha és amikor az Ultimate Box nyugat felé halad, akkor ez valahol 447,00 dollár körül alakul.

Három Memorial Ultimania művészeti könyvet is bejelentettek. Andriasang szerint ezek a könyvek december 18-án is megérkeznek, és 320 oldalnyi Final Fantasy grafikát tartalmaznak-amelyek közül néhányat még soha nem láttak-. Ezek darabonként 3255 jenbe kerülnek, ami körülbelül 42,00 dollárba kerül, és kizárólag a Square Enix e-Shopon keresztül kerülnek értékesítésre.

általJeff Dunn