6. sztori - Ladies Of The Wood

66. TÖRTÉNET - Hölgyek a fából

Ajánlott szint: 6

Cél: Olvassa el a The Ladies of the Wood című filmet

A Vándorlás a sötétben küldetés végén (05. Keresse meg a készletében a küldetési tételek alatt, és olvassa el, hogy frissítse célját.

Cél: Keresse meg a Crookback Bog társait

Cél: Használja boszorkányérzékeit, hogy megtalálja azt a szentélyt, amely a finomságok útjának kezdetét jelzi

Kövesse az új nyomvonalat a mini-térképen tisztességes módon, amíg meg nem érkezik egy mocsaras területre. Amikor eléri a jelölőt, használja a boszorkány érzékeit, hogy észrevegyen egy izzó, vörös, emberi alakú faragást, nyakán édességek nyakában. Vizsgálja meg, hogy megkezdje menetelését a finomságok nyomában.

Cél: Kövesse a finomságok nyomát boszorkányérzékeivel

Ott, ahol a faragás mellett áll, kezdje el követni az ösvényt, miközben a fákon lógó izzó vörös édességek között marad. Az út nagyon nyilvánvaló (egyszerűen kövesse a szennyeződés nyomát), amíg egy nagy ház közelében nem lesz, és egy jelenet átveszi az irányítást.

Cél: Menjen a kunyhóba, és beszéljen a fiúval

Amint a jelenet véget ér, egy téren leszel, körülötte épületekkel. Kövesse a mini-térkép nyomvonalat az egyik közeli kunyhóba, és próbáljon beszélni Travik-vel. Sajnos Gran akadályozni fogja, és abbahagyja, hogy beszéljen vele. Úgy tűnik, valahogy el kell terelnünk a figyelmét.

Cél: Kérdezze meg a mocsári falu gyermekeit Johnnyról

Cél: Találja meg a módját, hogy elcsábítsa Granot a kunyhóból

Beszéljen a kinti gyerekekkel, és kérje meg őket, hogy segítsenek, miközben beszél velük. Amikor ezt megteszi, kihívnak egy rejtőzködő játékba, és felajánlják, hogy segítenek Grannak, ha sikerül megtalálni őket.

Cél: Találja meg a rejtett gyerekeket magával, boszorkányérzékekkel (4)

Aynara kivételével az összes gyerek bent vagy a környékbeli kunyhókban kívül van. Ha problémái vannak a helymeghatározással, nézze meg a videót a 12: 30 -as jelöléstől, hogy megtudja a helyüket.

Genny. A keleti kunyhó mögött egy bokor belsejében

Mikula: Egy ablak alatt az északnyugati kunyhóban

Yagna: Bokor belsejében az északkeleti kunyhó mögött

Aynara: Közvetlenül a keresési terület délnyugati szélén, egy fa mellett

Most a gyerekek megtartják az alku végét, és lehetősége lesz arra, hogy bemenjen és beszéljen Travikkel. Egy gyors csevegés után fel kell keresni a mocsárt ehhez a „Johnnyhoz”.

Cél: Keresse Johnnyt a mocsárban boszorkányérzékeivel

Megjegyzés: Győződjön meg arról, hogy készen áll arra, hogy a következő néhány küldetés során megbirkózzon több fulladócsoporttal (javítsa meg az ezüst kardját, és készítsen egészségügyi cikkeket stb.).

Kezdje el követni a nyomvonalat a mini-térképen ki a mocsárba. A mocsári falutól rövid távolságra két fuldokló csoport bukkan fel a vízből. Ne feledje, hogy gyengék a nekrofág olajhoz és az igni jelhez. Ne felejtse el használni a quen jelet, hogy megvédje magát a sérülésektől is.

A fuldoklók mellett vízimádó is lesz, ezek az ellenségek hasonló módon mozognak, mint a fulladók. Érzékenyek az északi szélbombákra, a nekrofág olajra, valamint az igni és quen jelre. Használja ugyanazt a taktikát, mint az előző küldetésnél (könnyű támadások, tartsa aktívnak a quen -t és használja az igni -t, ha az ellenségek össze vannak csoportosítva), hogy gyorsan legyőzze az ellenséget.

Cél: Keresse meg Johnny lábnyomát

A küzdelem után lehetősége lesz arra, hogy boszorkányérzékeivel Johnny nyomait keressen. A keresési terület északi szélén Johnny lábnyomai láthatók. Ha megvizsgálja őket, még egyszer a nyomában lesz.

Cél: Kövesse Johnny lábnyomát boszorkányérzékeivel

Kicsit tovább, összefut a fulladók egy másik csoportjával (közülük négyen), ezért készen áll az igni varázslattal és az ezüst karddal. Amint ez a tétel elvágódott és vérzik a tájon, folytassa a lábnyomok követését, amíg meg nem érkezik egy furcsa odúhoz (Travik említette).

Célkitűzés: Csábítsa ki Johnnyt a barlangjából

Hívja Johnnyt, hogy kezdeményezzen egy jelenetet, ahol végre találkozik Travik megfoghatatlan barátjával.

Cél: Kövesse Johnnyt

Úgy tűnik, segítenünk kell a kis srácnak, hogy megtalálja elveszett hangját. Kezdje el farkolni a keresztényt a mocsáron. Néhány másodperc múlva ismét négy fulladóba ütközöl (jesszus, ezek a srácok olyanok lesznek, mint a morgások a Halóban).

Cél: Győzd le a szörnyeket

Vágja és ragadja meg még egyszer, hogy folytathassa a mocsárvidéki sétát Johnnyval. Ugyanazt a harcot kétszer leírni több mint elég, emberek.

Cél: Kövesse Johnnyt

Kicsit távolabb a természetjárásunkkal Johnny megáll egy szikla tövében. Ahogy közeledik, elindul egy jelenet. Johnny hiányzó hangja láthatóan a szikla tetején lévő fészekben van. Ábrák. Ideje kitörni a sziklamászó felszerelésből.

Cél: Keresse meg a holló fészkét

Nem igazán. A szikla mindkét oldalán ösvények vezetnek a fészekhez, így bármelyik irányba eljuthat. Csak légy óvatos, mert lehet, hogy fent van egy wyvern, valamint a három szükséges hárpia, amelyeket le kell győznöd. Ha van, próbálja meg gyorsan elküldeni a hárpiákat, ragadja meg a cuccokat a fészekből és meneküljön (ne felejtse el burkolni a kardját, ha ki akarja zsákmányolni a fészket). Vagy ha elég magas szinten vagy (vagy kihasználhatod a wyvern gyengeségeit, próbáld megölni. Wyverns gyenge az arany oriole bájitaltól, a szőlőbombától, a drakonid olajtól és az aard jelig).

Ha viszont a dolgok normálisak, amikor felér a szikla tetejére, három hárpiát és CSAK három hárpiát támadnak meg. A hárpiák gyengék a szőlőbombákhoz, a hibrid olajhoz és az Aard jelhez. Ez a jel hasznos a hárpiák lenyűgözéséhez és a levegőből való ütéshez, hogy gyorsan befejezzék őket. A földön lévő hárpia meglehetősen gyenge, és egy gyors fénykombinációval azonnal megölhető (egy -két ütés után megjelenik egy X (Xbox) vagy Square (PS) parancs, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen ütéssel befejezze a hárpiát).

Bár a hárpiák gyorsak, valójában nem okoznak nagy kárt. Tehát őrizze meg védekezését, és próbálja elkábítani, vagy amikor csak teheti, csúsztassa a földre, hogy befejezze. Miután mind elmentek, raboljátok ki a holttesteket, majd ürítsétek ki a fészket (ügyelve arra, hogy a hollótollat ​​vigyétek a részfeladathoz később, ebben a sztori küldetésben). Miután megszerezte az üveget és a tollat ​​a fészekből, térjen vissza a sziklán Johnnyhoz.

Cél: Add az üveget Johnnynak

A szikla alján adja át az üveget.

Cél: Kövesse Johnnyt a mocsári faluba

Uhh, hagyd abba. Állítsd meg! Igen, nem csoda, hogy a társak ellopták Johnny hangját. Mint egy tompa, rozsdás kézifűrész a dobhártyámon. Mindenesetre most, hogy újra hallható, kövesse Johnnyt vissza a faluba. Útközben a Johnny légitársaságok gondoskodnak arról, hogy újabb ellenségekkel kelljen megküzdenie (felár nélkül).

Cél: Győzd le a szörnyeket

Igen igen. Mindannyian voltunk már itt. Fröccs, elegáns, harsány, mind a fuldoklók, mind a vízmoly meghaltak.

Cél: Kövesse Johnnyt a mocsári faluba

Amikor megérkezik a mocsári faluba, Johnny a varázslatát (vagy legalábbis ezüst nyelvét) fonja Granra. Uhh, ennek a mondatnak tényleg nem kellene léteznie. Utána végre elviszi, hogy megnézze az erdei hölgyeket. Hallgassa meg a hölgyek kérését, és még egyszer úton van a közeli faluba, hogy segítsen nekik a problémájuk megoldásában.

Cél: Beszéljen a Downwarren ealdormannal a falu problémáiról

Egy rövid túra a mocsáron várja Önt, miközben követi a nyomvonalat a mini-térképen. Mássz fel, és menj ki a mocsárból, hogy megtaláld Downwarren faluját. Zöld tunikájával könnyen észrevehető az ealdorman. Sétáljon és beszélgessen egy kedves kis beszélgetéssel.

Cél: Tudja meg, mi öl meg Downwarren falusiait

Rövid útra a falutól, amint a minitérkép repül, a Whispering Hillock (ahol a falusiak eltűntek). Ahogy a fa tetejéhez közelít, megjelenik egy új al-küldetés. A következő néhány cél egybeesik az alábbi részkérdés célkitűzéseivel. Folytassa a szokásos sztori küldetések szakasz követését, amíg nem beszél a szellemnek a Suttogó domb alatt. Amikor ezt megteszi, választhat egy párbeszédet, amely lehetővé teszi, hogy elvégezze az opcionális mellékkérdést, vagy inkább folytassa a fő történet küldetést.

Cél: Keresse meg a domb alá vezető folyosót boszorkányérzékei segítségével

A domb nyugati oldalán talál egy barlang ikont és egy 8. szintű vérfarkast. Igen, a vérfarkas meglehetősen erős, és képes hatalmas regenerációs rajongót önteni magára (körülbelül tíz másodperc alatt regenerálni őt a halál közeli állapotából a teljes egészségre), így ha nem vagy túlsúlyos erre a küldetésre, ne törődj vele. . Ehelyett húzza be kardját, és rohanjon el mellette a barlang szájába. Ha abbahagyja, abbahagyja az üldözést.

Cél: Fedezze fel a barlangot

A térkép ellenére csak egy út van nyitva. Kövesse azt, és merüljön a vízbe, és emelkedjen ki a domb közepébe.

Cél: Oldja meg Downwarren problémáját (a választási eredmények az alábbi piros szövegben találhatók)

Annnd, itt a választás, emberek. Egy szellemet (gonoszt vagy más módon) itt csapdába ejtett a varázslat, és szabadulni akar, hogy megmentse a mocsárfalu gyermekeit az erdei hölgyektől (crones). A szellem segítése elindítja az alábbi választható részfeladatot. Ha elkezded, a szellem utat teremt a domboldalról, hogy elővehesd a rituáléhoz szükséges tárgyakat. Ha úgy dönt, hogy a szellemnek meg kell halnia, akkor kihagyja a részfeladatot, és egyenesen folytatja a harcot a szellem ellen. Ugorjon az alábbi részfeladathoz, ha úgy dönt, hogy ezt az utat választja, különben készüljön fel a szellem felvállalására.

Amint a csata elkezdődik, a szellem energia kupolájában védi szívét. Amikor ez megtörténik, három endrega munkás lép ki a közeli falak közül, és megtámad. Viszonylag kevés kárt okoznak, és elég érzékenyek az igni jelre és az ezüst kardod gyors támadására (elég gyengék ahhoz, hogy ne kelljen felkészülnöd ezekre a srácokra). Használd a quen -t, ha a sors valamely fordulata miatt az életed lelassul, de különben egyszerűen kalapálj rájuk. Miután minden munkás meghalt, a szellem szíve körüli pajzs eltűnik. Itt az alkalom, hogy kárt tegyen. Hackeljen könnyű támadásokkal a szívet védő gyökereknél, majd vágja el magát a szívet.

Körülbelül fél sérülés után a folyamat ismét megismétlődik. A szív védi magát, és további három munkás jelenik meg. Folytassa a munkásvágást, vágja le újra a gyökereket és a szívet, amikor azok árnyékolatlanná válnak, és győztes leszel. Ha ezt az utat választotta, hagyja ki az alábbi részfeladatot, és lépjen tovább a következő célhoz.

Választási eredmény: A szellem megölése azt eredményezi, hogy a mocsárfalu gyermekei mind meghalnak. Amikor Geralt később visszatér a báróval, Gran (Anna - a báró felesége) szörnyülködni fog a történteken és sokkos állapotban lesz. Amikor Geralt nem tud semmit tenni érte, a báró elviszi őt egy gyógyító keresésére.

VÁLASZTHATÓ TÖRTÉNET ALKÉRDÉS: A suttogó domb

Ajánlott szint: 5

Cél: Keresse meg, honnan jön a hang a boszorkány érzékei segítségével

A domb nyugati oldalán talál egy barlang ikont és egy 8. szintű vérfarkast. Igen, a vérfarkas meglehetősen erős, és képes hatalmas regenerációs rajongót önteni magára (körülbelül tíz másodperc alatt regenerálni őt a halál közeli állapotából a teljes egészségre), így ha nem vagy túlsúlyos erre a küldetésre, ne törődj vele. . Ehelyett húzza be kardját, és rohanjon el mellette a barlang szájába. Ha abbahagyja, abbahagyja az üldözést. A térkép ellenére csak egy út van nyitva. Kövesse azt, és merüljön a vízbe, és emelkedjen ki a domb közepébe.

Cél: Beszéljen a szellemmel a Suttogó domb alatti barlangban

Ha ezt a részfeladatot vállalod, mondd, hogy segítesz a szellemnek. Amikor ezt megteszi, három dolgot kell megkeresnie a szertartás befejezéséhez. Holló toll (ezt korábban kellett volna megkapnia, amikor Johnny hangját megszerezte a holló fészkéből). Szükséged lesz a szellem korábbi inkarnációjának csontjaira is (koporsótól Nyugatra) és egy vad fekete lóra a közeli rétekről. Miután megvan mindhárom tárgy, készen állsz a szellem reinkarnálására.

Cél: Keresse meg a szellem csontjait a Suttogó domb alatt

Utazás nagyjából Nyugat felé a dombtetőtől (a mini-térkép alapján). Amikor a jelző közelébe ér, készüljön fel a 8 -as szintű vízmozgás felvételére. A vízimádó szereti eldobni a szemét, hogy elhomályosítsa a látását (nagyon remélem, hogy sár). Ő is elsüllyed a szivárgásba, máshol újra megjelenik támadni.

Ennek ellenére még mindig viszonylag könnyen felvehető (mint a gyengébb verziók, amelyekkel korábban a sztori küldetésben harcolt). Használjon igni -t vagy quen -t támadásokhoz és védekezéshez, és tartsa távol magától. Mivel csak egy van belőle, nem lehet vak szemmel vagy körülvéve egyszer. Használja ezt a lehetőséget, és gyakorolja dobásait és kitérőit, ha teheti. Ha a hag meghalt, boszorkányérzékeivel keresse meg a közeli földből előbukkanó koporsót, amely a szellem csontjait tartalmazza. Jelöljön be egy másikat a szemétlistáról.

Cél: Nyugtasson meg egy vad lovat az Axii jel használatával, és szerelje fel

Lovagoljon tisztességes úton délre a dombtetőtől, és találjon több vad fekete lovat, akik ezen a területen révedeznek. A vad ló megszelídítéséhez lassan kell megközelítenie (körülbelül a fél gyaloglási sebesség körül), és rá kell vetnie az axii táblát, hogy elkábítsa, lehetővé téve a felemelést és a lovaglást. Tedd meg ezt, és máris megtalálod az utolsó tételt a listán.

Cél: Vigyen egy fekete lovat a Suttogó domb alatti barlangba

Lovagolja vissza a fekete lovat a minitérkép ösvényén, és lépjen be a Hillock oldalába. Amikor közeledik a szellemhez, elindul egy jelenet, ahol még egy utolsó esélyt kap arra, hogy meggondolja magát a rituálé végrehajtása előtt. Miután úgy döntött, hogy végigmegy rajta, nézze meg a rituálék lejátszódását, és nézze meg a szellem újjászületését.

Választási eredmény: Ennek a részfeladatnak a végrehajtása megmenti az árvákat a mocsári faluban. De ennek eredményeként Gran (Anna - a báró felesége) büntetésként átkozódnak a kronoszok által. Miután Geralt feloldotta az átalakulást, úgy tűnik, az átok nem sokkal később megöli őt. Halála után visszatérve Hollóhüvelyébe, hogy lássa a bárót, egy jelenetet vált ki, amely azt mutatja, hogy felakasztotta magát felesége elvesztése miatt.

Fejezze be az opcionális részfeladatot

Cél: Mondja el a Downwarren ealdormanjának, hogy gondoskodott a problémáról

Akárhogy is (részfeladat, akár nem), hagyja el a dombot, hogy megtalálja az ealdormant és néhány falusit, akik kint a vérfarkas teste felett állnak (hú, ezek a srácok láthatóan jobbak, mint egy boszorkány). Beszéljen az ealdormannal, hogy beszedje a hölgyek fizetését.

Nézze meg a hosszú jelenetet, és válasszon bármilyen párbeszédet, amíg nem irányítja Ciri -t. Igen, Ciri, a lány, akit keres.

TÖRTÉNETI ALKÉRDÉS: Ciri története: Menekülés a láp elől

Cél: Menekülés a Crookback Bog elől

A veszélyes helyzet ellenére érdemes egy kicsit játszani Cirivel, mielőtt biztonságba menekül. A képességei révén az „Ölj meg öt ellenséget tíz másodperc alatt” eredmény elérése egyszerű. Egyszerűen teleportáljon a halászkutyákra, és kezdjen támadni, hogy megszerezze. Ha már jól érezte magát, egyszerűen teleportálja A (Xbox) vagy X (PS) jelölőt a mini-térképen. Amint eléri, az al-küldetés véget ér, és egy jelenet elindul.

Fejezze be a részfeladatot

Nézze meg a jelenet többi részét. Ha még egyszer kimondasz bármit, és ez a hosszú történet -küldetés végre véget ér. Úgy tűnik, másik vezetőt kell keresnünk Ciri számára.